Σελίδα 10 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 567891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 201

Θέμα: Motto adventures Enduro Training Level 1 μια άσχημη εμπειρία 31/05/2009

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Asxetos1
    Μιας και εγώ άρχισα αυτό το θέμα θα γράψω τα παρακάτω και δεν νομίζω θα δευτερολογήσω ξανά.

.................................................................
    ...........................
    Αυτά λοιπόν ..... Δεν νομίζω οτι είμαι υπερβολικός, σε αυτά που γράφω, απλά καταθέτω την προσωπική μου γνώμη....

Χωρίς να θέλω να υποστηρίξω τη σχολή, έχεις χάσει το νόημα και το βλέπεις κατ'εμέ λάθος.
    & ξανατονίζω, στο χώμα θα πέσεις. Είναι δεδομένο.
    Αφού λοιπόν νιώθεις έτσι, απλά άστο.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Τώρα η βόλτα στο βουνό που για μένα ήταν μια άσχημη εμπειρία. Αν υποθέσουμε ότι οι ταχύτητες όπως γράφει ο φίλος συνεκπαιδευμένος ήταν έως 40χιλ/ω υπολογίστε με τον τύπο της ορμής με βάση το βάρος σας τι θα συμβεί εάν κάποιο μέλος του σώματος σας πέσει με αυτήν την ταχύτητα σε ένα βράχο η πέτρα κτλ.... Άρα ο κίνδυνος βαρύ τραυματισμού υπάρχει και οφείλει η σχολή να ενημερώσει και να πάρει τα απαραίτητα μέτρα για να τον αποφύγει. Και ο εκπαιδευτής όφειλε αφού πήγαινα φιρί φιρί και ήταν ήλιου φαεινότερο να πέσω να με σταματήσει..

δ)τα λάστιχα της μηχανής δεν είναι ίδια μετά το σχολείο.... το ταξί για να γυρίσω 100 ευρω...
    Υπολογίστε τώρα εσείς το συνολικό κόστος...

Αυτά λοιπόν ..... Δεν νομίζω οτι είμαι υπερβολικός, σε αυτά που γράφω, απλά καταθέτω την προσωπική μου γνώμη....
    Σε κάποια σημεία έχεις δίκιο, σε κάποια είσαι τελείως λάθος κατά την άποψη μου.
    Βασικά δεν έχω πολυκαταλάβει τι περίμενες απ΄το σχολείο. Κάποια εκπαίδευση παρόμοια με των καταδύσεων; Μα και στις καταδύσεις αν ρωτήσεις τι επικινδυνότητα υπάρχει ακόμα και στο 1ο αστέρι θα σου πουν καμμία. Το ασφαλέστερο άθλημα μετά τις καταδύσεις είναι το bowling λένε και προφανώς ξέρεις ότι έίναι ψέμα.

Αυτο που γράφεις για την σχέση ορμής κλπ είναι τελείως άστοχο.
    Την ίδια ζημιά θα πάθεις και με την ίδια ορμή θα χτυπήσεις ακόμα και σου βγεί ένα αυτοκίνητο και ακουμπήσεις πάνω του με 30 χλμ. Αυτό το ξέρεις βέβαια ήδη και δεν μπορεί να στο διαβεβαιώσει κανείς οτι δεν θα συμβεί. Ετσι δεν είναι;
    Κατανοώ την στεναχώρια απ΄την ζημιά της μηχανής σου, αλλά το να υπολογίζεις ως ζημιά την κατάσταση των ελαστικών σου μετά το σχολείο είναι τουλάχιστον αστείο. Περίμενες δηλαδή να πας σε οποιοδήποτε σχολείο και να παραμείνουν τα λάστιχα σου σε κατάσταση βιτρίνας; Αν ναι προφανώς είχες εντελώς λανθασμένη εικόνα του τι σημαίνει όχι σχολείο, αλλά εκπαίδευση με την μηχανή για να είσαι ασφαλής στο μέλλον.

Φιλικά

Βύρων

stabak : +990
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    Το ξεκινάς καλά ρε συ φίλε αλλά μετά το χαλάς και το χάνεις.

....

Ο λόγος που έκανα αυτό το σχολείο ήταν αυτό που περιέγραψα στο πρώτο μου post.

Πιστεύω στην ερώτηση προς την σχολή τι περιλαμβάνει το μάθημα και τι βαθμό επικινδυνότητας υπάρχει για μένα και την μηχανή δεν μου δόθηκαν οι σωστές απαντήσεις. Σε αυτό είμαι απόλυτος.

Αν μου είχαν δοθεί και ήξερα ότι υπήρχαν πιθανότητες να πάθει ζημία η μηχανή μου η να τραυματιστώ θα το σκεφτόμουν δίπλα , θα ήμουν προετοιμασμένος και σίγουρα δεν θα ερχόμουν με τα κιλά της GS1200 αλλά με την παλιά μου GS650. Εάν έχεις ένα γυαλιστερό ML500 και ένα παλιό Niva με πιο θα πήγαινες για off-road?

Περίμενα ακούγοντας την ονομασία enduro park μια διαμορφωμένη πίστα (και όχι το γήπεδο εκκλησιαστικού ιδρύματος (νομίζω εάν δεν κάνω λάθος είδα και ένα τάφο στα 30 μέτρα) με διάφορα επίπεδα δυσκολίας και τον εαυτό μου να εκπαιδεύομαι κάπου στα εύκολα κομμάτια.

...
    Συμφωνώ απόλυτα με αυτά. Οι πληροφορίες που σου έδωσαν εξ'αρχής ήταν και ελειπείς και λάθος. Έχεις δικαίωμα να ξέρεις όλα τα δεδομένα ώστε να αποφασίσεις εαν θα κάνεις κάτι ή όχι.

Και εγώ θεωρώ ότι τίτλοι τύπου ENDURO PARK θα πρέπει να υποστηρίζονται και από κατάλληλες εγκαταστάσεις αλλιώς αποτελούν παραπαλανητική διαφήμιση. Παρ'όλα αυτά δεν υπάρχει ουσιαστικό πρόβλημα με τον αρχικό χώρο εκπαίδευσης αφού επαρκουσε για τις ανάγκες της φάσης εκπαίδευσης.

...
    Τώρα η βόλτα στο βουνό που για μένα ήταν μια άσχημη εμπειρία. Αν υποθέσουμε ότι οι ταχύτητες όπως γράφει ο φίλος συνεκπαιδευμένος ήταν έως 40χιλ/ω υπολογίστε με τον τύπο της ορμής με βάση το βάρος σας τι θα συμβεί εάν κάποιο μέλος του σώματος σας πέσει με αυτήν την ταχύτητα σε ένα βράχο η πέτρα κτλ.... Άρα ο κίνδυνος βαρύ τραυματισμού υπάρχει και οφείλει η σχολή να ενημερώσει και να πάρει τα απαραίτητα μέτρα για να τον αποφύγει. Και ο εκπαιδευτής όφειλε αφού πήγαινα φιρί φιρί και ήταν ήλιου φαεινότερο να πέσω να με σταματήσει..
    ...
    Εδώ είσαι λάθος. ΑΥΤΟ είναι το enduro. Για να το πω καλύτερα αυτό είναι το Off-Road γιατί enduro αυτό δεν είναι ακόμη. Κίνδυνος βαρύ τραυματισμού με αυτά που κάνατε δεν υπάρχει με την προϋπόθεση πάντα ότι φοράτε σωστό εξοπλισμό. Και δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΕ που μπορεί να γίνει ώστε να σε αποτρέψει από ενα πιθανό πέσιμο όταν κινείσαι εκτός δρόμου. Εαν εσύ αισθάνεσαι γρήγορο ενα ρυθμό ή δύσκολη μια διαδρομή απλά πρέπει να το πεις. Βέβαια όπως είπα θα έπρεπε να σας είχαν πει να το κάνετε αυτό εξ αρχής. Εαν πάντως αυτό δεν σου κάνει σαν εμπειρία, είναι άλλο θέμα.

Και μιας και είσαι βοηθός Dive Master, να σου κάνω μια ερώτηση. Εαν ενας εκπαιδευόμενος την ώρα που κουβαλάει τις μπουκάλες είτε μέχρι την παραλία είτε μέχρι την θάλασσα για να την φορέσει, παραπατήσει και πέσει και στραμπουλήξει χέρι ή πόδι ή του πέσει η μπουκάλα στο πόδι και του ραγίσει το δάχτυλο (λέω πράγματα που έχουν γίνει και είναι άκρως πιθανά), τότε θα φταίει ο εκπαιδευτής που δεν τον προστάτεψε? Εαν σου μπει νερό στην μάσκα και χάσεις τους φακούς σου, θα φταίει ο εκπαιδευτής πάλι που δεν θα βλέπεις μέχρι να πας σπίτι και θα πρέπει να ξαναγοράσεις και φακούς? Ή μήπως όταν μπαίνετε μέσα για κατάδυση έχετε ασφαλίσει πουθενά τα πράγματά σας για να μην σας τα κλέψουνε? Έχω κάνει 2 level και ξέρω ακριβώς πως και τι γίνεται και επίσης το κόστος δεν είναι φθηνό ούτε εκεί ούτε και σε καμία άλλη εκπαίδευση. Αν θες μιλάμε και για kite, parapente, αναρίχηση, mountain bike, ιστιοπλοϊα κλπ. Όλα ίδια είναι όταν αναφερόμαστε σε κινδύνους κατά τα την εκπαίδευση και το τι μπορεί να αποτρέψει ενας εκπαιδευτής και το τι όχι και το τι είναι αναμενόμενο να συμβεί ή όχι.

...
    Δεν με κούρασε τόσο σωματικά αυτή η βόλτα αλλά ψυχικά. Για μένα που είμαι νέος οδηγός το να οδηγώ πάνω στα κατσάβραχα όρθιος αυτήν την βαριά μηχανή με τον φόβο να τσακιστώ δεν μου ήταν καθόλου ευχάριστο. Ήταν η απόλυτη στρεσσογόνος κατάσταση που δεν θέλω να ξαναζήσω. Πως με μηδέν εμπειρία και κάνοντας ασκήσεις λίγο πιο πριν με ελάχιστη ταχύτητα μπαίνεις αμέσως σε ένα χωματόδρομο και αρχίζεις και τρέχεις στο όρθιο? Κάτι ενδιάμεσο δεν υπάρχει???
    ...
    Υπάρχει και το ενδιάμεσο που λες (μπορούμε να το ονομάσουμε level 0,3) αλλά δεν είναι λογικό σε ενα level1 να σε πάνε στο ενδιάμεσο. Εαν το έκαναν εσύ μπορεί να ήσουν ευχαριστημένος αλλά οι υπόλοιποι θα έλεγαν ότι έδωσαν τζάμπα χρήματα (αν όχι ότι τους έκλεψαν κανονικά). Είναι σαν να λες εσύ στο level1 στις καταδύσεις ότι θα κάνουμε θεωρία και μετά θα μπούμε στην θάλασσα με μάσκα και αναπνευστήρα μόνο και δεν θα χρησιμοποιήσετε μπουκάλες. Αυτό θα γίνει στο level2..... Δεν νομίζω να στέκει και πολυ...

....
    Και τώρα οι οικονομικές συνέπειες του μαθήματος.
    Το μάθημα στοιχείσαι 150 ευρω λογική τιμή..
    Το σπασμένο ποντεσιομετρο 149.70 ευρω. Αν θέλω να επαναφέρω την μηχανή στην προηγούμενη κατάσταση της πρέπει α) να αγοράσω το εξωτερικό / προστατευτικό κάλυμμα του αριστερού κυλίνδρου β) το καπάκι των κυλίνδρων είναι γρατσουνισμένο άσχημα μου είπαν οτι στο επόμενα service πιθανόν να μπορούν να το γυαλίσουν αλλιώς πρέπει να το αλλάξω γ)τα αριστερά προστατευτικά κάγκελα έχουν πάρει κλίση και έχουν έρθει κοντά στον κύλινδρο άρα και αυτά πρέπει να αλλαχτούν δ)τα λάστιχα της μηχανής δεν είναι ίδια μετά το σχολείο.... το ταξί για να γυρίσω 100 ευρω...
    Υπολογίστε τώρα εσείς το συνολικό κόστος...
    Εδώ ακριβώς είναι που το χάνεις εντελώς και συμπεριφέρεσαι σαν κακομαθημένο παιδάκι που του χάλασε το παιχνιδάκι του και πρέπει να κατηγορήσει κάποιον γι αυτό.

Μπορώ να δεχτώ ως επιπλέον κόστος μόνο τα 150 ευρώ που κοστίζει το ποντεσιόμετρο.

Το καπάκι και τα κάγκελα θα μπορούσαν να γδαρθούν και χωρίς να πέσεις απλά και μόνο περνώντας πάνω ή δίπλα από ενα βράχο. Είναι λογικό ότι γι αυτό τα έβαλες ώστε να γλυτώσεις μεγαλύτερες ζημιές σε μια πιθανή πτώση. Άσε που ισιώνουν πανεύκολα.

Είναι δυνατόν όμως να μιλάς για την φθορά των ελαστικών σου? ΕΛΕΟΣ. Και μόνο διαβάζοντας αυτό το τελευταίο έχω εξοργιστεί. Μήπως θα πρέπει να υπολογίσεις και το κόστος της βενζίνης για να πας μέχρις εκεί, την φθορά σε λάστιχα λάδια κλπ για την ίδια διαδρομή, τον καφέ που ήπιες το πρωί και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο? Εμείς και πολλοί άλλοι κάναμε και κάνουν πόσα χιλιόμετρα Αθήνα-Σέρρες για να κάνουν ενα σχολείο CSS (με λάστιχα που στην πίστα τελειώνουν σε 2 μέρες) και εσύ μιλάς για τα δικά σου? Και γιατί ταξί? Χαθηκε το τραίνο που είναι σχεδόν τζάμπα? Άντε γιατί τώρα φτάσαμε να μιλάμε σε γελοίο επίπεδο πια.

Η μηχανή είναι χόμπι και είναι χόμπι που κοστίζει. Εαν δεν σου αρέσει μην κάνεις τίποτε και κράτα την για την καφετέρια και για κανένα μπάνιο. Αλλά σίγουρα έχεις επιλέξει μια λάθος μηχανή. Εαν την θέλεις για εντυπωσιασμό τότε κράτα τη. Αλλιώς πάρε κάτι άλλο.

Τα γούστα, τα λούσα και τα λάθη

ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ αδιαμαρτύρητα

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
    . Εαν ενας εκπαιδευόμενος την ώρα που κουβαλάει τις μπουκάλες είτε μέχρι την παραλία είτε μέχρι την θάλασσα για να την φορέσει, παραπατήσει και πέσει και στραμπουλήξει χέρι ή πόδι ή του πέσει η μπουκάλα στο πόδι και του ραγίσει το δάχτυλο (λέω πράγματα που έχουν γίνει και είναι άκρως πιθανά), τότε θα φταίει ο εκπαιδευτής που δεν τον προστάτεψε? Εαν σου μπει νερό στην μάσκα και χάσεις τους φακούς σου, θα φταίει ο εκπαιδευτής πάλι που δεν θα βλέπεις μέχρι να πας σπίτι και θα πρέπει να ξαναγοράσεις και φακούς?
    100000000000000% φταει ο εκπαιδευτης εαν παθει κατι ο μαθητης οποιοσδηποτε κανει καταδυση το ξερει αυτο...

Πριν αρχιζει η καταδυση παντα ρωτα ο εκπαιδευτης εαν φοραει καποιος φακους .... anyway

Παρτο αλλιως τοτε το ποστ μου οχι σαν εμπειρια αλλα τι να περιμενει και πιο ειναι το πιθανο κοστος για καποιον που θα κανει αυτη την εκπαιδευση...

Τελος

Αρχικά δημιουργήθηκε από Kavaliwtis
    Τα γούστα, τα λούσα και τα λάθη

ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ αδιαμαρτύρητα

Με κάλυψες πλήρως.

Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
    Η μηχανή είναι χόμπι και είναι χόμπι που κοστίζει. Εαν δεν σου αρέσει μην κάνεις τίποτε και κράτα την για την καφετέρια και για κανένα μπάνιο. Αλλά σίγουρα έχεις επιλέξει μια λάθος μηχανή. Εαν την θέλεις για εντυπωσιασμό τότε κράτα τη. Αλλιώς πάρε κάτι άλλο.

Α γεια σου...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    http://www.moto.gr/forums/showthread...1+%E5%ED%EF%F2

1.ουτε σχολες, ουτε τιποτα, απλα ορεξη, θεληση και αποφασιτικοτητα....

2.με μια μοτοσικλετα που ειναι ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ για κινηση στο χωμα...

3.με επιγνωση του οτι θα πεσω και μπορει να τραυματιστω (οπως και εγινε) η να παθει ζημια η μοτοσικλετα (πραγμα που δεν εγινε και ας εφαγε απιτευτους βροντους....ο λογος; δεν νο2!!!)

αυτα, γιατι απο μερικους ζητουνται χωματινα διαπιστευτηρια ποριοκειμενου να εκφερουμε τη γνωμη μας / αποψη μας...

υ.γ. αν πας με μια Goldwing στο κεντρο και με παπι στο Βορειο ακρωτηρι εχει πολλες πιθανοτητες να φτασεις... δεν θα το εχεις ευχαριστηθει καθολου βεβαια, αλλα η ικανοποιηση πηγαζει απο το γεγονος οτι τα καταφερες με μια μοτοσικλετα που δεν ειναι ενδεδειγμενη για υτη τη δουλεια....οποιος καταλαβε καταλαβε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    :rotflmao: :rotflmao:

SeNNinhA

100000000000000% φταει ο εκπαιδευτης εαν παθει κατι ο μαθητης οποιοσδηποτε κανει καταδυση το ξερει αυτο...

Πριν αρχιζει η καταδυση παντα ρωτα ο εκπαιδευτης εαν φοραει καποιος φακους .... anyway

Παρτο αλλιως τοτε το ποστ μου οχι σαν εμπειρια αλλα τι να περιμενει και πιο ειναι το πιθανο κοστος για καποιον που θα κανει αυτη την εκπαιδευση...

Τελος
    Τότε πρέπει να σε ρωτήσω.

1) Σε ΟΛΗ την εκπαίδευση καταδύσεων εκέι που είσαι εσύ, είναι οι εκπαιδευτές και οι βοηθοί τους που κουβαλάνε τις μπουκάλες και τον εξοπλισμό από το μαγαζί στο αυτοκίνητο, από το αυτοκίνητο στην παραλία (βραχάκια), και από την παραλία εως την θάλασσα? Ο εκπαιδευόμενος δηλαδή το μόνο που κάνει είναι να φοράσει την στολή του και να περιμένει να του τα φέρουν όλα μέσα στο νερό? Εαν ΝΑΙ, τότε πες μου την σχολή να στείλω εκεί όποιον θέλει να κάνει μιας και θα είναι η πιο κυριλέ εκπαίδευση που έχει γίνει ποτέ.

2) Έστω ο εκπαιδευτής και ρώτησε ποιος φοράει φακούς. Ούτως ή άλλως δεν γίνεται να τους βγάλει μιας και μετά δεν θα βλέπει. Εαν κατά την διάρκεια της κατάδυσης του μπει νερό στην μάσκα και του φύγουν οι φακοί θα φταίει ο εκπαιδευτής? Και μετά θα πρέπει να του πληρώσει και τους φακούς και το ταξί που θα τον πάει στο σπίτι (αφού δεν θα μπορεί να οδηγήσει)?

Νόμιζα ότι μιλάμε σοβαρά.

Σου είπα σε τι συμφωνώ αλλά στα υπόλοιπα είσαι εκτός πραγματικότητας απλά.

Νέο μέλος
    Επαναλαμβάνω κατά την διάρκεια οποιασδήποτε εκπαίδευσης στο κόσμο την ευθύνη την έχει ο εκπαιδευτής. Αλλιώς υπογράφεται ένα χαρτί που ορίζεται ακριβώς ποίος έχει την ευθύνη. Σε περίπτωση ατυχήματος υπάρχουν αστικές ευθύνες για τις οποίες μπορείς να ασφαλιστείς και ενδεχομένως ποινικές για τις οποίες δεν μπορείς να ασφαλιστείς.
    Επαναλαμβάνω για χιλιοστή φορά ότι είναι θέμα άποψης τι αρέσει στο καθένα και τι δεν αρέσει. Μπορεί κάποιος να ανέβει στο τρενάκι του λούνα παρκ και να πεθάνει από ανακοπή και αντίστοιχα άλλος να το βρει τελείως ξενέρωτο.
    Εάν κάποιος δει φωτογραφίες μου αγκαλιά με καρχαρία μπορεί να τρομάξει και εγώ ότι άλλη να είμαι απόλυτα ήρεμος.
    Μην το τραβήξουμε άλλο,.
    Εγώ προσωπικά θέλω όλο αυτό να το διαγράψω από την μνήμη μου.

Μα δεν μου απαντησες σε αυτό που σε ρώτησα για την σχολή στην οποία είσαι βοηθός εκπαιδευτή.

Και σε ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ σχολή στην οποία ο εκπαιδευόμενος διατρέχει εκ των πραγμάτων κίνδυνο, δεν αναλαμβάνει ευθύνη ο εκπαιδευτής παρά μόνο η αντικειμενική του που συνίσταται σε λάθος οδηγίες, μη τηρηση κανόνων και εξοπλισμού ασφαλείας, ελατωματικού εξοπλισμού κλπ. Καμία ευθύνη δεν αναλαμβάνει ΚΑΜΙΑ σχολή στον κόσμο για το αναμενόμενο ρίσκο που παίρνεις κάνοντας αυτό που επέλεξες να κάνεις.

Βρές μου μια σε παρακαλώ πολύ.

Υ.Γ. Λογικά και εσείς κάποιο αντίστοιχο χαρτί έχετε υπογράψει σίγουρα. Εαν όχι κακό του κεφαλιού τους και τότε μπορείτε ζητήσετε κάποια αποζημίωση. Το θεωρώ απίθανο όμως να μην έχετε υπογράψει κάποιο χαρτί.

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
    Παμε παλι λοιπον..!

οπως προσεξες δεν αναφερθηκα με ονομα για να αποφυγω αυτες τις φλυαριες! Δεν εχω τιποτα με εσενα προσωπικα, αντιθετος η γνωμη σου σε αυτο το φορουμ μου ειναι συμπαθης και κοντα στα δικα μου πιστευω! Δεν διαφωνουμε! Γι αυτο μην χαλας την καλη σου εικονα με απειλες τυπου "καλυτερα να ανακαλεσεις........" γιατι μονο σαν κωμικο σημειο μπορω να το παρω.

Ναι λοιπον θεωρω πως οταν ακουγοντε ισχυρες γνωμες απο ανθρωπους που δεν εχουν πατησει στο χωμα ή δεν εχω οδηγησει μαστοδοντο ή τελως παντων δεν εχουν ιδεα για αυτη τη σχολη ειναι μ@λακια τους να υποστηριζουν οτιδηποτε χωρις να ξερουν!! οσο αφορα αυτο που εγραψες εσυ, σεβομαι την οποια εμπειρια εχεις στο εντουρο, συμφωνω απολυτα οτι τα μαστοδοντα δεν ειναι σχεδιασμενα να πανε εκει που παει και ενα μικροτερο..Αλλα το τι απολαμβανει ο καθενας ειναι δικαιωμα του και μερικοι το κανουν και εντυπωσιακα!!

Για τη σχολη...δεν εχω κρυψει οτι ειμαι φιλος με το Νικο Σπανο, οπως ξανα ειπα λοιπον με χαλαει να ακουω γνωμη χωρις να εχουν παει στη σχολη, ποσο μαλλον οταν ειναι για ενα φιλο...Ειδικα δε οταν εχει φαει τοσο πολεμε απο εταιριες και λοιπους αυτη η προσπαθεια ειναι κριμα!! βεβαια τα λαθη του Νικου πολλα αλλα οταν αφορα το ψωμι ενος ανθρωπου τα λες απο κοντα και οχι ετσι...

κλεινοντας σου θυμιζω οτι κι εγω απολαμβανω το βουνο με το CR και to wrf μου, αλλα και ενιοτε βασανιζω τπ μαστοδοντο...Γιατι αυτα μας κρατανε ζωντανους και ειναι η διασκεδαση μας οχι αιτια τσακωμου!

Ισως τωρα καταλαβες το υφος μου και κατεβασεις τα μανικια σου....

Κατ αρχην.. Πιστευω οτι ειναι αληλεγγεο χρεος να ακουσουμε το παθημα του καθενος που θελει να το πει δημοσια.....

Η ενσταση μου παραπανω δεν αφορα το με τι... μηχανακι εγιναν τα "μαθηματα...." Αυτο ειναι προβλημα του καθενος...

Για το συγκεκριμενο θεμα το οτι ο φιλος υπερεβει τις δυνατοτητες του ειναι κατι που του τονισαν ολοι.... Το οτι δεν ειπε ΣΤΟΠ στον εαυτο του. την στιγμη που επρεπε... και αυτο του το ειπαν ολοι....

Αυτο που ξεχασε να τονισθει ομως ειναι ομως οτι μιλαμε για "σχολη....."

Μιλαμε για "μαθηματα....."

Μιλαμε για "εκπαιδευτες και μαθητες......."

Δεν μιλαμε για πληρωμενες χωματινες βολτες η εκδρομες ωστε ο καθενας να εχει ευθυνη μονο για τον εαυτο του .....

O oldman τα ειπε ολα σε μια γραμμη ( τα οσα αφορα τα του εκπαιδευτη οταν ο μαθητης αδυνατει ( να καταλαβει τα ορια του...)

Για τον Stabak τι να πω... Απλα + οσα.....

Κοιταξε να δεις...

Οσο σε εκνευρισαν εσενα τα σιροπιαστα... Κατα ( τα οποια οπως θα καταλαβες απο τα γραφομενα πολλων πως ουτε που τα ελαβαν υποψην τους.....) που εβαλε ο Asxetos1 στην αφηγηση του για την εμπειρια του στην σχολη ..

Αλλο τοσο εκνευρισαν εμενα καποια ουσιωδη πραγματα που ειδα στην αφηγηση του ( εφοσον αληθευει ) και που πιστευω οτι την ευθυνη την εχουν αλλοι και οχι ο ιδιος ....

Και οταν μιλαμε για μοτοσυκλετες που μονο απο το υπερβολικο βαρος τους την εστω χαζοπτωση μπορει καποιος να την πληρωσει αρκετα ακριβα με καποιο ακρο του σωματος του μπορεις να καταλαβεις τον εκνευρισμο μου οταν μιλας γενικευμενα για τις μ@λ@κιες που πεταμε οι υπολοιποι...

( Το βουνο προλαβε να το απολαυσεις οπως μπορεις.... Πιστευω οτι ειμαστε απο τους τελευταιους που εχουμε αυτην την τυχη....)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Trickster
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI

( Το βουνο προλαβε να το απολαυσεις οπως μπορεις.... Πιστευω οτι ειμαστε απο τους τελευταιους που εχουμε αυτην την τυχη....)

αν δεν βγούν οι οικολόγοι αυτοδύναμοι στις επόμενες βουλευτικές εκλογές νομίζω έχουμε μια ελπίδα
    FAMOUS LAST WORDS:
    "Helmet? I don need no steenking helmet!"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Επαναλαμβάνω κατά την διάρκεια οποιασδήποτε εκπαίδευσης στο κόσμο την ευθύνη την έχει ο εκπαιδευτής. Αλλιώς υπογράφεται ένα χαρτί που ορίζεται ακριβώς ποίος έχει την ευθύνη
    Ο-Χ-Ι.-
    Είναι σα να λες ότι αν ένας μαθητής δε γουστάρει να διαβάζει και γράφει και αποδίδει για ασόδυο φταίει ο δάσκαλος.Προσπαθείςμια,δυο,εικοσιδυο και μετά απλά προχωράς.Ειδικά αν ο άλλος δεν έχει το γνώθι σ'αυτόν και παραπονιέται από πάνω για τους βαθμούς του.
    Στη περίπτωση του enduro school είναι κάτι αντίστοιχο:αν κάποιος δεν έχει το γνώθι σ'αυτόν να πεί"παιδιά μέχρι εδώ,δε με παίρνει,κάποια άλλη φορά ίσως" και συνεχίσει δε του φταίει κανείς όταν(θα ) πέσει.
    Ούτε έχουμε να κάνουμε με μικρά παιδιά που δεν καταλαβαίνουν.
    Ούτε υποχρέωσε κανείς κανέναν να πάει με μεγάλη μοτο για μάθημα.

Πχ αν πάω με το SV μου σε κανά Superbike School και πέσω επειδή το παράκανα ποιός θα φταίει;Το SV μου,οι εκπαιδευτές ή εγώ;
    Άμα βγω μετά να τους κατηγορώ επειδή πήρα τ'@ρχίδι@ μου πιέζοντας παραπάνω δε θα'ναι μαλακία εκ μέρους μου;
    Η αλήθεια πονάει γι'αυτό ας μη την κρύβουμε.Ό,τι κρύβεται θα ξαναπονέσει.

Σελίδα 10 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 567891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Enduro Training III - Off road school για μεγάλα on-off
    από Nik0s στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 19/01/2008, 14:26
  2. Enduro Training Level 1 & 2
    από Nik0s στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 82
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2007, 22:38
  3. Enduro Training Λουτράκι
    από Cpt. Haddock στο forum Track Days