Σελίδα 46 από 52 ΠρώτοΠρώτο ... 364142434445464748495051 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 676 έως 690 από 780

Θέμα: moto XRV750 VS LC8-GS-VARA.

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    αντε να δουμε γιατι απο προπερσι βαζει ζωγραφιες ο αντι και ακομα περιμενουμε...... :rotflmao:
    Προεδρας ειναι και εχει το δικαιωμα να κανει οτι θελει..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αυτο προεδρα ισχυει η ειναι στο περιπου???
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
    Προεδρας ειναι και εχει το δικαιωμα να κανει οτι θελει..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ισχυει ρε..απο τα σκιτσα μικι μαους με μαρκαδορακι....τωρα εχουνε περασει στο photoshop.. :rotflmao:

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    παρακαλω πολυ να παρει καποιος τη yamaha να το αποσυρει..γιατι.....
    εχω χεστει...

ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ :rotflmao: :rotflmao:
    ελα αντι μας ψαρωσες ρε... :rotflmao:
    τουμπεκι τωρα ηρθανε τα μονοκυλινδρα που ναι καλυτερα και απο τα παντα ολα λεμε..
    ..και ο Δούκας το χαβά του...:κύλινδροι, γκάζια, ντεμέκ στήσιμο μηχανής, μιλιάλογα μετά τον τέταρτο χάρτη...και....και....και....

αντε να δουμε γιατι απο προπερσι βαζει ζωγραφιες ο αντι και ακομα περιμενουμε...... :rotflmao:
    Ας όψεται η καριόλα η κρίση ...αλλιώς......

Όλα τα θυμάσαι ρε κ@υφάλα .....
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
    ..και ο Δούκας το χαβά του...:κύλινδροι, γκάζια, ντεμέκ στήσιμο μηχανής, μιλιάλογα μετά τον τέταρτο χάρτη...και....και....και....

Ας όψεται η καριόλα η κρίση ...αλλιώς......

Όλα τα θυμάσαι ρε κ@υφάλα .....
    o δουκας το χαβα του φιλε αστα..

το απριλια το 650 το τραιλ νομιζω οτι ειναι το καλυτερο που παιζει για μικτη χρηση και στη καλυτερη τιμη που υπαρχει στην αγορα..και προσφερει τα παντα..ολα ομως...

τωρα τι λετε εσεις..δε ξερω.

Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
    Spam mode ON

Την είδαν και την φωτογράφισαν (όχι αυτήν στην φώτο) στην αστυνομική πίστα στο Nardo της Νορβηγίας......
    Το Νοέμβρη και Αν...!!!!

Spam mode OFF

o δουκας το χαβα του φιλε αστα..

το απριλια το 650 το τραιλ νομιζω οτι ειναι το καλυτερο που παιζει για μικτη χρηση και στη καλυτερη τιμη που υπαρχει στην αγορα..και προσφερει τα παντα..ολα ομως...

τωρα τι λετε εσεις..δε ξερω.
    Now you are talking man....

Ένα δεύτερο δίσκο μπροστά δεν μπορούσαν να βάλουν.....
    και που την κάνεις service στην ΣαΛΛονίκη μΕ λες...??

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    Άντε τώρα με όλα τα φλόρικα μηχανάκια σας

Πάρτε ενα πραγματικά ΑΝΤΡΙΚΟ μηχανάκι

Κι όποιος τολμάει ας το καβαλήσει

HONDA CR 500

60 δίχρονα άλογα στον τροχό

Σας πατάει ΟΛΟΥΣ χαλαρά.

:a36: :a36:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	cr500-1.jpg 
Προβολές:	99 
Μέγεθος:	78,8 KB 
ID:	165449

Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
    Now you are talking man....

Ένα δεύτερο δίσκο μπροστά δεν μπορούσαν να βάλουν.....
    και που την κάνεις service στην ΣαΛΛονίκη μΕ λες...??
    ΒΑΛΕ ΕΣΥ ΕΝΑΝ..ΜΠΟΡΕΙΣ..Κ ΣΕΡΒΙς?
    σιγα ρε..

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Καλημερα σε ολους

Προεδρε, ανακλησεις κανουν ολες οι εταιριες και το ξερεις, ειμαι σιγουρος...το ΧΤ 660 ας πουμε εσβηνε την ωρα που οδηγουσες... επικινδυνο φανατζομαι το θεωρεις και αυτο οπως και τον αξονα της bmw, αν και εγω εχω ΚΤΜ...και η ΚΤΜ φυσικα εχει κανει ανακλησεις και ισως να επρεπε να ειχε κανει και αλλες, πχ αντλια συμπλεκτη στα 950... Παρολα αυτα, τελικα ισως το λαδι απο τους σπασμενους μας κινητηρες, να ειναι λιγοτερο απο το μελανι που χυθηκε, και ακομα ρεει, για να μας πεισει για το ποσο στενες σχεσεις εχουμε με τους μηχανικους μας...
    Θεωρω τον εαυτο μου συνηδειτοποιημενο μοτοσυκλετιστη αλλα και καταναλωτη...ειχα παπι Χοντα, πηρα TTR250 YAMAXA για 6 χρονια, αλλα 6 KTM adv640 και τωρα 990...το εψαξα πολυ πριν αποφασισω και δεν ειμαι κανα ματσο ψωνισμενο, που προσπθει να βγαλει γκομενακια καβαλα σε μοτορια, οπως υποννοει ο Λαρισαιος... . Γνωριζω εκ των προτερων οτι τα ΚΤΜ ειναι ποιο απαιτητικα σε συντηρηση, αλλα προφανως αυτο ειναι το κοστος των υψηλων επιδοσεων...που εμενα προσωπικα με ενδιαφερουν και με συγκινουν στον δρομο και οχι στα περιοδικα που τα βλεπω γραμμενα... Γουσταρω να στριβω και να στιβω το μηχανακι που οδηγαω και πλεον μετα απο 15+ χρονια που οδηγαω μονο μηχανη μπορω να καταλαβω τις διαφορες στην οδηγικη συμπεριφορα αναμεσα στα διαφορα μοντελα που κυκλοφορουν...Αυτο το τελευταιο παιζει πολυ σημαντικο ρολο στην αγορα μηχανης για μενα, ισως τον σημαντικοτερο... θεματα οπως ζημιες συνεργεια κτλ με απασχολουν σιγουρα αλλα η πρωτερη εμπειρια με τα ΚΤΜ, αλλα και τα Γιαπωνεζικα, εδειξε οτι δεν ειναι τιποτα τραγικο και ξεχωριστο τα ΚΤΜ σε σχεση με τα γιαπωνεζικα οσον αφορα την αξιοπιστια...

καλους δρομους μαγκες...σας ευχομαι

και δροσερα τσαγια για τους αφικανους σας υποσχομαι :rotflmao:

υ.γ.1 Νιος ημουν και γερασα πριμενοντας τον αντικαταστατη το super tenere ρε συ προεδρε...αυτο το παλιο ασπρο-μπλε-κιτρινο με τις μαυρες ζαντες ηταν η μοτοσυκλετιστικη φαντασιωση μου... το συναντουσα καθε πρωι στο δρομο για το σχολειο μου
    ανετα αγοραζα ενα για restoring...
    υ.γ.2 οτι με παιρνει αριστερα που το καταλαβες ρε προεδρε ?
    υ.γ.3 SeNNinhA αυτο το θηριο κοβει χερια λεμε...το πιασα καποτε για λιγο αλλα παρολιγο να χασω τον ελεγχο των σωματικων μου λειτουργιων (να χεστω ντεεε) :rotflmao:
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    ΚΤΜ....

Τα θαυμάζω στα περιοδικά, τα χαζεύω στους δρόμους, στα συνεργεία.

Μέχρι που θα ήθελα και εγώ ένα.

Αρκεί να μην το πληρώσω.

Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
    Καλημερα σε ολους

Προεδρε, ανακλησεις κανουν ολες οι εταιριες και το ξερεις, ειμαι σιγουρος...το ΧΤ 660 ας πουμε εσβηνε την ωρα που οδηγουσες... επικινδυνο φανατζομαι το θεωρεις και αυτο οπως και τον αξονα της bmw, αν και εγω εχω ΚΤΜ...και η ΚΤΜ φυσικα εχει κανει ανακλησεις και ισως να επρεπε να ειχε κανει και αλλες, πχ αντλια συμπλεκτη στα 950... Παρολα αυτα, τελικα ισως το λαδι απο τους σπασμενους μας κινητηρες, να ειναι λιγοτερο απο το μελανι που χυθηκε, και ακομα ρεει, για να μας πεισει για το ποσο στενες σχεσεις εχουμε με τους μηχανικους μας...
    Θεωρω τον εαυτο μου συνηδειτοποιημενο μοτοσυκλετιστη αλλα και καταναλωτη...ειχα παπι Χοντα, πηρα TTR250 YAMAXA για 6 χρονια, αλλα 6 KTM adv640 και τωρα 990...το εψαξα πολυ πριν αποφασισω και δεν ειμαι κανα ματσο ψωνισμενο, που προσπθει να βγαλει γκομενακια καβαλα σε μοτορια, οπως υποννοει ο Λαρισαιος... . Γνωριζω εκ των προτερων οτι τα ΚΤΜ ειναι ποιο απαιτητικα σε συντηρηση, αλλα προφανως αυτο ειναι το κοστος των υψηλων επιδοσεων...που εμενα προσωπικα με ενδιαφερουν και με συγκινουν στον δρομο και οχι στα περιοδικα που τα βλεπω γραμμενα... Γουσταρω να στριβω και να στιβω το μηχανακι που οδηγαω και πλεον μετα απο 15+ χρονια που οδηγαω μονο μηχανη μπορω να καταλαβω τις διαφορες στην οδηγικη συμπεριφορα αναμεσα στα διαφορα μοντελα που κυκλοφορουν...Αυτο το τελευταιο παιζει πολυ σημαντικο ρολο στην αγορα μηχανης για μενα, ισως τον σημαντικοτερο... θεματα οπως ζημιες συνεργεια κτλ με απασχολουν σιγουρα αλλα η πρωτερη εμπειρια με τα ΚΤΜ, αλλα και τα Γιαπωνεζικα, εδειξε οτι δεν ειναι τιποτα τραγικο και ξεχωριστο τα ΚΤΜ σε σχεση με τα γιαπωνεζικα οσον αφορα την αξιοπιστια...
    ελπηζω να μην αποχωρίσεις απο της αντιπαράθεσης γιατι τα εγραψες πολυ απλα αυτά....
    αποχαιρετηστηριο!!!!

λουκι εσενα σε θελω εδω γιατι αν καπιος απαντάει σωστα περα απο καποια πράγματα που λες εισαι σωστός και συνειδητοποιημένος καβαλαρης......και μακαρι να ητανε πολλοι ετσι .!

ελπηζω αν και δεν το νομηζω εδω μεσα που εχω μπλεξει να καταλαβουν μερικοι πως δεν συγκρηνουμε το ενα μηχανακι με το αλλο..........αλλα το οτι δεν ειναι ολοι οι οδηγοι ιδιοι.....!

και το τι θελει ο καθενας απο ενα μηχανακι!

με λενε τασο και μολις εφαγα γεμιστά με σταφίδες!
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK

υ.γ.3 SeNNinhA αυτο το θηριο κοβει χερια λεμε...το πιασα καποτε για λιγο αλλα παρολιγο να χασω τον ελεγχο των σωματικων μου λειτουργιων (να χεστω ντεεε) :rotflmao:

ασε ρε,,,,, ασεε....και εγω οταν ήτανε να παρω το rm 250 χωρις να γνωρίζω τπτ μου λέγανε κόβει χερια ποδια κτλ........ ολα θεμα ανθρωπου ειναι....και ολα καβαλιούνται απο ολους!

@@ αρκει να μην εισαι λαχανο!

με λενε τασο και εβαλα παγο στο ποδι μου!
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
    ασε ρε,,,,, ασεε....και εγω οταν ήτανε να παρω το rm 250 χωρις να γνωρίζω τπτ μου λέγανε κόβει χερια ποδια κτλ........ ολα θεμα ανθρωπου ειναι....και ολα καβαλιούνται απο ολους!

@@ αρκει να μην εισαι λαχανο!

με λενε τασο και εβαλα παγο στο ποδι μου!
    ε ναι ρε λακη..αφρικα εχεις..σου λενε τα παιδια εκει..κατσε μη του φυγει απο τα χερια αυτος εχει μαθει..αργα βαδιζω..ζωη κερδιζω..

αφου και εγω ετσι που μιλασ..νομιζα οτι εισαι στα 50 και βαλε απο ηλικια..μολις ειπες οτι εισαι 30..καταλαβα τι κανει η μια αφρικα στον ανθρωπο...

σε γερασε φιλε..πουλατη.. :rotflmao:

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    ε ναι ρε λακη..αφρικα εχεις..σου λενε τα παιδια εκει..κατσε μη του φυγει απο τα χερια αυτος εχει μαθει..αργα βαδιζω..ζωη κερδιζω..

αφου και εγω ετσι που μιλασ..νομιζα οτι εισαι στα 50 και βαλε απο ηλικια..μολις ειπες οτι εισαι 30..καταλαβα τι κανει η μια αφρικα στον ανθρωπο...

σε γερασε φιλε..πουλατη.. :rotflmao:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παρόμοια θέματα

1. Transalp VS F650 (gs/funduro)
    από trumpet στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 04/02/2014, 11:05
  2. Ktm 990 Vs 1200 Gs?
    από electronics στο forum KTM
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 29/01/2009, 15:07
  3. MOTO 1996 vs MOTO 2008!!!!
    από castor στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 11/01/2009, 23:52
  4. 1200 Gs Vs 1200 Gs Adventure
    από Spike στο forum BMW
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/07/2007, 11:55
  5. Africa Vs Bmw Gs Dakar
    από antonislol στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2005, 13:44

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF