Σελίδα 7 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 216

Θέμα: Καγκουριές, καγκουροφόρουμ και αιφνίδιοι θάνατοι ...

Μέλος με μέλι Το avatar του/της marulis
    Ρε μάγκες αν θέλουμε δημοκρατία δεν μπορεί να αξιώνουμε απαγορεύσεις του τύπου όχι στα καγκουροφόρουμ , όχι στα ss , όχι στο ένα όχι στο άλλο. Πρέπει να έχει η κοινωνία μας την παιδία να αποβάλει τις λάθος συμπεριφορές.

Και επειδή είμαι και από φύση αισιόδοξος, για θυμηθείτε πριν 10 χρόνια η ακόμα χειρότερα πριν 20 χρόνια πόσοι είχαν προστατευτικό εξοπλισμό, πόσοι είχαν παρακολουθήσει ένα σχολείο οδήγησης, πόσοι ένα σεμινάριο?

Ποιος βοήθησε σε αυτό? Σίγουρα σε μεγάλο βαθμό η ενημέρωση των νέων μέσο ενός μέσου των νέων (ιντερνετ φόρουμ μπλογκ κλπ)

Θεωρώ πολύ τυχερό τον εαυτό μου που ζω και που πέρασα τα 30 ( 34 αλλά δεν το λέμε ) με τις μλκιες που έκανα μικρός. Πρόλαβα και έπηξε το μυαλό μου (λέμε τώρα ), έκοψα και τις μλκιες ( ξανά λέμε τώρα ) . ο ακατανόμαστος που του ρίχνω 10 χρονάκια χαλαρά, ξέρει πράγματα που εμένα μου πήρε 15 χρόνια για να τα μάθω και μάλιστα με τον δύσκολο τρόπο.
    Αν υποθέσουμε λοιπόν πως έχουμε μια κοινωνία συγκεκριμένης νοητικής στάθμης , η πολυφωνία τις ενημέρωσης μόνο καλό κάνει. Το καμένο χαρτί είναι καμένο, για του υπόλοιπους είναι μια πολύτιμη βοήθεια η οποία βέβαια δεν σου εξασφαλίζει την επιβίωση , μόνο συμβάλει στην επιτυχία τις.

Όποιος δεν γνωρίζει το ρίσκο που παίρνει κάθε φορά που καβαλά , ας αλλάξει χόμπι

Σας έπρηξα ε, καλά συγγνώμη για την πολυλογία μου αλλά αν θέλετε να το συζητήσουμε μπλα μπλα μπλα ……………….........................................

θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    ...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
    Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
    πω-πω μια κανονια!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Το ότι υπάρχουν περιοδικά που ωθούν σε κόντρες και επικίνδυνη οδήγηση ναι,ισχύει.
    Για να μην πω ότι όλα τα περιοδικά αναφέρουν ταχύτητες πολύ υψηλές(περιγράφοντας μάλιστα και το μέρος που τις πέτυχαν) τσιτώνοντας έτσι τους αναγνώστες να κάνουν το ίδιο(και μη μου πει κανείς ότι ο πιτσιρίκος που διαβάζει τα κατορθώματα του κάθε συντάκτη δε θα σκεφτεί έστω μια φορά να το ανοίξει το εργαλείο να κάνει τα ίδια...).
    Επίσης κατά καιρούς έχουν βγάλει ηλίθια αυτοκόλλητα και DVD που κανονικά θα'πρεπε να'χε παρέμβει εισαγγελέας.

Προφανώς και υπάρχουν ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ διαφορές στην ικανότητα του καθενός στην οδήγηση.
    Προφανέστατα ελάχιστοι παραδέχονται χύμα ότι υπάρχουν άλλοι 2000 φορές ικανότεροι απ'αυτούς(σε αντίληψη,ταχύτητα,ασφάλεια).

Τώρα επειδή όλοι επηρρεάζουν και επηρρεάζονται καλό θα'ναι να μη προτρέπουμε-έστω έμμεσα- "πισταδόρικη" οδήγηση σε δημόσιο δρόμο περιγράφοντας ξυσίματα μαρσπιέ,γονάτου,@ρχιδιών και γω δεν ξέρω τί άλλο...Γιατί αυτά πολύ εύκολα μετατρέπονται σε ξυσίματα μηρού,γοφού,εξάτμισης,ώμου με συνοδεία φραπέ σε νοσοκομείο(ή κόλλυβων σε νεκροταφείο ή ουρητήρα σε αναπηρικό καροτσάκι).
    Εξαρτάται βέβαι απ'το μυαλό του καθενός να δέχεται ή όχι αυτά που βλέπει στο internet.
    Γνώθι σ'αυτόν.-

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
    Ρε μάγκες αν θέλουμε δημοκρατία δεν μπορεί να αξιώνουμε απαγορεύσεις του τύπου όχι στα καγκουροφόρουμ , όχι στα ss , όχι στο ένα όχι στο άλλο. Πρέπει να έχει η κοινωνία μας την παιδία να αποβάλει τις λάθος συμπεριφορές.

Και επειδή είμαι και από φύση αισιόδοξος, για θυμηθείτε πριν 10 χρόνια η ακόμα χειρότερα πριν 20 χρόνια πόσοι είχαν προστατευτικό εξοπλισμό, πόσοι είχαν παρακολουθήσει ένα σχολείο οδήγησης, πόσοι ένα σεμινάριο?

Ποιος βοήθησε σε αυτό? Σίγουρα σε μεγάλο βαθμό η ενημέρωση των νέων μέσο ενός μέσου των νέων (ιντερνετ φόρουμ μπλογκ κλπ)

Θεωρώ πολύ τυχερό τον εαυτό μου που ζω και που πέρασα τα 30 ( 34 αλλά δεν το λέμε ) με τις μλκιες που έκανα μικρός. Πρόλαβα και έπηξε το μυαλό μου (λέμε τώρα ), έκοψα και τις μλκιες ( ξανά λέμε τώρα ) . ο ακατανόμαστος που του ρίχνω 10 χρονάκια χαλαρά, ξέρει πράγματα που εμένα μου πήρε 15 χρόνια για να τα μάθω και μάλιστα με τον δύσκολο τρόπο.
    Αν υποθέσουμε λοιπόν πως έχουμε μια κοινωνία συγκεκριμένης νοητικής στάθμης , η πολυφωνία τις ενημέρωσης μόνο καλό κάνει. Το καμένο χαρτί είναι καμένο, για του υπόλοιπους είναι μια πολύτιμη βοήθεια η οποία βέβαια δεν σου εξασφαλίζει την επιβίωση , μόνο συμβάλει στην επιτυχία τις.

Όποιος δεν γνωρίζει το ρίσκο που παίρνει κάθε φορά που καβαλά , ας αλλάξει χόμπι

Σας έπρηξα ε, καλά συγγνώμη για την πολυλογία μου αλλά αν θέλετε να το συζητήσουμε μπλα μπλα μπλα ……………….........................................

Οχι ρε συ...μην τρελλαινεσαι.
    Εποχιακα θεματα ειναι αυτα.
    "Καγκουροφόρουμ και απαγορευση" , "Ζελε,σαγιοναρα και Rayban το καλοκαιρι σε SS" , "Φονιαδες Ι.Χ.ες" κιαλλα χαρουμενα.

Απλα να κυλαει ευχαριστα το 8ωρο....δεν αλλαζει κατι....κοιτα τριγυρω σου.

Νομιζω ο Byron το πε....ο καθενας πορευεται με το μυαλο του....τα υπολοιπα ειναι πασατεμπος.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
    Τώρα επειδή όλοι επηρρεάζουν και επηρρεάζονται καλό θα'ναι να μη προτρέπουμε-έστω έμμεσα- "πισταδόρικη" οδήγηση σε δημόσιο δρόμο περιγράφοντας ξυσίματα μαρσπιέ,γονάτου,@ρχιδιών και γω δεν ξέρω τί άλλο...Γιατί αυτά πολύ εύκολα μετατρέπονται σε ξυσίματα μηρού,γοφού,εξάτμισης,ώμου με συνοδεία φραπέ σε νοσοκομείο(ή κόλλυβων σε νεκροταφείο ή ουρητήρα σε αναπηρικό καροτσάκι).
    Μάλιστα....το θέμα βέβαια δεν είναι τόσο απλό.

Μπάινει κάποιος και ρωτάει "ρε μάγκες μου ανοίγει η γραμμή στις στροφές". Τι απαντάς (ως μέλος σε φόρουμ εννοείται που μοιράζεται την πληροφορία)

1. Του λες να πηγαίνει αργά για να μην του ανοίγει.
    2. Του δίνεις link που αναφέρονται σε τρόπους λύσης του προβλήματος.
    3. Δεν λές τίποτα για να έχεις την συνείδηση σου ήσυχη αν φάει κανένα βρόντο.

Για πές...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n

Μπάινει κάποιος και ρωτάει "ρε μάγκες μου ανοίγει η γραμμή στις στροφές". Τι απαντάς (ως μέλος σε φόρουμ εννοείται που μοιράζεται την πληροφορία)

Για πές...
    4) παρακολούθα ένα css «ρε κουλαδι» , να δεις πως γίνεται ( χωρίς δόση ειρωνείας)
    θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    ...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
    Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
    πω-πω μια κανονια!!!!

Μπάινει κάποιος και ρωτάει "ρε μάγκες μου ανοίγει η γραμμή στις στροφές". Τι απαντάς (ως μέλος σε φόρουμ εννοείται που μοιράζεται την πληροφορία"

Για πές...
    2.Του δίνω link και τον ρωτάω ταυτόχρονα τί κάνει και του ανοίγει.

Φυσικά θα του πώ να πηγαίνει τόσο αργά ώστε να μπορεί αν δει εμπόδιο[έμψυχο(ζώο,άνθρωπο) ή άψυχο(λάδια,σκουπίδια,λακούβες κλπ)] να το αποφύγει/στην ανάγκη σταματήσει.
    Αναφέρθηκα σε μερικούς που περιγράφουν κάτι πλαγιάσματα σε Άγιους του πρώην ανατολικού μπλοκ,σε διαδρομές που βγάζουν σε αρχαία θέατρα,στο χάνι της Γραβιάς κλπ.
    Είτε μας αρέσει είτε όχι ο δημόσιος δρόμος είναι μή προβλέψιμο και μη ελεγχόμενο περιβάλλον.
    Αν δε βλέπεις την έξοδο δεν χώνεσαι.
    Αλλιώς θα πληρώσεις τα σπασμένα(σε κορμί-σίδερα-πλαστικά) μιας πτώσης,

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Νομίζω ότι οι απαντήσεις πάρθηκαν και είναι κατά τη συντριπτική πλειοψηφία τους προς την ίδια κατεύθυνση.

Πραγματικά ούτε εγώ μπορώ να καταλάβω που αποσκοπούσε το συγκεκριμένο thread, ειδικά αυτές τις στιγμές. Ίσα ίσα που στα δικά μου μάτια δείχνει και σα προσβολή.

Από εδώ πλέον μετακομίζουμε & πολύ σύντομα το βλέπω να πηγαίνει στα τάρταρα.

Λυπάμαι για μερικούς...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
    Φυσικά θα του πώ να πηγαίνει τόσο αργά ώστε να μπορεί αν δει εμπόδιο[έμψυχο(ζώο,άνθρωπο) ή άψυχο(λάδια,σκουπίδια,λακούβες κλπ)] να το αποφύγει/στην ανάγκη σταματήσει.
    Re Tolistolaros....μεταξύ μας τωρα...
    όταν πηγαίνεις κάπου έχεις μέση ωριαία πάνω από 25 χλμ ή πολλά λέω;
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG

Λυπάμαι για μερικούς...
    Ουπς, τι κάμναμε ωρε μανωλιο, έχασα κάτι?
    θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    πω-πω μια κανονια!!!!

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Ουπς, τι κάμναμε ωρε μανωλιο, έχασα κάτι?

Εσύ μην ανησυχείς.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macrozan
    Εντάξει το ότι σε μένα ΔΕΝ αρέσουν οι καγκουριές σε δημόσιους δρόμους είναι ηλίου φαεινότερο.

Αλλά προσαπθώ να εξηγήσω 100% δημοκρατικά ΓΙΑΤΙ δεν μού αρέσουν.

Είναι φυσικό να μην συμφωνούμε όλοι.

Αυτό το θέμα συζήτησης είναι τόσο παληό όσο είναι και η Μοτοσυκλέτα.

Δέχομαι και προσωπικές επιθέσεις από συνάδελφους που διαφωνούν μαζί μου.

Ποιός ο λόγος ;

Εγώ προσωπικά σέβομαι τους πάντες που διαφωνούν μαζί μου.

Αλλά δεν τους ειρωνεύομαι.

Προσπαθώ να τους ΠΕΙΣΩ γιά την ορθότητα των επιχειρημάτων μου.

Αν δεν τα καταφέρω, ψωμί κι αλάτι.

Πάλι φίλοι.

Η δημοκρατία ΔΕΝ έχει θέματα ταμπού.

Τα πάντα μπορούν να συζητήσουν πολιτισμένοι άνθρωποι ΕΥΓΕΝΙΚΑ και χωρίς ΑΠΑΞΙΩΣΕΙΣ και ΕΙΡΩΝΙΕΣ.

Στα παιδιά όμως που τους αρέσουν οι καγκουριές σε δημόσιους δρόμους, και ΔΕΝ θέλω να αναφερθώ ονομαστικά σε κανένα, θα ήταν

χρήσιμο να μας εξηγήσουν ΓΙΑΤΙ τους αρέσουνε.

Και μετά να μας εξηγήσουνε ΑΝ ΚΑΤΑ τη γνώμη τους η προσωπική τους ελευθερία ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΕΤΣΙΘΕΛΙΚΑ στην προσωπική

ελευθερία κάποιων άλλων συμπολιτών τους.

Όχι να βάζουνε θέμα ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ. 'Αυτή η συζήτηση δεν οδηγεί πουθενά' κλπ κλπ

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Πετα το.:rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από macrozan
    Στα παιδιά όμως που τους αρέσουν οι καγκουριές σε δημόσιους δρόμους, και ΔΕΝ θέλω να αναφερθώ ονομαστικά σε κανένα, θα ήταν

Μπορείς να προσδιορίσεις τι εννοείς καγκουριλίκι;
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Re Tolistolaros....μεταξύ μας τωρα...
    όταν πηγαίνεις κάπου έχεις μέση ωριαία πάνω από 25 χλμ ή πολλά λέω;
    Μιλάω για στροφές και μεγάλα πλαγιάσματα byron,δεν είπα για ευθείες.Ούτε για δρόμους με περιθώρια ελιγμού και καλή ορατότητα.
    ΥΓ:Ένα παλιότερο ποστ μου που έλεγε για βατραχοπέδιλο μεσ'τη στροφή έξω απ'το φαληράκι το θυμάσαι;
    http://www.moto.gr/forums/showthread...EF#post1357541

Μην κοιτάς τους δρόμους που κινείσαι εσύ στην Αθήνα και στις εκδρομές που πηγαίνετε όλοι μαζί.Σε άλλα μέρη γίνεται της πουτάνας...
    Πάρε και μέρος ενός pm που έστειλα στον SVX

Χτες μαλάκας τουρίστας χτύπησε μοτο.Το παιδί FULL ντυμένο αλλά έσπασε ο θώρακάς του και έφυγε...Στις 25 συμπληρώνεται χρόνος απ'το δικό μου ατύχημα.
    Όλο το νησί έχει βουλιάξει απ'τ'αμάξια,τις γουρούνες,τους τουρίστες.
    Χέζομαι ακόμα και με τ'αμάξι πλέον...

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Πετα το.:rotflmao:
    Δεν γίνεται τίποτα ε
    θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    πω-πω μια κανονια!!!!

Σελίδα 7 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Και κάτι ακόμα
    από bikersonly στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2003, 15:41
  2. Kαλημέρα και ευλογημένα MotoGp...
    από BICILINDRICO στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 04/11/2003, 15:17
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 22:42
  4. Γεια και χαρα
    από sonus στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 11:47
  5. Προς admins, moderatores και όποιος άλλος...
    από TManiac στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 08:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF