Σελίδα 9 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 216

Θέμα: Καγκουριές, καγκουροφόρουμ και αιφνίδιοι θάνατοι ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    οκει

οσοι ειναι λοιπον πιλοτοι μπορουν να τρεχουν οσο θελουν

οσοι δεν ειναι, και αυτοι μπορουν να τρεχουν οσο θελουν μεχρι να σκοτωθουν

και ετσι σε 1000 χρονια θα ειμαστε ολοι ΡΟΣΣΙ, και γιαγιαδες παπουδες μωρα θα τρεχουν σαν κεραταδες

ειναι Η ΘΕΩΡΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗς ΤΟΥ ΔΑΡΒΙΝΟΥ στην ποιο racing ΜΟΡΦΗ ΤΗς
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    εκπληκτικη συλλογιστικη στηριζομενη στα γραφομενα μου...

ακου και μια δικη μου αντιστοιχη...

το καλυτερο ειναι εχθρος του καλου...αρα...φιλος του κακου...

γαμω?

ελεος ρε συ...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macrozan
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    δεν διαφωνω ρε παιδες,

συμφωνω απολυτα, αλλα οπως ειπα και ποιο πανω οταν κατι ΔΕΝ δουλευει το αλλαζεις ή εφαρμοζεις και καποιο αλλο μετρο για να λυθει το προβλημα..

+800

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Μη ξεχνάτε ότι κυκλοφορούν και νέοι οδηγοί που λογικό είναι να μην μπορύν να εκτιμήσυν σωστά όλες τις συνθήκες που θα τους συμβούν επειδή τις συναντούν πρώτη φορά.Δεν έχει τις παραστάσεις ο εγκέφαλός τους ώστε να ξέρουν τί θα κάνουν.

Εκτός και αν μερικοί γεννήθηκαν έμπειροι και καλοί..

Σα τον Chuck Norris που πήδηξε τη νοσοκόμα στο μαιευτήριο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS

Σα τον Chuck Norris που πήδηξε τη νοσοκόμα στο μαιευτήριο...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από macrozan
    Μα τώρα σοβαρολογείς ;

Προκάλεσε κανα ατύχημα ο Ατοσάς ?

Άμα περάσουμε τεστ ψυχολογικών αντοχών σε πανικό όσους έχουν δίπλωμα στην Ελλάδα θα ... απομείνουμε μόνοι μας (άντε και 100 φίλοι μας) :rotflmao:
    Αν κατάλαβα καλά απ΄όσα έγραψες στο δρόμο υπήρχαν 3 παράνομοι γρήγοροι, 1 Ατοs που χέστηκε πάνω του και προκάλεσε ατύχημα, και ένα (παράνομα; ) σταθμευμένο απορριματοφόρο πάνω στη Μεσογείων 10 η ώρα το βράδυ.

Στο μυαλό σου και πιθανόν και άλλων η αποκλειστική ευθύνη είναι των SS. Δεκτόν ΑΝ η οδήγηση τους ανάγκασε τους άλλους οδηγούς να αλλάξουν κατεύθυνση για να μην προκαλέσουν ατύχημα.
    Απ ΄την άλλη πλευρά ενας οδηγός που δεν έχει καμμία μα καμμία συναίσθηση του που παν τα 4 και πηγαίνει και πέφτει πάνω σε σταματημένο όχημα επειδή τρόμαξε , μπορεί να κυκλοφορεί ;;

@Mc Talas +1
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
    εχοντας παει υποψηφιος για δουλεια σε περιοδικο βελτιωσης ενα εχω να πω : ολα γινονται για το χρημα,αυτο πουλαει αυτο δινουν.
    επισης,πολλοι και καλα καλοι δημοσιογραφοι κραζουν συνεχως του "μαλακες" οδηγους αλλα δε μας λενε τα τεστ που τα κανουν.δε μας λενε που δοκιμασαν αμαξια και μηχανες και γραφουν μετα πως "αντιδρα ετσι κι ετσι στο οριο","με πολλα χλμ σε ορεινη διαδρομη το πισω μερος αντιδρα ετσι","η καταναλωση σε αγριους ρυθμους ειναι ετσι".η κατασταση ειναι εν γενει αντιφατικη.απο την μια ο πιτσιρικας διαβαζει "μην τρεχεις "και ολα τα συναφη και απο την αλλη βλεπει τους ιδιους που του το λενε να γραφουν τετοια πραγματα.η συστεμικη κοινωνικοποιηση επιδρα αρνητικα οταν εφαρμοζεται ετσι.η μιμιση ειναι το κλειδι.
    +800

στο υπόλοιπο κείμενό σου έχω κάποιες επιφυλάξεις αλλά νομίζω ότι καλύφθηκα από προηγούμενα τοστ

Σέβομαι 1000000% την άποψή σου ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΩΝΩ.

Νομίζω ότι εδώ έγκειται ΟΛΗ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ.

Ο δ' ΕΒΓΑΛΕ ΔΙΠΛΩΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΣ (που δωροδόκησε κιόλας για να το πάρει) ΓΙΑ ΝΟΡΜΑΛ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΦΑΝΤΟΜ ΚΑΙ ΜΙΡΑΖ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ 250.

Άμα αλλάξει αυτό και βγάλουμε εκπαιδευμένους σουμάχερ και πεδρόσες στο δρόμο, πάτε ελεύθερα με 1000. Μέχρι τότε όμως αυτό ΔΕΝ γίνεται.
    γιατι κολας στο θεμα υπεβολικη ταχυτητα??

δλδ εχουν μαθει να απο φευγουν τις λακουβες, τα λαδια και αλλα τετοια εχουν προβλημα με την υπερβολικη ταχυτητα?
    ωραια και να το δεχτω αυτο, γιατι δεν κανουν κατι για αυτο?
    πες πως εγω τρομαζω οταν μου κολανε καποιοι απο πισω ( ) ή με περνανε με τετραψηφια νουμερα, εγω τι κανω για αυτο?
    περιμενω να βαλουν μυαλο αυτοι οι "αλητες" ή ψαχνω να βρω λυσεις στο προβλημα μου που και στην τελικη ειναι καθαρα δικο μου...
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Αν κατάλαβα καλά απ΄όσα έγραψες στο δρόμο υπήρχαν 3 παράνομοι γρήγοροι, 1 Ατοs που χέστηκε πάνω του και προκάλεσε ατύχημα, και ένα (παράνομα; ) σταθμευμένο απορριματοφόρο πάνω στη Μεσογείων 10 η ώρα το βράδυ.

Στο μυαλό σου και πιθανόν και άλλων η αποκλειστική ευθύνη είναι των SS. Δεκτόν ΑΝ η οδήγηση τους ανάγκασε τους άλλους οδηγούς να αλλάξουν κατεύθυνση για να μην προκαλέσουν ατύχημα.
    Απ ΄την άλλη πλευρά ενας οδηγός που δεν έχει καμμία μα καμμία συναίσθηση του που παν τα 4 και πηγαίνει και πέφτει πάνω σε σταματημένο όχημα επειδή τρόμαξε , μπορεί να κυκλοφορεί ;;

@Mc Talas +1
    Μωρέ συ καλά τα λες αλλά ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΧΕΣΤΗΣ ??? :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas

δλδ εχουν μαθει να απο φευγουν τις λακουβες, τα λαδια και αλλα τετοια εχουν προβλημα με την υπερβολικη ταχυτητα?
    πες πως εγω τρομαζω οταν μου κολανε καποιοι απο πισω ( ) ή με περνανε με τετραψηφια νουμερα, εγω τι κανω για αυτο?
    περιμενω να βαλουν μυαλο αυτοι οι "αλητες" ή ψαχνω να βρω λυσεις στο προβλημα μου που και στην τελικη ειναι καθαρα δικο μου...
    Με τετοιο σκεπτικο μετα...αυτοι παν και παιρνουν SUV των 3 τόνων και σου λεει : Δεν πατε να γ@μηθειτε ολοι σας....προκειμενου να με φατε εσεις.....θα σας σιδερωσω εγω.

Μωρέ συ καλά τα λες αλλά ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΧΕΣΤΗΣ ??? :rotflmao:
    και γιατι δεν παει να μαθει να μην χεζεται???????????

αυτο δεν το καταλαβαινω, γιατι παντα μια ζωη να φταινε οι αλλοι????
    πρωτα εμεις και μετα οι αλλοι.

οταν ετοιμαζομαστε να βγουμε στον δρομο παιρνουμε τια απαραιτητες προφυλαξεις ωστε να ειμαστε εμεις ασφαλης και μετα τις υπολοιπες για τους γυρω μας.
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Ο δ' ΕΒΓΑΛΕ ΔΙΠΛΩΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΣ (που δωροδόκησε κιόλας για να το πάρει) ΓΙΑ ΝΟΡΜΑΛ ΣΥΝΘΗΚΕΣ
    Τελευταίο μου ποστ, γιατί αρχίσαμε να χάνουμαι την μπάλα.

Απ΄τη στιγμή που δέχεσαι ως φυσιολογική διαδικασία την κυκλοφορία ενός οδηγού που δωροδόκησε για να πάρει δίπλωμα και είναι προγραμματισμένος να αντιδρά μόνο σε "νορμάλ" συνθήκες (δλδ αμα τύχει οτιδήποτε μπροστά του, ζωή σε λόγου μας), μου κάνει εντύπωση γιατί απορείς για την αύξηση των τροχαίων.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas

Μα αυτο το γράφω στο αρχικό μου ποστ

'Θα ασχοληθώ μόνο με όσα μπορώ (ΙΣΩΣ) να αλλάξω ΚΙ ΟΧΙ με αυτά που ΔΕΝ μπορώ !

Τι μπορώ να κάνω ο δόλιος γιά να βελτιώσω την οδηγική παιδεία στη χώρα μου ;;;;

Αλλά άμα εξηγήσω σε πιό άπειρα παιδιά πως δεν τους ΣΥΜΦΕΡΕΙ να τ'ανοίξουν τάπα το ρημάδι στη Μεσογείων, 99% θα με κοροϊδέψουν, θα με ειρωνευτούν ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΕΝΑΣ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ .

ΚΙ ΕΝΑΣ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟΤΕ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ....

Όλοι καλά τα λέτε.. αλλά λίγο λιγότερη αλαζονεία στο δρόμο που φτιάχτηκε για όλους βοηθάει. Να μπαίνουμε και στη θέση του άλλου για μια στιγμή...
    safety doesn't happen by accident

Επιτέλους και ΕΝΑ επιχείρημα.

Ο α 'δεν τόχει' πάνω από 150 και θεωρεί ότι ο 'β' που 'τόχει' κάνει καγκουριές.

Ας το εξετάσουμε λοιπόν.

Ο β' είναι χεράς.

Πάει με 250 στην Αττική χωρίς πρόβλημα.

Αλλά η Αττική δεν είναι ιδιωτική.

Εκτός από τον β' κινείται κι ο γ' κι ο δ' κι όλο το αλφάβητο.

Ο δ' (ο τυχαίος άσχετος) πανικοβάλλεται με τα 250 τού 'χερά' μας β' και πάει και τσακίζεται.

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΜΟΥ :

Με τι δικαίωμα ο 'χεράς' β' προκαλεί την βλάβη (ή και θάνατο) τού άσχετου μ@λάκα δ' ;

Τον ήξερε κι από παληά ;

Ή την Αττική τη θεωρεί ΔΙΚΗ του και κάνει την προπονησούλα του ;

Μιά που εγώ ξεκίνησα το θέμα ξεκαθαρίζω ότι ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΟΥΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΤΥΧΗΜΑ αλλά στο γενικώτερο θανατικό που πέφτει τα τελευταία χρόνια !
    σε ολο αυτο το quote που εκανες εργαψα επισης..."ο "β" που εχει την κριτικη ικανοτητα να ανοιξει λαμβανομενων υπ οψιν των συνθηκων...

λιανα...εγω προσωπικα και πολλοι αλλοι δεν περναω ποτε ξυστα με +150 απο αλλο οχημα ακριβως για να μην τον τρομαξω...οσοι το κανουν ειναι μαλακες διοτι δεν υπαρχει κανενας λογος να κανει καποιος κατι τετοιο...

αυτο σημαινει οτι εχουν γενικοτερα μαλακισμενη συμπεριφορα κατι που απλως εχει αντικτυπο και στον τροπο που οδηγουν...ειτε μοτοσυκλεττα ειτε αυτοκινητο...αυτος θα σε σκοτωσει οτι και να οδηγει ,με οσα και να το οδηγει...στανταρ καποια στιγμη θα κανει την παπαρια...ουτε το φορουμ τον εκανε ετσι,ουτε το σουπερ τουμπανο...το μυαλο του το ηλιθιο τον εκανε...και ο μπαμπας και η μαμα του που δεν τον μεγαλωσαν σωστα...

στο θεμα "πανικοβαλλομαι και σκαω το αυτοκινητο στον τοιχο" η απαντηση ειναι μαθε να οδηγεις...μεσα σε αυτο το τεραστιο ευρος που εχει η λεξη οδηγηση περιλαμβανεται το να μην πανικοβαλλεσαι για χαβαλε...δεν ειπα "τρομαζεις"...ειπα πανικοβαλλεσαι...

κι εγω εχω τρομαξει πολλες φορες στον δρομο...δεν τα χασα ομως...

η γυναικα μου οταν βλεπει κατσαριδα , τσιριζει κι ριχνει 100αρι που κανει τον καρλ λιουις να φαινεται σαν χοντρος που περπαταει μεσα σε μισο μετρο λασπη...

ο θεος εχει δωσει και δεν εχει σκασει ακομα με τα μουτρα σε καναν τοιχο του σπιτιου ετσι οπως παει...αν σκασει ομως δεν θα φταιει η κατσαριδα...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Μα αυτο το γράφω στο αρχικό μου ποστ

'Θα ασχοληθώ μόνο με όσα μπορώ (ΙΣΩΣ) να αλλάξω ΚΙ ΟΧΙ με αυτά που ΔΕΝ μπορώ !

Τι μπορώ να κάνω ο δόλιος γιά να βελτιώσω την οδηγική παιδεία στη χώρα μου ;;;;

Αλλά άμα εξηγήσω σε πιό άπειρα παιδιά πως δεν τους ΣΥΜΦΕΡΕΙ να τ'ανοίξουν τάπα το ρημάδι στη Μεσογείων, 99% θα με κοροϊδέψουν, θα με ειρωνευτούν ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΕΝΑΣ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ .

ΚΙ ΕΝΑΣ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟΤΕ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ....
    και νομιζεις εσυ πως τα αμυαλα παιδια συχναζουν εδω μεσα???
    τα αμυαλα παιδια ειναι στους δρομους και λιωνουν τα μηχανακια τους ολημερις-οληνυκτης, δεν καθονται να χαζευουν σε φορουμ, αντε να μπουν να δουν κανα κολο το πολυ!!
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Σελίδα 9 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Και κάτι ακόμα
    από bikersonly στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2003, 15:41
  2. Kαλημέρα και ευλογημένα MotoGp...
    από BICILINDRICO στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 04/11/2003, 15:17
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 22:42
  4. Γεια και χαρα
    από sonus στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 11:47
  5. Προς admins, moderatores και όποιος άλλος...
    από TManiac στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 08:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF