Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 26

Θέμα: Bιβλια μηχανολογιας

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY

Bιβλια μηχανολογιας

Παιδες ξερετε καμια καλη σειρα κατα προτιμηση ελληνικη ή μεταφρασμενη για μηχανολογια μοτοσυκλετας??
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

Νέο μέλος
    ειχα κανει και εγω παρομοιο ποστ και μου προτειναν την ζωη σε 2 τροχους το βιβλιαρακι του σκαι. το πηρα δν το μελετησα ακομη, αλλα φαινεται κατατοπειστικο . το πρωτο μερος(γτ εχει κι αλλα) κυκλοφορησε πριν καιρο κ δν ξερω αν θα το βρεις πλεον. εγω το δικο μου το βρηκα απο σποντα, απο εναν που το παρηγγειλε και δεν το πηρε.

700 κιλά βίδες Το avatar του/της Anritsu
    Αρχικά δημιουργήθηκε από norym
    ειχα κανει και εγω παρομοιο ποστ και μου προτειναν την ζωη σε 2 τροχους το βιβλιαρακι του σκαι. το πηρα δν το μελετησα ακομη, αλλα φαινεται κατατοπειστικο . το πρωτο μερος(γτ εχει κι αλλα) κυκλοφορησε πριν καιρο κ δν ξερω αν θα το βρεις πλεον. εγω το δικο μου το βρηκα απο σποντα, απο εναν που το παρηγγειλε και δεν το πηρε.
    Καλό είναι αυτό , με πολύ κατατοπιστικές φωτογραφίες και κόστος μόνο 7-8 εβρώ . Βεβαία δεν μπορεί να το πει κανείς και βιβλίο μηχανολογίας , μάλλον εγχειρίδιο για νέους αναβάτες είναι νομίζω περισσότερο

Modenas Kriss 125

αυτο του σκαι καλο ηταν μεν αλλα οχι τοσο αναλυτικο και εμπεριστατωμενο.. κατι αλλο μηπως??
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

εγκυκλοπαιδεια ΜΟΤΟ & ΜΟΤΟ...5τομη...παρα πολυ καλο πρωτο αναγνωσμα...ειχε εκδοθει απο το μοτο καμια 15ετια πριν...παρε ενα τηλεφωνο στο no-limits...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    εγκυκλοπαιδεια ΜΟΤΟ & ΜΟΤΟ...5τομη...παρα πολυ καλο πρωτο αναγνωσμα...ειχε εκδοθει απο το μοτο καμια 15ετια πριν...παρε ενα τηλεφωνο στο no-limits...
    Σωστός ο ορκωτός ...απλά να πάρεις μια ιδέα βέβαια ειναι καλό σχετικά ...

είναι εκδόσεις Καρακωτσογλου αν θυμάμαι καλά απέναντι από το Χημείο στη Σόλωνος ...ίσως καλύτερα να πας εκεί η να συγκρίνεις τιμές πρώτα ...

(εναλλακτικά μπορείς -αν δεν σου βγαίνει σε μηχανολογία αμέσως- το βιβλίο "Η αναλυτική λογιστική με το σύστημα της συλλειτουργείας" του Βαρβάκη ... και κάποιοι άλλοι από εκεί ξεκίνησαν ... )

Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    Σωστός ο ορκωτός ...απλά να πάρεις μια ιδέα βέβαια ειναι καλό σχετικά ...

είναι εκδόσεις Καρακωτσογλου αν θυμάμαι καλά απέναντι από το Χημείο στη Σόλωνος ...ίσως καλύτερα να πας εκεί η να συγκρίνεις τιμές πρώτα ...

(εναλλακτικά μπορείς -αν δεν σου βγαίνει σε μηχανολογία αμέσως- το βιβλίο "Η αναλυτική λογιστική με το σύστημα της συλλειτουργείας" του Βαρβάκη ... και κάποιοι άλλοι από εκεί ξεκίνησαν ... )

τι μλκς εισαι ρε...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Δεν ελιναι μλκς....μεθύστακας είναι :rotflmao:

SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

τα βρηκα καπου προς 40 ευρω ο τομος

σόρρυ ... αν προτιμάς το σύστημα της αυτονομίας πάω πάσο ....δεν θα τσακωθούμε γι' αυτό

(ρε π@υστη Βαρβάκη την ψυχή μου χες βγάλει με το κόλλημα σου στη Φάνκο τότε .. )

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Δεν ελιναι μλκς....μεθύστακας είναι :rotflmao:

με τόσα που διαβάζουμε εδώ μέσα απορώ πως εσύ είσαι νηφάλιος ώρες ώρες ...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    στη Φάνκο τότε ..
    Πες μου ότι κοίταζες τους ισολογισμούς της Φανκο και τους βρήκες σωστούς...:rotflmao: :rotflmao:
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

και μετα λενε εμενα ψυχοπαθη καμμενο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Πες μου ότι κοίταζες τους ισολογισμούς της Φανκο και τους βρήκες σωστούς...:rotflmao: :rotflmao:
    :rotflmao: :rotflmao:

άμησε τα φιλαράκι ... απο τότε μας πηρε η κατρακύλα ...

και μετα λενε εμενα ψυχοπαθη καμμενο...
    να σουνα από κοντά και να έβλεπες κάτι εκτυπωτικά ισοζυγίων 300-400 σελίδες ....και να σου λένε "αυτά είναι μόνο μέχρι την έκτη" ... :hypnotize ...."όλοι οι κόστους λογαριασμοί κρεμασμένοι από κάτω τώρα τους τυπώνουμε" ....

γαμώ περνάγαμε ..

Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
    τα βρηκα καπου προς 40 ευρω ο τομος
    Πολύ ακριβό για αυτό που είναι.

Προσωπικά όταν είχε βγει, ούτε για πρώτο ανάγνωσμα μου έκανε.

Εάν είναι να αρχίσεις από κάπου -και τα Αγγλικά δεν είναι πρόβλημα- καλύτερα να αρχίσεις με την τριλογία του μακαρίτη τεχνικού συντάκτη του Performance Bikes, John Robinson.
    Τα βιβλία είναι 2-stroke tuning, 4 stroke tuning και Chassis tuning και εγώ μετά από 10-15 χρόνια ακόμα τα διαβάζω.

Επίσης-αν και δεν έχω τσεκάρει τελευταία- διατίθονται σε πολύ καλές τιμές. Ψάξε τα στο amazon.

Επίσης ψάξε στο bookstore της SAE και αν είναι να γραφτείς στείλε μου ένα πμ.

You BETA believe...

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αγγλοελληνικο λεξικο μηχανολογιας
    από Meyaleleth στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2010, 22:14
  2. Απαντήσεις: 74
    Τελευταίο μήνυμα: 02/05/2010, 04:17

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε