ναι αλλα εγω ελειπα.ενω σημερα που θα σε γιορτασω εγω εσυ θα εισαι εκειΑρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
ασε έχασες παρτυ χθες![]()
εσενα γιορτάζαμε![]()
![]()
![]()
ναι αλλα εγω ελειπα.ενω σημερα που θα σε γιορτασω εγω εσυ θα εισαι εκειΑρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
ασε έχασες παρτυ χθες![]()
εσενα γιορτάζαμε![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ναι αλλα εγω ελειπα.ενω σημερα που θα σε γιορτασω εγω εσυ θα εισαι εκει![]()
![]()
![]()
![]()
μωρη κοιτα χαμηλα που θα μιλησεις για λουγκρες.
εκει κοιταζαμε και γελαγαμε!
Μια σταλια ειναι!
:rotflmao:
που σαι λουκια...καταλαβαινω οτι κομπλεξαριστηκες με τους κοιλιακους μου αλλα νταξει ρε...εσυ θα παραμεινεις η αδερφη.δε σου τρωει κανεις τη θεση!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
.........
φερε και τη μασκα νυχτος σου αποψε.θα ερθει και ο ντιμ με το αιλαινερ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
διπλωμενοΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
εκει κοιταζαμε και γελαγαμε!
Μια σταλια ειναι!
:rotflmao:![]()
που σαι λουκια...καταλαβαινω οτι κομπλεξαριστηκες με τους κοιλιακους μου αλλα νταξει ρε...εσυ θα παραμεινεις η αδερφη.δε σου τρωει κανεις τη θεση!!!
φερε και τη μασκα νυχτος σου αποψε.θα ερθει και ο ντιμ με το αιλαινερ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
λεω να ερθω με το Αϊ γ@μησου ομως!
ελα με οτι θες μητσαρα.εγω δε θα μπω αναμεσα σας ετσι κι αλλιως :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
λεω να ερθω με το Αϊ γ@μησου ομως!
ελα με οτι θες μητσαρα.εγω δε θα μπω αναμεσα σας ετσι κι αλλιως :rotflmao: :rotflmao:
Μα ουτε εγω θα ειμαι αναμεσα στον Σταυρο και οποιον αλλο!
Απλα αντι το αι λαινερ, ειπα να φερω κατι πιο χρησιμο
![]()
που σαι λουκια...καταλαβαινω οτι κομπλεξαριστηκες με τους κοιλιακους μου αλλα νταξει ρε...εσυ θα παραμεινεις η αδερφη.δε σου τρωει κανεις τη θεση!!!
που'σαι γ@μικουλα με το στοκ....δεν θες ν'αρχισουμε να μετραμε ποιος γ@μει περισσοτερο και ποσο...επισης οι κοιλιακοι δεν εχουν καμια σχεση με το ποσο αδερφη εισαι. εισαι μεγαλη αδερφη με αλογοουρα και αυτο ειναι αδιαμφισβητητο απο ολους.
για ξυρισε τα μουσια για σημερα γιατι τις προαλλες μου προκαλεσες εκζεμα στα @@ την προηγουμενη φορα..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
παλι ο σταυρος θα το παρει.λες και δεν τον ξερεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μωρη κοιτα χαμηλα που θα μιλησεις για λουγκρες.
αυτο κοιταω μανιτσα μου και απορω...αγιο κοριτσι η σουηδεζα σΕ λεω για αυτο το εριξε στα δομικα υλικα και σηκωνει πολυκατικοιες 8οροφες .....ξες....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
ρε φιλε ποσες φωτο σου ακομα θα παιξουν σε λιγο θα εισαι πιο γνωστος και απο το πεπριρακι
θα λεμε
ΠΟΙΟΣ ειναι αυτος ρε διπλα στον τροοπερ![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
που'σαι γ@μικουλα με το στοκ....δεν θες ν'αρχισουμε να μετραμε ποιος γ@μει περισσοτερο και ποσο...επισης οι κοιλιακοι δεν εχουν καμια σχεση με το ποσο αδερφη εισαι. εισαι μεγαλη αδερφη με αλογοουρα και αυτο ειναι αδιαμφισβητητο απο ολους.
για ξυρισε τα μουσια για σημερα γιατι τις προαλλες μου προκαλεσες εκζεμα στα @@ την προηγουμενη φορα..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ki elega giati kapoios na foraei tetoia gyalia..... twra katalaba.... maska prostasias einai.....
trata, flokos ki alla thalassina....![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μητσακο μην τρελενεσαι, θα βαλουμε τον παλιοπ0υστα στην μεση και θα περασουμε πολυ καλα...Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μητσακο μην τρελενεσαι, θα βαλουμε τον παλιοπ0υστα στην μεση και θα περασουμε πολυ καλα...![]()
![]()
![]()
![]()
ειναι τριχωτος, δεν μ αρεσει!
![]()