Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Ομοιοπαθής ?![]()
![]()
ΚΕΝΤΡΟ
ΠΡΟΣΟ
ΧΗ-Η-Η-Η-Η-
ΚΕΝΤΡΟ
ΗΜΙ
Α-ΝΑΠΑΥΣΗ
![]()
![]()
![]()
Έχασα 5.5 κιλά σε 16 ημέρες :rotflmao: :rotflmao:![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Ομοιοπαθής ?![]()
![]()
ΚΕΝΤΡΟ
ΠΡΟΣΟ
ΧΗ-Η-Η-Η-Η-
ΚΕΝΤΡΟ
ΗΜΙ
Α-ΝΑΠΑΥΣΗ
![]()
![]()
![]()
Έχασα 5.5 κιλά σε 16 ημέρες :rotflmao: :rotflmao:![]()
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Κουράγιο αδερφέ.
Αν είσαι στον τρίτο λόχο είσαι καλά. 1ος και 2ος δίπλα στο διοικητήριο δεν παίζει...
Παρουσιάστηκα 17 Ιουλίου και ΕΛΥΩΣΑ κι εγώ (κυριολεκτικά) στο "ταψί" (ξέρεις εσύ)![]()
Να'σαι καλά ρε φιλαράκι !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Μετά από λίγες ημέρες άρχισα οικειοθελώς τις μ@λακείες. Γυμναστήριο (ναι το κάνανε τελικά κάτω απ' το κψμ) σχεδόν κάθε απόγευμα. Δε λες πάλι καλά!! Χάρη σε 2-3 όργανα για τα πόδια την πάλεψα στην παρέλαση![]()
Σ' ευχαριστώ φίλτατε xtάκια![]()
![]()
![]()
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Μου στείλανε χαρτί για το στρατό![]()
Οι σκέψεις μου...
Είμαι σε μέτρια προς κακή σωματική κατάσταση. Δηλαδή, αγύμναστος, έχω βάλει και μερικά κιλά, πλησιάζω επικίνδυνα τα 28, καπνίζω φουγάρο.
Δεν είμαι κατοχυρωμένος επαγγελματικά και έχω έξοδα κκαι είμαι μόνος μου.
Τί στην ευχή είναι το ΥΕΑ;;;![]()
Κάποιος μου είπε οτι δίνεις κάτι τεστάκια για έφεδρος αξιωματικός κι αν περάσεις σε στέλνουν σε μια απ' τις βάσεις Κρήτη ή Λαμία και παίρνεις και μισθό; Κι οτι ο αξιωματικός κάνει 6 μήνες παραπάνω. Ισχύει κάτι απ' αυτά;
Το επαγγελματικό δίπλωμα μπορεί να με βοηθήσει κάπου;
Όποιος ξέρει ας πει κάτι.
Ευχαριστώ.
Καλος πολιτης.....![]()
ευχαριστώ πολύΑρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
Καλος πολιτης.....![]()
![]()
![]()
![]()
Χμμμμμμμμ! Δεν είν' κακό αυτό με τη γυμναστική!Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Μετά από λίγες ημέρες άρχισα οικειοθελώς τις μ@λακείες. Γυμναστήριο (ναι το κάνανε τελικά κάτω απ' το κψμ) σχεδόν κάθε απόγευμα. Δε λες πάλι καλά!! Χάρη σε 2-3 όργανα για τα πόδια την πάλεψα στην παρέλαση![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μην μασάς και ο υπνος μικραινει την θητεια!![]()
*************** www.motodevils.gr ***************
Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
![]()
![]()
τι λες μωρε? είσαι αλφάς και έχεις χρόνο να πας στο γυμναστήριο???:hypnotize
πόσο να κοιμηθείς πια!Αρχικά δημιουργήθηκε από mivvo
Μην μασάς και ο υπνος μικραινει την θητεια!![]()
![]()
@ @ οσοι λενε πως περναει ο καιρος στον στρατο , μ@λακιες λενε ! μονο στις αδειες περναει αβερτα ο καιρος !Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
πόσο να κοιμηθείς πια!![]()
τεσπα, 304 λελε 58 τα ΚΣ![]()
305 λελε 56 ΚΣ...Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
@ @ οσοι λενε πως περναει ο καιρος στον στρατο , μ@λακιες λενε ! μονο στις αδειες περναει αβερτα ο καιρος !
τεσπα, 304 λελε 58 τα ΚΣ![]()
όντως, μόνο στις άδειες περνάει αερα πατερα ο καιρος, εκει μέσα με την μονοτονία και την κλεισούρα, δράμα η κατάσταση
9 μινο ρε ! η καλυτερη φαση , ετσι καπως παλευεται ! ωραιος![]()