Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock
Νομιζω πως ολοι μας μαθαμε κατι σημερα.
οτι να ναι...εισαι εκτος θεματος![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock
Νομιζω πως ολοι μας μαθαμε κατι σημερα.
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Ελα βρε EVI.....
Μου φαινεται θες απλα να το ακουσεις.
Δεν φευγει γιατι εισαι "ακαταμάχητη" !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Λενε οτι κι αλλα πραγματα μπορει να σε τυφλωσουν. Για γυναικες δεν ξερω αν ισχυει.Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ase mas re evi moy na doyme k meis tipota..
![]()
![]()
fysika kai esena protimame me to iq soy kai tin logiki soy..ase na blepoyme tis alles omos..gia na ektimisoyme esena..:smilea:![]()
δε σας αφηνωΑρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ase mas re evi moy na doyme k meis tipota..
![]()
![]()
fysika kai esena protimame me to iq soy kai tin logiki soy..ase na blepoyme tis alles omos..gia na ektimisoyme esena..:smilea:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@@ μάθαμε, δεν μας είπες ποια είναι αυτά τα άλλα που τυφλώνουν..Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock
Νομιζω πως ολοι μας μαθαμε κατι σημερα.![]()
εσυ μου φαινετε μαλλον δεν ξερεις ΤΙΠΟΤΑ για τις γυναικεςΑρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock
Λενε οτι κι αλλα πραγματα μπορει να σε τυφλωσουν. Για γυναικες δεν ξερω αν ισχυει.![]()
δυστηχως παει να γινει τσιρκο...και οχι οτι δε το ξερα
η γνωμη μου ειναι αυτη και δεν αλλαζει.
Παω κρατικο να δω μια κοπελα στην εντατικη που απο την προηγουμενη τεταρτη δεν εχει ανοιξει τα ματια της να δει την μανα της
που ηταν τοσο ξενερωτη που φοραγε και κρανος και μπουφαν και ενας γαματος τυπος περασε με κοκκινο και την εστειλε
συνεχιστε
αυτα περι καπνισματος ανοιιχτε αλλο thread και πειτε εκει για το καπνισμα εδω μιλαμε για αλλο πραγμα αλλιως να βγαλουμε τις ατελειωτες λιστες απο πραγματα που κανουμε και προκαλουν το θανατο μας
ανουσιο
http://frikipaideia.wikia.com/wiki/%...81%CE%B1%CF%82
http://el.wiktionary.org/wiki/%CE%BA...81%CE%B1%CF%82
ο μυθος λεει οτι καπου καπως καποτε,τα παλια τα χρονια που μαζευοταν λαος να δει κοντρες,πατιλικια και αλλα παραγωγα που μπορουσαν να σου ''χαρισουν'' μια ωραια κληση των 150.000 δρχ μαζι με κατασχεση του οχηματος (διεξαγωγη αυτοσχεδιων αγωνων και επιδειξη οδηγικων ικανοτητων εγραφε το ροζ χαρτακι)...οι θεατες τις δυσκολες χειμωνιατικες πεμπτες ειταν ολοι με τα χερια στις τσεπες και πηγαιναν δεξια/αριστερα/πανω/κατω μπας και ζεσταθουν...και εκει καποια στιγμη καποιος πεταξε την ατακα...''Κοιτα ρε τα καγκουρια''....![]()
![]()
![]()
υ.γ. βεβαια η ικανοποιηση της θερμοτητας ερχοταν μονο με το που εσκαγαν οι μπατσοι και εβλεπες τοσους πολλους παγκοσμιους στο 100αρι οσο δεν εχουν λαβει μερος σε ολες τις ολυμπιαδες...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
banana ....
Δεν ξέρω αν προσπαθείς να σπάσεις κανένα ρεκόρ ξυρισμένων ποστ, αλλά έχω βαρεθεί να διαβάζω τι μαργαριτάρι θα πετάξεις κάθε φορά και να το κόβω.
Κουλάρησε λίγο γιατί δεν πάει καλά![]()
κλασσικο μοτο.γρ
συμφωνω με μαρον κ καποιους αλλους..
κ γω εχω πεσει κ πονεσει κ πολλες φορες μαλιστα κ εχω δει με τα ματια μου τι γινεται οταν δν φορας εξοπλισμο, αλλα δν βαζω τη φορμα στο 125 για να παω για καφε η για μπανιο.. ελεος.. η μοτο εχει καποια ρισκα απο τη στιγμη που την καβαλας κ πρεπει να εισαι διατεθειμενος να τα παρεις.. αν εισαι προσεκτικος τα ελαττωνεις αλλα το να πηγαινεις με μπουφαν μποτες γαντια για διαδρομη 5 λεπτων εντος πολεως τον ιουνιο στην ελλαδα ειναι για μενα υπερβολη.
Γμτ.εχεις δικιο.Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
κλασσικο μοτο.γρ
κ γω εχω πεσει κ πονεσει κ πολλες φορες μαλιστα κ εχω δει με τα ματια μου τι γινεται οταν δν φορας εξοπλισμο, αλλα δν βαζω τη φορμα στο 125 για να παω για καφε η για μπανιο.. ελεος.. η μοτο εχει καποια ρισκα απο τη στιγμη που την καβαλας κ πρεπει να εισαι διατεθειμενος να τα παρεις.. αν εισαι προσεκτικος τα ελαττωνεις αλλα το να πηγαινεις με μπουφαν μποτες γαντια για διαδρομη 5 λεπτων εντος πολεως τον ιουνιο στην ελλαδα ειναι για μενα υπερβολη.![]()
Μεχρι χτες....φοραγα το καλοκαιρινο μπουφαν...αλλα απο σημερα το καταργω.
Εφτασα στη δουλεια και το polo απο μεσα ηταν λες και με ειχαν καταβρεξει με το λαστιχο.
Μακαρι να δουλευα σε κανα μηχανουργειο και να μην με ενοιαζε...
Οποτε....τα "καλοκαιρινα" μπουφαν που ειναι φτιαγμενα για τα καλοκαιρια της Λαπωνιας...δεν παλευονται στην Αθηνα των 40 και βαθμων.Τουλαχιστον για καθημερινη μετακινηση.
Ρε ΄σεις μην γενικεύουμε τα πάντα.Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
κλασσικο μοτο.γρ
κ γω εχω πεσει κ πονεσει κ πολλες φορες μαλιστα κ εχω δει με τα ματια μου τι γινεται οταν δν φορας εξοπλισμο, αλλα δν βαζω τη φορμα στο 125 για να παω για καφε η για μπανιο.. ελεος.. η μοτο εχει καποια ρισκα απο τη στιγμη που την καβαλας κ πρεπει να εισαι διατεθειμενος να τα παρεις.. αν εισαι προσεκτικος τα ελαττωνεις αλλα το να πηγαινεις με μπουφαν μποτες γαντια για διαδρομη 5 λεπτων εντος πολεως τον ιουνιο στην ελλαδα ειναι για μενα υπερβολη.
Κάποιοι απ΄το moto.gr πηγαίνουν στο μπακάλη με ολόσωμη και κάποιοι όχι. Θα απαγορεψουμε το να ντύνεται κάποιος όπως γουστάρει και να το γράφει, επειδή κάποιοι το θεωρούν υπερβολή;
+636Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
κλασσικο μοτο.γρ
επισης δεν υποχρεωνω κανενα να κανει αυτο που κανω εγω ή καποιοι αλλοι.
κρανος εννοειται οτι φοραω παντα αλλα το καλοκαιρι στο νησι για μπανιο θα παω με μαγιο, σαγοναρα και αμανικο.
οπως και να το κανουμε καποια πραγματα ειναι απαλευτα για καποιους. καποιοι αλλοι μπορουν και τα ανεχονται.
χωρις καμια διαθεση για αντιπαραθεση.
![]()