Σελίδα 29 από 52 ΠρώτοΠρώτο ... 19242526272829303132333439 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 421 έως 435 από 780

Θέμα: moto XRV750 VS LC8-GS-VARA.

Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
    Καλά εσύ ρε φίλε είσαι εκτός τόπου και χρόνου.
    Δεν μιλάμε για οδηγικές ικανότητες ρε κουμπάρε!!!! ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΜΙΛΑΜΕ
    Όσο για το δεύτερο σχόλιό σου, αν την δουλεύεις την δικιά σου όπως μας λες πως οδηγείς, τότε μάλλον την δουλεύεις καλά.
    Καλά οκ μη μου πάθεις και τίποτα
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Καλά εσύ ρε φίλε είσαι εκτός τόπου και χρόνου.
    Δεν μιλάμε για οδηγικές ικανότητες ρε κουμπάρε!!!! ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΜΙΛΑΜΕ
    Όσο για το δεύτερο σχόλιό σου, αν την δουλεύεις την δικιά σου όπως μας λες πως οδηγείς, τότε μάλλον την δουλεύεις καλά.

VALES? VAL - MENOS ΕΙΣΑΙ? Δεν προλάβαμε να γυρησουμε...........

φτανει που ασχοληστε ομως ..........με 20 χρονια μηχανακι...............και μετα απο 40 το ιδιο θα κάνετε....!
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Και του μπάρμπα μου δεν του άρεσε το ΑΤ!!!

Το πήρε μια φορά και πήγε στο περίπτερο

Αυτό επειδή λες οτι είμαι εκτός....και οτι οι οδηγικές ικανότητες δεν παίζουν ρόλο στην κρίση!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mount
    Και του μπάρμπα μου δεν του άρεσε το ΑΤ!!!

Το πήρε μια φορά και πήγε στο περίπτερο

Αυτό επειδή λες οτι είμαι εκτός....και οτι οι οδηγικές ικανότητες δεν παίζουν ρόλο στην κρίση!!!

Θα κάνω μία τελευταία προσπάθεια να σου δώσω να καταλάβεις τι εννοώ.
    Την διαδρομή που θα διαλέξεις εσύ, κάν' την με το ΑΤ, και την ίδια διαδρομή κάν' την με ένα ΚΤΜ.

Θα κάνω μία τελευταία προσπάθεια να σου δώσω να καταλάβεις τι εννοώ.
    Την διαδρομή που θα διαλέξεις εσύ, κάν' την με το ΑΤ, και την ίδια διαδρομή κάν' την με ένα ΚΤΜ.

εσυ την εχεις κανει και με τα δυο....απλα ρωτο?

γιατι αμα δεν την εχεις κανει.............μην μας ζαλίζεις φιλε!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
    εσυ την εχεις κανει και με τα δυο....απλα ρωτο?

γιατι αμα δεν την εχεις κανει.............μην μας ζαλίζεις φιλε!

Ναι, την έχω κάνει. Αλλά να μην σας ζαλίζω άλλο...πείτε τα μεταξύ σας και καμαρώνετε

Ναι, την έχω κάνει. Αλλά να μην σας ζαλίζω άλλο...πείτε τα μεταξύ σας και καμαρώνετε

ασε μας στον πονο μας ....με την αφρηκανα μας.......δεν θα αντεξουμε......!

καληνυχτίζω εγω,,,,,,,,,,,σιγα σιγα σβήνω!

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    :rotflmao:

mi stamatate peite k alla...

που εισαι εσυ???

χάθηκες?

τελικα με την κλίση τη έκανες? και κατι ακομα ,,,,σε σταματησανε η απλα σε γραψανε?

γιατι καπου άκουσα πως απαγορεύεται να σε σταματησουν!

και οτι μονο σε πεζοδρόμιό σταματημένο μπορουναι να γράψουν!

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
    που εισαι εσυ???

χάθηκες?

τελικα με την κλίση τη έκανες? και κατι ακομα ,,,,σε σταματησανε η απλα σε γραψανε?

γιατι καπου άκουσα πως απαγορεύεται να σε σταματησουν!

και οτι μονο σε πεζοδρόμιό σταματημένο μπορουναι να γράψουν!
    θα τη πληρωσω λεω να τελειωνω.
    οχι ρε στο υαλοκαθαριστηρα την ειχαμε βρει..τιποτα αλλο.
    ασε ομως να τελειωνουμε μη παει σε καμια εφοραι και μπλεξουμε.

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    θα τη πληρωσω λεω να τελειωνω.
    οχι ρε στο υαλοκαθαριστηρα την ειχαμε βρει..τιποτα αλλο.
    ασε ομως να τελειωνουμε μη παει σε καμια εφοραι και μπλεξουμε.
    με το αμαξι σε γραψανε????

αν τοτε ναι ρε παει εφορια ....οχι οτι σε κανει τπτ αλλα απλως αναγκαστηκα την πληρωνεις εκει!

νωμηζα σε γραψανε με την μηχανη,,,,,,,,,

πριν 2 εβδομαδες ήμουνα στον πεζοδρομο και πηγαν να με σταματήσουν 3 κοπελίτσες .....αλλα απλως πέρασα απο μπροστα τους και δεν σταματησα,,,γιατι καπιος μου ειπε πως μονο σταματημένο και παρκαρισμένο μπορουναι να γραψουν!?

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Για οσους δεν διαβαζουν ολο το θρεντ πριν γραψουν την π@π@παρια τους να υπενθυμισω οτι με το adv640 πατησα και οργωσα νησια με πολυ χωμα....πχ Ικαρια, Κρητη, Αλονησσο, Κυθηρα, Ελαφονησσο κ.α. Ανεβηκα και γυρισα βουνα... πχ Παρνασσο, Παναιτωλικο, Ταυγετο, Παρνωνα, Χορτιατη, Διρφη, Αγραφα κ.α. Εγραψα χλμ σε εθνικες Αθηνα-Θεσσαλονικη, Αθηνα-Πατρα ουκ ολιγες φορες. Πλαγιασα (αλλα δεν ξαπλωσα...) στα στροφιλικια πχ Αρτεμισιο, Δομοκο κ.α και ενδιαμεσα πηγαινα στην δουλεια μου, για ψωνια, για καφε, για βολτα κ.α. ΠΟΤΕ δεν ειχα προβλημα...σε ποιο γκινες πρεπει να με γραψουν?!! Τα ιδια θα κανω και με το 990 μονο που θα προσθεσω και το εξωτερικο στους στοχους μου... Οταν ανεφερα οτι ημουν τυπικος με τα σερβις της μηχανης δεν εννοουσα οτι εκανα ολα αυτα τα οποια αναφερει ο zpower...ενα απλο σερβις εκανα και δρομο...
    Σε οσους αρεσει μια μετρια μηχανη και δεν μπορει να οδηγησει κατι καλυτερο μην ανησυχει... δεν τρεχει τιποτα...ειπαμε δεν ειναι για ολους τα ΚΤΜ. Χρησιμο θα ηταν παντως σε ολους σας να κανετε μια βολτα τα θηρια, να δειτε πως πανε...οχι τιποτα αλλο αλλα για να μην εκτιθεστε με αυτα που λετε... Κυριοι οδηγειστε, ενημερωθειτε με τα αυτια ανοιχτα και τα ματια χωρις παρωπιδες και μετα τα ξαναλεμε...
    Γεια χαρα μαγκες

υ.γ.1 Λετε οτι "εχετε" καποιον ή οποιονδηποτε σε συγκεκριμενη διαδρομη χωρις καν να ξερετε σε ποιον απευθυνεστε στην αλλη πλευρα του πληκρολογιου... ΑΛΑΖΟΝΙΑ κυριοι λεγεται αυτο και για αυτο οπου βρισκω Αφρικα θα την κερναω τσαγια στην υγεια σας..
    υ.γ.2 Καλα οι αφρικανοι ειναι κολλημενοι...οι bmwδακηδες τελικα ειναι κοτες...?!!θα δωσουν σημεια ζωης ή μηπως εχουν παει ταξιδι σε εξωτικους προορισμους και δεν εχουν προσβαση στο διαδικτυο? :rotflmao:
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
    Για οσους δεν διαβαζουν ολο το θρεντ πριν γραψουν την π@π@παρια τους .... πατησα και οργωσα νησια με πολυ χωμα..... Ανεβηκα και γυρισα βουνα... πχ Παρνασσο, Παναιτωλικο, Ταυγετο, Παρνωνα, Χορτιατη, Διρφη, Αγραφα κ.α. Εγραψα χλμ σε εθνικες Αθηνα-Θεσσαλονικη, Αθηνα-Πατρα ουκ ολιγες φορες. Πλαγιασα (αλλα δεν ξαπλωσα...) στα στροφιλικια πχ Αρτεμισιο, Δομοκο κ.α και ενδιαμεσα πηγαινα στην δουλεια μου, για ψωνια, για καφε, για βολτα κ.α. ΠΟΤΕ δεν ειχα προβλημα...σε ποιο γκινες πρεπει να με γραψουν?!!
    Χρησιμο θα ηταν παντως σε ολους σας να κανετε μια βολτα τα θηρια, να δειτε πως πανε...οχι τιποτα αλλο αλλα για να μην εκτιθεστε με αυτα που λετε... Κυριοι οδηγειστε, ενημερωθειτε με τα αυτια ανοιχτα και τα ματια χωρις παρωπιδες και μετα τα ξαναλεμε...
    Γεια χαρα μαγκες

υ.γ.1 Λετε οτι "εχετε" καποιον ή οποιονδηποτε σε συγκεκριμενη διαδρομη χωρις καν να ξερετε σε ποιον απευθυνεστε στην αλλη πλευρα του πληκρολογιου... ΑΛΑΖΟΝΙΑ κυριοι λεγεται αυτο και για αυτο οπου βρισκω ΚΤΜ θα το κερναω τσαγια στην υγεια σας..
    υ.γ.2 Καλα οι αφρικανοι ειναι κολλημενοι...οι bmwδακηδες τελικα ειναι κοτες...?!!θα δωσουν σημεια ζωης ή μηπως εχουν παει ταξιδι σε εξωτικους προορισμους και δεν εχουν προσβαση στο διαδικτυο? :rotflmao:
    Επίσης!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
    Για οσους δεν διαβαζουν ολο το θρεντ πριν γραψουν την π@π@παρια τους να υπενθυμισω οτι με το adv640 πατησα και οργωσα νησια με πολυ χωμα....πχ Ικαρια, Κρητη, Αλονησσο, Κυθηρα, Ελαφονησσο κ.α. Ανεβηκα και γυρισα βουνα... πχ Παρνασσο, Παναιτωλικο, Ταυγετο, Παρνωνα, Χορτιατη, Διρφη, Αγραφα κ.α. Εγραψα χλμ σε εθνικες Αθηνα-Θεσσαλονικη, Αθηνα-Πατρα ουκ ολιγες φορες. Πλαγιασα (αλλα δεν ξαπλωσα...) στα στροφιλικια πχ Αρτεμισιο, Δομοκο κ.α και ενδιαμεσα πηγαινα στην δουλεια μου, για ψωνια, για καφε, για βολτα κ.α. ΠΟΤΕ δεν ειχα προβλημα...σε ποιο γκινες πρεπει να με γραψουν?!! Τα ιδια θα κανω και με το 990 μονο που θα προσθεσω και το εξωτερικο στους στοχους μου... Οταν ανεφερα οτι ημουν τυπικος με τα σερβις της μηχανης δεν εννοουσα οτι εκανα ολα αυτα τα οποια αναφερει ο zpower...ενα απλο σερβις εκανα και δρομο...
    Σε οσους αρεσει μια μετρια μηχανη και δεν μπορει να οδηγησει κατι καλυτερο μην ανησυχει... δεν τρεχει τιποτα...ειπαμε δεν ειναι για ολους τα ΚΤΜ. Χρησιμο θα ηταν παντως σε ολους σας να κανετε μια βολτα τα θηρια, να δειτε πως πανε...οχι τιποτα αλλο αλλα για να μην εκτιθεστε με αυτα που λετε... Κυριοι οδηγειστε, ενημερωθειτε με τα αυτια ανοιχτα και τα ματια χωρις παρωπιδες και μετα τα ξαναλεμε...
    Γεια χαρα μαγκες

υ.γ.1 Λετε οτι "εχετε" καποιον ή οποιονδηποτε σε συγκεκριμενη διαδρομη χωρις καν να ξερετε σε ποιον απευθυνεστε στην αλλη πλευρα του πληκρολογιου... ΑΛΑΖΟΝΙΑ κυριοι λεγεται αυτο και για αυτο οπου βρισκω Αφρικα θα την κερναω τσαγια στην υγεια σας..
    Επισης για οσους δεν διαβασαν το τεστ στο περιοδικο, το οποιο ρωταγε στην αρχη:αν μπορει μια μηχανη τοσων ετων σαν την αφρικα να ακολουθησει εκει που πανε καποιες πιο συγχρονες με τα τριπλασια και τετραπλασια χρηματα αποκτησης αυτην την στιγμη.
    Το περιοδικο ηταν ξεκαθαρο και ελεγε οτι μπορει να ακολουθησει αξιοπρεπεστατα, και μαλιστα σε καποια σημεια υπερτερει εναντι του ανταγωνισμου.
    Δεν νομιζω να ειναι καποιος τοσο αφελης και να λεει οτι μια αφρικα ειναι πιο γρηγορη απο το ΚΤΜ και αν το λεει ειναι τοσο μαλακας οσο και αυτος που πιστευει οτι το ΚΤΜ θα εχει την ιδια αξιοπιστια και το ιδιο κοστος συντηρησης με την αφρικα.
    Εγω προσωπικα δεν εχω δει ΚΑΝΕΝΑ ΚΤΜ με 200.000 χλμ.
    Αντιθετως κατι τρανσαλπ και αφρικα βλεπω και ξερω αρκετα και μαλιστα χωρις να εχουν ανοιξει ακομα μοτερ.
    Και ο καθενας μπορει να γραψει οτι θελει για την αξιοπιστια του κουκουναριου του αλλα ποιος θα τον πιστεψει στο κατω κατω??
    Και γω μπορω να γραψω οτι ειχα ενα ZXR 750 ας πουμε και ειχα κανει 500.000 χλμ συνεχεια σπασμενος και το μονο που ειχα αλλαξει ηταν τα τακακια και τα λαδια του.
    Με πιστεψε κανεις??
    Ετσι και τα ΚΤΜ εχουνε δειξει την αξιοπιστια τους ΤΟΟΣΑ χρονια τωρα.:rotflmao:
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Παρόμοια θέματα

1. Transalp VS F650 (gs/funduro)
    από trumpet στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 04/02/2014, 11:05
  2. Ktm 990 Vs 1200 Gs?
    από electronics στο forum KTM
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 29/01/2009, 15:07
  3. MOTO 1996 vs MOTO 2008!!!!
    από castor στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 11/01/2009, 23:52
  4. 1200 Gs Vs 1200 Gs Adventure
    από Spike στο forum BMW
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/07/2007, 11:55
  5. Africa Vs Bmw Gs Dakar
    από antonislol στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2005, 13:44

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF