Χμμμ μπουκαλι και στουπι!!!![]()
![]()
Χμμμ μπουκαλι και στουπι!!!![]()
![]()
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
Επειδη γ@μηθηκε λιγο το thread απο μερικους ξερολες, η ουσια ειναι μια...
περπατατε αφοβα πανω σε παρανομα σταυθμευμενα αυτοκινητα και μοτοσικλετες (βεβαιως)
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_...05/2009_314948
http://elawyer.blogspot.com/2009/05/blog-post_15.html
Tη γνώμη μας λέμε, μπορούμε και να διαφωνούμε νομίζω με όσα γράφονται. Επίσης αυτό δε γ@μάει απαραίτητα το θρεντ...
![]()
(και ασε τους χαρακτηρισμούς κατα μέρος...)
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
μεγαλε ξερεις γιατι στραβωνω;Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Tη γνώμη μας λέμε, μπορούμε και να διαφωνούμε νομίζω με όσα γράφονται. Επίσης αυτό δε γ@μάει απαραίτητα το θρεντ...
![]()
(και ασε τους χαρακτηρισμούς κατα μέρος...)
γιατι στην αρχη καταλαβες λαθος, αλλα μετα προκειμενου να διασκευασεις τις εντυπωσεις (λες και νοιαζεται κανεις...) αρχισες τις δικονομικες μπλαφαρες...
λοιπον επειδη κατα τη γνωμη αυτο ειναι ενα πολυ σοβαρο thread (λογω περιεχομενου, οχι γιατι το ανοιξα εγω...) ειναι λιγο μαλακια να το γαμαμε προκειμενου να μην χαλασουμε το image μας...
εχεις δικιο σε ολα οσα λες λοιπον, τερμα εδω!
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
μεγαλε ξερεις γιατι στραβωνω;
όχι και στ' αρχίδια μου
βρηκες κι εσύ μια είδηση και μας την ποστάρεις για σοβαρή...
Συγγνώμη που ειπαμε και τη γνώμη μας κιόλας στο θρεντ σας, δε θα ξανασχοληθουμε, ευτυχώς έχω και καλύτερα πράγματα να κάνω
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
στο καλο και να μας γραφεις για το Αγγλοασαξωνικο δικαιο στο οποιο εχεις εντρυφησει...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
όχι και στ' αρχίδια μου
βρηκες κι εσύ μια είδηση και μας την ποστάρεις για σοβαρή...
Συγγνώμη που ειπαμε και τη γνώμη μας κιόλας στο θρεντ σας, δε θα ξανασχοληθουμε, ευτυχώς έχω και καλύτερα πράγματα να κάνω
![]()
![]()
![]()
δλδ θεωρείτε φυσιολογικό που ένας τύπος ξύπνησε στραβά το πρωί, και είπε να σκαρφαλώσει στο αμάξι κάποιου και να του προξενήσει φθορά.... μάλιστα..
και εμένα μου την δίνουν όσοι κάνουν άθλο τη διέλευση των πεζών αλλά δεν αρχίζω να κατεβάζω καθρέπτες..
αν είναι παράνομος, πάρε την τη δ.αστυνομία να του κόψει κλήση. περάσαμε στην αυτοδικία δλδ??
Βάλτο καλά στο κεφάλι σου.
ειναι.....
οτι δεν απαντησαμε για να γαμισουμε το thread,αλλα για να τονισουμε την αδικη κατα την
ταπεινη μας γνωμη,αποφαση του δικαστηριου.
Μια σωστη αποφαση θα ηταν ενα γερο προστιμο και αφαιρεση διπλωματος-πινακιδες
για καποιο χρονικο διαστημα.
Αλλα θα μου πεις δεν το εκανε η αστυνομια που ηρθε επιτοπου.
Ουτε καν βεβαιωσε την παραβαση με προστιμο για καταληψη πεζοδρομιου.
Νομιζεις οτι ο τζιπακιας θα το ξανασκεφτει την επομενη φορα;Δεν νομιζω.
Αλλα το να λεει το δικαστηριο στο πεζο με τον τροπο του,οτι αν περπατας στον χωρο σου που ειναι το πεζοδρομιο και ειναι εκει ενα μπουρδελο αραγμενο,ενταξει μωρε κατεβα και πηγαινε απο τον δρομο γιατι αν περασεις απο πανω του θα το πληρωσεις, ε ειπαμε οχι κι ετσι.
Εσυ καλα εκανες και εβαλες το αρθρο,γιατι απο οτι καταλαβα ειχε γινει θεμα κι εγω ουτε που το πηρα χαμπαρι.
Οσο για τους χαρακτιρισμους..................ξερεις.
![]()
μα δεν αναφερομουν σε εσενα φιλε και sorry αν το εξελαβες ετσι....Αρχικά δημιουργήθηκε από goumis hornet
ειναι.....
οτι δεν απαντησαμε για να γαμισουμε το thread,αλλα για να τονισουμε την αδικη κατα την
ταπεινη μας γνωμη,αποφαση του δικαστηριου.
Μια σωστη αποφαση θα ηταν ενα γερο προστιμο και αφαιρεση διπλωματος-πινακιδες
για καποιο χρονικο διαστημα.
Αλλα θα μου πεις δεν το εκανε η αστυνομια που ηρθε επιτοπου.
Ουτε καν βεβαιωσε την παραβαση με προστιμο για καταληψη πεζοδρομιου.
Νομιζεις οτι ο τζιπακιας θα το ξανασκεφτει την επομενη φορα;Δεν νομιζω.
Αλλα το να λεει το δικαστηριο στο πεζο με τον τροπο του,οτι αν περπατας στον χωρο σου που ειναι το πεζοδρομιο και ειναι εκει ενα μπουρδελο αραγμενο,ενταξει μωρε κατεβα και πηγαινε απο τον δρομο γιατι αν περασεις απο πανω του θα το πληρωσεις, ε ειπαμε οχι κι ετσι.
Εσυ καλα εκανες και εβαλες το αρθρο,γιατι απο οτι καταλαβα ειχε γινει θεμα κι εγω ουτε που το πηρα χαμπαρι.
Οσο για τους χαρακτιρισμους..................ξερεις.
![]()
τεσπα τερμα με αυτα.
Το θεμα ειναι οτι το δικαστηριο αναγνωρισε τα εξης:
Πέραν του παρανόμου της πράξεως λόγω παραβάσεως διατάξεως του Κ.Ο.Κ. η πράξη αυτή αποτέλεσε επέμβαση στην προσωπικότητα των εναγόντων, εφ' όσον με αυτήν παραβιάστηκε η γενική υποχρέωση να μην προσβάλλει κανείς υλικά ή ηθικά αγαθά του άλλου. Δηλαδή και εξ αυτού του λόγου θεωρείται παράνομος προσβολή.
Με αυτήν την παράνομη και υπαίτια πράξη του εναγομένου παραβάσθηκε η προσωπικότητα των εναγόντων, εφ΄όσον παρεκωλύθησαν στην χρήση κοινόχρηστου χώρου και δη του πεζοδρομίου, δηλαδή χώρου προοριζομένου κατά τον νόμον, την κοινωνική συνείδηση και την κοινή αντίληψη, για την χρήση των πεζών και όχι για την στάθμευση των αυτοκινήτων. Η δυνατότητα χρήσεως του πεζοδρομίου απορρέει εκ του προστατευόμενου δικαιώματος της προσωπικότητάς των και αποτελεί εκδήλωση της ελευθερίας, η οποία αποτελεί στοιχείο της προσωπικότητος τούτων συνταγματικώς κατοχυρωμένο.
Δηλαδη, περαν της παραβασεως του ΚΟΚ και των προτιμων που απορρεουν απο αυτη, μιλαμε πλεον και για "προσβολη της προσωπικοτητας" ενος ατομου που θα συναντησει ενα σταυθμευμενο οχημα μπροστα του...
Εν ολιγοις, αντι για κλησεις, αρχιζουν και οι μυνησεις...και σε περιπτωση μαλιστα που καποιος δεν ενεργησει με τον ακραιο τροπο που ενηργησε το παλικαρι αυτο, τοτε σιγουρα θα βγει κερδισμενος, αν βεβαια εχει την ορεξη να τραβηχτει...
Αν δεν συνεβαινε αυτο το γεγονος πολλοι λιγοι θα σκεφτοντουσαν να καταθεσουν μυνηση....τωρα σιγα-σιγα να δεις που θα αρχισουν! Ειδικα αν αναλογιστει κανεις το οτι εχουν συσπειρωθει ανθρωποι και εχουν δημιουργηθει ομαδες που προασπιζονται τα διακαιωματα των πεζων.
Εμενα παντως ο επομενος που θα παρκαρει στην εισοδο δεν μου τη γλυτωνει!!!
αλλα σπαστικα που εκανε το παλικαρι αυτα που επρεπε να κανει το μπουρδελοκρατος.
Τσιμπα![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
...."προσβολη της προσωπικοτητας" ...
έλεος δηλαδή... αν είναι δυνατόν.. εκεί φτάσαμε? το τελευταίο πράγμα που θα ένιωθα γύρω μου με όσα συμβαίνουν, ότι προσβάλει την προσωπικότητά μου θα ήταν το παρκαρισμένο...
Τι σε προσβαλει ως προσωπικοτητα εσενα;Αρχικά δημιουργήθηκε από dimokritos
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
έλεος δηλαδή... αν είναι δυνατόν.. εκεί φτάσαμε? το τελευταίο πράγμα που θα ένιωθα γύρω μου με όσα συμβαίνουν, ότι προσβάλει την προσωπικότητά μου θα ήταν το παρκαρισμένο...
Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
κάτι σε Σολομώντεια λύση μου κάνει η απόφαση του δικαστηρίου αλλά δεν παύει να είναι ένα θετικό βήμα μπροστά! Μπράβο!
![]()
Καθόλου "Σολομώντεια", σωστότατη ήταν η απόφαση.
Στην μία έκρινε (σωστά) ότι η παράνομη παρεμπόδιση της κυκλοφορίας του πεζού προσέβαλε την προσωπικότητά του. Εξ ου και τα 600 ευρώ για την ηθική βλάβη
και
στην άλλη έκρινε (και πάλι σωστά) ότι ο πεζός προκάλεσε υλικές βλάβες (ζημιά) στο τζιπ την οποία οφείλει να αποκαταστήσει (αποζημιώσει).
Πολύ λογική και πολύ σωστή απόφαση.
Ούτε ο ένας είχει δικαίωμα να παρκάρει στο πεζοδρόμιο, ούτε ο άλλος να τους "σπάσει" το αμάξι.
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Ρε σεις τι δεν καταλαβαινετε;
εγιναν τρεις αγωγες, μια απο τον πεζο που καταφερεται εναντιον του τζιπακια - καφρου και δυο απο τον τζιπακια - καφρο εναντια στο πεζο και στη κοπελα του...
το λοιπον...
Εκδικαστηκαν και οι τρεις και τα αποτελεσματα ειναι:
Σε οτι αφορα στη μυνηση νο1 (πεζος/οι Vs καφρο) 600+600+80+80 πρεπει να πληρωσει ο τζιπακιας καφρος στα παιδια, δηλαδη συνολο +1360 ευρω...
Σε οτι αφορα στις μυνησεις νο2+νο3 (καφρος Vs πεζο + καφρος Vs πεζη), η μια απορριφθηκε (η νο3) και πρεπει ο τζιπακιας να καταβαλει 100 ευρω για δικαστικα εξοδα, δηλαδη παμε στα +1460 ευρω...
η μυνηση νο2 απετυχε εν μερει και αυτη καθοτι αναγνωριζεται η αγανακτηση αλλα οχι η πραξη του πεζου και καλειται (ο πεζος) να καταβαλει την αποζημιωση για την επισκευη του αυτοκινητου -745 ευρω + (-100) ευρω διακστικα εξοδα...
αρα εχουμε 1460 - 845 = 615 ευρω "κερδος" για τον πεζο...
Ποιος εινα ο χαμενος;
κατ' αρχάς είναι αγωγές και όχι μηνύσεις.
κατά δεύτερον και οι δύο κέρδισαν και έχασαν.
η μόνη που κέρδισε εξ ολοκλήρου ήταν η γυναίκα αφού αυτή δεν είχε καμιά σχέση με τη ζημιά στο αμάξι.
θεωρείς ότι όλα γύρω σου είναι ρόδινα?Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Τι σε προσβαλει ως προσωπικοτητα εσενα;
και επαναλαμβάνω ότι και μένα με ενοχλεί πολύ η γαιδουριά να κόβεις την κυκλοφορία των πεζών αλλά όχι και να δικαιολογήσω αποζημιώσεις για ηθικές βλάβες.