Τελικά τι να κάνουμε? Να περάσουμε απέναντι ή να κάτσουμε Αλεξανδρούπολη...![]()
τι να σου πω ρε φιλε.. ο καθένας εχει προσωπικά κριτηρια....Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Τελικά τι να κάνουμε? Να περάσουμε απέναντι ή να κάτσουμε Αλεξανδρούπολη...![]()
πάντως η Αλεξ/λη ειναι σαφως πιο ομορφη..χαχαχαχ και με επιλογές....![]()
Υ.Γ.
10-11-12 θα δυσκολευτειτε πάαρα πολύ να βρειτε ξενχδ. λόγω ιατρικου συνεδριου...αλλά αν εχετε σκηνές την πεφτετε σε κανα πάρκο ή στο λιμάνι... (καλύτερα)
![]()
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΥΞΟΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΡΑΒΙΩΝ... δεν τους εχω ουδεμία εμπιστοσύνη (δεν ευθυνεται η Μοτοε, ) οσοι πρεπει να επιστρεψετε συγκεκριμένες μερες...
Live every day as if it were your last one...but don`t make it so..!
Σε όσες πανελλήνιες βρέθηκα παιδιά (9-10 νομίζω) επέλεξα συνειδητά να μείνω εκτός camping εγώ και η παρέα μου με εξαίρεση εκείνη στο Ναύπλιο.
Φυσικά και μπαίνω μέσα για τις συναυλίες κλπ κλπ
Οι λόγοι είναι προφανείς και νομίζω ότι κάποιος που έχει πάει σε αρκετές θα αντιλαμβάνεται τι εννοώ
Η αγάπη όλων για την μοτοσυκλέτα για τον μοτοσυκλετισμο (σαν προσκοπισμός ακούγεται) είναι που μας οδηγεί σε τέτοιου είδους και μη συγκεντρώσεις
Έχουμε όλοι τις επιλογές μας και είναι καθαρά προσωπική ευθύνη το πως θα συμπεριφερθούμε φίλοι μου.
Αυτό και μόνο μας κάνει να ξεχωρίζουμε από τα θηρία.
Θέλετε να συμμετάσχετε κάντε το απλά δείξτε ποιος πραγματικά είστε πάνω στην μοτοσυκλέτα σας όπως καθημερινά όταν πάτε στην δουλειά σας όταν πάτε ένα ταξιδάκι κλπ κλπ
Αφορμή όλο αυτό είναι τα διάφορα post που διάβασα ποιο πανω για το θέμα και να πω ότι σε μια συγκέντρωση 4-5 6 χιλιάδων μηχανών - ανθρώπων...
(άλλοι μιλάνε για αστυνόμευση άλλοι μιλάνε για Μοτοε ευθύνες παρατυπίες ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ και δεν ξέρω τι ακόμη, εδώ να τονίσω ότι δεν είμαι μέλος σε καμιά λέσχη )
ετσι
.....μην περιμένετε κάποιος να σας υποδείξει τι πρέπει να κάνετε ,πως να κυκλοφορείτε αν πρέπει να φοράτε το κράνος και αυτό είναι η μονή αλήθεια η δική μας αλήθεια. Αν προστατεύσετε τον εαυτό σας και τον διπλανό σας όλα θα γίνουν ποιο απλά και πολύ ποιο ασφαλή φίλοι μου
Αν τώρα πήρατε μια μηχανή με χχχ άλογα που στρίβει -σηκώνεται για να δείξετε τις σούπερ ικανότητές σας μπορειτε άφοβα να το κάνετε μέσα σε μια πίστα αν πάλι προτιμάτε να το κάνετε στην Σαμοθρακη η σε όποιο άλλο μέρος της Ελλαδίτσας μας σε δημόσιο δρόμο κλπ τύχει να ξέρετε ότι θα έχετε και την ανάλογη δημοσιότητα στατιστικά απλά δεν θα βρίσκεστε εκεί εσείς παρά μόνο σε κάποια κολόνα η φωτογραφία σας η στην << καλύτερη ? >> να ξυπνήσετε λειψοί μετα απο μηνες σε καποιο δωματιο με καλωδια και νοσοκομες
ΑΞΙΖΕΙ ??????????
Είμαστε οι επιλογές μας φίλοι μου καθαρά και μόνο οι επιλογές μας ....ΦΙΛΟΣΟΦΗΣΤΕ ΤΟ
Καλό σας ταξίδι στην πανελλήνια δυστυχώς η ευτυχώς φέτος δεν θα είμαι εκεί επελεξα να πάω με φίλους σε κάποια άλλη όμορφη γωνιά της Πατρίδας μας
Αν θέλετε να μάθετε τι πιστεύει ο Θεός για το χρήμα, απλώς κοιτάξτε τους ανθρώπους στους οποίους το έδωσε.
http://www.dallis.gr
Χαιρετοσματα σπο Σαμοθρακη........καταπληκτικα ει9ναι τρομερο μερος και ανθρωποι τα λεμε το νησι γεμιζει μοτο!!!
Μια απο τις χειροτερες πανελληνιες τα τελευταια χρονια απο θεμα προσελευσης μοτοσυκλετιστων.
Μπα... Η καλυτερη ever. Ουτε ενας νεκρος. Ειναι θεμα προτεραιοτητων τελικα..
telika o kosmos phge aleksandroupolh... ligoi phgan sto nisi....![]()
opws ta perimename dld....
Ε! αφού στη σαμοθράκη δεν έχει καφετέριες για να πουλάς μούρη στα πιπίνια!Αρχικά δημιουργήθηκε από alexioannides
telika o kosmos phge aleksandroupolh... ligoi phgan sto nisi....![]()
opws ta perimename dld....
![]()
Africa twin XRV Adventure Sports
65°58′21″N 168°47′30″W / 65.9725, -168.7917
Αρχικά δημιουργήθηκε από avlihos
Ε! αφού στη σαμοθράκη δεν έχει καφετέριες για να πουλάς μούρη στα πιπίνια!
![]()
+10000000000000000
![]()
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
ΤΕΛΕΙΑ ηταν ολα τα λεφτα γυρισαμε και μεις να ειμαστε καλα και του χρονου 2.200 χλμ εκανα την ελιωσα την μαυρουκα μου ασε το κατσικι που φαγαμε 5 μερες βελαξαμε Μπεεεεε!!!
ΠΕΡΑΜΑ Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΝΑΥΤΟΣΥΝΗΣ
Χωρις καγκουρες τελικα ειναι ποιο ωραιες οι πανελληνιες.
Πολυ γελιο ειχε παρτυ......το μπαρ εξω απο τη πολη που μπηκαν οι μοτο μεσα και πηραν φωτια απο ta burn out τα ξυλα και πολλα αλλα.....
καλο φαι,νερο απο πηγες,μουσικη,μπανιο.... υπηρχαν και καραγκιοζηδες αλλα ξενερωναν και εφευγαν γιατι κανεις δεν τους εδινε σημασια!! Πηγαν στο λιμανι που ειχε κοσμο...
λογο του οτι δεν εχει μεγαλες ευθειες οι κοντρακηδες μειναν Αλεξ/πολη και οσοι ηταν πραγματικα για την συγκεντρωση ηρθαν Σαμοθρακη
ολα κυλησαν ομορφα και ησυχα χωρις δυστυχηματα.
... Οτι δε με σκοτωνει.....
........με κανει πιο δυνατο...