Παιδες η εκδρομη θα λαβει χωρα απο τις 3/7 (αναχωρηση απο Πατρα) ως τις 20/7 (αναχωρηση απο Αγκωνα).
Ειναι πρωτη εξορμηση στα εξωτερικα με μηχανη και μεχρι τωρα οπως καταλαβατε εχουν βρεθει οι ημερομηνιες και εχουν εντοπιστει και 2 βασικοι στοχοι- προορισμοι που θα ειναι αρχικα η Μασσαλια και στη συνεχεια η επιστροφη μεσω αλπικων πασσων...(ολα βεβαια ειναι υπο συζητηση μιας και το κομματι ευρωπη ειναι παρθενος πρρορισμος με την μηχανη).Ολα αυτα θα γινουν με καποιο τροπο που δεν γνωριζω ακριβως μεχρι τωρα αλλα ελπιζω σε δικια σας βοηθεια...
Παραθετω πληροφοριες και σημειωνω οτι οποιος επιθυμει να ερθει ειναι ευπροσδεκτος...
Η μηχανη ειναι 990 και η κοπελα 1,76 και οι 2 μου κανουν τα χατηρια αφου τις φροντιζω υποδειγματικα...
Ακτοπλοικη εταιρεια μαλλον η ΑΝΕΚ μιας και δειχνει φτηνοτερη (καμια ενσταση- υποδειξη...?)
Το ταξιδι θα ειναι low-buget οσο γινεται και δεν υπαρχει αυστηρο προγραμμα και χιλιομετρα που πρεπει οποσδηποτε να "βγουν" σε μια μερα κτλ... θα παιξει σκηνη για δυνατοτητα καμπινγκ χωρις να αποκλειονται τα φτηνα δωματια. GPS δεν παιζει προς το παρον και το σιγουρο ειναι οι κλασσοι πατροπαραδοτοι χαρτες στους οποιους ειμαι πιστος μιας και δεν ειμαι και πολυ φιλος με την νεα τεχνολογια...(καμια προταση για χαρτες?). Μηχανη και αναβατες ειναι εξοπλισμενοι για ταξιδι (ισως γινουν μερικες αναβαθμισεις εξοπλισμου...) αυτα...
Τωρα οι πληροφοριες που χρειαζομαι ειναι οι εξης...
-πιθανοι σταθμοι για διανυκτερευση μεταξυ Αγκωνας και Μασσαλιας (3-4)
-αξιολογα αξιοθεατα μεσα και γυρω απο την Μασσαλια
-πιθανες ημερησιες εκδρομες κοντα στην Μασσαλια(2-3)
-προτεινομενες διαδρομες και πολεις -χωρια για διανυκτερευση απο Mασσαλια προς Aλπεις-Dολομιτες-Grossglockner (4-6)
-προτεινομενες διαδρμες και διανυκτερευσεις απο Δολομιτες-Grossglonker προς Αγκωνα (2-3)
Μπορουν να γινουν ολα αυτα μεσα σε 16 μερες χωρις υπερβολικη πιεση και αγχος?τι λετε?
Yπαρχει παντα και το plan b, plan c etc... μπορω ας πουμε να παω πρωτα Δολομιτες και μετα Μασσαλια...ή να κανω την εκπληξη να μην παω καθολου αλπεις και να παω απο Μασσαλια Βασκια ή Βαρκελωνη...
ευχαριστω εκ των προτερων...
και καλο καλοκαιρι μαγκες![]()
![]()