Aμάν...
Τι να πω πια...βαρέθηκα κάθε 3+λίγο ρε γαμώτο...
Περαστικά και καλή ανάρρωση.
Το μαλάκα σκίστε τον...
Aμάν...
Τι να πω πια...βαρέθηκα κάθε 3+λίγο ρε γαμώτο...
Περαστικά και καλή ανάρρωση.
Το μαλάκα σκίστε τον...
+1000Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
εύη μου έκανες ένα καλό και χάρη σε σένα φορούσε κράνος και μπουφάν, και έχουμε την ευκαιρία τώρα να ελπίζουμε ότι θα το ξεπεράσει....κάνε και ένα καλό ακόμα και προσπάθησε να είσαι αισιόδοξη αυτές τις ώρες και όλα θα πάνε καλά!
περιμένουμε με αγωνία να ακούσουμε ευχάριστα νέα!
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
εύη μου τον καριόλη που προκάλεσε το ατύχημα, θα τον αντιμετωπίσεις όπως προβλέπει ο νόμος. αν θέλεις να βοηθήσεις τη φίλη σου και την οικόγενειά της, μιας και θα είναι δύσκολος ο επόμενος χρόνος, θα τους καθοδηγήσεις, ώστε να αποζημιωθούν όταν και όσο πρέπει!
θα πνίξεις λοιπόν την οργή σου, και θα φερθείς έξυπνα, για να έχετε παντού το πλεονέκτημαμην του δώσεις το δικαίωμα να βγεί πουθενά απο πάνω ....
.....και στην επόμενη επίσκεψη, μίλα της και χαμογέλασε της![]()
+ όσα γουστάρεις!Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
εύη μου τον καριόλη που προκάλεσε το ατύχημα, θα τον αντιμετωπίσεις όπως προβλέπει ο νόμος. αν θέλεις να βοηθήσεις τη φίλη σου και την οικόγενειά της, μιας και θα είναι δύσκολος ο επόμενος χρόνος, θα τους καθοδηγήσεις, ώστε να αποζημιωθούν όταν και όσο πρέπει!
θα πνίξεις λοιπόν την οργή σου, και θα φερθείς έξυπνα, για να έχετε παντού το πλεονέκτημαμην του δώσεις το δικαίωμα να βγεί πουθενά απο πάνω ....
.....και στην επόμενη επίσκεψη, μίλα της και χαμογέλασε της![]()
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
πιστεψε στο θαυμα.....και ολα θα γινουν οπως παλια!
Δυναμη και υπομονη σε εσενα και την οικογενεια της...μακαρι να μπορουσαμε να κανουμε κατι.!
![]()
Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
Ελπιζω να ακουσεις καλα νεα συντομα![]()
ειναι δυσκολη κατασταση το ξερω...το εχω ζησει...αλλα να σκεφτεσαι θετικα κ να στελνουμε ολοι θετικη ενεργεια κ αγαπη στο κοριτσι αυτο![]()
don't lose hope Ευακι!! θα ειναι δυσκολος ο αγωνας...αλλα μπορει μια μερα να ξαναγινουν ολα οπως παλια!!! με πολυ κοπο κ προσπαθεια...αλλα εχω δει ανθρωπο ξεγραμμενο απο 2 νοσοκομεια να επιστρεφει κ να αγωνιζεται κ μετα απο 2 χρονια να γινεται οπως ηταν παλια!
θετικη σκεψη κ αγαπη:smilea:
το original α-μηχανο™ μελος
εχουμε κανενα νεο?
ναι...τωρα ειδα την ερωτηση Δημητρη
βαλαν σε γυψο οτι μπορουσαν να βαλουν οι πνευμονες καθαριζουν ικανοποιητικα
ειναι ακομα σε καταστολη
της καναν αξονικη και εχει σπασει και το σαγονι
θα χρειαστει ενγχειρηση στο ενα χερι και στο σαγονι οταν βγει απο την εντατικη
δεν εχει μιλησει ακομα
αλλα οι γιατροι λενε οτι ολα αυτα ειναι θετικα
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
περαστικα και αγυριστα
![]()
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
ειναι θετικότατα.
χωρίς αλλες αναποδιές, είναι θέμα χρόνου (πολύ χρόνου βέβαια) η ανάρρωση.
Καλα κουράγια
Περαστικα + 1000.![]()
http://img294.imageshack.us/img294/2...escay3us9v.jpg
Τους εχθρούς μου τους ξέρω. τους φίλους μου δεν ξέρω.
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
αλλα οι γιατροι λενε οτι ολα αυτα ειναι θετικα![]()
![]()
![]()
![]()
...κι εγω αποψε γυρισα απο επαγγελματικο ταξιδι και τωρα ειδα την απαντηση σου Ευη!
Όλα καλα θα πανε, ειδες? Θελει βεβαια υπομονη με τοσα που επαθε η κοπελα αλλα ολα δειχνουν καλα!!!
Αντε, τις ευχες μου και το συντομοτερο περαστικα της!
![]()
Γαμώτο δηλαδή.. Τι άλλο πια θα γίνει.. Πραγματικα μου ρχεται να βάλω τα κλαμματα.. από την περασμένη βδομάδα όλο τέτοια.. έλεος πια.. έλεος.. Να είσαι δυνατή για να πάρει λίγο από την δύναμη σου.. ελπίζω σύντομα να διαβάζουμε πιο καλά νέα και να θυμάσαι ότι το πιο σπουδαίο δώρο της το έκανες εσύ με την επιμονή σου.. την ζωή της.. γιατί αν δεν φορούσε σήμερα εξοπλισμό.. Να πάνε όλα καλά, και όλη την οργή και την στενοχώρια που νιώθετε να την βγάλετε με έξυπνο τρόπο όπως είπαν τα παιδιά στον φονιά..
![]()
περιμένουμε όλοι νέα.. και επειδή η φίλη σου ήταν πάντοτε μαγκάκι..περιμένουμε γρήγορα ευχάριστα..
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook