Γεια σας ειμαι εδω και 2 χρονια κατοχος ενος gilera vx (125 cc) και σκεφτομαι αυτον τον καιρο να εισελθω στο κοσμο της μοτο (street) :wacko: . Σπουδαζω στην θεσσαλονικη και κατα βαση η χρηση της θα ειναι εντος πολης .1)Θα ηθελα να ρωτησω κατα ποσο αυτη η επενδηση θεωρειται καλη ,διοτι υποτιθεται οτι τα scooter ειναι πολυ καλα για χρηση πολης οποτε μηπως δεν θα ηταν καλυτερο να προχωρησω σε τετοια αγορα η οποια και χρηματα θα μου κοστισει και καταναλωση θα εχει περισσοτερη η μηχανη. Καταλαβαινω οτι η ερωτηση ειναι κυριως υποκειμενικη αλλα μην εχοντας οδηγηση καθολου μηχανη μεγαλου κυβισμου μου γενηθηκε αυτη η απορια . 2)Επισης θα ηθελα να μου υποδειξετε καποιες μηχανες εχοντας ψαξει αρκετα σε forum και πιστευοντας οτι θα κανω στην αρχη δειλα βηματα σκεφτομαι κατι σε gsr 600 ή er-6n :o. 3) Επειδη δεν ξερω καθολου απο μοτο θα ηθελα να ρωτησω τι θα ηταν καλυτερο να καινουργια η μεταχειρ.βαζοντας οτι ειμαι απειρος και δεν θα μπορεσω να καταλαβω αν η μηχανη ειναι ενταξη . Σκεφτομενος επισης τις τιμες που ελατωθηκαν (π.χ.καινουργια gsr =7.000 με 500 δωρα μεταχειρ. gsr= κοντα στα 5.000 +(500 που θα επαιρνα απο τα δωρα)=5.500 δλδ 1500 euro κατω το μεταχειρισμ) . Ξερω οτι σας κουρασα συγγνωμη
![]()