Ρε μάγκες αν θέλουμε δημοκρατία δεν μπορεί να αξιώνουμε απαγορεύσεις του τύπου όχι στα καγκουροφόρουμ , όχι στα ss , όχι στο ένα όχι στο άλλο. Πρέπει να έχει η κοινωνία μας την παιδία να αποβάλει τις λάθος συμπεριφορές.
Και επειδή είμαι και από φύση αισιόδοξος, για θυμηθείτε πριν 10 χρόνια η ακόμα χειρότερα πριν 20 χρόνια πόσοι είχαν προστατευτικό εξοπλισμό, πόσοι είχαν παρακολουθήσει ένα σχολείο οδήγησης, πόσοι ένα σεμινάριο?
Ποιος βοήθησε σε αυτό? Σίγουρα σε μεγάλο βαθμό η ενημέρωση των νέων μέσο ενός μέσου των νέων (ιντερνετ φόρουμ μπλογκ κλπ)
Θεωρώ πολύ τυχερό τον εαυτό μου που ζω και που πέρασα τα 30 ( 34 αλλά δεν το λέμε ) με τις μλκιες που έκανα μικρός. Πρόλαβα και έπηξε το μυαλό μου (λέμε τώρα ), έκοψα και τις μλκιες ( ξανά λέμε τώρα ) . ο ακατανόμαστος που του ρίχνω 10 χρονάκια χαλαρά, ξέρει πράγματα που εμένα μου πήρε 15 χρόνια για να τα μάθω και μάλιστα με τον δύσκολο τρόπο.
Αν υποθέσουμε λοιπόν πως έχουμε μια κοινωνία συγκεκριμένης νοητικής στάθμης , η πολυφωνία τις ενημέρωσης μόνο καλό κάνει. Το καμένο χαρτί είναι καμένο, για του υπόλοιπους είναι μια πολύτιμη βοήθεια η οποία βέβαια δεν σου εξασφαλίζει την επιβίωση , μόνο συμβάλει στην επιτυχία τις.
Όποιος δεν γνωρίζει το ρίσκο που παίρνει κάθε φορά που καβαλά , ας αλλάξει χόμπι
Σας έπρηξα ε, καλά συγγνώμη για την πολυλογία μου αλλά αν θέλετε να το συζητήσουμε μπλα μπλα μπλα ……………….........................................
![]()
![]()