Σελίδα 2 από 15 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 216

Θέμα: Καγκουριές, καγκουροφόρουμ και αιφνίδιοι θάνατοι ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macrozan

Marcozan αφού η κουβέντα δεν αφορά το μοτο ούτε φαντάζομαι τον χαμό του Locksmith, ποιός ο σκοπός της κουβέντας που ξεκίνησες?
    Ο σκοπός τής κουβέντας είναι ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΦΟΡΟΥΜ.

ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΚΙ Ο ΑΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο Μ@ΛΑΚΑΣ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΩΝ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΖΩΕΣ.

Τόσο απλά.

Αρχικά δημιουργήθηκε από macrozan
    Ο σκοπός τής κουβέντας είναι ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΦΟΡΟΥΜ.

Τόσο απλά.

Τα φόρουμ δεν είναι σχολεία με δασκάλους τους μοντς. Δεν είναι ούτε μυστικές αδελφότητες, όπου μυήθηκες και παίζει να σε σκοτώσουν αν δεν ακολουθήσεις το καταστατικό. Σκέψου τα ολιγομελή σαν παρέες που βρέθηκαν ψιλοτυχαία για καφεδάκι (ο φίλος του φίλου του γνωστού του φίλου μου κλπ) και αυτά κάποιων χιλιάδων μελών σαν μικρές κοινωνίες με κάθε καρυδιάς καρύδι μέσα. Βρέθηκες εκεί; Κάνε τις επιλογές σου.

Οι "αξίες" διέπουν τον καθένα μας, όχι το φόρουμ. Το τι θα κυριαρχήσει φαινομενικά σαν "το πρέπον" και για πόσο, είναι απρόβλεπτο.
    Πόσο θα γράψεις εσύ με αυτό το μυαλό που κουβαλάς, πώς θα το γράψεις, πώς θα σου απαντήσει ο τάδε ή ο δείνα, ποιος από εσάς θα κερδίσει τον σεβασμό και την εκτίμηση κάποιου που μόλις μπήκε στο φόρουμ και διαβάζει... Ποιον θα απορρίψει σαν "μυαλό" και πώς; Θα βγει από το φόρουμ; Θα πει την άποψή του και θα φύγει; Θα μείνει και θα παλέψει να πάρει κι άλλους μαζί του;

Τι να λέμε.. όλα είναι πολύ ρευστά. Μπορεί να σώσεις κάποιον με μια απλή κουβέντα που θα τον κερδίσει χωρίς καν να το ξέρεις και μπορεί να σκοτωθεί κάποιος τυχαία ακόμα και σε μια χαλαρή βολτούλα που έτυχε να ποστάρεις.
    Δεν ξέρω τι παίζει σε άλλα φόρουμ, αλλά το ότι το μοτό -για παράδειγμα- κατέληξε να κάνει "in" τον εξοπλισμό σε τόσο κόσμο είναι μια ευτυχής συγκυρία, για την οποία χαίρομαι βέβαια, αλλά θα μπορούσε κάλλιστα να μην είναι έτσι. Έτυχε να έχει μπόλικα μέλη που έπαθαν κι έμαθαν, ή είδαν και έμαθαν, ή απλά έτσι σκέφτονται ή κατέληξαν να σκέφτονται έτσι και ταυτόχρονα γράφουν κιόλας, δεν είναι απλοί αναγνώστες. Κάποιους θα πάρουν μαζί, και κάποιους θα εκνευρίσουν με το "comme il faut" στιλάκι τους και για αντίδραση θα βάλουν τη σαγιονάρα...

Μην ψάχνεις συνταγές επιτυχίας. Παντού υπάρχουν τα πάντα και όλα είναι θέμα επιλογών. Αυτά μέχρι εκεί που κινείς εσύ τα νήματα. Μέχρι αυτό το σημείο μπορείς να γίνεις το "υπόδειγμα μοτοσικλετιστή", όπως το έχεις φτιάξει στο μυαλό σου. Μετά έρχεται εκείνος ο γ@μημένος παράγοντας "τύχη"...
    safety doesn't happen by accident

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Δεν καταλαβαίνω το λόγο ύπαρξης του θέματος. Μου είναι αφόρητο να ξέρω πως ένα παλικάρι 28 χρονών κι ένα κοριτσάκι 22 χρονών έρμαια και οι δύο άλλων βρίσκονται στα νεκροκρέββατα τους. Είμαι γ@μησε τα από χθες που είδα για το Locksmith. Να το κρύψω; Να μην το γράψω; Δεν πουλάω μούρη. Το μοιράζομαι μαζί σας όπως έχω μοιραστεί και γέλια και χαρές και χαζοφατσούλες και τσαμπουκαλέματα κι ό,τι να 'ναι. Μα περισσότερο απ' όλα όπως μοιράζομαι την αγάπη μου για όσα προσφέρει το δίτροχο.
    Εγώ αυτό το μοτο.γρ γνωρίζω που συναντώ διαδικτυακά ανθρώπους που μιλάμε για τη μηχανή και για το τι μας προσφέρει, αλλά όχι μόνο γι' αυτά αλλά και για άλλα πολλά άσχετα με τις μοτοσυκλέτες. Ήταν το φόρουμ μια πηγή κοινωνικότητας όπως άλλωστε είναι συνήθως τα μοτο-φόρουμς. Συνάντησα ανθρώπους, ήπιαμε καφέ, γελάσαμε, βολτάραμε. Αυτό σπανιώς θα το βρει κανείς σε φόρουμ γενικού περιεχομένου που μπαίνει ο άλλος να πει το μακρύ του και το κοντό του να περάσει η ώρα στο γραφείο.
    Εδώ όπως και σε άλλα ''εδώ'' μιλάμε για τις μηχανές που μας κάνουν (μπορεί να είμαι βλάκας και να το εκλαμβάνω έτσι) να ζούμε διαφορετικά. Όσοι με γνωρίζουν από αυτό το φόρουμ και από άλλα ξέρουν πως δεν είμαι εποχιακός. Είμαι πάντα πάνω σε μια μηχανή ή σ' ένα σκούτερ φουλ εξοπλισμένος χειμώνα και καλοκαίρι, προσμένοντας τη στιγμή που θα ξεκινήσω για τη δουλειά, ή θα φύγω απ' τη δουλειά, ή θα πάω να πάρω καπνό, ή θα πάω μια βόλτα για να την καβαλήσω και να νιώσω όπως μόνο εκείνη με κάνει να νιώθω.
    Είπαμε μπορεί να είμαι ηλίθιος και να μην βλέπω τις προτροπές για καγκουριές ή όταν τις βλέπω να ενίσταμαι επιτόπου κι αδιακρίτως αλλά εγώ στα μοτο-φόρουμς δε συναντώ τέτοιες καταστάσεις. Μάλλον περιθωριοποίηση εκείνων που τις προκαλούν συναντώ. Κάποιοι είναι έτσι. Μεγάλοι, μικροί δεν έχει σημασία. Εμένα δε θα με πάρουν μαζί τους κι όσο περνάει απ' το πληκτρολόγιο και τη φωνή μου θα προσπαθώ όπως και προσπαθώ να μιλάω σα γραφικός μ@λάκας μες στο κατακαλόκαιρο για μπότες και μπουφάν και για δρόμους που δεν είναι πίστες και που ανήκουν σε όλους.
    Και για εμάς, τους όποιους εμάς που έχουν υπογράψει συμφωνητικό πως τη στιγμή που σηκώνουμε το πόδι για να περάσει απ' την άλλη πλευρά και ν' αγκαλιάσει τη σέλα, ρισκάρουμε. Αλλά αυτό μετράει. Οι όροι στο συμφωνητικό λένε πως ρισκάρω για τους κωλόδρομους και για τους άλλους οδηγούς. Πουθενά δε λέει πως εγώ, εσύ, ο μεγαλύτερος, ο μικρότερος, ο συνεπιβάτης πρέπει να ριψοκινδυνέψουμε κι απ' τη δική μας αβλεψιά.

Φιλικά κι όσο γίνεται ταπεινά..
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who

Τόσο απλά.

Τα φορουμ τα κανουν οι συμμετεχοντες οι οποιοι ειναι ανθρωπινα οντα που εχουν μεγαλωσει σε οικογενειες.Οι τελευταιες ειναι αυτες που εφοδιαζουν τους ανθρωπους με αξιες κι οχι τα φορουμ.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

Τόσο απλά.

γιατι να μην μεινουμε στο απλο:

οποιος θελει να παει γρηγορα μαζι με αλλους μπορει να το προσπαθησει και να αποδεχθει τις οποιες συνεπειες.

και φυσικα δεν σημαινει παντα οτι το "γρηγορο" θα οδηγησει σε θανατο.

δεν πρεπει να μπαινουν οι "αξιες" των μοτο φορουμ στο στοχαστρο.
    ο καθενας ειναι μεγαλος και κρινει αν πρεπει να παει σε μια βολτα ή οταν βρεθει εκει, ποσο να πιεσει και ποσο οχι.

δεν υπαρχει καν συστημα νομιζω, που να υποστηριζει οτι "Ο ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΚΙ Ο ΑΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο Μ@ΛΑΚΑΣ".

οδηγουμε μεσα τα οποια ειναι γρηγορα.πολυ γρηγορα. καποιοι εχουμε και αυτο το παθος περα απο ολα τ'αλλα.την ταχυτητα. ειναι αυτονοητο οτι θα γινουν πλακες τυπου "εισαι κουλος" "ποσο εγραψες Μεγαρα μωρη κουλαντζα?", "σε ποσο χρονο ανεβαινεις Αλεξιου μωρη κουλομαρια?" και αλλα τετοια...

αυτο δεν σημαινει οτι ωθει καποιος καποιον αλλον στην υπερβαση των οριων του και συναμμα στον θανατο.

ισα ισα που οταν βλεπουμε καποιον πιτσιρικα να ρωταει για 1000αρια και ss,του λεμε να κρατηεθι για λιγο μακρυα και να αποκτησει εμπειρια με κατι αλλο, γιατι το γκαζι ειναι γλυκο και αυτο το ξερουμε ολοι ανεξαιρετως.

αυτο με το φορυμς ειναι ατοπο.
    αν βρεθω στο δρομο με καποιους πιο γρηγογορυς και δεν εχω το μυαλο να βαλω φρενο, αν δεν πεσω εκει, το πιθανοτερο ειναι να πεσω ,ετα απο μια εβδομαδα,ενα μηνα,ενα χρονο.

ολα ξεκινουν και σταματουν στο μυαλο.
    και για τον εξοπλισμο και για την ταχυτητα και για τις καγκουριες.

ξερεις πως ειναι ο δρομος, ξερεις ποσο γρηγορο εργαλειο εχεις, ξερεις τι μπορεις να παθεις, ξερεις οτι υπαρχουν πιο γρηγοροι, ξερεις, ξερεις, ξερεις...

αφου ξερεις, η ευθυνη ειναι δικια σου και μονο δικια σου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Ρε σεις, να κάνω μια ερώτηση? ΑΝ ανοίξουμε φόρα και εκθιάζουμε την "χαρά" της πρέζας θα μας το κλείσουν?

@Βύρωνα: Αν έχεις ένα ανοιχτό φόρα και διαβάζουν πιτσιρίκια για ξυσίματα, τούμπανα, μπράλους και παλικάρια που έφυγαν "ένδοξα" κάνοντας αυτό που αγαπούσαν, δεν βάζεις σε περίεργα μονοπάτια παιδικά μυαλά? Και ειδικά σε εποχές που, όπως και εσύ λες, όλοι ψάχνονται να χωθούν σε κάποια αγέλη? Αν θέλουν κάποιοι υπάρχει msn κινητό και όλα όσα ανέφερες.

Ρε σεις δεν διαφωνεί κανείς με όλα όσα γράφετε, αλλά τελικά, και από την στιγμή που κανονίζονται πολεμικές βόλτες, μήπως θα έπρεπε να αρχίσει να πέφτει καμιά καταγγελία ή έστω κανένα επίσημο τράβηγμα αυτιού για αρχή? Και μην αρχίσετε για λογοκρισίες. Κανονίζουν να παρανομίσουν, βάζοντας σε κίνδυνο τις ζωές όλων μας, και συμπαρασύρουν αβγαλτα και άψητα παιδάκια. Και δεν είναι εικασίες και σπέκουλα. Νομίζω τα έχουμε δει όλοι.

@srx: Παιδιά έχουμε, φίλους έχουν. Κρίνεις ότι πολλοί από τους γονείς αυτών των παιδιών τους έχουν δώσει πραγματικές αξίες? Γιατί τελικά εγώ (προσωπική άποψη) το αντίθετο βλέπω.
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    φιλε Macrozan σε σεβομαι και μπορω να πω οτι με το δικιο σου εκφραζεις οτι εκφραζεις....

αλλα ....

1ον. το Forum ειναι οτι και το διαδικτυο....το δουλευεις οπως θελεις ... για καλο ή για κακο....

2ον. αν ΔΕΝ ηταν το Forum ...ατομα οπως εγω θα ηταν ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ καγκουρω...ατομα που δεν ασχολουνται με "ψιλοπραγματα" οπως προστασια γονατου, αστραγαλου...και αλλα ....πριν ενημερωθω απο εμπειριες μελων φορουσα τα μποτακια περισσοτερο για την βροχη παρα για την προστασια.... ΤΩΡΑ καθε φορα που δενω τα κορδονια φερνω στο μυαλο μου αυτες τις στραβες......

ημουν ατομο που αν ερχοσουν και μου ελεγες οτι αγορασες ΕΝΑ Τζακετ για ΧΕΙΜΩΝΑ και ΕΝΑ για ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ θα σου λεγα οτι εισαι χαζος/ψωνιο και ξοδευεις τα λεφτα σου....

3ον... ειναι τοσοι πολλοι που πρεπει να θυμομαστε ....που δεν παει αλλο ....ΘΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ....αλλα, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να τους θυμομαστε

τοσες σπονδες... για ποιον απ'ολους ....?

δεν υπαρχει δικιο και αδικο....να χετε τα ματια σας 14 γιατι ο "ασταθμητος παραγοντας" μας κυνηγαει με μανια ...και δεν βοηθαει να συγχωρεσει ΚΑΜΙΑ απροσεξια....

ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ...Παντα ΕΝΩΜΕΝΟΙ ....ΟΛΟΙ.....

θα επρεπε να δικαζουμε τον εκ' προμελετης εγκληματια τωρα .....

Υ.Γ. απειχα 4-5 χρονια απο τον κοσμο των δικυκλων... απεκτησα την πρωτη μου μηχανη στα 16,5 ......εκανα το παν για να ξαναγινω "μηχανοβιος" ..... δεν το μετανιωνω ... απλα καταλαβαινω πραγματα που φαινονταν απλα και δεν ειναι.....
    Accipere quam facere praestat injuriam

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
    Τα φορουμ τα κανουν οι συμμετεχοντες οι οποιοι ειναι ανθρωπινα οντα που εχουν μεγαλωσει σε οικογενειες.Οι τελευταιες ειναι αυτες που εφοδιαζουν τους ανθρωπους με αξιες κι οχι τα φορουμ.

.+_

Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
    Αλλος ένας έφυγε. Και άλλοι πολλοί θα χαιρετησουν.

Ποιά παιδία ρε. Όταν καβαλάμε τα τούμπανα και πάμε χωρίς αύριο, δεν είναι θέμα παιδίας. Είναι θέμα αυτοσυγκάτησης, είναι θέμα αυτοελέγχου, είναι θέμα αυτοεπιβαιβέωσης, είναι είναι είναι...

Πιά πάω κότα. Το κοντέρ πια δείχνει πάνω από 140 μόνο σε απόλυτα ελεγχόμενες καταστάσεις, και μέσα στην πόλυ σπάνια πάνω απο 80. Γέρασα (λέμε τώρα)? Δεν πειράζει. Τουλάχιστον πρόλαβα. Εχω περίπου 120-130 χιλιάδες χιλιόμετρα χωρίς ΚΑΝΕΝΑ τραυματισμό, και κάτι λίγα χαζοπεσίματα. Μου έκατσε? Μπορεί. Είμαι ο Ρόσσι? ΟΧΙ. Απλώς δεν το κυνήγησα όπως το κυνηγάνε κάποιοι.

Συμφωνω με τα παραπανω.

*************** www.motodevils.gr ***************

700 κιλά βίδες Το avatar του/της Anritsu

Τόσο απλά.
    Από τη στιγμη που οι μοτοσυκλέτες απευθύνονται σε ενήλικα άτομα , κανένα φορουμ και κανένα κλαμπ δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για καμιά νοοτροπία και ακόμα περισσότερο στο ελάχιστο για την απώλεια κάποιου αναβάτη . Ολοι μας " φαντάζομαι " ξέρουμε καλά πως απο την στιγμή που κουμπώσουμε την 1η και αφήσουμε το συμπλέκτη ο χρόνος μέχρι το "μπαμ" μετράει αντίστροφά και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να είμαστε οσο το δυνατόν καλύτερα εξοπλισμένοι οταν αυτό έρθει . Και συνήθως ούτε και αυτο είναι αρκετό . Πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας καλά πως δεν θα διαβάζουμε πάντα για ατυχήματα και ατυχίες άλλων , γρήγορα θα έρθει και η σειρά μας Κάποιοι θα τη βγάλουν καθαρή , κάποιοι δυστυχώς όχι .....
    Modenas Kriss 125

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
    Ρε σεις, να κάνω μια ερώτηση? ΑΝ ανοίξουμε φόρα και εκθιάζουμε την "χαρά" της πρέζας θα μας το κλείσουν?

@Βύρωνα: Αν έχεις ένα ανοιχτό φόρα και διαβάζουν πιτσιρίκια για ξυσίματα, τούμπανα, μπράλους και παλικάρια που έφυγαν "ένδοξα" κάνοντας αυτό που αγαπούσαν, δεν βάζεις σε περίεργα μονοπάτια παιδικά μυαλά? Και ειδικά σε εποχές που, όπως και εσύ λες, όλοι ψάχνονται να χωθούν σε κάποια αγέλη? Αν θέλουν κάποιοι υπάρχει msn κινητό και όλα όσα ανέφερες.

Ρε σεις δεν διαφωνεί κανείς με όλα όσα γράφετε, αλλά τελικά, και από την στιγμή που κανονίζονται πολεμικές βόλτες, μήπως θα έπρεπε να αρχίσει να πέφτει καμιά καταγγελία ή έστω κανένα επίσημο τράβηγμα αυτιού για αρχή? Και μην αρχίσετε για λογοκρισίες. Κανονίζουν να παρανομίσουν, βάζοντας σε κίνδυνο τις ζωές όλων μας, και συμπαρασύρουν αβγαλτα και άψητα παιδάκια. Και δεν είναι εικασίες και σπέκουλα. Νομίζω τα έχουμε δει όλοι.
    Πιθανότατα θα στο κλείσουν γιατι η πρέζα είναι παράνομη. Η μοτοσυκλετα και η οδήγηση δεν είναι (απ΄όσο γνωρίζω τουλάχιστον). Με τον ίδιο τρόπο που μπορεί να γίνει μια μοτοσυκλετα παράνομη, μπορεί να γίνει και το αυτoκίνητο και το φουσκωτό και ο καθένας μας που θα βγεί στο δρόμο με ένα κουζινομάχαιρο εφόσον χρησιμοποιούμε κάτι με λάθος τρόπο.

Καταρχήν μην πετάμε με ελαφρά τη καρδία τσιτάτα του στυλ "παιδικά μυαλά σε περίεργα μονοπάτια". Όσοι οδηγουν μοτοσυκλετες είναι ενηλικες και αν μη τι άλλο πρέπει να έχουν την δυνατότητα να επιλέγουν μεταξύ του "καλού" και του "κακού".
    Όπως ξέρει ότι δεν μπορεί να μιμηθεί τον Rossi μετά τον αγώνα που έξυσε αυτιά και έκανε όρθιος καντιλάτη σούζα, με τον ίδιο τρόπο θα πρέπει να ξέρει ποιές είναι οι δυνατότητες του όταν θα βγεί μια βόλτα με τους φίλους του. Διαφορετικά να καταγγείλουμε τον ΣΚΑΙ ότι με την προβολή των αγώνων, συμπαρασύρει άβγαλτα και άψητα παιδια στον θάνατο.

Δεν έχω καμμιά διάθεση να υπερασπιστώ την ύπαρξη τέτοιων χώρων, αλλά είμαι σίγουρος ότι αυτές οι γενικότητες του στυλ "Σύστημα Αξιών που διέπουν τα φόρα" δεν προσφέρουν τίποτα εκτός από φτωχό εντυπωσιασμό. Υπάρχουν περιοδικά που μοιράζουν αυτοκόλλητα "Street racing is not crime" και υπάρχουν φόρα που σε προσκαλούν να μοιραστείς μαζί τους τηνεμπειρία να σπάσεις το κεφάλι ένός μετανάστη.
    Εχεις αντιδράσει εσύ ή όποιος προτείνει να αναλάβουμε δράση, σε αυτές τις αθλιότητες?
    Ελεύθερη βούληση έχουμε να συμμετάσχουμε όπου μας ταιριάζει.
    Αν κάποιος πιστεύει ότι είμαστε ίδιοι επειδή οδηγούμε το ίδιο μεταφορικό μέσο είναι βαθιά νυχτωμένος. Όπως δεν έχω καμμιά σχέση με τους καραγκιόζηδες που κάνουν ξεκράνωτοι κόντρες σε κάθε ετήσια διοργάνωση της ΜΟΤΟΕ, έτσι κι αυτοί δεν θέλουν να έχουν καμμία σχεση με φλώρους που οδηγούν με δερμάτινα και κράνη. Τόσο απλά.

Τόσο απλά.
    macrozan σου δηλώνω εξαρχης ότι είμαι δύσπιστος σχετικά με τις προθέσεις σου στο θέμα που ανοιξες.
    Και εγώ θέλω να μην πεθαίνουν παιδιά στην Αφρική, να υπάρχει ειρήνη στον κόσμο κλπ. Υπάρχει κάτι που προτείνεις για να αλλάξουν αυτά τα φόρουμ το σύστημα αξιών τους πχ, ή απλά θέλεις να προκαλέσεις έναν ανοιχτό διάλογο. ?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook

Τόσο απλά.
    Αν αλλαξουν οι ανθρωποι,οι μοτοσυκλετιστες, θα αλλαξουν και τα φορα.
    Τα φορα ειναι απλα μια μικρογραφια της κοινωνιας και τιποτα αλλο.Διαλεγεις παιρνεις τελος.

Κοσμος θα συνεχισει να κανει γρηγορες η αργες βολτες,ανθρωποι ασχετοι και σχετικοι θα συνεχισουν να παρασυρονται να παρασερνουν και να τσακιζονται,ειτε απο λαθος, ειτε απο "κακη στιγμη" ,ειτε απο υπερεκτιμιση,ειτε απο αγνοια,οπως γινονταν γινεται και θα γινεται απο τοτε που κατασκευαστηκε η μοτοσυκλετα,κα οποιοδηποτε ανθρωπινο κατασκευασμα που ξεπερναει τις ανθρωπινες αισθησεις,τελεια και παυλα.

Και κανενα φορουμ δεν ειναι ηταν και θα ειναι υπευθυνο γι΄αυτο.

Νομιζω οτι παιζεις το παιχνιδι των εντυπωσεων και επειδη σε εχω γνωρισει εστω και ελαχιστα δεν μπορω να το πιστεψω οτι το κανεις απο αφελεια.....
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n

macrozan σου δηλώνω εξαρχης ότι είμαι δύσπιστος σχετικά με τις προθέσεις σου στο θέμα που ανοιξες.
    Εκτιμώ την ευθύτητά σου. Θα περιοριστώ όμως, μιά που κάνουμε διάλογο, στο ΤΙ λές και όχι στο ΓΙΑΤΙ το λές. Οι ψυχολογικές διαπιστώσεις σε ηλεκτρονικό διάλογο μεταξύ 2 αγνώστων είναι πολλές φορές λανθασμένες. )

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook

Νομιζω οτι παιζεις το παιχνιδι των εντυπωσεων και επειδη σε εχω γνωρισει εστω και ελαχιστα δεν μπορω να το πιστεψω οτι το κανεις απο αφελεια.....
    Όπως γράφω και παραπάνω, η ψυχολογία ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να αποτελεί μέρος των επιχειρημάτων μας.

Το τι πιστεύεις ή το τι δεν πιστεύεις γιά μένα, ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ.

(Άσχετο, αλλά πότε με γνώρισες ; Δεν θυμάμαι. )

Σύντροφοι, ας περιοριστούμε σε ορθολογικά επιχειρήματα χωρίς προσωπικά σχόλια. Είναι 1000 φορές καλύτερα έτσι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook

Όπως γράφω και παραπάνω, η ψυχολογία ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να αποτελεί μέρος των επιχειρημάτων μας.

Το τι πιστεύεις ή το τι δεν πιστεύεις γιά μένα, ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ.

(Άσχετο, αλλά πότε με γνώρισες ; Δεν θυμάμαι. )

Σύντροφοι, ας περιοριστούμε σε ορθολογικά επιχειρήματα χωρίς προσωπικά σχόλια. Είναι 1000 φορές καλύτερα έτσι.
    Συμφωνοι αλλα το οτι το κανεις πολυ συγκεκριμενα quotes δεν βοηθαει και πολυ.
    Νομιζω οτι εγραψα και εγω και ο byron και αρκετοι αλλοι καποια πραγματα που εμειναν...ασχολιαστα.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    φιλε Macrozan σε σεβομαι και μπορω να πω οτι με το δικιο σου εκφραζεις οτι εκφραζεις....

αλλα ....

1ον. το Forum ειναι οτι και το διαδικτυο....το δουλευεις οπως θελεις ... για καλο ή για κακο....

2ον. αν ΔΕΝ ηταν το Forum ...ατομα οπως εγω θα ηταν ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ καγκουρω...ατομα που δεν ασχολουνται με "ψιλοπραγματα" οπως προστασια γονατου, αστραγαλου...και αλλα ....πριν ενημερωθω απο εμπειριες μελων φορουσα τα μποτακια περισσοτερο για την βροχη παρα για την προστασια.... ΤΩΡΑ καθε φορα που δενω τα κορδονια φερνω στο μυαλο μου αυτες τις στραβες......

ημουν ατομο που αν ερχοσουν και μου ελεγες οτι αγορασες ΕΝΑ Τζακετ για ΧΕΙΜΩΝΑ και ΕΝΑ για ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ θα σου λεγα οτι εισαι χαζος/ψωνιο και ξοδευεις τα λεφτα σου....

3ον... ειναι τοσοι πολλοι που πρεπει να θυμομαστε ....που δεν παει αλλο ....ΘΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ....αλλα, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να τους θυμομαστε

τοσες σπονδες... για ποιον απ'ολους ....?

δεν υπαρχει δικιο και αδικο....να χετε τα ματια σας 14 γιατι ο "ασταθμητος παραγοντας" μας κυνηγαει με μανια ...και δεν βοηθαει να συγχωρεσει ΚΑΜΙΑ απροσεξια....

ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ...Παντα ΕΝΩΜΕΝΟΙ ....ΟΛΟΙ.....

θα επρεπε να δικαζουμε τον εκ' προμελετης εγκληματια τωρα .....

Υ.Γ. απειχα 4-5 χρονια απο τον κοσμο των δικυκλων... απεκτησα την πρωτη μου μηχανη στα 16,5 ......εκανα το παν για να ξαναγινω "μηχανοβιος" ..... δεν το μετανιωνω ... απλα καταλαβαινω πραγματα που φαινονταν απλα και δεν ειναι.....
    :a19: στα επιχειρήματά σου, σ'ενα-δυό σημεία έχω μερικές ψιλοεπιφυλάξεις, αλλ'αν τύχει και βρεθούμε ... τα λέμε κι από κοντά

Σελίδα 2 από 15 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Και κάτι ακόμα
    από bikersonly στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2003, 15:41
  2. Kαλημέρα και ευλογημένα MotoGp...
    από BICILINDRICO στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 04/11/2003, 15:17
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 22:42
  4. Γεια και χαρα
    από sonus στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 11:47
  5. Προς admins, moderatores και όποιος άλλος...
    από TManiac στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 08:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF