![]()
Βασικα το βεντιλατερ δεν το εχω ακουσει ακομα να λειτουργει!Ισως επειδη δεν χρειαστηκε να λειτουργησει....
Και γι αυτο ακριβως τον λογο ηθελα να βαλω ενα θερμομετρακι....
![]()
![]()
![]()
Βασικα το βεντιλατερ δεν το εχω ακουσει ακομα να λειτουργει!Ισως επειδη δεν χρειαστηκε να λειτουργησει....
![]()
![]()
Άμα ποθάνω βάλτε μου τη μηχανή στο μνήμα.
Μα να τη στέσετε καλά να μη χυθεί η βενζίνα.
:a015:
ΠΑντως ρε φιλαρακι περιεργο τωρα που εχει αρχισει να ζεσταινει ο καιρος και μεσα στην κινηση να μην σου ανοιγει το βεντιλατερ...Για τσεκαρε το...
Δεν εχω "συμβιωση" με υδροψυκτο αλλα το Πασχα που ειχα ενα r6 ενος φιλου και χωρις να κολλησω σε κινηση το βεντιλατερ δουλεψε ουκ ολιγες φορες...
![]()
![]()
![]()
![]()
Μην τρελαίνεσαι... έχω ακριβώς το ίδιο μηχανάκι εδώ και 3+ χρόνια... το βεντιλατέρ το έχω ακούσει να λειτουργεί μετρημένες φορές, με κόλλημα στην κίνηση και 40+ βαθμούς έξω. Αλλιώς δεν καταλαβαίνει χριστό! Εννοείται ότι λαμπάκι δεν έχει ανάψει ποτέ... γενικώς είναι πολύ σκυλί!Αρχικά δημιουργήθηκε από mars696
![]()
![]()
![]()
Κοιτα σε κινηση δεν μπλεκω και πολυ,δεν το εχω Αθηνα!Αλλα σαν μη εμπειρος κι εγω απο υδροψυκτα μου εχει φανει λιγο περιεργο το να μην εχει αναψει ουτε μια φορα....πιθανο βεβαια....
Αρχικά δημιουργήθηκε από schumacher_
Μην τρελαίνεσαι... έχω ακριβώς το ίδιο μηχανάκι εδώ και 3+ χρόνια... το βεντιλατέρ το έχω ακούσει να λειτουργεί μετρημένες φορές, με κόλλημα στην κίνηση και 40+ βαθμούς έξω. Αλλιώς δεν καταλαβαίνει χριστό! Εννοείται ότι λαμπάκι δεν έχει ανάψει ποτέ... γενικώς είναι πολύ σκυλί!
Μακαρι!!! Για να το λες κατι παραπανω θα ξερεις!!!![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από schumacher_
Μην τρελαίνεσαι... έχω ακριβώς το ίδιο μηχανάκι εδώ και 3+ χρόνια... το βεντιλατέρ το έχω ακούσει να λειτουργεί μετρημένες φορές, με κόλλημα στην κίνηση και 40+ βαθμούς έξω. Αλλιώς δεν καταλαβαίνει χριστό! Εννοείται ότι λαμπάκι δεν έχει ανάψει ποτέ... γενικώς είναι πολύ σκυλί!
Εσυ εχεις σκεφτει ποτε να βαλεις κανα θερμομετρακι?Το εχεις ψαξει κα8ολου??
Αφου ο schumi που το εχει λεει οτι δεν υπαρχει θεμα τοτε εισαι ΟΚ!
Απλα τσεκαρε αν πιανουν τα χερια σου αν δουλευει το βεντιλατερ για να εισαι και εσυ σιγουρος!!!
Μηπως και εχει κολλησει...
Δεν ξερω πως ακριβως το τσεκαρεις, ας σε βοηθησει καποιος ποιο σχετικος!Με καποιο τροπο το βραχυκυκλωνεις παντως...![]()
Αυτα απο εμενα...![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Αφου ο schumi που το εχει λεει οτι δεν υπαρχει θεμα τοτε εισαι ΟΚ!
Απλα τσεκαρε αν πιανουν τα χερια σου αν δουλευει το βεντιλατερ για να εισαι και εσυ σιγουρος!!!
Μηπως και εχει κολλησει...
Δεν ξερω πως ακριβως το τσεκαρεις, ας σε βοηθησει καποιος ποιο σχετικος!Με καποιο τροπο το βραχυκυκλωνεις παντως...![]()
Αυτα απο εμενα...![]()
![]()
![]()
![]()
Οπως το λες γινεται με βραχυκυκλωμα...αλλα πιο πι8ανο ειναι προς το παρον να βραχυκυκλωθω εγω....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Με τα ηλεκτρικα δεν τα παω καλα...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από mars696
Οπως το λες γινεται με βραχυκυκλωμα...αλλα πιο πι8ανο ειναι προς το παρον να βραχυκυκλωθω εγω....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Με τα ηλεκτρικα δεν τα παω καλα...![]()
Υπάρχει τρόπος !![]()
![]()
![]()
O οποιος ειναι????Μη με κρατας σε αγωνια ντεεε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ena filaraki eixe valei se ena fazer san to diko sou....h diadikasia einai h gnwsth.
Koveis se ena shmeio ton solhna tou nerou,opou mpenei mia ano3eidoth moufa me trypa kai pa3imadi kolimeno gia na vidwsei o aisththras..kai ayto einai.
Το κρεβάτι είναι το πιο επικίνδυνο μέρος του κόσμου.
Ενενήντα τοις εκατό των ανθρώπων πεθαίνουν εκεί.