Αρμεγε λαγούς και κούρευε χελώνες![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: Αν θέλει η γυναίκα να κρύψει πράγματα όχι πατέρα θα σε βγάλει αλλά να χεις κάνει και πεντάδυμα
![]()
Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!
Δεν ξέρω..... με mail μου ήρθε, αλλά πολύ πιθανόν να είναι αληθινό...Αρχικά δημιουργήθηκε από 700_Thespieis
![]()
που το ψαρεψες ρε?οντως αλη8ινη ιστορια δλδ?
![]()
![]()
ωχ.....για ελλην ακουγεται τουτος...demetrius soupolos.......αλλα το σωζει π ειχε γυναικα νικητρια καλληστειων.....κατι εινια και αυτο....![]()
![]()
![]()
![]()
ρε τι γινεται στο κοσμο ρε????
![]()
![]()
![]()
ως αστείο είναι γαμάτο!:rotflmao:
αλλά ως πραγματικό γεγονός....μάλλον μούφα. καμιά γερμανική εφημερίδα είτε εθνικής ή τοπικής εμβέλειας το έχει ως θέμα, ούτε καν η ελαφρώς σκανδαλοθηρική ''Bild'' (εκτός και αν έγινε τόσο πρόσφατα που δεν έχουν προλάβει να το αναρτήσουν στους ιστιοτόπους ακόμα...)![]()
ξέρω ξέρω είμαι σπασίκλας...![]()
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
ειναι αρκετα παλιο αυτο το αρθρο[αν εινια αρθρο]το ειχα δει πριν κανα χρονο...Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
ως αστείο είναι γαμάτο!:rotflmao:
αλλά ως πραγματικό γεγονός....μάλλον μούφα. καμιά γερμανική εφημερίδα είτε εθνικής ή τοπικής εμβέλειας το έχει ως θέμα, ούτε καν η ελαφρώς σκανδαλοθηρική ''Bild'' (εκτός και αν έγινε τόσο πρόσφατα που δεν έχουν προλάβει να το αναρτήσουν στους ιστιοτόπους ακόμα...)![]()
ξέρω ξέρω είμαι σπασίκλας...![]()
![]()
ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΡΤΥ ΡΕ!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
εχμ νομιζω πως...η γνωμη μου ειναι...ξερετε πραγματι,...θα ηθελα να μου επιτρεψετε...πρεπει να διευκρινισω...μπλα μπλα..
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΡΤΥ ΡΕ!!!
![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!