κατι πηραν τα αυτια μου για τζαμπα πραμα μεχρι τον σεπτεβρη...ισχυει τετοιο πραγμα?απευθηνεται σε συγκεκριμενα κυβικα?
κατι πηραν τα αυτια μου για τζαμπα πραμα μεχρι τον σεπτεβρη...ισχυει τετοιο πραγμα?απευθηνεται σε συγκεκριμενα κυβικα?
ισχύει για το τζάμπα στα μεταχειρησμένα δεν ξέρω αν είναι μέχρι σεπτέμβριο ή μέχρι αύγουστο όμως
Παιδια επειδή και εγω ετοιμαζομαι να παρω μεταχειρισμενη μηχανη, ισχύει αυτό με την δωρεαν μεταβίβαση; Ρωτάω γιατί πριν 1-2 εβδομάδες πηγα σε μεγαλη μάντρα εδω στην θεσσαλονικη να ρωτησω για μηχανη και ο πωλητης στα έξοδα αγοράς μου πρόσθεσε και τα έξοδα μεταβίβασης. Πήγε να με κλέψει ή την μεταβίβαση την πληρώνουμε κανονικά;
I would rather make history than read about it.
Εγώ σήμερα το πρωί πήγα να δω μια μηχανή και ο έξυπνος μου είπε θα σου κάνω δώρο την μεταβίβαση και του λέω αφού είναι δωρεάν και άμεσος μου απαντάει τότε θα σου κάνω ένα κράνος!!!![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από carpe_diem
Εγώ σήμερα το πρωί πήγα να δω μια μηχανή και ο έξυπνος μου είπε θα σου κάνω δώρο την μεταβίβαση και του λέω αφού είναι δωρεάν και άμεσος μου απαντάει τότε θα σου κάνω ένα κράνος!!!![]()
Α, ρε στυλιάρι που θέλουνε οι πονηροί...Αρχικά δημιουργήθηκε από carpe_diem
Άκου δώρο η μεταβίβαση...![]()
Όσο για το κράνος;;;
Καλύτερα να πάρεις δώρο τη μεταβίβαση!!:rotflmao: