Σελίδα 37 από 52 ΠρώτοΠρώτο ... 27323334353637383940414247 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 541 έως 555 από 780

Θέμα: moto XRV750 VS LC8-GS-VARA.

Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
    Το "κοντα" και το "μακρυα" διαφερουν αναλογα με την μοτοσυκλετιστικη φυλη...οι Αφρικανοι ας πουμε θεωρουν μακρινο ενα ταξιδι 5-7 ημερων και πανω μονο για να πας...λογικο...
    Οι κατεμαδες απο την αλλη σε 5-6 μερες εχουμε παει και εχουμε γυρισει απο τον ιδιο προορισμο αφου πρωτα τσεκαρουμε τα αξιοθεατα εκει που πηγαμε για να σας ενημερωσουμε και να σας δειξουμε φωτο απο οτι χασατε, εκει που πηγατε, λογω ελλειψης ελευθερου χρονου... :rotflmao: Για μας δυστυχως η Αφρικη (οπως και η Αφρικα...) ειναι πολυ μικρη

Οργανωνω μια μικρη βολτα στην Ευρωπη για το καλοκαιρι..αν θες να παμε μαζι...ΞΕΚΙΝΑ...:rotflmao: :rotflmao:

louki......ευρωπη παμε για φυστηκια τωρα.......

εδω ετοιμαζόμαστε για κινα...........

ρε σει λουκι..... εγω με 20 χρονια μηχανη δεν φοβάμαι να παω εσυ???
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS

ρε σει λουκι..... εγω με 20 χρονια μηχανη δεν φοβάμαι να παω εσυ???
    Μην ξύνεις πληγές βρε!

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Εγω φιλε θα παω και θα ξαναπαω και παντα, καλα να ειμαι, θα πηγαινω εκδρομες χωρις να φοβαμαι τιποτα...και μακαρι να μπορουσα να πηγαινω συχνοτερα και για περισσοτερες μερες...οποιος λεει οτι δεν ταξιδευει εξαιτιας της μηχανης του (παλια, αργη, αναξιοπιστη, σκληρη κτλ) ειναι κοτα λυρατη και μπουλης καναπεδοθρεφτος...τα υπολοιπα ειναι απλα οδοντοκρεμες.... μην βαζεται να λεω ομως τα ιδια...σε αυτα που ρωταω και πονατε δεν απανταει κανεις αφρικανικες κοτουλες...
    Μεχρι να πας Κινα και να γυρισεις με την Αφρικα θα εχει σβησει η φωτια στην κολαση ρε Λαρισαιε...και τοτε θα βγαλει και η χοντα το επομενο ον-οφ αντικαταστατη του θρυλου σου...:rotflmao: :rotflmao:
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Εγω φιλε θα παω και θα ξαναπαω και παντα, καλα να ειμαι, θα πηγαινω εκδρομες χωρις να φοβαμαι τιποτα...και μακαρι να μπορουσα να πηγαινω συχνοτερα και για περισσοτερες μερες...οποιος λεει οτι δεν ταξιδευει εξαιτιας της μηχανης του (παλια, αργη, αναξιοπιστη, σκληρη κτλ) ειναι κοτα λυρατη και μπουλης καναπεδοθρεφτος...τα υπολοιπα ειναι απλα οδοντοκρεμες.... μην βαζεται να λεω ομως τα ιδια...σε αυτα που ρωταω και πονατε δεν απανταει κανεις αφρικανικες κοτουλες...
    Μεχρι να πας Κινα και να γυρισεις με την Αφρικα θα εχει σβησει η φωτια στην κολαση ρε Λαρισαιε...και τοτε θα βγαλει και η χοντα το επομενο ον-οφ αντικαταστατη του θρυλου σου...

Ετσι φιλε μου ΧΩΣΤΑ

Χαχαχαχαχ καλο
    ΑΕΛΑΡΑ ΚΑΡΓΑ Κ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΚΑΛΠΑΖΕΙ

http://www.youtube.com/watch?v=SHoDKldosXk

Τελικα ρε δουκα ειχες δικιο...το πηρα σοβαρα και νομιζα οτι μιλαω με κοσμο που ξερει και που οδηγαει... τελικα καταληξαμε οτι τα ΚΤΜ μονο γκαζι εχουν (ευτυχως κιολας...), εχουν κραδασμους και ειναι φυσικα ζημιαρικα...ολα αυτα τα λενε φυσικα οσοι δεν οδηγησαν ή δεν ειχαν ποτε ΚΤΜ...Αν ειχαν μπορει να ειχαν παρει μυρωδια απο φρενα, αναρτησεις, στησιμο στο δρομο...(επιδοσεις λεγονται ΟΛΑ αυτα μαζι... ) Προφανως αγνωστα πραγματα για τους Αφρικανους, οπως φυσικα αγνωστο παραμενει και το φαινομενο "εξελιξη"...οπως λεει και το φιλαρακι ο Λαρισαιος "Σαρον Στοουν μια ζωη..." ΟΚ ρε παιδια εσεις παρεα με τον θρυλο, την Σαρον, και εμεις με τα νεα τα πιπινια που το δερμα τους μυριζει ακομα μωρο... αφου δεν ντρεπεστε εσεις οι αρχαιολαγνοι, εμας μας περισευει...
    :rotflmao: :rotflmao:
    καλους δρομους σε ολους ρεεεεεεεε

υ.γ.1 Ρε συ μουντ αν καταφερνεις με το Αφρικα και τσαγιαζεις οποιο ΚΤΜ 990(ή αλλο) βρισκεις στο δρομο σου απλα RESPECT...
    υ.γ.2 Για μενα παντως το να τσαγιασω οποια Αφρικα βρω στο διαβα μου με το 990 δεν λεει και τιποτα...σα να κλεβω κουλουρι απο παιδακι παιδικου σταθμου...ΝΤΡΟΠΗ μου
    υ.γ.3 Μεγαλη βολτα με τον Λαρισαιο πολυ θα γουσταρα...δυο κουλαδια κοντραρονται στις "μαλακιες"...
    υ.γ.4 οι bmwδακη
    δες που κρυβονται οεεοο?

RESPECT

υ.γ.1 Μουντ αν θες να με αναγνωρισεις στον δρομο, μπορω να σου στειλω τον αριθμο της πινακιδας μου σε πμ...ειναι το τελευταιο που θα δεις απο εμενα και το 990 (αν εχεις καλη οραση)... :rotflmao:
    Ενοείτε!!
    Απ'το ζόρι που θα φας μεχρι να με περάσεις,θά χει διαλυθεί το μαρκότσι!!Μόνο η πινακίδα θα σού χει μείνει!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
    200 κοντερίσια πάει. Πόσο είναι σε πραγματικά δεν ξέρω. 190--- ?? ?? ?? Μπορει.

Ξέρω έναν μάστορα που αν θέλεις, μπορεί να στο κάνει να δείχνει και 280

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Ρε μουντ οπως τα λες...εστω και με ζορι να σε περασω και μετα ας εξαυλωθω...θα εχω περασει το μηχανακι θρυλο με τον οδηγο θεο (τουλαχιστον...) εκτος αν τοση ωρα εχω την τιμη να μιλαω, χωρις να το ξερω, με τον ενα, τον μοναδικο, τιτανομεγιστο και αρχοντοτεραστιο Τσακ Νορρις που δεν οδηγαει τις Αφρικα, κανει μονο.... πτησεις ...
    Ειμαι σιγουρος οτι οι Aφρικανοι ειναι ποιο γρηγοροι και απο τους v-stormaδες σε τελικες, πλαγιαζουν καλυτερα απο R1, πατανε (ή μαλλον πετανε... ) στο χωμα καλυτερα απο καθαροαιμα και σιγουρα ειναι και ποιο φινετσατοι απο τις ιταλιδες μπουρουχες που δεν μπορουν ποτε να "φανουν" διπλα στη "Σάρον Στόουν" της μοτοσυκλετιστικης βιομηχανιας....

δεν παμε καλα ρεεεεεεεεεε

υ.γ.1 Vale τα παιδια δεν χρειαζονται μαστορα ρεεεε (τα φτιαχνουν μονοι τους ετσι και αλλιως ...) ψυχολογο χρειαζονται μπας και συνελθουν :rotflmao:
    υ.γ.2 Εξακολουθειται να αποφευγετε τις "δυσκολες" ερωτησεις...τελικα με ποσα ευρω θα, αγοραζατε σημερα ενα καινουριο αφρικα...? Θα δινατε 10000 ευρω, οσο δηλαδη εκανε "κουτα" το 2003...? ποσα φραγκα εχετε δωσει για να το αναβαθμισεται σε αναρτησεις, φρενα κ.α.? γιατι δεν απανταει κανεις? και παλι δεν πανε μια εεε? δεν πειραζει... εσεις σαν καλοι πατερουληδες κανατε οτι μπορουσατε για το βλασταρι σας...
    υ.γ.3 ΝΤΡΟΠΗ ΜΟΥ και σημερα, αλλα δεν το ηθελα...εσεις με αναγκασατε...να το ξερετε...στην υγεια παντως του αφρικανου, ηταν παγωμενο το τσαι που τον κερασα...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Ειμαι σιγουρος οτι οι Aφρικανοι ειναι ποιο γρηγοροι και απο τους v-stormaδες σε τελικες, πλαγιαζουν καλυτερα απο R1, πατανε (ή μαλλον πετανε... ) στο χωμα καλυτερα απο καθαροαιμα και σιγουρα ειναι και ποιο φινετσατοι απο τις ιταλιδες μπουρουχες που δεν μπορουν ποτε να "φανουν" διπλα στη "Σάρον Στόουν" της μοτοσυκλετιστικης βιομηχανιας....
    Τώρα το κατάλαβες??
    Πάλι καλά!!Αργείς αλλά τα πιάνεις!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

υ.γ.1 Vale τα παιδια δεν χρειαζονται μαστορα ρεεεε (τα φτιαχνουν μονοι τους ετσι και αλλιως ...) ψυχολογο χρειαζονται μπας και συνελθουν :rotflmao:
    Δε χρειαζόμαστε, έχουμε!

υ.γ.2 Εξακολουθειται να αποφευγετε τις "δυσκολες" ερωτησεις...τελικα με ποσα ευρω θα, αγοραζατε σημερα ενα καινουριο αφρικα...? Θα δινατε 10000 ευρω, οσο δηλαδη εκανε "κουτα" το 2003...? ποσα φραγκα εχετε δωσει για να το αναβαθμισεται σε αναρτησεις, φρενα κ.α.? γιατι δεν απανταει κανεις? και παλι δεν πανε μια εεε? δεν πειραζει... εσεις σαν καλοι πατερουληδες κανατε οτι μπορουσατε για το βλασταρι σας...
    Άσε ρε τσάκαλε!!
    Χαίρω πολύ,άμα είχαμε λεφτά θα είχαμε KTM 990 adventure r και θά'μασταν και κολλητοί!!!
    Εδώ σφαζόμαστε τώρα!!Μη γίνεσαι διακόπτης και μην αλλάζεις θέμα!!

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    τελικα με ποσα ευρω θα, αγοραζατε σημερα ενα καινουριο αφρικα...? Θα δινατε 10000 ευρω, οσο δηλαδη εκανε "κουτα" το 2003...? ποσα φραγκα εχετε δωσει για να το αναβαθμισεται σε αναρτησεις, φρενα κ.α.? γιατι δεν απανταει κανεις? και παλι δεν πανε μια εεε? δεν πειραζει... εσεις σαν καλοι πατερουληδες κανατε οτι μπορουσατε για το βλασταρι σας...
    ΔΕΝ ειμαι εναντιον σου απλα να απαντησω στην ερωτηση σου με μια ερωτηση....

αυτα τα 2 αυτοκινητα αν παιζαν στις ιδιες τιμες ....(το ενα δεν βγαινει πια,και θελει "φροντιδες" πολλες,το αλλο το παιρνεις καινουριο απο αντιπροσωπεια) ΕΣΥ ΠΙΟ θα διαλεγες? ?

ειναι θεμα γουστου και οι επιλογες επαφιονται στο 'μερακι' του καθενος....

ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ξερουμε οτι στην επιλογη μηχανης ΜΟΝΟ η Λογικη δεν παιζει 1ο ρολο.....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	εβο.jpg 
Προβολές:	89 
Μέγεθος:	37,4 KB 
ID:	165259
    Accipere quam facere praestat injuriam

CORVETTE STINGRAY και ξερό ψωμί!!!

Παλαιό μέλος
    καλα μιλαμε για το γελιο ...........τα διαβασα και μαζεμενα και ξεραθηκα , καλα που πεταμε και καμια μ@λ@κι@ να περνα η ωρα ........δεν περνα η ρημαδα ξημερωματα , φιλε SVX και τα δυο τα γκαζια σου γαματα και σιγουρα για να τα αποκτησεις θελεις πακετα ..η διαφορα ειναι οτι το ενα το αγοραζεις εαν εχεις τα φραγκα ..το αλλο το ψαχνεις και περιμενεις ποτε θα το βρης εαν το γουσταρεις και εχεις την καβλα και τα φραγκα .μεχρι να το βρης το χαιρεται αυτος που το εχει ,,,,,,,,,αυτη ειναι η διαφορα ΚΤΜ και ΑΦΡΙΚΑ και ΒΜW αγοραζω αυριο οχι μονο ενα καμια δεκαρια εαν εχω τα φραγκα ,,,,,,,AFRICA 650 αστερι δεν θα βρω ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ,,,γιατι οσοι τα εχουν δεν τα πουλανε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    AFRICA TWIN 650!!!!!!!!!!!!
    Από αύριο βλέπω να μπαίνουν και τα ΧΤ 550 στην κόντρα:rotflmao: :rotflmao:

Παρόμοια θέματα

1. Transalp VS F650 (gs/funduro)
    από trumpet στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 04/02/2014, 11:05
  2. Ktm 990 Vs 1200 Gs?
    από electronics στο forum KTM
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 29/01/2009, 15:07
  3. MOTO 1996 vs MOTO 2008!!!!
    από castor στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 11/01/2009, 23:52
  4. 1200 Gs Vs 1200 Gs Adventure
    από Spike στο forum BMW
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/07/2007, 11:55
  5. Africa Vs Bmw Gs Dakar
    από antonislol στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2005, 13:44

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF