Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 42

Θέμα: Αέρααααα!!

Unhappy Αέρααααα!!

Αγόρασα το vfr για ταξίδια(*) με το έταιρο ήμισι αλλά αντιμετωπίζω ένα απρόσμενο πρόβλημα.
    Η γυναίκα μου είναι ψηλή (1,76) και τρώει ΤΟΝ αέρα μετά τα 140. Σε διαδρομή 60km με 140-150 σερί χωρίς να φυσάνε άνεμοι κατέβηκε και για ένα τέταρτο έτριβε τον σβέρκο της. Αφήστε που τελικά πιάστηκε, και το WAF(**) της μηχανής έπεσε κατακόρυφα...
    Θα γίνει τίποτα με ζελατίνα? Double bubble που είχα σε παλιότερο μηχανάκι έκανε πολύ δουλειά μπροστά αλλά πίσω τζίφος!

(*) και φυσικά γιατί είναι πανέμορφο, σκυλί, μελωδικότατο και (τελικά) στρίβει τέλεια!
    (**) Wife Acceptance Factor
    Fun Is Not A Straight Line

και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα! μπορείς να δοκιμάσεις της MRA την vario tuning :http://www.mrashop.de/mrashop/mra/eb...s=1&kparttype=(755%2C19%2C0)&infoSystemStartButton=1&kpartform=(176%2C20%2C0)

λένε ότι είναι πολύ καλή ειδικά για ταξίδια!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από posnightmist
    και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα! μπορείς να δοκιμάσεις της MRA την vario tuning :http://www.mrashop.de/mrashop/mra/eb...s=1&kparttype=(755%2C19%2C0)&infoSystemStartButton=1&kpartform=(176%2C20%2C0)

λένε ότι είναι πολύ καλή ειδικά για ταξίδια!!!
    Πωωω ρε γ@μώτο, παίζει και να είναι η μόνη ζελατίνα που δεν μ' αρέσει αλλά στα διαγράμματα που δίνει η MRA δείχνει να σηκώνει ψηλά τον αέρα.

ΕΙΜΑΙ..ΚΑΜΑΚΙ Το avatar του/της SOL-VFR-VTEC
    για μενα ειναι σουπερ η μρα που εχω...αλλα για μην σε παρω στο λεμο μου...γιατι καποια ρεμαλια εδω μεσα...δεν τουσ αρεσει..λογο προσθετης τζαμαριας....ασε να που και αλλοι την γνωμη τους...
    γιατι δεν θελω να φαω το ξυλο μονος μου....ασε που δεν τα βαζω και με παπαδες....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	p1040496.jpg 
Προβολές:	1215 
Μέγεθος:	86,3 KB 
ID:	164366
    Πανελλήνια Μαζωξη= https://www.youtube.com/watch?v=E7br3lG6b9M

Αρχικά δημιουργήθηκε από SOL-VFR-VTEC
    καποια ρεμαλια εδω μεσα...δεν τουσ αρεσει..
    :a13:

τώρα έχω μια της ermax πιο ψηλή από τη μαμά αλλά σε μεγάλα ταξίδια θα προτιμούσα την MRA!!!
    ειδικά όταν έχω το bagster επάνω και δικάβαλο είναι κουραστικό ειδικά αν ο πίσω είναι ψηλός! Σε απλές κοντινές βόλτες κρύβομαι μια χαρά πίσω της!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από posnightmist
    τώρα έχω μια της ermax πιο ψηλή από τη μαμά αλλά σε μεγάλα ταξίδια θα προτιμούσα την MRA!!!
    ειδικά όταν έχω το bagster επάνω και δικάβαλο είναι κουραστικό ειδικά αν ο πίσω είναι ψηλός! Σε απλές κοντινές βόλτες κρύβομαι μια χαρά πίσω της!!!
    Εντάξη, με tankbag-μπαγκάζια και δικάβαλοι δεν πάμε ινδιάνικη πορεία αλλά άνετα. Το θέμα είναι ότι έχουμε να κάνουμε Εγνατία, όπου κι αν πούμε να πάμε και συνήθως πάμε αυθημερών άδειοι. Εκεί που μας παίρνει να πάμε 200-220 πορεία κολάμε στον αέρα πίσω..
    Αν είμαι μόνος το μηχανάκι είναι η χαρά του Κουτρούλη, δεν το συζητώ.

Τι κράνος έχει η συνεπιβάτιδά σου; Ίσως να φταίει αυτό...
    Για παράδειγμα, είχα ένα Αiroh Mathisse που το έδινα σε συνεπιβάτες/ιδες και μετά τα 140-150 προσπαθούσαν να κρατήσουν το κεφάλι τους να μην ξεκολλήσει από τη μηχανή. Τώρα που έχω το Shoei Raid II δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα, ακόμα και με συνεπιβάτιδα 1,80 που έχει ανέβει, και με ταχύτητες 180-200...
    VFR CLUB HELLAS --> vfrh.forumotion.net

Ένα μήλο την ημέρα το PC το κάνει πέρα

ή

Once you go Mac you nener go back

Αρχικά δημιουργήθηκε από Vvag
    Τι κράνος έχει η συνεπιβάτιδά σου; Ίσως να φταίει αυτό...
    Για παράδειγμα, είχα ένα Αiroh Mathisse που το έδινα σε συνεπιβάτες/ιδες και μετά τα 140-150 προσπαθούσαν να κρατήσουν το κεφάλι τους να μην ξεκολλήσει από τη μηχανή. Τώρα που έχω το Shoei Raid II δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα, ακόμα και με συνεπιβάτιδα 1,80 που έχει ανέβει, και με ταχύτητες 180-200...
    Το κράνος είναι Shark RSF2 με αρκετά καλή αεροδυναμική που όσο το φορούσα με την προηγούμενη μηχανή ακόμα και σε και πολύ μεγάλες ταχύτητες (>250) δεν με κούραζε ποτέ, ούτε σαν συνεπιβάτης που έτυχε να κάτσω σε φίλους. Δεν ήταν φθηνό όταν το 'χα πάρει και της κάθεται καλό-σφιχτό όπως πρέπει. Μιας που σήμερα όμως μου ήρθε το καινούριο μου shoei xr1000 θα της δώσω να δοκιμάσει και με αυτό. Να σαι καλά!

Κάναμε βόλτα το vfr ενός παιδιού που είχε ψηλή ζελατίνα (secdem) και δεν είχε καθόλου διαφορά πίσω. Κρίμα και μ' άρεσε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macrozan
    εγω προτιμαω τελικα την μρα μου, αν θελησεις Βαρυτης Μηδεν Διπλοφούσκαλη (Zero Gravity Double Bubble) :rotflmao: την εχω ψιλοκαινουρια και την πουλαω φτηνουτσικα ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από macrozan
    εγω προτιμαω τελικα την μρα μου, αν θελησεις Βαρυτης Μηδεν Διπλοφούσκαλη (Zero Gravity Double Bubble) :rotflmao: την εχω ψιλοκαινουρια και την πουλαω φτηνουτσικα ...
    Δοκιμάστηκε διπλοφούσκαλη εθελοντού και πέραν της προσθετης ανεσης του κατά τα άλλα αδιάφορου ημίσκυφτου οδηγού δεν είχε κάτι να προσφέρει στην ατυχήσα συνεπιβαίνοντα..

MACROZAN προσπάθησα να σου στείλω pm αλλά είσαι γεμάτος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macrozan
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Arximandritis
    MACROZAN προσπάθησα να σου στείλω pm αλλά είσαι γεμάτος.
    μισό, ν'αδειάσω :rotflmao: :rotflmao:

Παιδιά όποιος πουλάει MRA vario touring ή έχει link από site με καλή τιμή, ας κάνει έναν κόπο να με στείλει pm.
    Ασχημη ξε-άσχημη αφού είστε ευχαριστημένοι όσοι την έχετε και όσοι την έχετε συγκρίνει, λέω να την δοκιμάσω.

ΕΙΜΑΙ..ΚΑΜΑΚΙ Το avatar του/της SOL-VFR-VTEC
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Arximandritis
    Παιδιά όποιος πουλάει MRA vario touring ή έχει link από site με καλή τιμή, ας κάνει έναν κόπο να με στείλει pm.
    Ασχημη ξε-άσχημη αφού είστε ευχαριστημένοι όσοι την έχετε και όσοι την έχετε συγκρίνει, λέω να την δοκιμάσω.
    αν δεν κανω λαθοσ πουλουσε μια μρα ο λαζαρος?

παντος αν φας κομπλα με την μρα....την εχω κατσει...

δεν το γλυτώνω
    Πανελλήνια Μαζωξη= https://www.youtube.com/watch?v=E7br3lG6b9M

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF