Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 68

Θέμα: Eνα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Ρε παιδιά έλεος... δεν σας προλαβαίνω... καταρχάς έχουμε ενα τεράστιο thread ήδη στο ..

http://www.moto.gr/forums/showthread...24#post1457424

Τώρα όπως είπα και απο εκεί.

[quote]Ποσοστό αποχής απο 45-50%...Οι μισοί Έλληνες απείχαν απο τις κάλπες. Σίγουρα κάποιοι επειδή αδιαφορούν... αρκετοί απο αντίδραση και κάποιοι απο πολιτική στάση και σκέψη.

Γεγονός είναι πως έχει φανεί αρκετά απο τις αντιδράσεις των πολιτικών και των συμμετέχοντων στα panel οτι το μήνυμα πέρασε πολύ καλύτερα απο ψήφισμα προς ενίσχυση μικρών κομμάτων χωρίς άρτια και ορθή ατζέντα.

50%!!!!! Κόμμα αυτοδύναμο με 180+ έδρες σε Ελληνική βουλή βγάζει ή αν θέλετε 15-20 Ευρωβουλευτές βγαίνει απο την Αποχή ή αν θέλετε απο το ψήφισμα ΚΑΝΕΝΑΣ.

Είπατε τίποτα κύριοι;

http://www.zougla.gr/news.php?id=45247

την προσωπική ατζέντα του καθενός δεν μπορώ να την ξέρω.. εκείνο που ξέρω είναι πως περίπου οι μισοί Έλληνες απείχαν απο ενα δημοκρατικό δικαίωμα , επειδή είτε δεν ήξερα τι να το κάνουν, είτε αδιαφορούσαν είτε αντέδρασαν...

Σε όλες τις περιπτώσεις ισχύει το ίδιο αίτιο...

ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣΕΙ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ.

Αυτό για μένα αρκεί και περνάει το μήνυμα. Τώρα τις λύσεις πρέπει να τις σκεφτούν εκείνοι που ασκούν εξουσία να τις δώσουν.

όσον αφορά το

Δεν χρειαζεται ουτε ιδιαιτερη γνωση ουτε ιδιαιτερη παιδεια για να καταλαβεις τα εντελως ΒΑΣΙΚΑ.
    Αλλα ουκ καν λαβεις ...
    Μπορώ να πω το ίδιο για εκείνους που ψήφισαν και συντήρησαν ενα φαύλο κύκλο απο ηλίθιες συζητήσεις και επάρσεις πολιτικών που λένε πως "κέρδισαν" ( ) επειδή ακριβώς κάποιοι περιμένουν (μάταια για μένα) να αλλάξει κάτι απο τα κόμματα αυτά.

Δείτε σήμερα τις συζητήσεις και θα καταλάβετε γιατί η αποχή πλέον στέλνει ΠΟΛΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ και οχι η στήριξη σε δέκα μικρά κόμματα με ανύπαρκτους ή ρομαντικούς και μη ρεαλιστικούς στόχους.

Οι Ευρωεκλογές ήταν το πρόσφορο έδαφος για μια τέτοια αντίδραση. Στις Εθνικές εκλογές όμως , όπως το έχω πεί , θέλω να συμμετέχω και να δώσω στον πιο απίθανο ψήφο για τους παρακάτω λόγους..

1- Οι Ευρωεκλογές δίνουν αντιπροσώπους στην Ευρωβουλή και θέλουμε συγκεκριμένους ανθρώπους με ικανότητες και γνώσεις για να πάνε εκεί. Οχι νούμερα και γραφικούς.

2- Στις Εθνικές θέλω τον κάθε γραφικό για τον ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΛΟΓΟ οτι δεν θα περάσει νομοσχέδιο μόνο και μόνο απο την δική τους αντίδραση. Κανείς να μην έχει αυτοδυναμία εκεί.

3- Η αποχή περνάει μόνο μια φορά το μήνυμα. Απο εκεί και μετά είναι αδιαφορία. Για την δική μου σκέψη είναι το ύστατο όπλο ενός πολίτη που έχει σιχαθεί τα πάντα. ΣΑΣ ΜΟΥΤΖΩΝΩ ΟΛΟΥΣ... και το κάνω διά αποχής , γιατί τα λευκά και τα άκυρα θα τα πάρει ο πρώτος απο εσάς.

Τώρα νομίζω ο idi είπε οτι κατεβαίνεις με το κόμμα σου κτλ κτλ κτλ...

1. Θέλει πολύ χρήμα.

2. Θέλει πολλές γνώσεις και ικανότητες για να κάνεις την διαφορά. Προσωπικά θεωρώ οτι δεν τις έχω και για αυτό με την ψήφο μου εμπιστεύομαι ή μαυρίζω άλλους για να το κάνουν για μένα. Δεν είναι κακό να ξέρεις τα όρια σου. Κακό είναι να εμμένεις σε ενα κύκλο αποφάσεων και εξουσίας, μόνο και μόνο για να λές πως συμμετέχεις.

Επιμένω πάντως... δείτε αντιδράσεις σήμερα που οι μισοί Έλληνες τους έστειλαν στο μαύρο του Μαυρογιαλούρου. Απο εδώ και πέρα να δούμε τι θα γίνει.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ρε παιδια μια ερωτηση μονο ?

αν εισαι φυλακισμενος εχεις το δικαιωμα να θεσεις εαυτον επικεφαλη ψηφοδελτιου ?
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

καλα υπαρχουν ακομη μη βολεμενοι που πιστευουν οτι η ψηφος τους εχει αξια??

απο την στιγμη φιλτατοι που υπαρχουν εκατο κομματα αλλα και στα εκατο στην στοιχειωση του ψηφοδελτιου τους λειτουργουν σαν κλικες γνωστων και φιλων εγω δεν θα ψηφιζω, οταν θα αρχισουν να εφαρμοζουν δημοκρατια πραγματικη που η συμμετοχη του πολιτη θα ειναι αμφιδρομη και οχι τσαρλατανιστικη και οπαδικη οπως στο circus maximus τοτε οχι μονο θα ψηφιζω αλλα θα κριτικαρω και οποιον δεν ψηφιζει, γιατι οταν νομιζουμε οτι εχουμε δημοκρατια και τα ατομικα συμφεροντα ειναι ανωτερα των συλλογικων( και αυτο αποδεικνιεται στην καθημερινοτητα μας )
    δεν υπαρχει κανενας λογος να συμετεχουμε στα πομπωδη αποκαλουμενα κοινα τα οποια καθε αλλο παρα αυτο ειναι....
    errare humanum est sed diabolicum preservare

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER

αν εισαι φυλακισμενος εχεις το δικαιωμα να θεσεις εαυτον επικεφαλη ψηφοδελτιου ?

Αν αναφέρεσαι στον Ντερτιλή ,του έχουν στερηθεί τα πολιτικά δικαιώματα και η συμμετοχή του ήταν παράνομη ....

Αν σου έχουν αφαιρεθεί τα πολιτικά δικαιώματα ,ΟΧΙ…

Αλλά, μπορεί να σε «θέσουν» υποψήφιο οι νοσταλγοί σου …
    (αν μιλάς για τον «στρατηγό» Ντερτιλή…)

Φυσικά , είναι παράνομο…

Τουλάχιστον , έφαγαν «πόρτα» από το πρωτοδικείο …πάλι καλά

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
    Αν αναφέρεσαι στον Ντερτιλή ,του έχουν στερηθεί τα πολιτικά δικαιώματα και η συμμετοχή του ήταν παράνομη ....

τι μλκ είναι...
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Αν σου έχουν αφαιρεθεί τα πολιτικά δικαιώματα ,ΟΧΙ…

Αλλά, μπορεί να σε «θέσουν» υποψήφιο οι νοσταλγοί σου …
    (αν μιλάς για τον «στρατηγό» Ντερτιλή…)

Φυσικά , είναι παράνομο…

Τουλάχιστον , έφαγαν «πόρτα» από το πρωτοδικείο …πάλι καλά
    δλδ συμμετειχα σε μια ''δημοκρατικη'' διαδικασια στην οποια λαμβανε χωρα παρανομια?

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    δλδ συμμετειχα σε μια ''δημοκρατικη'' διαδικασια στην οποια λαμβανε χωρα παρανομια?

ναι αλλά μην το πεις πουθενά και μας ακούσουν ,γιατί θα το χρησιμοποιήσουν σαν επιχείρημα όσοι πήγαν για μπάνιο... :rotflmao:

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Απο την αλλη, το να συμμετασχουν στις εκλογες ολοι οι βλαχοtrendyδες του wow - life style που "ενημερωνονται" απο την espresso και απο τα μεσημεριαναδικα στη ΤV, ειναι μια προοπτικη που τρομαζει...

καλυτερα για μπανιο παιδια...καλυτερα για μπανιο...

ναι αλλά μην το πεις πουθενά και μας ακούσουν ,γιατί θα το χρησιμοποιήσουν σαν επιχείρημα όσοι πήγαν για μπάνιο... :rotflmao:
    εγω ρε κωστα παρ ολο που συνειδητα δεν θελω να συμμετεχω στη διαδικασια της ψηφοφοριας,παρ ολα αυτα αναγκαζομαι απο το πολιτικο γιγνεσθαι να παω να ψηφισω.ειναι η τελευταια ''νομιμη'' αντιδραση που μου επιτρεπεται.

αν ομως στη ''νομιμη'' αντιδραση μου υπαρχει παρανομη δραση εκ των εσω (και αυτη ειναι στη προκειμενη περιπτωση ο ντερτιλης) ποιος θα με πεισει οτι δεν υπαρχει νοθεια?ποιος θα με πεισει οτι δεν γινεται μαγειρεμα?και γιατι εγω να πηγαινω να ασκω ενα νομιμο δικαιωμα σε μια παρανομη διαδικασια και να μη τα σπασω ολα γιατι ετσι γουσταρουν αυτοι?? Ε ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΓΩ!

Παλαιο τόμαρο
    δεν είναι ίδιοι όσοι δεν πήγαν όπως δεν είναι ίδιοι όσοι πήγαν... αντιπροσωπευτική δημοκρατία my ass... μην κάνουμε και αγωνιστές όσους ψήφισαν δηλαδής. Έκανε ο καθένας τα κουμάντα του και όσοι ψήφισαν και όσοι δεν ψήφισαν.

Το πιο τραγικά αστείο ήταν η προπαγάνδα του ΚΚΕ... τιμωρήστε τους, ψηφίστε μας... μα καλά ποιός είσαι? Ο τιμωρός...

Ασε το συν... "φιλάμε με κλειστά μάτια και ψηφίζουμε με ανοιχτά"... καλά άμα κλείσετε τα μάτια την επόμενη βεβαιωθείτε ότι δεν έρχεται κανένας για φέρμα... φλώροι...

Οι υπόλοιποι μια χαρά πήγαν για ακροδεξιά κοινωνία... Νίκησε ο δεξιός σουηδός με την πράσινη περμαναντ...

α ρε κέφια που τα' χω ο άτιμος...
    γης μαδιαμ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από thou-vou
    δεν είναι ίδιοι όσοι δεν πήγαν όπως δεν είναι ίδιοι όσοι πήγαν... αντιπροσωπευτική δημοκρατία my ass... μην κάνουμε και αγωνιστές όσους ψήφισαν δηλαδής. Έκανε ο καθένας τα κουμάντα του και όσοι ψήφισαν και όσοι δεν ψήφισαν.

Το πιο τραγικά αστείο ήταν η προπαγάνδα του ΚΚΕ... τιμωρήστε τους, ψηφίστε μας... μα καλά ποιός είσαι? Ο τιμωρός...

Ασε το συν... "φιλάμε με κλειστά μάτια και ψηφίζουμε με ανοιχτά"... καλά άμα κλείσετε τα μάτια την επόμενη βεβαιωθείτε ότι δεν έρχεται κανένας για φέρμα... φλώροι...

Οι υπόλοιποι μια χαρά πήγαν για ακροδεξιά κοινωνία... Νίκησε ο δεξιός σουηδός με την πράσινη περμαναντ...

:rotflmao: :rotflmao:

+ 49%

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από thou-vou

Ας μην τους άφηνες ρε φίλε! Ας έκανες κάτι να τους κόψεις τη φόρα και να τους χτυπήσεις όντως εκεί που πονάνε. Σαφώς και δεν είμαστε αγωνιστές όσοι ψηφίσαμε ούτε έχουμε αυταπάτες! Αλλά προτιμώ να έχω γνώμη σαφή και διαρθρωμένη να μιλάω και να αντιδρώ όπου και όπως μπορώ παρά να υιοθετώ μία πολιτική η οποία αποδεδειγμένα όχι μόνο δεν βοηθά αλλά τελικά στρέφεται εναντίον μας. Δες τι γίνεται στις ΗΠΑ δες τι γίνεται στην Ευρώπη στις πρώην ανατολικές χώρες... δεν χρειάζεται να τα αναφέρω όλα τα έχεις δει. Και σαφέστατα ΔΕΝ είναι τυχαίο θα το λέω συνέχεια ότι ανεβαίνει η αποχή και ανεβαίνει και η άκρα δεξιά! Που σημαίνει ότι κάποιοι προτίμησαν συνειδητά να μην απέχουν αλλά να πάνε προς το ξενόφοβο και ρατσιστικό εκπρόσωπό της δεξιάς.
    Και κάτι τελευταίο το οποίο το ξαναλέω για πολλοστή φορά. Η αποχή είναι ένα καλό "όπλο" μόνο εάν συνοδεύεται ή εάν ακολουθείται από αντίστοιχες κινήσεις. Αν υπάρχει κάτι τέτοιο τότε ναι είμαι υπέρ με μεγάλη μου χαρά.
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Παλαιο τόμαρο
    ρε συ στέλιο τα πιστεύεις αυτά που λες? Δηλαδή ο ψηφοφόρος είναι ο κύριος "διαρθρωμένη άποψη" με δομημένο λόγο? Μη χέσω πρωι πρωι. Δηλαδή η αποχή φταίει και για το ρατσισμό. Δηλαδή πολιτική άποψη είναι η ψήφος μια φορά στα τέσσερα χρόνια και όχι η πολιτική δράση κάθε μέρα? Δηλαδή αμα εσυ ξέρεις που πονάνε πες μας και εμάς γιατί εμείς νομίζουμε ότι η δύναμή "τους" είναι ο κοινωνικός σχηματισμός, όλοι αυτοί που με την καθημερινή στάση και συμπεριφορά τους στηρίζουν το κόλπο. Δηλαδή αν δεν είχε αποχή το αποτέλεσμα θα ήταν τουλάχιστον επαναστατικό? Περίμενες τις εκλογές για να καταλάβεις την ελληνική κοινωνία και τις κυρίαρχες αντιλήψεις της?
    Και γιατί να ψηφίσω δηλαδή. Δηλαδή σε αυτή την απάτη της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας που ανεχόταν την ΕΠΕΝ όπως γουστάρει το ΛΑΟΣ, που ψηφίζει πασοκ και είναι πιο δεξιός και από τον πάγκαλο? τεσπα... πάντως εγω δεν υπερρασπίζομαι την αποχή. Δεν είναι πολιτική στάση. Απλά η πολιτική στάση δεν έχει σχέση με το πανυγηράκι των εκλογών, μην τρελαθούμε κιόλας. Και μη με πεις ότι δεν κατάλαβα τι γράφεις ούτε ότι είμαι φαν των μπολσεβίκων, δεν είμαι.
    γης μαδιαμ...

Εγώ θέλω να ρωτήσω αυτούς που ψηφίσατε, ποιά ακριβώς ιδεολογία ψήφισατε; Ποιά ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ πολιτική γραμμή ακούσατε; Από ποιόν; Πότε; Εκτός και άν πήγατε και μιλήσατε μέ όλους τους υποψήφιους ευρωβουλευτές ΟΛΩΝ των κομμάτων ένας-με-ένα. Γιατί εγώ δεν άκουσα ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ πρόγραμμα από κανέναν, ούτε στο ράδιο, ούτε στην τηλεόραση, ούτε στις εφημερίδες, ούτε στο ίντερνετ. Τα "Παιδεία, φωνή στον Έλληνα, αντιμετώπιση λαθρομεταναστών κτλ κτλ" είναι για λαική κατανάλωση. Τον τρόπο κανείς δεν τον είπε. Είναι επτασφράγιστο μυστικό που δεν πρέπει να πέσει στα χέρια των εχθρών. Και στο κάτω κάτω ποιοί είμαστε εμείς που θα καταλάβουμε από βαθυστόχαστες πολιτικές;

Και ας σκεφτούν μερικοί: Τί θα δημιουργούσε μεγαλύτερο πολιτικό θέμα, αν πηγαίναμε όλοι να ψηφίσουμε ή αν δεν πήγαινε κανένας;
    # unzip ; strip ; touch ; grep ; > finger ; mount ; fsck ; > more ; yes ; umount ; sleep ...

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Eνα μεγαλο ευχαριστω..........
    από ktm640lc4 στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 20/06/2008, 18:22
  2. Ενα μεγαλο μπραβο!!
    από soundstorm στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 21/06/2007, 19:22
  3. Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ..
    από Daemon στο forum Στραβά κι ανάποδα