apo monos mou!
![]()
![]()
apo monos mou!
![]()
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ...ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΡΤ HONDAΦΕΥΓΟΥΝ OI ΡΟΔΕΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ
![]()
:rotflmao:
ΠΗΓΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΕΞΟΝΤΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΧΡΟΝΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΣ
HONDA RULEZ ΒΡΕ![]()
ρε φιλε δεν ηταν ο κηνητηρασ απο το καρτ kawasaki honda ηταν οπως εγραφε!!!στο cbr σου κοιτα μην γραφει πουθενα kawasaki γιατι η honda βγαζει κινητηρες για καρτ και τα συναφει και η kawasaki για ΜΗΧΑΝΕΣ!!! :rotflmao::rotflmao:
![]()
![]()
ΜΗΧΑΝΕΣ ΓΙΑ ΣΟΥΒΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΑρχικά δημιουργήθηκε από GTZ750
ρε φιλε δεν ηταν ο κηνητηρασ απο το καρτ kawasaki honda ηταν οπως εγραφε!!!στο cbr σου κοιτα μην γραφει πουθενα kawasaki γιατι η honda βγαζει κινητηρες για καρτ και τα συναφει και η kawasaki για ΜΗΧΑΝΕΣ!!! :rotflmao::rotflmao:
![]()
![]()
![]()
αυτη τη ΜΑΛΑΚΙΑ γιατι δε μπορω να το πω αλλιώς....Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
κοιτα και αυτο να δεις πως εχει ζεσταθει για τα καλα η KAWA
![]()
:hypnotize
...Λέει μέσα στο MOTO, ότι αυτό το μηχανάκι λέει για να καλύπτει προδιαγραφές θορύβου, θα έχει κλειστό fairing...
ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙ ΘΟΡΥΒΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ;!;!;!;!![]()
![]()
![]()
παρακαλούνται οι κάτοχοι ριζοβραστιρίων να τα παραδωσουν στο μάγειρα .........
![]()
![]()
και η ζωή συνεχίζεται...
Παντως, επειδη ο χρονος ειναι χρημα, και επειδη τα μοτερ της χοΝδα ειναι αξιοπιστα (ναι ρε, παραδεχτειτε το), πηρα και εγω ενα....
και εξηγουμαι
Πηρα ενα μοτερ απο ΣιΜπιΑρ 600 ΑρΑρ και το τοποθετησα με σινεμπλοκ πανω στο πλυντηριο. Με αλυσιδα 520 συνδεσα το γραναζι μεταδοσης με τον καδο....
Περιττο να σας πω οτι οταν το μοτερ ανεβαζει 14000σαλ, το στιψιμο των ρουχων γινεται απολαυση.
πλενω τα ρουχα μου στο μισο χρονο τωρα. Ολοι χοΝδα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(στις διαμαχες ειναι το τοπικ, δε φταιω εγω κυριε δικαστα!!!!)
Οσο και να την τιναξεις, η τελευταια σταγονα θα μεινει στο σωβρακο.....
oooyyyyyyyyy 666 louka speaking...
APEUTHINOMAI SE SENA..NAI ESEEENAAA
atoime yamamotosutzoukakikawasakokalamaki..
stin mpanta oi brastires reeee
otan xalaei HONDA to kanete eidisi..
otan xalane oi tsagieres sas einai apli statistiki...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από ronin1
αντε μιλάνε για σουζούκι, το καταλαβαίνω, μιλάνε για γιαμάχα, το καταλαβαίνω, μιλανε για καβασάκι, το τρώμε και αυτό.
Πάλι καλαά που δε μιλάει και κανένας μακαρονάς με τον τενεκέ του.....
Δεν μπορουν να πουν κατι....
αυτη τη στιγμη ειναι στο συνεργειο....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Οσο και να την τιναξεις, η τελευταια σταγονα θα μεινει στο σωβρακο.....
:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από ΟΚΤΑΝΙΟ
Δεν μπορουν να πουν κατι....
αυτη τη στιγμη ειναι στο συνεργειο....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τα HONDA στην Ελλάδα ήρθαν για να κάνουν πλούσιο το ΣΑΡΑΚΑΚΗ. όσο για τις πωλήσεις που ανακοίνωσε η HONDA (αναφέρθηκε σε προηγούμενο ποστ.150.000.000 νομίζω) όντως σωστό είναι...HONDA & ESKIMO είναι πρώτες σε πωλήσεις πλυντηρίων ανά τον κόσμο!!!!
ΑΑΑΑ και μην το ξεχάσω.. Ο σαρακάκης ανακοίνωσε συνεργασία με την LEVER HELLAS. από εδώ και πέρα με κάθε αγορά HONDA δώρο το SKIP των 100 πρώτων πλύσεων
Τι άκουσα ρε??? για ενιχυτικό βάζετε calgonit????![]()
![]()
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΤΗΣ HONDA ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΑ ΚΑΙ ΠΛΕΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑΑρχικά δημιουργήθηκε από ironbum2
Τα HONDA στην Ελλάδα ήρθαν για να κάνουν πλούσιο το ΣΑΡΑΚΑΚΗ. όσο για τις πωλήσεις που ανακοίνωσε η HONDA (αναφέρθηκε σε προηγούμενο ποστ.150.000.000 νομίζω) όντως σωστό είναι...HONDA & ESKIMO είναι πρώτες σε πωλήσεις πλυντηρίων ανά τον κόσμο!!!!
ΑΑΑΑ και μην το ξεχάσω.. Ο σαρακάκης ανακοίνωσε συνεργασία με την LEVER HELLAS. από εδώ και πέρα με κάθε αγορά HONDA δώρο το SKIP των 100 πρώτων πλύσεων
Τι άκουσα ρε??? για ενιχυτικό βάζετε calgonit????![]()
![]()
ΜΕ ΤΗ ΤΡΑΤΑ ΣΟΥ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΠΑΣ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑΚΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΤΙ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΜΟΤΕΡ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ TDM ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΕΡΙΟΠΗΣ, ΣΤΗ YAMAHA ΜΕ ΕΝΑ TDM ΔΩΡΟ ΕΝΑ ΣΤΟΥΠΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΕΤΟΝΑΚΙ ΒΕΝΖΙΝΗ.
ΓΙΑ ΜΑΝΤΕΨΕ ΓΙΑΤΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΚΑΦΤΟ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΔΕΥΕΣΑΙ.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΩ ΚΑΙ ΛΕΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΤΕΛΑΚΙΑ ΤΗΣ YAMAHA ΣΑΝ ΤΟ R1 ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΤΙΓΚΑ ΠΟΥ ΑΜΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΡΓΟΨΗΝΕΣΑΙ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ.
ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ FAZER ΠΟΥ ΤΡΩΣ ΤΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΑ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΗΛ.ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΧΤ ΠΟΥ ΣΒΗΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.
ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η Νο 1 ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΗΧΑΝΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΔΩ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ, ΣΧΕΔΟΝ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΑΗΔΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ HONDARA.
ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΑΤΡΙΝΕ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΓΝΩΣΤΟ ΚΟΝΤΑ ΠΟΥ ΄΄ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ΄΄ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ-ΒΟΗΘΗΣΕΙ
![]()
![]()