.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
.
.
.
Τι να σηκώσει μόνος του βρε Stabak; Το GS;;Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
Εν κατακλείδι "φανταζομαι" οτι ο ιδανικός δάσκαλος χώματος στον πρωτάρη, το πρώτο πρωτο μάθημα που πρέπει να του κάνει ειναι να τον προετοιμάσει να πέσει, να ξαναπέσει, να σηκώσει το μηχανάκι του αν μπορει μονος του,![]()
Ελα ντε, ετσι λενε παντως οτι υπάρχει ειδικος τρόπος.....Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Τι να σηκώσει μόνος του βρε Stabak; Το GS;;![]()
(μυστικιστικός)
ακολουθει συνοδος εκπαιδευτης σκουπα με το παπαγαλάκι λεει :rotflmao: :rotflmao::rotflmao:
![]()
Ban 'em all
Aν ξέρεις πως δεν είναι δύσκολο, και καλό είναι όποιος θέλει να παει χώματα με το μηχανάκι του να μπορεί να το σηκώνει μόνος του.Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Τι να σηκώσει μόνος του βρε Stabak; Το GS;;![]()
Μη νομίζεις οτι είναι τόσο πάνβαρυ, απλά εχει όγκο.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο άλλες αναλόγων κιλών μηχανές. Οι κίλυνδροι ακουμπάνε κάτω και ως ένα σημείο στην αρχή (που είναι και το πιο δύσκολο) σου κάνουν μοχλό για να το σηκώσεις. Άσε που σπάνια πέφτει όλο κάτω. Είναι καλή πατέντα οι κίλυνδροι...![]()
![]()
![]()
.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
http://www.youtube.com/watch?v=bi_KXU0XBSU
Ban 'em all
Πιθανόν να είναι θέμα τρόπου και τεχνικήςΑρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Aν ξέρεις πως δεν είναι δύσκολο, και καλό είναι όποιος θέλει να παει χώματα με το μηχανάκι του να μπορεί να το σηκώνει μόνος του.
Μη νομίζεις οτι είναι τόσο πάνβαρυ, απλά εχει όγκο.![]()
Παντως έξω από το ΜΑΚΑΝ πέτυχα έναν φυσιολογικό σε διαστάσεις άνθρωπο με τριβάλιτσο στο GS που δεν μπορούσε να κουνήσει το μηχανάκι απ΄το στάντ για να ξεκινήσει :rotflmao:
(αν είχε κανα σακί τσιμέντο στις βαλίτσες δεν το ξέρω, πάντως τον λύπήθηκα....)
Θα μπορούσαν να κάνουν και το πιστόνι γρύλλο..Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο άλλες αναλόγων κιλών μηχανές. Οι κίλυνδροι ακουμπάνε κάτω και ως ένα σημείο στην αρχή (που είναι και το πιο δύσκολο) σου κάνουν μοχλό για να το σηκώσεις. Άσε που σπάνια πέφτει όλο κάτω. Είναι καλή πατέντα οι κίλυνδροι...![]()
![]()
![]()
![]()
Εξω από την ΜΑΚΑΝ , εεε ??Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Πιθανόν να είναι θέμα τρόπου και τεχνικής![]()
Παντως έξω από το ΜΑΚΑΝ πέτυχα έναν φυσιολογικό σε διαστάσεις άνθρωπο με τριβάλιτσο στο GS που δεν μπορούσε να κουνήσει το μηχανάκι απ΄το στάντ για να ξεκινήσει :rotflmao:
(αν είχε κανα σακί τσιμέντο στις βαλίτσες δεν το ξέρω, πάντως τον λύπήθηκα....)
Θα τον πόναγε ο κ@λ@ς του από τον λογαριασμό …γι αυτό δεν μπορούσε να «κουνήσει»
![]()
Πραγματικα ΕλΕΟΣ!! Το Γ@ΜΗΣΑΤΕ το θεμα....
Αμα το λυπομαστε το αφηνουμε στο καφε απεξω να το χαλβαδιαζουμε...
Αμα δεν μπορουμε να παμε, δεν ειναι ντροπη..Κανενας δεν μπορουσε απο τη πρωτη μερα!!
Ζηταμε βοηθεια, εκεινη την ωρα, οχι μετα στα φορουμ...
Και ολα τα μηχανακια μπορεις να τα σηκωσεις με το ενα χερι, θελει τροπο οχι κοπο!!
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
δεν θα κρινω την συγκεκριμενη σχολη γιατι δεν εχω εμπειρια απο τα μαθηματα εκει..Αρχικά δημιουργήθηκε από Asxetos1
Μετά το διάλειμμα για το φαγητό οι εκπαιδευτές μας είπαν ότι υπολείπεται και μια βόλτα στο βουνό για να χαρούμε αυτά που μάθαμε. Εδώ άρχισε ο εφιάλτης. Ανεβήκαμε στις μηχανές και στο όρθιο πάντα και αρχίσαμε την ανάβαση σε χωμάτινο δρόμο που σε πολλά σημεία είχε κοτρόνες και νεροφαγώματα με ένα τέμπο υπερβολικά γρήγορο.
Οι αντοχές μου έφτασαν στα όρια γιατί τελικά το GS1200 αποδείκτηκε υπερβολικά βαρύ και η ταχύτητα πολύ γρήγορη για να το οδηγείς όρθιος... Fanis
μπορω ομως να πω με βεβαιοτητα οτι η οδηγηση μεγαλης ον-οφ σε κακοτραχηλο χωματοδρομο σε ορθια θεση ειναι μεγαλη π@π@ρι@!! ειδικα οταν προκειται για αρχαριο οδηγο φτανει σε επιπεδο μ@λ@κι@ς..(την γνωμη μου αναφερω απλα χωρις να θελω να θιξω κανενα προσωπο η αντικειμενο).
ξερω παραδειγματα νεων οδηγων-κολημενων με την ορθια θεση-να τρωνε επανελειμενως τουμπες και να μη αλλαζουν αυτη την λανθασμενη σταση!
μονο καθιστος μπορεις να κουμανταρεις τα θηρια των 200+ κιλων αναμεσα σε κοτρωνες και νεροφαγωματα..
..νεοι χωματινοι οδηγοι:ξεκινηστε σωστα την εκμαθηση,ακουτε το μυαλο σας-οχι τους αλλους οταν οδηγατε και νοιωθετε οτι κινδυνευετε να τραυματιστειτε!
προσοχη λοιπον,το χωμα ειναι διασκεδαση οχι τρομος..![]()
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
Αυτή την εντύπωση έχω κι εγώ (χωρίς να μπορώ να το τεκμηριώσω)Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
..
μπορω ομως να πω με βεβαιοτητα οτι η οδηγηση μεγαλης ον-οφ σε κακοτραχηλο χωματοδρομο σε ορθια θεση ειναι μεγαλη π@π@ρι@!! ειδικα οταν προκειται για αρχαριο οδηγο φτανει σε επιπεδο μ@λ@κι@ς..(.![]()
Μπορείς να μου πεις ,όμως, ρε φίλε γιατί επιμένουν στην όρθια θέση οι εκπαιδευτές (κάποιοι) ενώ καβάλας μια μηχανή που ζυγίζει 200 κιλά ???
![]()