Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 43 από 43

Θέμα: Abus Granit Extreme Plus 59

Κανει για όλες τις abus αλυσίδες.
    Ναι είναι απο τα καλύτερα που κυκλοφορουν στην αγορά.
    Και όπως έχουμε πει οσω πιο πολλά μέτρα περνουμε τόσο καλύτερα γιατι ενας κλέφτης αν δει το μηχανάκι μας με 3-4 λουκέτα και δει και ενα στην γειτονιά που δεν έχει κανενα η ενα μόνο θα παει να χτυπησει αυτο(να ξέρουμε ομως οτι αν θέλει να το πάρει οσα λουκετα και να έχουμε δεν την γλυτωνουμε)
    sorry για την σφηνα αλλα τα έχω και τα δυο + αλυσίδα για αυτο και έγραψα.
    Dankannn

CBR 600F THE BEST

SUZUKI GSR 600 Το avatar του/της oulas
    Και αμα γουσταρετε και είστε μερακλήδες βάζετε πρώτα εποξεικη ρητίνη μέσα στις τρυπες και μετα βιδώνετε τις βιδες και αν θέλετε κανετε και 4 ηλεκτροποντες δεν βγένει με τίποτα(εκτός και αν ο κλέφτης έχει τροχο).

Τι ειναι η εποξεικη ρητινη, τι θα μου προσφερει, και που θα την βρω;

Γεια σου oulas

Η βαση της abus,ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει στην αγορα.Κανει για ολες τις αλυσιδες.Βιδωνει στο δαπεδο,καλυτερα σε μπετο.Πιανει με 4 σιδερενια ουπα 16mm παχος το καθενα.Οι βιδες δεν φευγουν με τιποτα,καθε μια σηκωνει βαρος ενος τονου.Ουτε μπορουν να τις ξεβιδωσουν απο την στιγμη που θα τοποθετηθουν.
    Την αλυσιδα που εχεις μονο με τροχο μπορουν να την ανοιξουν.
    Κοντρολ για την γκαραζοπορτα δεν μπορουν να βρουν. Εκτος απο την συχνοτητα πρεπει να εχουν και τον κωδικο του κοντρολ αρα απιθανο μου φαινεται.Εκτος βεβαια αν εχει χασει καποιος το κοντρολ του και δεν σας το εχει πει.Σε αυτη την περιπτωση αλλαζει η πλακετα στον μοτερ τις πορτας και αλλαζει ο κωδικος στα κοντρολ.Οσο για τα ντισκλοκ παρε κατι καλυτερο απο γρανιτη.

Για οποιαδηποτε αλλη απορια σχετικα με θεματα ασφαλειας,ειμαι στην διαθεση σας.

Την εποξεικη ρητινη δεν την χρειαζεσαι για τα σιδερενια ουπατ αν πιασουν σε μπετο. Η εποξεικη ρητινη ειναι κολα πολυ ισχυρη την χρησιμοποιουν περισοτερο στην οικοδομη.

Εγω έχω βάλει και απο αυτην
    keyman φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Dankannn

CBR 600F THE BEST

AFTER η βαση ειναι αυτη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από keyman
    AFTER η βαση ειναι αυτη.
    Θα μπορεσω λες να την προσαρμοσω καπου πανω στο Ζ μου?

Αυριο εισαι ανοιχτος να περασω?

Μπαινει στο Ζ. Ανοικτα 9 με 3.

Αρχικά δημιουργήθηκε από keyman
    Μπαινει στο Ζ. Ανοικτα 9 με 3.

Σου'ρχομαιιιιιιιιιιιι

Τελικα μετα απο μπολικη πατεντα και με την υπερανθρωπη βοηθεια της γυναικας του keyman,καταφεραμε και την βαλαμε την βαση(δεν εφταιγε η βαση αλλα τα χοντρα μαρσπιε συνοδηγου του Ζ)

Ευτυχως που τελευταια στιγμη γυρισε απο μια επειγουσα δουλεια που ειχε ο keyman γιατι ηταν ετοιμη να μου κολλησει το magnum στο κουτελο ετσι οπως της ειχα κανει την ζωη δυσκολη!

2-3 σαν και μενα να πηγαινουν καθε μερα στο μαγαζι και θα φυγουν με ζουρλομανδυα...

Τελος καλο ολα καλα,μολις μπορεσω θα ανεβασω φωτο

Υπερβολές!Σημασια εχει οτι καταφεραμε και τη βαλαμε.Οσον αφορα τη γυναικα μου,μη σκας,εχει τερααααααστια υπομονη(αφου ζει μαζι μου τοσα χρονια,φαντασου)...

ε! τι να πω? Το avatar του/της xtapodias
    Λοιπον ο keyman είναι και πολυ εντάξει παιδί (στα εξηγεί όλα και με φοβερή υπομονή) και γνώστης των πραγμάτων (εκ των έσω που λέμε). Σήμερα πήρα ένα abus disclock σε πολυ καλή τιμή. Τον προτείνω ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει να αγοράσει αντικλεπτικό για τη μηχανή του. Γιάννη σ' ευχαριστώ (και τη σύζυγο), θα τα πούμε από Σεπτέμβρη για τα υπόλοιπα.

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. abus Granit Extreme Chain 37
    από ANE4 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 30/06/2008, 18:32

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •