παραδειγμα.......................
οταν ημουνα πιτσιρικος......... καγκουρας ηταν οποιος καβαλαγε harley
ο καγκουρας αυτος ειχε δωσει ενα σκασμο λευτα για μια μηχανη που δεν ειχε κανενα απο τα χαρισματα της μοτοσυκλεττας και κρα κρα κρα ............κλπ
αργοτερα ο καγκουρας ηταν ο κατοχος GSXR 1100 W που ειχε το φοβερο για μενα (τοτε) μηχανακι και το πηγαινε απο σπιτι καφε και σπιτι..........τιποτε αλλο.........και ελεγα οτι αν το ειχα ΕΓΩ......ΘΑ το ειχα λιωσει στα ταξιδια και τις πιστες..............
μετα ειδα κατι Ιταλικα κοσμηματα και κατι πανακριβα τουμπανα σε πιστες να τα σπανε.................βαφτηστικαν καγκουρες και αυτοι...........χμμμμμμμμμ.....
δεν θα αναφερθω σε ξεκρανωτους (που ημουν αναμεσα τους πολες φορες μεχρι το 2001 που πηρα 750) ουτε σε τυπους που οδηγουν επικυνδινα με μονο λογο να σε κανουν να τους δεις................αυτοι παντα θα εχουν ενα καγκουρο κολημενο πανω τους..........η τουλαχιστον μεχρι τις 2-3 τουμπες.....................και μετα θα παρουν 4τροχο.
τελος για να μην πολυλογο............εφτασα στο συμπερασμα οτι ο καθενας παιρνει την μηχανη του για καποοιον δικο του λογο................μοναδικο και αν η μηχανη αυτη τον καλυπτει τοτε ειναι η ιδανικη γιαυτον........οπως ειναι και ο ιδιος και ετσι σταματησα να κραζω ολο τον κοσμο
αφου για πολους και διαφορους ..........συγουρα ημουν εγω ο καγκουρας
αφου και σουζες κανω
και τρεχω
και κοντρες
και το χωματινο κτμ στον δρομο εχω βγαλει κλπκλπκλπ
με λιγα λογια η μονη καγκουρια που δεν μπορω να κανω (παλυ καλα γιατη ειναι και τεραστια..)
ειναι αυτη του 25+ εως και μεσηλικα αρχηκαγκουρα ο οποιως παντα εβλεπε τα μηχανακια ως κατι επικυνδινο και δεν τα ακουμπουσε.
Ο καγκουρας αυτος τα κανει ΟΛΑ σωστα
παιρνει ολο τον προστατευτικο εξοπλισμο που υπαρχει
μπαινει και σε πιστα , κανει 2 CSS βγαζει και φοτο και αυτοβαφτιζεται ως ΣΩΣΤΟΣ μηχανοβιος
(βεβαιως........ολα τα παραπανω ειναι καλα και σωστα)
αυτο που τον κανει ομως καγκουρα ειναι οτι ......................
τα ξερει ΟΛΑ..............!!!!!!!!!!!!!!
και ειναι χρονια μηχανοβιος.................
και ειναι χαρουμενος που ειναι ζωντανος...............
και εχει κλαψει και και και ελεος
και φυσικα εδω εχει βρει πολλα αδερφια
ας γραψει και καποιως αλλος τον ορισμο του καγκουρα
αν καποιως συμφωνει μαζι μου ας το πει (πολυ αμφιβαλο)
αν καποιως θελει να βαλει το ονομα μου στον ορισμο με λενε Μιχαλη
(υγ για τις γυναικες καγκουρες δεν γραφω ειναι ιδικη κατηγορια, ευτυχος δεν ειναι πολες ξερω και πολυ καλες)