Σελίδα 12 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 27891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 201

Θέμα: Motto adventures Enduro Training Level 1 μια άσχημη εμπειρία 31/05/2009

Αρχικά δημιουργήθηκε από Asxetos1
    [B]Κάπου πιο πάνω ρωτήθηκα πως εγώ θα ήθελα enduro training level one.

Τώρα θα έλεγα οι ασκήσεις που είχε το συγκεκριμένο αφού εντέλει και εγώ τις κατάφερα είναι ΟΚ.

Μετά θα ήθελα λίγο δρόμο με μικρές ανωμαλίες για εξοικείωση (κάτι σαν enduro πίστα.)
    Και μετά την βόλτα στο βουνό που ήταν η αιτία για όλη την παρεξήγηση.
    Νομίζω ότι δεν έγινε κάτι διαφορετικό. Αυτά που είπες έγιναν. Το κάτι σαν πίστα ο χώρος του γηπέδου με τις κορίνες είναι.
    Μάλλον τα αρχικά λόγια μου είναι σωστά. Η ζημιά σε χάλασε λίγο. Αλλιώς δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Αλλά ξέρεις ότι και αυτά, είναι στο πρόγραμμα.
    Δεν θέλω να πάρω το μέρος κάποιου, της σχολής ή το δικό σου, συζήτηση κάνουμε και προσπαθούμε να πούμε απόψεις..
    Πιστεύω να θυμάσαι (εγώ το κάνω συνέχεια όπου και να είμαι):
    Κουράζεσε, σταματάς δεν είναι κακό.
    Δεν μπορείς, σταματάς.
    Μουδιάζουν τα χέρια, σταματάς. Τα πόδια, το ίδιο.
    Δεν κοιτάς ποτέ κάτω, ποτέ, αν δεις την λακούβα, θα πέσεις μέσα.
    Σε άσφαλτο τα ίδια, αρχίζει και <<χάνει>> το μάτι, βγαίνεις έξω, γιατί όπου κοιτάς, πας.
    Κούραση, έξω, κόπωση, έξω.
    Οι μοτοσυκλέτες έχουν δυνατότητες πολλές, εμείς δεν μπορούμε να τις εκμεταλευτούμε σε μεγάλο βαθμό...

Υστ. Την γνώμη μου και πάλι λέω, από τις λίγες εμπειρίες που έχω και λόγια εκπαιδευτών. Ελπίζω να βοήθησα όσο μπορούσα.

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Φανη ξεχνα τα ολα και ξεκινα απο την αρχη...ξανα χωμα, ξανα σχολειο, ξανα ζορι, ελπιζω οχι ξανα απωλειες...Καμια εμπειρια δεν ειναι κακη οταν ξερουμε να την αξιοποιουμε σωστα...αν το σκεφτεις καλυτερα, απο την εμπειρια αυτη αποκομισες πολλα και χρησιμα οφελη. Τουμπες φαγαμε και θα τρωμε παντα (ελπιζω λιγες και ανωδυνες σαν την δικια σου...) αλλα η υπομονη, η επιμονη και η προσπαθεια ανταμοιβονται και ειδικα στην μηχανη παιζει και αξιοκρατια... Θα ησουν μαλλον ατυχος αν ΔΕΝ επεφτες και ισως λογω λαθος νοοτροπιας να ειχες παρει λαθος μαθημα, να νομισες δηλαδη οτι "τωρα που εβγαλα το σχολειο του Σπανου αλοβητος, βουρ για το χωμα ο εντουρας με την μπεμπα"*... και εκει ερχονται τα χειροτερα... αν εισαι και κανα δικαβαλο... Μην φτιαξεις τιποτα παραπανω απο τα απαραιτητα στην μηχανη και βουρ ξανα στο βουνο "οπλισμενος" με την εμπειρια που μολις απεκτησες...μην κολωσεις, προσπαθησε να απολαυσεις οσο θες και οσο μπορεις, χωρις να νοιωθεις ενοχες βλεποντας αλλους να κανουν "παπαδες"..αυτοι ξερουν ... ποσες τουμπες εφαγαν για να φτασουν εκει... σιγα σιγα θα δεις την διαφορα και την βελτιωση στις ικανοτητες σου οπως σε ολα αλλωστε...τα ιδια φανατζομαι γινονται πανω-κατω και στις καταδυσεις. Πρεπει να εριξες δουλεια για να γινεις βοηθος εκπαιδευτη
    Εχω κανει λιγο χωμα, εχω φαει τις ψιλες μου, και σιγα σιγα βελτιωθηκα...μακαρι να μπορουσα να κανω και εγω το σχολειο αλλα δεν ειμαι Αθηνα τωρα και θελει προγραμματισμο...
    Απο οτι καταλαβα σε πειραξε πολυ η ζημια της μηχανης...οκ καταλαβαινω..., αλλα σκεφτομενος θετικα θα επρεπε να ησουν χαρουμενος που δεν επαθες απολυτως τιποτα
    Να στο πω και αλλιως αν ετρωγες μια καλη τουμπα στον δρομο θα ξεκαβαλαγες για παντα?ΟΧΙ δεν ειναι αυτη η λυση...το 95 τρακαρα με αυτοκινητο και εβαλα 2 βιδες στον αστραγαλο...οδηγησα ξανα πριν καλα-καλα περπατησω κανονικα...(ρωτα τον αδερφο σου χιχιχιχι) και οδηγαω ακομα μονο μηχανη (με ποιο πολυ μυαλο**)
    Μην μασας στην πρωτη δυσκολια
    * κλασσικος "ελληναρας"
    ** εγω μυαλο, οχι η μηχανη...:rotflmao: :rotflmao:

υ.γ. Αλλωστε οταν μαθεις, θα περνας καλυτερα με ενα ΜL500, παρα με ενα niva, στο βουνο...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Μην σχολιασει κανεις το υστερογραφο αν πρωτα δεν το διαβασει "καλα" και "σωστα"...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dsc01018.s.jpg 
Προβολές:	329 
Μέγεθος:	98,0 KB 
ID:	165548
    ...cause the place seems still alive...

Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
    Εγώ πάλι βρήκα αυτό

http://www.youtube.com/watch?v=UAhLMwm56hE

αλλά για πιο δύσκολο από τις πέτρες που ακούσαμε μου κάνει...
    μονο σε εμενα φαινεται αστειο αυτο? παει με το βοδι σε μια φλαταδουρα και κανει παντιλικια...ο οποιοσδηποτε και το τονιζω αυτο,που ξερει να "οδηγει" κι οχι να μετακινει το μηχανακι του το κανει...

εν ολιγοις...δεν θεωρω το συγκεκριμενο βιντεο αντιπροσωπευτικο των δυνατοτητων,ουτε του βοδιου,ουτε του σπανου...

υ.γ.σταματηστε να μιλατε για την "δυσκολια" οδηγησης του gs...την προσφυση που εχει αυτο στο χωμα, την εχει το hayabusa μου στην ασφαλτο...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Νέο μέλος
    Και πάνω που σκεφτόμουνα να παρακολουθήσω το συγκεκριμένο σχολείο, ευτυχώς έπεσα σ' αυτό το topic. (Επίσης διάβασα και το αντίστοιχο topic στο gsforum και μόνο που δεν ξέρασα απ΄το γλύψιμο που πέφτει εκεί μέσα...)
    Διάβασα όλες τις σελίδες με μεγάλο ενδιαφέρον και πρέπει να πω ότι απογοητεύτηκα αφενός από αυτά που γράφτηκαν για τη συγκεκριμένη σχολή και αφετέρου από την αντιμετώπιση του παιδιού που άνοιξε το topic από κάποιους εξυπνάκηδες εδώ μέσα (alexxides, sinnihes, μοδερατορες και σια και λοιπούς εντουροπατέρες του Σαββατοκύριακου).
    Κατ' αρχήν, σχολή υπαίθριων δραστηριοτήτων που δεν ασφαλίζει τους εκπαιδευόμενούς της δεν είναι σοβαρή. Και απ΄ότι μας είπε ο φίλος, δεν τους ενημέρωσαν εγγράφως στην αρχή της εκπ/σης για τα διακαιώματα και τις υποχρεώσεις τους. Ούτε και κανένα χαρτί δεν υπόγραψαν όπου να διευκρινίζεται αν και πού κατανέμονται οι ευθύνες σε περίπτωση ατυχήματος. (Ακόμη και για σκί όταν πας, στην τιμή του εισιτηρίου εμπεριέχεται η ασφάλιση του σκιέρ).
    Δεύτερη μεγάλη παράλειψη της σχολής Σπανού η απουσία ιατρικού προσωπικού για να δωθούν οι πρώτες βοήθειες αν κάτι πάει στραβά. (Εκτός αν οι εκπαιδευτές είναι πιστοποιημένοι στην παροχή πρώτων βοηθειών...)

Επίσης βλέποντας το σαιτ της σχολής αναφέρονται μόνο τα εξής όσον αφορά το μάθημα :
    "Η πρώτη επαφή με το χώμα είναι μια αξέχαστη εμπειρία. Η εξάσκηση τελειοποιεί την τεχνική, και πολύ γρήγορα θα συνειδητοποιήσετε πως η οδηγική απόλαυση μπορεί εύκολα να συνδυαστεί με μια απολαυστική εκπαίδευση Off Road οδήγησης. Μαζί θα σηκώσουμε τα πρώτα σύννεφα σκόνης ενώ παράλληλα θα έχετε την δυνατότητα να γνωρίσετε και άλλους αναβάτες με το ίδιο πάθος και θέληση για οδήγηση σε όμορφες χωμάτινες διαδρομές. Σε αυτήν την πρώτη γνωριμία θα μιλήσουμε για την προετοιμασία και τις ρυθμίσεις της μοτοσικλέτας σας αλλά και για τον κατάλληλο εξοπλισμό αναβάτη που θα διευκολύνει τα ταξίδια σας. Οι ασκήσεις που θα πραγματοποιήσουμε σχετικά με την σωστή στάση σώματος, κατεύθυνσης - αλλαγής πορείας και φρεναρίσματος θα σας προετοιμάσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τις χωμάτινες σας εξορμήσεις!"

Δηλαδή σαν να πρόκειται για πικνικ στην εξοχή. Μαζί θα σηκώσουμε τα πρώτα συννεφάκια σκόνης?? (Ε, και το πολύ πολύ να σπάσουμε και κανένα πόδι). Καμία ενημέρωση για τους πιθανούς κινδύνους. Προχειρότητες. Θα μου πείτε στην Ελλάδα βρισκόμαστε. Κρίμα, γιατί πρέπει να είναι και η μοναδική σχολή στο είδος της και μάλλον εκμεταλλεύονται το μονοπώλιο. Αν υπήρχαν και άλλες τότε θα έσφιγγαν οι κώλοι.
    Επίσης η καθαριότητα και γενικά η συνολική εικόνα των χώρων όπου διεξάγεται το μάθημα, ακόμα και των βοηθητικών για να αφήνεις τα ρούχα-μπαγκαζιέρες κτλ, δεν είναι καθόλου επουσιώδες θέμα και λέει πολλά για το πόσο σέβεται μια εταιρία-σχολή-εστιατόριο-επιχείριση τον πελάτη της.

Σπασμένο φλας + προβολάκι σε GS: αξία 500?.
    Σπασμένο πόδι-χέρι, κτλ,: αξία ανεκτίμητη.
    Στην πρώτη περίπτωση πιθανώς δεν θα αξίωνα αποζημίωση.
    Στη δεύτερη θα τους έκανα οπωσδήποτε αγωγή.
    Μετά απ΄αυτά που είδα εδώ μέσα, εγώ προσωπικά θα μείνω μακριά γιατί δεν αισθάνομαι σαν κινούμενο 50ευρο ούτε σαν πρόβατο προς σφαγή.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από atridis
    ....
    συγνωμη κιολας αλλα για να καταλαβω...
    εσυ θες να μαθεις ΧΩΡΙΣ να παθεις?? (ΚΑΙ ΝΑΙ ΤΟ "ΠΑΘΕΙΣ" ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΥΜΠΑ)

αυτο δεν γινετε αδερφε...
    μεινε στο κουτακι σου και ασε και τις σχολες και τους χωματοδρομους και ολα τ'αλλα.

μονο κοιτα οταν τελειωνεις τον καφε στην καφετερια να ανεβαινεις αργα στο μαστοδοντο και να ζεσταινεις για πολυ ωρα μπας και σε δει κανα κοριτσακι και ψαρωσει απο το "μεγεθος"...

Αρχικά δημιουργήθηκε από atridis
    Και πάνω που σκεφτόμουνα να παρακολουθήσω το συγκεκριμένο σχολείο,

Μετά απ΄αυτά που είδα εδώ μέσα, εγώ προσωπικά θα μείνω μακριά γιατί δεν αισθάνομαι σαν κινούμενο 50ευρο ούτε σαν πρόβατο προς σφαγή.
    Φιλε atridis

Χωρίς κανένα ίχνος ειρωνείας ,θέλω να σε ρωτήσω κάτι

Αφού «κόπτεστε» τόσο πολύ για την σωματική σας ακεραιότητα (και καλά κάνετε) ,

ΓΙΑΤΙ πήρατε μηχανή ???

Στο training του σπανου ανακαλύψατε ότι οι μηχανές ΠΕΦΤΟΥΝ ???
    Στο training του σπανου ανακαλύψατε ότι άμα πέσουν οι μηχανές , μπορεί να χτυπήσουν οι αναβατές ???

Αν όλα αυτά τα καταλάβατε στο training του σπανου , τότε έκανε την δουλεία του…

Αφήστε τα μηχανήματα του «σατανά» στην άκρη ….

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    δηλαδη ρε παιδια αυτο που λεει ο ατριδης για την ασφαλιση των μαθητευωμενων, καθως και για ενα γιατρο, σας φαινεται παραλογο?

αμα δεν υπαρχουν αυτα ας παει μονος του στο βουνο να τα μαθει χωρις να χρειαστει να πληρωσει κανενα σπανο η οποιαδηποτε αλλη σχολη...

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    δηλαδη ρε παιδια αυτο που λεει ο ατριδης για την ασφαλιση των μαθητευωμενων, καθως και για ενα γιατρο, σας φαινεται παραλογο?

αμα δεν υπαρχουν αυτα ας παει μονος του στο βουνο να τα μαθει χωρις να χρειαστει να πληρωσει κανενα σπανο η οποιαδηποτε αλλη σχολη...
    Όχι φίλε panos ,
    Δεν είναι παράλογο ο γιατρός.

Χρειάσθηκε κάποιος ιατρική περιποίηση και δεν του παρασχέθηκε ?
    Ξέρουμε την οργάνωση του camp στο Λουτράκι ??(που δεν φιλοξενεί μόνο την motoadventures αλλά και πολλές άλλες δραστηριότητες).

Όλα τα υπόλοιπα είναι το ίδιο παράλογα οσο το να παίρνεις 1200cc ,250 κιλά και 18000? και να πηγαίνεις για «εντουρο τραινινγκ» χωρίς να έχεις καμία απολύτως ιδέα το τι θες και το τι μπορεί να συμβεί με το θηρίο που ΕΣΥ αγόρασες και καβαλάς ….

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Φίλε atridis, πηγαίνεις να κάνεις μαθήματα Καγιάκ και αρπάζεις κρυολόγημα. Θα ζητήσεις τα ρέστα από την σχολή? Ή τουμπάρει το Καγιάκ και γδέρνεις τον αγκώνα σου.Τα ίδια?
    Δέχομαι όμως ότι είναι αμέλεια το γεγονός πως δεν έχουν ιατρική βοήθεια και παροχή γιατί μπορεί να συμβεί και κάτι σοβαρότερο.
    Τώρα, όσο για τα βρώμικα αποθηκάκια και τα λοιπά...μπορείτε να έχετε μαζί σας μωρομάντηλα
    Και κάτι άλλο. Είπες
    Σπασμένο φλας + προβολάκι σε GS: αξία 500?.
    Σπασμένο πόδι-χέρι, κτλ,: αξία ανεκτίμητη.
    Στην πρώτη περίπτωση πιθανώς δεν θα αξίωνα αποζημίωση.
    Στη δεύτερη θα τους έκανα οπωσδήποτε αγωγή.

Αν είναι να μου αποζημιώνει η σχολή την μοτό μου κάθε φορά που θα πέφτω, τότε λέω μήπως το μάθημα θα έπρεπε να κοστίζει περίπου στις 2000 ευρώ?
    Α...και σκόνη μπορει να σηκώσει μια μοτό,και μόνο που περπατάει στο χώμα,οπότε μην γουρλώνεις τα μάτια.Δεν σου είπαν πως θα κάνεις παντιλίκια, σούζες και πετάγματα,σκόνη σου είπαν πως θα σηκωθεί. Το πολύ πολύ να χρειαστείς και δεύτερο πακέτο μωρομάντηλα.

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Όχι φίλε panos ,
    Δεν είναι παράλογο ο γιατρός.

Χρειάσθηκε κάποιος ιατρική περιποίηση και δεν του παρασχέθηκε ?
    Ξέρουμε την οργάνωση του camp στο Λουτράκι ??(που δεν φιλοξενεί μόνο την motoadventures αλλά και πολλές άλλες δραστηριότητες).

Όλα τα υπόλοιπα είναι το ίδιο παράλογα οσο το να παίρνεις 1200cc ,250 κιλά και 18000? και να πηγαίνεις για «εντουρο τραινινγκ» χωρίς να έχεις καμία απολύτως ιδέα το τι θες και το τι μπορεί να συμβεί με το θηρίο που ΕΣΥ αγόρασες και καβαλάς ….

ναι, αλλα αυτη ειναι η δουλεια του σπανου, να δωσει να καταλαβουν τι πρεπει και πως...

και τα 200? που δινουν για ενα μονοημερο μαθημα(το οποιο απ'οτι εχω καταλαβει περισσοτερο σεμιναριο ειναι) ειναι ΠΑΡΑ πολλα...
    και φυσικα ο αλλος παει να για μαθει εκει, οχι για να καταστρεψει το μηχανακι του, ουτε να σπασει τα κοκκαλα του, συνεπως δε πρεπει να ταζει και να υποσχεται πραγματα μια σχολη που δε μπορει να τηρησει

και στην τελικη, επειδη αυτες οι κατηγοριες μοτο ειναι αρκετα ακριβες, και επισης οι πτωσεις τους στοιχιζουν πολυ, ας ζητησει ο σπανος 10 μηχανακια απο τη bmw που απ'οτι εχω καταλαβει για λογους promotion τα περνει τσαμπα, να μαθουν οσοι ενδιαφερονται χωρις να φοβουντε μην πληρωνουν τα μαλλιοκεφαλα τους...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    ναι, αλλα αυτη ειναι η δουλεια του σπανου, να δωσει να καταλαβουν τι πρεπει και πως...

η δουλεια του Σπανου και του καθε εκπαιδευτη ειναι να μαθει 5 βασικα πραγματα στον εκπαιδευομενο. τωρα αν ο αλλος δεν "το εχει" και δεν μπορει να τα εφαρμοσει δεν θα ειναι ο Σπανος επανω για να αποτρεψει την τουμπα.

και τα 200? που δινουν για ενα μονοημερο μαθημα(το οποιο απ'οτι εχω καταλαβει περισσοτερο σεμιναριο ειναι) ειναι ΠΑΡΑ πολλα...

και φυσικα ο αλλος παει να για μαθει εκει, οχι για να καταστρεψει το μηχανακι του, ουτε να σπασει τα κοκκαλα του, συνεπως δε πρεπει να ταζει και να υποσχεται πραγματα μια σχολη που δε μπορει να τηρησει

το ιδιο ισχυει και για το css. αν δεν μπορεις να στριψεις και το φοβασαι, οτι και να σου λενε οι εκπαιδευτες αδικα παει και η πτωση ειναι στην γωνια.

το css κανει 300? οποτε τα 200? ειναι μια χαρα

και στην τελικη, επειδη αυτες οι κατηγοριες μοτο ειναι αρκετα ακριβες, και επισης οι πτωσεις τους στοιχιζουν πολυ, ας ζητησει ο σπανος 10 μηχανακια απο τη bmw που απ'οτι εχω καταλαβει για λογους promotion τα περνει τσαμπα, να μαθουν οσοι ενδιαφερονται χωρις να φοβουντε μην πληρωνουν τα μαλλιοκεφαλα τους...

επισης ακριβες ειναι και οι ss που πανε κυριως στα css. μακαρι οι σχολες να αποκτησουν τα κονε και να εχιυν δικα τους μηχανακια αλλα το θεωρω απιθανο γιατι τοτε το μαθημα θα κοστιζε κανα 2χιλιαρο, οσο και η υποτιθεμενη ζημια που θα εκανες στο μηχανακι.

Ρε Panos ,
    …και εγώ μαζί σου σε αυτά που λες ….
    Ο σπανος θα πρέπει να τους βάζει, πριν ξεκινήσει το τραινινγκ , να γράψουν 1000 φορές «η μηχανή ΠΕΦΤΕΙ. Η μηχανή στο χώμα ΠΕΦΤΕΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ»
    Τα 200? είναι πολλά …
    Το πέσιμο με την μηχανή κοστίζει…
    Θα ήθελα να νοίκιαζα μηχανή και όχι να πάω με την δικιά μου ….
    Κ.λ.π
    Αυτά , όμως , τα σκέφτεσαι ΠΡΙΝ πας …

Με την ίδια λογική , ΟΛΑ τα training θα έπρεπε να καταργηθούν …μα ΟΛΑ…

Όσο για τα «τσακίσματα κοκάλων» κλπ τραγικά , ξέρουμε τους τραυματισμούς που έχουν συμβεί στα 7-8 περίπου χρονιά της σχολής ???

Και για να μην παρεξηγούμαστε…

ΔΕΝ είμαι ΟΥΤΕ συνέταιρος , ΟΥΤΕ κολλητός ,ΟΥΤΕ συγγενής του σπανού.

Έχω κι εγώ αρκετές «ενστάσεις» σχετικά με τα τιμολόγια και τον «επαγγελματισμό» της motoadventures.

Αλλά , είναι ένα από τα λίγα μέρη στην Ελλάδα που μπορείς να μάθεις κάτι σχετικά με την οδήγηση μοτοσικλέτας .

Μην το ξεφτιλίζουμε , παρουσιάζοντας το μάθημα πέντε βασικών πραγμάτων για ΧΑΛΑΡΗ οδήγηση στο χώμα (αυτό που κακώς το λένε ENDURO training 1) ως την πιο επικίνδυνη εμπειρία μετά το Paris –Dakkar …

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Είναι απαραίτητη μια ενημέρωση σε όλο τον κόσμο πρίν μπεί σε οποιασδήποτε μορφής πίστα.
    Γιατί ναι ο άλλος δεν το χει.
    Θα το σχολιάσουμε πίνοντας καφέ πάνω απο το πτώμα του κουνόντας το κεφάλι?
    "εε δεν το χε τελικά καλή του ώρα"
    Και είναι εντελώς φυσικός χώρος και για τους αναβάτες και για τις ss η πίστα.
    Τα μαστόδοντα και οι αναβάτες τους είναι πιθανόν να μην έχουν πατήσει χώμα ποτέ πρίν τα μαθήματα.
    Δεν είναι περίεργο κάποιος να ζοριστεί.

Σελίδα 12 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 27891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Enduro Training III - Off road school για μεγάλα on-off
    από Nik0s στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 19/01/2008, 14:26
  2. Enduro Training Level 1 & 2
    από Nik0s στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 82
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2007, 22:38
  3. Enduro Training Λουτράκι