Στο ελλάντακι μας κύριοι παίζει ο νόμος του μέρφι ο νόμος της βαρύτητας πάντως νόμος υπέρ μας δεν βλέπω να παίζει. Μπορείτε να αποδείξετε πως η μηχανή σας έχει δύο ρόδες και όχι οχτώ; Θα τον τσάκωνα πολύ εύκολα(δεν το παίζω νταής)όταν είδα το καινούργιο μου ΧΤάκι(660Χ) να φέρνει τούμπες αλλά έπρεπε να σηκωθώ και να σταθώ όρθιος.λίγο δύσκολο όταν έχουν και τα δύο γόνατα γίνει διπλάσια και δεν μπορώ να πατήσω. Όταν με το καλό αποζημιωθώ τότε θα μαζευτούμε όλοι σε κάποια εκδήλωση και θα κεράσω μπίρες!(θα σκάσω με τουτου γιατί η μάνα μου αν δει μηχανή θα πάθει 15καρδιακά και 42 εγκεφαλικά)του χρόνου όμως ελπιζω να χει ξεχαστεί γιατί δεν θα αντέξουμε χωρίς μηχανή!!!Σωστό αυτό με το βενζινάδικο.θα το κοιτάξω αν και δεν νομίζω να έχει κάμερες.
Τσιμέντο ταχείας πήξεως ε;;;Μα γιατί να ρίξω μπετό στο κεφάλι του μπετού; Κύριοι ειλικρινά. Μπορούμε πιστεύω όλοι να πιάσουμε συζήτηση ακόμη και με το πάτωμα και να πάρουμε απάντηση. Μπορούμε να συζητήσουμε ακόμα και με ένα σκυλάκι. Με τον τύπο που με έριξε απλά δεν γίνεται!!!I.Q χαμηλότερο του ραδικιού, αν και αδικούμε το ραδίκι γιατί μπροστά του θεωρείται Αινστάιν. Τον παίρνω τηλ και του λέω. "Ρε παληκάρι μου έχεις απαιτήσεις απο μένα; Όχι. τότε γιατί δεν λες πως πράγματα βγηκες απο το βενζινάδικο; Μα δεν βγήκα μου λέει. ΑΓΓΓΓΚΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥ. Τριαλαλό τριαλαλί.The truth is out there.