Αυτο το ασημι δεν το ειχα δει,σε συνδυασμο με τα κοκκινα αυτοκολλητα ειναι απλα @αματο...Σπυρο δεν εχεις αλλη επιλογη.....παρτε με τον Γιαννη τα γνησια αυτοκολλητα και ριξτε τα επανω...θα βγει αρκουδι το εργαλειο......!Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
αυτο που εβαλες μου το εβγαζε στον explorer αλλα στο mozilla ανοιγει κανονικα σε μενα...
αλλα επειδη υπαρχει ενα θεμα απο καποιους υπολογιστες οριστε η φωτο
τα γνησια αυτοκολλητα πηραμε.μονο η σελα δεν θα γραφει λογοτυπο γιατι δεν εχει ο δερματας...
Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
στην Triumph βαφουν τα φιλετα στο ρεζερβουαρ με το χερι,στην spirosrebuilt βαφουμε το λογοτυπο της εταιρειας στο μοτερ με το χερι...(καλα ρε παιδια μη βαρατε,λεμε και καμια μ@λ@κι@ να περασει η ωρα)...
Ωραίο έγινε.![]()
![]()
Από ταπετσαρία στο μαγαζί σκίζει ο Σπύρος.
Εργασία και χαρά.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
δεν επιτρεπουν οι κανονες του forum να δειξω photo απο το συνεργειο.για την ωρα ειναι το αβατο και το ησυχαστηριο μου.γυναικα δεν μπαινει,αλλα εχω δυο γιους που καραδοκουν...
Ποιος το είπε..???Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
δεν επιτρεπουν οι κανονες του forum να δειξω photo απο το συνεργειο.![]()
(ακόμη και επαγγελματίας να είσαι, δεν θεωρείται διαφήμιση να δείξεις τον χώρο που γίνεται το rebuild...)![]()
Εδώ όντως μπορεί να έχουμε κάποιο "προβληματάκι"...Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
γυναικα δεν μπαινει![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ωραίο γίνεται και το ασημί κόκκινο ήταν μακράν τα πιο όμορφα XLR. Νομίζω ότι έβγαινε μόνο το 500 σε αυτό το χρωματισμό, αλλά δεν είμαι σίγουρος.
keep restoring![]()
![]()
τα κοκκινα ειναι τα πιο ομορφα κυριος
![]()
![]()
![]()
Εβγαινε και το 250 ακριβώς ίδιο, αλλά θα συμφωνήσω με τον Πανο πως το κόκκινο ειναι ΤΟ χρώμα για οποιοδήποτε Honda....Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ωραίο γίνεται και το ασημί κόκκινο ήταν μακράν τα πιο όμορφα XLR. Νομίζω ότι έβγαινε μόνο το 500 σε αυτό το χρωματισμό, αλλά δεν είμαι σίγουρος.
keep restoring![]()
![]()
Κάθε συνεργείο που σέβεται τον εαυτό του έχει και ένα ημερολόγιο (και κατά προτίμηση περασμένου έτους) με γυμνές μέσα....![]()
αχαχαχχααχα0χα0χ0αχ0α0χα0χ0αΑρχικά δημιουργήθηκε από stavrouliasp
Κάθε συνεργείο που σέβεται τον εαυτό του έχει και ένα ημερολόγιο (και κατά προτίμηση περασμένου έτους) με γυμνές μέσα....![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
και κατα προτιμηση του προηγουμενου ετους!!![]()
![]()
Μπράβο αυτά είναι ωραία πράγματα
![]()
![]()
![]()
Όσο για τις φωτο, μπορείς να βάλεις ότι θες αρκεί να γράψεις ένα μπιιιπ ή μπιιιιιιιιιιιπ ανάλογα με το μέγεθοςτις φωτογραφίας
![]()
![]()
![]()
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
πω-πω μια κανονια!!!!
Οχι οποιοδήποτε ημερολόγιο.
pirelli
http://www.pirellical.com/thecal/home.html
![]()