κουράγιο.
Ολα θα πανε προς το καλυτερο
κουράγιο.
Ολα θα πανε προς το καλυτερο
Απ΄τους δυο μας ποταμούς
θα γευτεί μια νύχτα η έρημος καρπούς.
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
εύη μου έκανες ένα καλό και χάρη σε σένα φορούσε κράνος και μπουφάν, και έχουμε την ευκαιρία τώρα να ελπίζουμε ότι θα το ξεπεράσει....κάνε και ένα καλό ακόμα και προσπάθησε να είσαι αισιόδοξη αυτές τις ώρες και όλα θα πάνε καλά!
περιμένουμε με αγωνία να ακούσουμε ευχάριστα νέα!
Αυτό!
Γρήγορη ανάρρωση στο κορίτσι και ποτέ ξανά!!!
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
εύχομαι να μας πεις σύντομα καλα νεα evi![]()
phga shmera apo to nosokomeio mphka mesa (empene enas enas kai mas eipan oti einai to teleftaio episkepthrio apo avrio terma) einai sthn entatikh
ksypnhse alla ponage frixta kai thn exoyn se katastolh
htan skepasmenh kai etsi eida mono mia trypa poy eixe sto sterno kai ena solhnaki poy katharize to aima poy plymirizei stoys pnevmones sths
den me katalave (de ksero) alla kai ti na kano?ekatsa mono 1 lepto dipla ths kai vghka ekso
otan me rothse h mana ths me ti phga eipa me leoforeio...eipa psemmata (eixa afhsei kranos kai mpoyfan kato)
thelei 3-4 mpoukales aima tha vrethei ok
oi giatroi eipan oti toylaxiston gia 1 xrono otan ola tha pane kala tha meinei spiti den einai ikanh oyte gia ergasia oyte gia tipota
ton kargilolh poy perase me kokkino DEN tha ton afhso etsi
afta pros to paron mono na ftasei h mera poy tha moy milhsei thelo
sas efxaristo oloys gia tis efxes
kai efxaristo kai 2 anthropoys poy htan mazi moy shmera olh mera
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
![]()
![]()
κουράγιο
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
πω-πω μια κανονια!!!!
Κουραγιο Ευάκι, ελπίζω να πάνε όλα καλα !!!![]()
Δεν είμαστε Ζουλού, δεν είμαστε Παπούα.....είμαστε η άγρια φυλή των Lilipoua!!!
Ευη να γινει καλα και μετα γαμηστε τον(σορρυ αντιμνς ετσι νιωθω) αυτον που περασε με κοκκινο!
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
Περαστικά...
![]()
....and you run, and you run
to catch up with the sun....
ευη κουραγιο και μακαρι όλα να πάνε καλα... Δυναμη πανω απ 'όλα
δυστυχώς το έχω πρόσφατο και εμένα ο δικός μου φίλος έφυγε
Κουράγιο, περαστικά και γρήγορα να σταθεί η φίλη σου ξανα στα πόδια της
Μακαρι κα8ε μερα να πηγαινει και καλυτερα και να περασει ο πονος γρηγορα...
κουραγιο και υπομονη Ευη
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Μην απελπίζεσαι, έχουν υπάρξει πάρα πολλές περιπτώσεις που όλα πάνε καλά στο τέλος ακόμα και όταν είναι τόσο σοβαρό το ατύχημα. Ένας φίλος μου είναι ζωντανό παράδειγμα, τραβήχτηκε για έναν χρόνο, αρχικά τον είχαν ξεγραμμένο, μετά έλεγαν ότι δεν θα περπατήσει...
Τώρα κανονίζουμε που και πού (όταν προλαβαίνουμε με τις δουλειές μας) και καμία βολτούλα ή εκδρομούλα με τις μηχανές!
Όλα καλά θα πάνε... αν χρειαστείτε αίμα απλά πές.
Περαστικά στην κοπέλα.
Όποτε ανοίγω το γ2μημένο το φόρουμ βλέπω κάτι τέτοιο σε νέους ανθρώπους. Τί να πω;;; Περαστικά να είναι και η ανάρρωση να έρθει γρηγορότερα απ' ότι πιστεύουν οι γιατροί.
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο