Παιδια καλημερα, θελω λιγο την βοηθεια σας γιατι δεν μπορω να καταλαβω τι ειδους απατη μπορει να κανει ο κερατας..... Βαζω αγγελια να πουλησω το μηχανακι μου 5500€ και μου ερχεται mail απο εξωτερικο απο καποιο λαμογιο tony adams ο οποιος θελει και καλα την μηχανη και στελνει επιταγη με 12000€ τα υπολοιπα θα πανε και καλα σε αυτον που θα αναλαβει την μεταφορα ουτε ελικοπτερο να πουλαγα! ψαχνω στο google και βρισκω τον μαγκα με 5-6 διαφορετικα ονοματα αλλα με το ιδιο κινητο, να αγοραζει με την ιδια φορμα email οτιδηποτε εχει δυο η τεσσερις ροδες. κανω τον κουτο και συνεχιζω την ιστορια απο περιεργεια.. λαμβανω επιταγη μονο με υπογραφη σε φακελο που αναφερει μονο παραληπτη και φευγω σφαιρα για τραπεζα.επιταγη εξωτερικου θελει 20 μερες για να κανει clear μετα μια εβδομαδα λαμβανω mail που ρωτουσε αν την ελαβα, ξανακανω τον κουτο και του λεω οχι γιατι εχουν απεργια τα ταχυδρομεια στην ελλαδα και να κερδισω χρονο αφηνω περνανε αλλες 10-12 μερες και παω τραπεζα ρωταω τι εγινε με την επιταγη και μου λενε οτι 90% ειναι οκ και την δευτερα θα μπορω να εχω το χρημα στα χερια μου!!! τι εγινε ρε παιδια τον επιασα στον υπνο με χρημα στο λογαριασμο του ή η πουστια ειναι μελετημενη τοσο πολυ που συνεχιζει αφου παρεις χρημα στο χερι και με καποιο τροπο σε αναγγαζει να το δωσεις πισω. πειτε μου οποιος ξερει γιατι πρεπει να κινηθω γρηγορα και εξυπνα