Σελίδα 3 από 14 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 201

Θέμα: Motto adventures Enduro Training Level 1 μια άσχημη εμπειρία 31/05/2009

Αρχικά δημιουργήθηκε από Asxetos1
    ..

φιλε επρεπε να το σκεφτεις αυτο......... η να πας και μονος σου λιγο βουνο να δεις μεχρι τι μπορεισ και τη θελεις να κανεις με το μοτερ σου.....

πες μου με τι λαστιχα πηγες? και με τι λαστιχα ειχε ο εκπαιδευτης!

καμια φοτο απο εκει την περιοχη εχεις?

ξερεις καμια φωρα ειναι και η γκαντεμιά.......εμενα το αφρικα μπορει να πεσει 10 φορές και να μην πάθη τπτ και εσενα με ενα πέσιμο...........τελος!
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harvester
    νομιζω θα ηταν προτιμοτερο αφου το χωμα εχει τοσες πιθανοτητες για γκρεμισμα οπως λετε να δινατε πολλα παραπανω λεφτα και να ειχε ο σπανος 10 μηχανακια τιγκα στο καγκελο και να μαθαινετε με αυτα οπως κανουν στις σχολες εκμαθησης σουζας.

αλλα δεν μου κανει εντυπωση οτι κατι τετοιο θα ηταν απιθανο στην ελλαδα

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Ξερετε ποσοι πανε και μου το παιζουν εντουραδες με τα GS και τσακιζονται... μην κοιτατε που δεν το λένε....:rotflmao:

Να γιατί boxer
    Ban 'em all

Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
    Ξερετε ποσοι πανε και μου το παιζουν εντουραδες με τα GS και τσακιζονται... μην κοιτατε που δεν το λένε....:rotflmao:

Να γιατί boxer

φιλε με κτμ και gs και οτιδήποτε να εχεις.....ολα πρεπει να περάσει ενα χρονικο διάστημα να τα μάθεις........ να τα συνηθίσεις κτλ
    δεν το παίρνεις και απο την μια μερα στην αλλη νομίζεις πως έγινες enduras.....
    (δεν το λεω για τον φιλο απλα γενικα)

και μην λεμε χαζομάρες και το gs ειναι τρομερό εργαλείο στα σωστά χέρια........

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Αυτό ειναι μεγαλη αλήθεια

Τότε δε πάς καθόλου.. (κατα τη γνώμη μου)

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Στο θεμα μας, ειναι κοινό μυστικό οτι "παραμυθιάζουν" τους κατόχους GS οτι και καλα τα μηχανάκια τους πανε παντού κλπ κλπ κλπ adventure δakar κολιατσου παγκράτι... απο την στιγμή όμως που θες να μάθεις κάποιον, κανεις τα πάντα να μην απογοητευτεί με την πρώτη. Ειναι σαν να στελνεις την παρθενα σου κορη με τον Τζον Χολμς και να σου υποσχεθει αυτός οτι θα ειναι προσεκτικός.... Αν συμφωνα με τα λεγόμενα του φιλου πεφτουν οι μισοι και προσθέσουμε και το κόστος της κάθε πτώσης, μονο επιτυχημένο δεν μπορει κάποιος να πει το event... κάποιος κανει καποιο λαθος... ή οι πρωταρηδες αναβάτες ή οι διοργανωτες....
    Ban 'em all

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Trickster
    Ρε παιδιά, το φέρνετε απο δω απο κεί προκειμένουν να καταλήξουμε σε τι;

Οτι φταίει αυτός που έδωσε τα λεφτάκια του να μάθει 2 πράγματα η της εταιρίας που του τα πήραν και δεν τον προειδοποιήσαν τι εστί βερύκοκο;

Ο άνθρωπος τα είδε κολλυόμενα όταν πήγε να μάθει πως να φρενάρει σε χωματόδρομο και αντί αυτού δεν του εξηγήσαν και τον ρίξαν σε νεροφαγώματα και τον κάναν να ανεβαίνει με τα 2 πόδια στην σέλα; Φταιει αυτός λοιπόν; Δεν νομίζω.

Προσωπικά είμαι αντίθετος να βάζεις ανθρώπους να μάθουν χώμα με τέρατα των 200 κιλών και 10+ χιλιάδων ευρώ (σίγουρα με λάστιχα δρόμου και όχι χωμάτινα) χωρίς να τους διευκρινίζεται τι προσδοκούν από αυτό. Εκτός και αν κάποιος προορίζει το μηχανάκι του και τον εαυτό του για αγώνες trailrides η dakar δεν βλέπω καν την χρησιμότητα αυτών των μαθημάτων.

Φυσικά και εσύ καλέ μου άνθρωπε που ξενέρωσες πλήρως δεν ρώτησες αρχικά να μάθεις από γνωστούς η έστω και σε αυτό το forum τι επρόκειτο να κάνεις εκεί; Δεν χρειαζόταν όλη αυτή η ταλαιπωρία σου. Στο χωματόδρομο που οδηγεί για την παραλία το μόνο που πρέπει να μάθεις είναι πως να φρενάρεις, τίποτα άλλο.
    FAMOUS LAST WORDS:
    "Helmet? I don need no steenking helmet!"

Να γιατί boxer
    αν σκεφτεις οτι ολες οι αγγελιες εδω μεσα εκτος απο του devil animal ειναι αγρατσουνιστες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Νέο μέλος
    Στο θεμα μας, ειναι κοινό μυστικό οτι "παραμυθιάζουν" τους κατόχους GS οτι και καλα τα μηχανάκια τους πανε παντού κλπ κλπ κλπ adventure δakar κολιατσου παγκράτι... απο την στιγμή όμως που θες να μάθεις κάποιον, κανεις τα πάντα να μην απογοητευτεί με την πρώτη. Ειναι σαν να στελνεις την παρθενα σου κορη με τον Τζον Χολμς και να σου υποσχεθει αυτός οτι θα ειναι προσεκτικός.... Αν συμφωνα με τα λεγόμενα του φιλου πεφτουν οι μισοι και προσθέσουμε και το κόστος της κάθε πτώσης, μονο επιτυχημένο δεν μπορει κάποιος να πει το event... κάποιος κανει καποιο λαθος... ή οι πρωταρηδες αναβάτες ή οι διοργανωτες....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Trickster
    Ρε παιδιά, το φέρνετε απο δω απο κεί προκειμένουν να καταλήξουμε σε τι;

Οτι φταίει αυτός που έδωσε τα λεφτάκια του να μάθει 2 πράγματα η της εταιρίας που του τα πήραν και δεν τον προειδοποιήσαν τι εστί βερύκοκο;

Ο άνθρωπος τα είδε κολλυόμενα όταν πήγε να μάθει πως να φρενάρει σε χωματόδρομο και αντί αυτού δεν του εξηγήσαν και τον ρίξαν σε νεροφαγώματα και τον κάναν να ανεβαίνει με τα 2 πόδια στην σέλα; Φταιει αυτός λοιπόν; Δεν νομίζω.

Προσωπικά είμαι αντίθετος να βάζεις ανθρώπους να μάθουν χώμα με τέρατα των 200 κιλών και 10+ χιλιάδων ευρώ (σίγουρα με λάστιχα δρόμου και όχι χωμάτινα) χωρίς να τους διευκρινίζεται τι προσδοκούν από αυτό. Εκτός και αν κάποιος προορίζει το μηχανάκι του και τον εαυτό του για αγώνες trailrides η dakar δεν βλέπω καν την χρησιμότητα αυτών των μαθημάτων.

Φυσικά και εσύ καλέ μου άνθρωπε που ξενέρωσες πλήρως δεν ρώτησες αρχικά να μάθεις από γνωστούς η έστω και σε αυτό το forum τι επρόκειτο να κάνεις εκεί; Δεν χρειαζόταν όλη αυτή η ταλαιπωρία σου. Στο χωματόδρομο που οδηγεί για την παραλία το μόνο που πρέπει να μάθεις είναι πως να φρενάρεις, τίποτα άλλο.
    Μιλάει άλλος ενας παθών!!!!

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Παλαιό μέλος
    Αν πας διστακτικα πανω στο βουνο σκεπτομενος τα 18000ευρω ειναι σιγουρο οτι θα πεσεις.

Και γω καποτε αυτη την αισθηση και τον φοβο ειχα. Αλλα ολες μου οι βλαβες βγηκαν στην ασφαλτο και οχι στο βουνο.
    Ειναι βεβαια και ατυχια. Γιατι εχω δει χειροτερες τουμπες στο βουνο και οι μονες ζημιες ειναι φλας και γδαρσιματα στα πλαστικα.

και μην κοιτατε που ο Σπανος ή ο καθένας μπορει να εχουν τα ανάλογα χέρια και εμπειρία και ίσως και την υλική υποστήριξη....
    Ban 'em all

Αρχικά δημιουργήθηκε από emix24
    Αν πας διστακτικα πανω στο βουνο σκεπτομενος τα 18000ευρω ειναι σιγουρο οτι θα πεσεις.

πως γινεται να μην πας δυστακτικα στο βουνο με 18000?
    τωρα θα μου πεις να το επαιρνες οταν το ειχες το θεμα βουνο. απλα μετα παμε σε συζητηση ss και καφετερειας

@@ κι άλλο ένα @ Το avatar του/της Konti
    Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
    σιγα ρε παιδια τον πηρατε απο τα μουτρα τον ανθρωπο.
    οταν οι πτωσεις ειναι 50% ε μαλλον κατι δεν παει καλα.
    δηλαδη αν ειναι δυνατον οι μισοι σε ενα css3 να γκρεμιστουν.
    Δεν είναι το ίδιο.... Το έδαφος στα κομμάτια που κινείσαι είναι σαθρό "ασταθές", με της έννοια οτι εχει πέτρες-κροκάλες-λάσπη κλπ... και μια πτώση είναι στο πρόγραμμα! Στο Css3 το περιβάλλον είναι πιο ελεγχόμενο.....

Πάντως πολύ βασικό είναι και τα λάστιχα... εγω είχα κάνει το συγκεκριμένο μάθημα με χωμάτινα λάστιχα και ηταν εντελώς διαφορετικά! Βέβαια δεν είναι απαραίτητα στο enduro training 1 γιατί οι διαδρομές που ακολουθείς δεν εχουν απαιτήσεις χωμάτινων ελαστικών (εχω πάει και με tourance σ'αυτες τις διαδρομές) αλλά αν τα έχεις είναι παρα παρα πολύ θετικό! Εχεις άλλο αέρα....

Δοκίμασε το....
    ΤΕΛΟΣ

ΡΕ ΜΕ ΤΗ ΛΑΣΤΙΧΑ ΚΑΝΑΝΕ ??????

Και με τι λαστιχα φορουσαν οι αλλοι οι εκπαιδευτες!

στα δυσκολα σημεια υπηρχε καπιος να βοηθησει αμα τυχον παρη καποια κληση η μηχανη κτλ...

η απλα ακουλαθατε με οσοι μπορειτε????

γιατι εγω ξερω οταν παμε καμια βολτα στα δύσκολα κατεβαίνουμε και ημαστε σε επιφυλακή μηπως πεσει η γίνει κατι!

Σελίδα 3 από 14 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Enduro Training III - Off road school για μεγάλα on-off
    από Nik0s στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 19/01/2008, 14:26
  2. Enduro Training Level 1 & 2
    από Nik0s στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 82