Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 13 από 13

Θέμα: crypton r 115cc... h ...suzuki address?

Νέο μέλος

crypton r 115cc... h ...suzuki address?

paidia eimai st prothira na parw ena papi....eimai anamesa se crypton r 115cc meta to 2005....kai suzuki address 125...perimenw tis idees sas!!!kai kati akoma....carbon +power commander foraei kai to crypton r kai poso kostizei?...an 3ereis kaneis...euxaristw

το crypton ειναι καρμπυρατερατο αυτο που λες....το adress εχει βγει καλο λενε αλλα με αλλαγη λαδιου στα μπροστινα γτ απο την μανα τους τερματιζουν...γιατι δεν περνεις κατι δοκιμασμενο κ εξιοπιστο οπως το innova 06-07 καρμπυρατερ ομως κ εκεινο..

Νέο μέλος
    d 3erw to eixa skeftei gia innova alla mou tin dinoun ligo ta plastika pou trizoun.....tha to skeftw......euxaristw......alitheuei telika e? gia to address oti dn einai toso kalo....:/

επειδη εχω κανει κ εγω αυτη την ερευνα γτ ηθελα με κατι να κινουμε κ τελικα κατεληξα innova...δεν τριζουν τα πλαστικα αρκει να ασχοληθεις για μια φορα κ για 10 λεπτα μαζι τους,το προβλημα επικεντρονεται στην τιμονοπλακα που με λιγη ταινια μονοτικη λυνεται...για το adress επειδη το ειχα παρει βολτα δεν με βολευε στους ελιγμους αλλα απο προβληματα δεν εχω ακουσει κατι...στην θεση σου θα κοιταγα και για modenas kris star το εχουν πολλοι πακεταδες...

papi

φιλε μου εγω στη θεση σου θα κοιταγα προς το crypton μερια καθοτι δοκιμασμενο και πολυ σκυλι.. εξαλλου δεν ειναι τυχαιο που οι περισσοτεροι κουταδες εχουν crypton.. το μονο προβλημα που ειχα εγω με το crypton ειναι οτι εκαιγε πολυ συχνα τη μπροστα λαμπα(εγω δε το θεωρω προβλημα).. επισης πολυ καλο ειναι και το krisstar που ειπε ο φιλος απο πανω.. το εχει φιλος μου και δεν εχει κανενα προβλημα.. τωρα για innova εγω θα το απεφευγα(ειμαι λιγο αντιhondakιας ).. επισης λαβ υποψιν οτι η yamaha ειναι και φθηνοτερη στα ανταλλακτικα απο honda.. για τη modenas δε ξερω αλλα ουτε κι αυτη πρεπει να ειναι ακριβη
    Die Wahrheit ist ein Chor aus Wind
    Kein Engel kommt um Euch zu rachen
    Diese Tage Eure Letzten sind
    Wie Stab chen wird es Euch zerbrechen

-------------------- Το avatar του/της jfx
    το θεμα με τη μπροστινη λαμπα το εχω παθει κι εγω στο κρυπτον. εχω αλλαξει 4 λαμπες σε 2 βδομαδες μεσα... καταντουσε εκνευριστικο...
    περασα απο 2 μαστορες και μου ειπαν οτι ειναι γνωστο προβλημα με τα κρυπτον αυτο και δεν ειναι μονο στο δικο μου μηχανακι.

επισης εχω ακουσει (μονο ακουσει) οτι τα ινόβα βαρανε μπιέλα καπου στις 20 με 25 χιλιάδες χιλιόμετρα, ακομα και με σωστή συντηρηση. τωρα αυτο αληθεια ή ψεμα δε ξερω, και δεν ειχα ποτε ινόβα για να εχω αποψη.
    κάποιος μαλάκας μου σβήνει τα ποστ.

Παλαιό μέλος
    ειχα το ινοβα το καρπυρατερατο,,μου εκαιγε λαδια,,κτυπησε καδενακι,,και μπιελα στα 17000χλμ με σωστη σηντηρηση,,και τα πλαστικα τριζανε,,δεν ξαναπηρα χοντα μχν απο τοτε,,παρε το κρυπτον r

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    στειλτε το αυτο καποιος στα τεχνικα η ας φωναξει καποιος τον παλιανθρωπα να βοηθησει :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από jfx
    επισης εχω ακουσει (μονο ακουσει) οτι τα ινόβα βαρανε μπιέλα καπου στις 20 με 25 χιλιάδες χιλιόμετρα, ακομα και με σωστή συντηρηση. τωρα αυτο αληθεια ή ψεμα δε ξερω, και δεν ειχα ποτε ινόβα για να εχω αποψη.
    Είχα Innova 3 χρόνια και του έγραψα 45χιλ χλμ. Του ήπια το αίμα! Του πέταξα το κwλάντερο έξω από τις ταρζανιές και τις καγκουριές και το είχα σχεδόν του πεταμού, μονάχα να κάνω τη δουλειά μου. Σπασμένο κάθε μέρα 100 χλμ πηγαινέλα στη δουλειά εθνική οδό με το γκάζι τέρμα.
    Το παπί δεν έκανε κιχ! Μονάχα λαδάκια κάθε 1000χλμ και αυτό ήταν όλο. Α, και μια μπαταρία στα 30 χιλ χλμ.
    Είμαι φανατικός αντι χοντάκιας αλλά προκειμένου για παπί...
    Υπάρχουν και εξαιρέσεις στον κανόνα

(αλλά πάρε Crypton X 135, τα σπάει!)
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της arisk
    Δυστυχώς και εγώ είχα innova και στα 24000 χλμ χτύπησε μπιέλα.Ποτέ ξανά honda παπί.
    Ο μηχανικός που το πήγα που είπε οτι 4 στα 10 innova χτυπάνε μπιέλα.

Νέο μέλος
    e nta3ei poso n akanei h lampa....aaa 3ereis kaneis an pairnei mia yoshimura me carbon to crupton r?....euxaristw gia tis idees sas paidia....oso gia to crypton x einai teras pragmatika....

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arisk
    Δυστυχώς και εγώ είχα innova και στα 24000 χλμ χτύπησε μπιέλα.Ποτέ ξανά honda παπί.
    Ο μηχανικός που το πήγα που είπε οτι 4 στα 10 innova χτυπάνε μπιέλα.
    μια απο τα ιδια

crypton x εχουν ακουστει περιστατικα για μηχανκα προβληματα...εγω παντος με το innova εχω 40χλμ δεν εχω αλλαξει ποτε δισκους μονο λαδι καθε 1500-2000χλμ και δεν εχει παθει τπτ εκτος απο τον τεντοτιρα που θελουν ολα...βαζεις εναν χειροποιητο και ξεμπερδευεις...και πηγαινα και για κανα μπανιο εδω κοντα...

Παρόμοια θέματα

1. Suzuki address 125 ?
    από alex14 στο forum Suzuki
    Απαντήσεις: 105
    Τελευταίο μήνυμα: 20/07/2018, 11:23
  2. suzuki address,honda innova,modenas kriss η crypton r???
    από Fotis12 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2010, 09:56
  3. suzuki address
    από HBK στο forum Suzuki
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 20/11/2008, 13:25
  4. Suzuki Address 100cc (old), εξατμιση
    από Astraxan16 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 17/08/2008, 18:23

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα