Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 49

Θέμα: Βάλτε Star τώρα και δείτε το μπορώ να φρικάρετε!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
    Ρε παιδιά ξεφύγατε λίγο νομίζω!
    Με την καμία δεν παρακολουθώ την εκπομπή αυτή απλά έτυχε να κάνω ζάπινγκ εκείνη την ώρα
    που ήταν το πρώτο μέρος της εκπομπής και είδα κόντρες burn out και διάφορες καγκουριές
    επικίνδυνες με αυτοκίνητα που δεν έχουν αριθμό και τέτοια!

Αν βλέπατε το πρώτο μέρος θα φρικάρατε και εσείς άμα βλέπατε αμάξια που μαμά δεν έχουν πάνω
    από 110 ίππους να έχουν υποστεί μετατροπές και να έχουν 300+ ίππους κατά τα λεγόμενα των
    ιδιοκτητών τους και να κυκλοφορούν στο δρόμο ελεύθερα!
    Οι ιδιοκτήτες αυτών των αυτοκινήτων οι οποίοι είναι από 22 έως 24 ετών λένε ότι ποτέ δεν τα πάνε
    τέρμα στο δρόμο και από την άλλη είχαν βίντεο με αμάξι στην αττική οδό να πηγαίνει με 335χλμ!
    Και εκεί είναι που λέω στο αρχικό ποστ μου ότι πρέπει να επέμβει ο εισαγγελέας και να τους τσιμπήσει!

Μου άρεσε και το ανέκδοτο αυτών των καγκουραίων που λένε ότι τα αμάξια τους είναι καθ' όλα
    νόμιμα μιας και περνάνε από το ΚΤΕΟ!!

Προσωπικά για μένα φίλε συμφορουμίτη η εκπομπή ήταν πολύ ενδιαφέρουσα! Για δύο λόγους. Πρώτον γιατί δεν υπήρχε αυτό το γνωστό στιλ του καυμένου-κλαμμένου ωχ και αχ και βαχ και δεν υπήρχε μιζέρια. Δεύτερον θεωρώ ότι φιλοξενούσε μία συγκεκριμένη ομάδα του πληθυσμού η οποία έχει για μένα πάντα κάθε δικαίωμα να ακουστεί και να εκφράσει την άποψή της. Όταν κάποιος λέει την άποψή του και δη δημόσια ετίθεται ταυτόχρονα σε κριτική και στην αντιπαράθεση. Αυτοί έλεγαν αυτά εμείς από την άλλη ακούμε σκεφτόμαστε και κρίνουμε.
    Όσο για την εισαγγελική παρέμβαση θα σου φανεί περίεργο ίσως αλλά δεν διαφωνήσω!!! Όμως εάν συνέβαινε αυτό θα έπρεπε να υπάρξει εισαγγελική παρέμβαση ακόμα και εδώ μέσα διότι ειδικά κατά το παρελθόν έχουν μπει ποστ στα οποία λένε με πόσα πάτε εγώ ξύνω εγώ πάω με τόσα κλπ. Δεν κατηγορώ ούτε λέω πως είναι σωστό απλώς εξηγώ πως κατά τη γνώμη μου πάντα μία εισαγγελική παρέμβαση για ένα τέτοιο θέμα μάλλον θα άνοιγε τους ασκούςτου αιόλου και αυτό πιστεύω ότι τελικά είναι εναντίον όλων.
    Για να μη σου πω ότι θα έπρεπε αν θέλουμε να είμαστε τίμιοι να είχε παρέμβει εισαγγελέας για άλλες καταστάσεις της συγκεκριμένης εκπομπής πολύ-πολύ νωρίτερα το οποίο όμως δεν έγινε. Όπως δεν γίνεται και ποτέ σε αυτή τη χώρα

ΥΓ Μία παρατήρηση. Η εκπομπή ήταν μαγνητοσκοπημένη λόγω πένθους.
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
    κορυφαιος διαλογος μεταξυ "σεμνοτυφης" καλεσμενης και καγκουρα:
    - Δηλαδη αμα σε ρωτησω ποιος ειναι ο Καρυωτακης ξερεις ποιος ειναι?
    - Εσενα αμα σε ρωτησουν ποιος ειναι ο Καταραμενος ξερεις?

με αυτην τη συγκριση μου κοστισατε 3.765.298 εγκεφαλικα κυτταρα :o
    Accipere quam facere praestat injuriam

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Σιγα τα ωα

εβγαλε 3 μαλακισμενα και ειπαν 12 μ#@%@$%$

Το λιτζαρισμα επρεπε να πεσει στην εκπομπη με θεμα τον καρκινο....

Και οταν λεω λιτζαρισμα το εννοω.Ροπαλα και ξυλο μεχρι αναισθησιας !
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Ζετα Αγαπη μου!!
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Προσωπικά για μένα φίλε συμφορουμίτη η εκπομπή ήταν πολύ ενδιαφέρουσα! Για δύο λόγους. Πρώτον γιατί δεν υπήρχε αυτό το γνωστό στιλ του καυμένου-κλαμμένου ωχ και αχ και βαχ και δεν υπήρχε μιζέρια. Δεύτερον θεωρώ ότι φιλοξενούσε μία συγκεκριμένη ομάδα του πληθυσμού η οποία έχει για μένα πάντα κάθε δικαίωμα να ακουστεί και να εκφράσει την άποψή της. Όταν κάποιος λέει την άποψή του και δη δημόσια ετίθεται ταυτόχρονα σε κριτική και στην αντιπαράθεση. Αυτοί έλεγαν αυτά εμείς από την άλλη ακούμε σκεφτόμαστε και κρίνουμε.
    Όσο για την εισαγγελική παρέμβαση θα σου φανεί περίεργο ίσως αλλά δεν διαφωνήσω!!! Όμως εάν συνέβαινε αυτό θα έπρεπε να υπάρξει εισαγγελική παρέμβαση ακόμα και εδώ μέσα διότι ειδικά κατά το παρελθόν έχουν μπει ποστ στα οποία λένε με πόσα πάτε εγώ ξύνω εγώ πάω με τόσα κλπ. Δεν κατηγορώ ούτε λέω πως είναι σωστό απλώς εξηγώ πως κατά τη γνώμη μου πάντα μία εισαγγελική παρέμβαση για ένα τέτοιο θέμα μάλλον θα άνοιγε τους ασκούςτου αιόλου και αυτό πιστεύω ότι τελικά είναι εναντίον όλων.
    Για να μη σου πω ότι θα έπρεπε αν θέλουμε να είμαστε τίμιοι να είχε παρέμβει εισαγγελέας για άλλες καταστάσεις της συγκεκριμένης εκπομπής πολύ-πολύ νωρίτερα το οποίο όμως δεν έγινε. Όπως δεν γίνεται και ποτέ σε αυτή τη χώρα

ΥΓ Μία παρατήρηση. Η εκπομπή ήταν μαγνητοσκοπημένη λόγω πένθους.
    ασε μας ρε φιλε που μας το παιζεις και δικαιοκριτής τωρα..και καλα εχουν και αποψη οι ποντικαραδοκαγκουρες και πρεπει να ακουστει και καλα...μπας και εχεις και συ κανα καγκουροαμαξο??μου εχουνε και αποψη τα μ@λ2κισμενα με τα λεφτα του μπαμπακα..αει συχτηρρρ....κι αν μερικοι απο μας ξυνουμε γονατα με την μηχανη μαγκια μας παντως δεν περναμε κατω απο τα σπιτια του κοσμου με το σκυλαδικο ή το φλωρο ραπ στην διαπασων προσπαθωντας να δειξουμε αν εχουμε μεγαλη φουτσα..και στην τελικη παντα εκτεθειμενοι ειμαστε στο καθε καγκουρι που παει με 350 χλμ στην εθνικη.

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από xesemas
    ασε μας ρε φιλε που μας το παιζεις και δικαιοκριτής τωρα..και καλα εχουν και αποψη οι ποντικαραδοκαγκουρες και πρεπει να ακουστει και καλα...μπας και εχεις και συ κανα καγκουροαμαξο??μου εχουνε και αποψη τα μ@λ2κισμενα με τα λεφτα του μπαμπακα..αει συχτηρρρ....κι αν μερικοι απο μας ξυνουμε γονατα με την μηχανη μαγκια μας παντως δεν περναμε κατω απο τα σπιτια του κοσμου με το σκυλαδικο ή το φλωρο ραπ στην διαπασων προσπαθωντας να δειξουμε αν εχουμε μεγαλη φουτσα..και στην τελικη παντα εκτεθειμενοι ειμαστε στο καθε καγκουρι που παει με 350 χλμ στην εθνικη.

εδω ειμαστε

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
    εδω ειμαστε

Ζετα Αγαπη μου!!
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    [B]Προσωπικά για μένα φίλε συμφορουμίτη η εκπομπή ήταν πολύ ενδιαφέρουσα! Για δύο λόγους. Πρώτον γιατί δεν υπήρχε αυτό το γνωστό στιλ του καυμένου-κλαμμένου ωχ και αχ και βαχ και δεν υπήρχε μιζέρια. Δεύτερον θεωρώ ότι φιλοξενούσε μία συγκεκριμένη ομάδα του πληθυσμού η οποία έχει για μένα πάντα κάθε δικαίωμ

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από xesemas
    [B]
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Προσωπικά για μένα φίλε συμφορουμίτη η εκπομπή ήταν πολύ ενδιαφέρουσα! Για δύο λόγους. Πρώτον γιατί δεν υπήρχε αυτό το γνωστό στιλ του καυμένου-κλαμμένου ωχ και αχ και βαχ και δεν υπήρχε μιζέρια. Δεύτερον θεωρώ ότι φιλοξενούσε μία συγκεκριμένη ομάδα του πληθυσμού η οποία έχει για μένα πάντα κάθε δικαίωμ
    Αν είναι πράγματι τού 2001,τον πήρ' ο ύπνος
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

(καμμένος :rotflmao: )
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    εγω εκτος απο μια φορα πριν κανα μηνα που ειχε την ΝΑΤΑΛΙ ΘΑΝΟΥ (θυμηθειτε αυτο το ονομα ), εχω να δω δρουζα χρονια.

απο τοτε που <<εκανε παρεα> με τον Λαλα:rotflmao: και αυτος μιλουσε για μπαλα
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιό μέλος
    Δεν μπόρεσα να δω πολύ. Ήταν ένας τύπος που έδειχνε το αυτοκίνητό του (ibiza πρέπει να ήταν) στο οποίο είχε βάλει ότι μ@λ@κία μπορεί να φανταστεί κανένας, μέχρι σύστημα για να ανοίγουν αυτόματα οι πόρτες...
    Δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο, αλλά ο τύπος ήταν ηλεκτρολόγος και μάλλιστα είπε ότι η δουλειά του είναι να "πειράζει" αυτοκίνητα. Μόνο τηλέφωνα δεν έδωσε...
    Εκεί που γέλασα (και άλλαξα και το κανάλι, διότι δεν άντεχα άλλο) ήταν στην παρουσίαση του ηχοσυστήματος. Είχε 2 sub-woofer, που γέμιζαν το πόρτ-μπαγκάζ, 4-5 ηχεία σε κάθε πόρτα, ενισχυτές κτλ. και γύρισε και είπε ότι δεν του αρέσει να ακούει δυνατά μουσική...

Πάντως αν ήταν και οι υπόλοιποι έτσι, η εικόνα που δώθηκε αδικεί αυτούς που πραγματικά ασχολούνται και σέβονται τα αυτοκίνητά τους. Δεν είναι όλοι όσοι βελτιώνουν το αυτοκίνητο κάγκουρες και δεν νομίζουν ότι βγήκαν από το fast and furious.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Δεν την ειδα την εκπομπη...δεν την βλεπω ποτε γιατι δουλευω εκεινη την ωρα...αλλα αν μιλαγαν για καγκουριες με αυτοκινητα...ενα μοτοφορουμ θα επρεπε να κανει μοκο.
    Στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σχοινι.

Γιατι οσοι καγκουρες με αυτοκινητα υπάρχουν...αλλοι τοσοι και διπλάσιοι υπάρχουν με μηχανες.

Λυσσαξτε τώρα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Εγώ πειράζει που θέλω Δρούζα γιά ένα-δύο "ματσάκια"???????
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    πολύ σωστός ο LsKostas έχεις απόλυτο δίκιο φίλε. Σε εκείνη την εκπομπή ναι έπρεπε να είχε πέσει πολύ ξύλο πάρα πολύ ξύλο
    Για τους υπόλοιπους... παίδες τα είπα νομίζω έγινε σαφέστατη η άποψη μου και καταλάβατε όλοι ότι αν μη τι άλλο αυτό που υποστηρίζω ακράδαντα δεν είναι η Δρούζα και η κάθε Δρούζα αλλά η ευθύνη των υπολοίπων που καθόμαστε και τη βλέπουμε και μετά το κάνουμε και σούπερ ανάλυση.
    Απλώς ξαναλέω ότι ειδικά η χθεσινή εκπομπή δεν μου φάνηκε καθόλου κακή σε αντίθεση με άλλες στο παρελθόν που ήταν για κλωτσιές.

ΥΓ xesemas... ο καθένας κρίνεται από αυτά που λέει και τον τρόπο που τα λέει... αυτά μπορείς να πεις έτσι έχεις μάθει να τα λες... κανένα πρόβλημα. Και πάλι... συμφορουμίτες
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

βολτάδικο μέλος
    το τι μλκια ακούστηκε στην εκπομπη δεν περιγράφεται! μόλις είχα γυρίσει από δουλειά και είχα ξαπλώσει να χαλαρώσω λίγο. και έσπασε ο διάολος το ποδάρι του κ άνοιξα τηλεόραση.... εντάξει, δεν μπορώ να πω, έριξα τρελό γέλιο!

ατάκες που θυμάμαι:

- έτερος παρουσιαστής, δίπλα στη δρούζα, γνωστός πάρλας, υποστήριζε ότι έβγαζαν τους αερόσακους για να περάσουν τα καλώδια του ηχοσυστήματος :P και ότι είχαν αφαιρεθεί απ τα συγκεκριμένα αυτοκίνητο οι μπάρες ασφαλείας που υπάρχουν για να χωρέσουν ηχεία κλπ.

- καγκουρίδι με λαχανί αυτοκίνητο, πέρα του γεγονότος ότι υποστήριζε ότι αρέσει το αμάξι του σε όλες τις γυναίκες, έλεγε ότι μπορεί να τρέχει με τα όσα στους δημόσιους δρόμους, καθώς έχει και αγωνιστικό δίπλωμα από τα μέγαρα :rotflmao: :rotflmao: α ρε λισάνς που χεις καταντήσει!

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 13/11/2009, 13:13
  2. Δείτε το όλοι και περιμένω να με βοηθήσετε
    από Monas στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 56
    Τελευταίο μήνυμα: 13/06/2008, 14:41
  3. τώρα που φυτρώνει και στην άμμο τι να το κάνει;
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2007, 15:13
  4. Που μπορω να βρω εκεινο το προστατευτικο? δεν ξερω πως λεγετε! Δειτε μεσα.
    από vaspiou στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 02/06/2006, 18:23
  5. καηκε λαμπακι σε ΧΤ 2001 και δεν μπορω να το βλεπω ετσι...
    από vaspiou στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2006, 20:55

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF