Σελίδα 17 από 31 ΠρώτοΠρώτο ... 7121314151617181920212227 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 241 έως 255 από 454

Θέμα: Σε Είδα.....

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Σε είδα ....

...με το gsxr K7, με κουστούμι corona, χωρίς σίτες στους αεραγωγούς και με αμάνικο, να πίνεις καφέ στα flocafe στον μπράλο......

......που σαι ρε trooper???

Σε καμάρωνα σήμερα τ απόγιομα στην πλατεία Καλλιθέας όταν καβάλησες την αστραφτερή λευκή σου Busa και έκανες αυτό το γεμάτο σιγουριά και
    αυτοπεποίθηση νεύμα στην γυναίκα σου,να σε ακολουθήσει και αυτή,βάζοντας το μικρό σας αγγελούδι ανάμεσα σας για προστασία.

Αλλά ρε γληγόρη, εσύ εντάξ φορούσες το γυαλί ηλίου,η γυναίκα σου μαλλί απ το κομμωτήριο,
    ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΣΟΥ όμως ΤΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΡΕ ΒΛΑΜΜΕΝΕ να το βάζεις πάνω χωρίς κράνος ;
    μπάρον says :
    "Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες :rotflmao: "
    -
    _Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_

Ο Καγκουρογαμόσαυρος

Πέφτουλας
    Απο δαυτους εχουμε μπολικους...

Σε βλεπω καθε βδομαδα ξανθο μου κρυοκωλικο αγγελλουδι...Μονο για δουλεια μου μιλας...
    Αλλα σε πετυχα να χαζευεις το χαρχαλο μου....
    Προτινε μου καμια βολτα μην ντρεπεσαι....

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    ΣΕ ΕΙΔΑ Μ@Λ@Κ@, με το μαύρο AUDI station wagon πινακίδα ΙΒΚ .... (δεν πρόλαβα να κρατήσω νούμερο) στην Αμφιλοχία την προηγούμενη Κυριακή, που βιαζόσουνα να περάσεις μέσα στην κίνηση, έκανες τη σφήνα σου και παραλίγο να μας ρίξεις κάτω Π@Π@Ρ@. Μας ζήτησες και τα ρέστα αλλά δεν σταμάτησες μωρή κότα. Τι κατάλαβες???
    Εχε χάρη που έπρεπε να σταματήσω.
    Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

Τρικαλινός Το avatar του/της SoulGR

Σε ειδα....

χαζογυφτε πριν λιγο που μπκηκες αναποδα σε μονοδρομο με το φορτομενο παλετες ντατσουν σου και καθως με εβλεπες να στριβω και να προχοραω αντι να κοψεις μου επεξες τα φωτα και τα αφησες και στη μεγαλη σκαλα .....ευτυχως εκανα ακρη......αλλιως....
    open your mind and your ass will follow
    for sale!
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=146280

Σε είδα μαλάκα Αθηναίε που περνούσες 2 αμάξια στην σειρά στην ευθεία της Στούπας-Καρδαμύλης και βγήκα στα χόρτα για να σε αποφύγω.Αν σε πετύχω με την νταλίκα θα σου δείξω κι εγώ πόσα απίδια έχει ο σάκος και να δούμε τότεε τίνος είναι ο δρόμος(έχω πάρει την πινακίδα σου και να εύχεσαι να μην σε πετύχω στα πέριξ...

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Είδα τον Ronaldinho στον Πόρο στις 3/6 να κατευθύνεται προς το κότερό του.Εκεί βρίσκονταν 3-4 Βραζιλιάνες (youknowwhatImean ) και φωτογραφίζονταν με φόντο κάτι μαλάκες προπαιδευόμενους ναύτες

Πολύ σκατόφατσα (και από κοντά) πάντως ο Βραζιλιάνος.Σαν γρια τραβεστί είναι το πρόσωπό του
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Νέο μέλος Το avatar του/της Μak
    Σε είδα σήμερα το απόγευμα στην Πεντέλη (από Ν. Μάκρη προς το βουνό) με το μαύρο ER6n σου να πηγαίνεις περίφημα και με ασφάλεια πάνω από όλα. Σκέφτηκα να προσπαθήσω να σε ακολουθήσω αλλά μάλλον θα ήταν μάταιο… Από όσο πρόλαβα να δω (2-3 στροφές) φαινόσουν να ξέρεις πολύ καλά τι κάνεις (είχες ροή, σταθερότητα). Εγώ θέλω πολύ δουλειά ακόμη..

Ξαναπροσλήφθηκααααα!!!! Το avatar του/της micele
    SPAM!!!
    Σε είδα την δευτέρα το πρωι 8,00 να περιμένεις έξω απο την acs στην πετρου ράλλη(μάλλον για ταξί) ξανθέ άγγελε με το κοντο σου φόρεμα....τόσο κοντό που όρθια που ήσουν και φαινόταν ο κ@όλος σου

σε είδα και εσένα σήμερα(παναγία μου τι ήταν τούτο)στην αθηνάς στον κορυδαλλό πάνω στο scooter σου φορόντας τόσο κοντό μα τόσο πολύ κοντό φόρεμα που σου είχε ανέβει στον οφαλό

Μανιβελάτο μέλος
    Σε είδα ΜΑΛΑΚΑ Κώστα ΓΕΙΤΟΝΑ ΜΑΛΑΚΑ.. ΝΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΜΙΛΑΩ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΜΑΛΑΚΑ.. ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΨΕΣ ΝΑ ΜΕ ΒΑΛΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΡΙΝ 10 ΛΕΠΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩ΅ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΤΣΟΥΞΕΙ.. ΙΛΙΘΙΕ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΠΕΡΑΣΕΣ 2 ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ.. ΠΟΥ ΜΑΛΑΚΙΖΟΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΕΝΑ ΣΜΑΡΤ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΜΑ ΚΑΛΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ? ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΟΝΤΕΨΕ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΙΤΣΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΕ ΒΑΛΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ? ΔΕΝ ΕΙΔΑ? ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ.. ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΣΙΓΑΡΑ.. ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΑΥΡΙΟ..

ΜΑΛΑΚΑ.. ΠΟΥ ΑΝ ΣΕ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΤΙ ΥΣΗΧΟ ΠΑΙΔΙ.. ΜΟΡΦΩΣΗ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕΤΑ.. ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΝΤΟΛΕΣ..

ΜΑΛΑΚΑ
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Μανιβελάτο μέλος
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΑΑΑΑΑΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣΣΣΣΣΣΣΣ :a017: :a37: :a37:

ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑα
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Πέφτουλας
    σας ειδα στη μια το βραδυ προ ολιγου στα φαναρια πριν αυτα της Γλυφαδας καμαρια μου με τα GSXR σας.Με περασατε και οι 4 απο δεξια και αριστερα στον ποντο γιατι στις ακρες του οδοστρωματος ετρεχαν να σωθουν κοριτσουδια που περνουσαν απο την προηγουμενη σηματοδοτηση...Κ σκοτεινο το σημειο και εσεις πηγαιναε τον πατο σας.Αν ειδατε παρακατω το ασθενοφορο με τους φαρους ελπιζω εστω ενας απο σας να αναλογιστηκε τι μ@λ@κιες κανατε σε γεματη παραλιακη.

Σας ειδα γλυκά μου στρουμφ να τα λαμπαδιαζεται τα μοτορια σας στο φαναρι, τι νομιζατε ρε ψαραδες, οτι ολοι το ιδιο μυαλο κουβαλαμε???
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

The Firestarter Το avatar του/της jimtarasxt660x
    Σας είδα όλους εσάς που πηγαίνατε για μπάνιο και δε φοράγατε ούτε ένα κράνος και με κοιτούσατε και περίεργα επειδή έσκασα με μπουφάν στην παραλία και σίγουρα θα λέγατε κοιτά τι φοράει ο μλκ,που νομίζει ότι πάει και αλλά τέτοια του είδους σας!!!
    Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)

Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε )

Σε είδα γλυκέ μου μ@λ@κ@ με τη στολή ζητά (ξέρεις εκείνο το γαλάζιο πουκάμισο ασφαλείας και το μπλέ υφασμάτινο παντελόνι με τις ξύστρες) πάνω στο μπλέ ΧΤ να με περνάς από δεξιά πάνω στη στροφή στον Αγ. Σπυρίδωνα στον Πειραιά και επειδή δεν την ήξερες άρχισε να σε ανοίγει επάνω μου. Μου αρέσει που τσντίστηκες όταν σου είπα να σου αγοράσω ένα ζευγάρι δάκτυλα για να ανάβεις τα φλας σου τουλάχιστον να παίρνουμε χαμπάρι οτι θέλεις να τον παίξεις.
    Και κάνε μου τη χάρη μη μαρσάρεις στα κόκκινα το κακόμοιρο στο φανάρι προσδοκώντας να φύγει κανένα διάφραγμα μπας και κάνει θόρυβο γιατί τη επόμενη φορά θα βαράω κόφτες νύχτα κάτω από το σπίτι σου

Εγώ είμαι φίλε που έβραζα μέσα από το μπουφάν, τα γάντια και το κράνος...
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 18/07/2008, 10:16
  2. ΣΕ ΕΙΔΑ ΕΚΕΙ.......
    από zoropatra στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 18/10/2006, 11:49
  3. Sorry ρε φιλαράκο δε σε ειδα....
    από idi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2005, 18:48

Κανόνες δημοσιεύσεων