στο Μαρούσι βρέχει...έτσι για να μην ξεχνάμε τις παλιές μας συνήθειες. Μετά το DR πλέον και το ΧΤ μπήκε κάτω απο το ξόρκι.
Προσοχή παιδιά έξω τώρα γιατί η άσφαλτος θα είναι μόνο για πατινάζ και τίποτα άλλο με τόση γλίτσα.
Gandalf
στο Μαρούσι βρέχει...έτσι για να μην ξεχνάμε τις παλιές μας συνήθειες. Μετά το DR πλέον και το ΧΤ μπήκε κάτω απο το ξόρκι.
Προσοχή παιδιά έξω τώρα γιατί η άσφαλτος θα είναι μόνο για πατινάζ και τίποτα άλλο με τόση γλίτσα.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
σημερα κατα τις 4+ το μεσημερι ξεκιναει η βροχη και εβλεπα παρα πολλους να μην σταματανε να περιμενουν να βραχει εστω λιγο ο δρομος να πιανουν τα λαστιχα...με τιν μια σταματαω(πλατεια καραισκακι) και ακουω ενα φρεναρισμα το κλασικο στο βρεχμενο οδοστρομα και ενα νταπ...ενας απο τους εξυπνους με scooter ευτυχως το παλικαρι τπτ και σηκωθηκε...
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΒΡΟΧΙΑ!!
Μια απο τα ιδια και με εμενα γαμωτοΑρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Gandalf![]()
![]()
![]()
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από metaltheo
Μια απο τα ιδια και με εμενα γαμωτο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!!!!!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=ytPxF...next=1&index=3
δεν ηταν βροχη αυτο σπασιμο ηταν λασπη η πειραιως
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Να μας πείτε πότε τα πλένετε για να ξέρουμε πότε θα βρέξει![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
Να μας πείτε πότε τα πλένετε για να ξέρουμε πότε θα βρέξει![]()
![]()
Ευτυχώς η δικιά μου δεν φαίνεται να ακολουθεί αυτό το "ξόρκι"! Ελπίζω να μην ακολουθεί το "Είμαι βρώμικη, θέλω πλύσιμο, ας βρέξει!!!"
Την βάψαμε!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......