Πρόκειται για ένα σκαναρισμένο άρθρο στο οποίο: Δεν αναφέρεται η πηγή του, δεν αναφέρεται ο συντάκτης, έχουν καλυφθεί τα πρόσωπα στις φωτογραφίες, και διανέμεται μέσω ραπιντσέαρ.
Μένει για λίγο-ελάχιστο και μετά το μπούλο
-- Εκ της διευθύνσεως.
Όσον αφορά το ερώτημα πάντως,πιστεύω πως,ναι θα το έκανα!!!!!!
Δεν νομιζω πως ειναι κακο φιλε μου, το εχω στο αρχειο μου πολλα χρονια απλα το εβαλαΑρχικά δημιουργήθηκε από npat
Πρόκειται για ένα σκαναρισμένο άρθρο στο οποίο: Δεν αναφέρεται η πηγή του, δεν αναφέρεται ο συντάκτης, έχουν καλυφθεί τα πρόσωπα στις φωτογραφίες, και διανέμεται μέσω ραπιντσέαρ.
-- Εκ της διευθύνσεως.
να δουμε μερικοι- μερικοι πως δεν πρεπει να εχουμε μονο BMW 1200 GS Η VARADERO 1000 , Για να κανουμε ενα ταξιδι ελα καρδια και κωλο που λεω εγω, τωρα εαν εσενα σε χαλαει οκ ( το μπουλο οπως λες) αλλα δεν ειναι νομιζω πορνο, εδω ειναι χορος για ταξιδια με μοτο νομιζω και γιαυτο το εβαλα,εαν εκανα λαθος soryy.ειναι απο τευχος περιοδικου ..αυτα , γεια χαρα ( traveler1)
Εγω παντως θυμαμαι ενα ταξιδιωτικο που ειχα διαβασει στο ΜΟΤΟ τελη του δεκαετιας του 80 για καποιον που ειχε ταξιδεψει γερμανια με παπι......Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
-- Εκ της διευθύνσεως.
( χαρακτηριστικο του μαλιστα ειναι οτι στην επιστροφη απο τους απιστευτους κραδασμους
που ειχε το μηχανακι ειχε τυλιξει τους μαρσπιεδες με σφουγγαρια προκειμενου να σταματησει και ο ιδιος να τρεμει...)
![]()
+130 !Αρχικά δημιουργήθηκε από castoras
Όσον αφορά το ερώτημα πάντως,πιστεύω πως,ναι θα το έκανα!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...
An ayto einai to oneiro kapoiooy..na paei diladi germania me papi...
MH TYXON MAS PEI KAI TOYS EFIALTES TOY...:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
130 με ούριο άνεμο 80 μποφόρ????Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
+130 !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@ doukas:![]()
![]()
![]()
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
Nα πάει με ΚΤΜ !Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
...An ayto einai to oneiro kapoiooy..na paei diladi germania me papi...
MH TYXON MAS PEI KAI TOYS EFIALTES TOY...:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
na paei ginete..meta ...Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Nα πάει με ΚΤΜ !![]()
![]()
![]()
![]()
xipnises omos.. ax ax ax axax axaxax
1987 είχα γνωρίσει έναν τύπο με ΚΤΜ (500-600; ούτε που θυμάμαι), που πήγαινε Αυστρία μ΄αυτό για να προσκυνήσει στο εργοστάσιο, να φέρει ανταλλακτικά, και να κάνει pic nick με μπυρολουκάνικα απ΄τα χέρια του TrunkenpolzΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Nα πάει με ΚΤΜ !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θα ρωτούσα αν γύρισε κιόλας αλλά θα με φάει ο ΣπύροςΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
1987 είχα γνωρίσει έναν τύπο με ΚΤΜ (500-600; ούτε που θυμάμαι), που πήγαινε Αυστρία μ΄αυτό για να προσκυνήσει στο εργοστάσιο, να φέρει ανταλλακτικά, και να κάνει pic nick με μπυρολουκάνικα απ΄τα χέρια του Trunkenpolz![]()
![]()
![]()
Ego exo gnorisei mia kopela!! poy katebike apo germania me ena 950 adventure!Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
1987 είχα γνωρίσει έναν τύπο με ΚΤΜ (500-600; ούτε που θυμάμαι), που πήγαινε Αυστρία μ΄αυτό για να προσκυνήσει στο εργοστάσιο, να φέρει ανταλλακτικά, και να κάνει pic nick με μπυρολουκάνικα απ΄τα χέρια του Trunkenpolz![]()
episis xero ton traxana ton dirty moto..pooy phge afriki me ena lc-4 640...
![]()
Ρε Σπύρο ξέρεις πόσοι κάτοχοι ΚΤΜ υπήρχαν στην Ελλάδα πριν 23 χρόνια;Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
Ego exo gnorisei mia kopela!! poy katebike apo germania me ena 950 adventure!
episis xero ton traxana ton dirty moto..pooy phge afriki me ena lc-4 640...
![]()
![]()
ελληνες??Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ρε Σπύρο ξέρεις πόσοι κάτοχοι ΚΤΜ υπήρχαν στην Ελλάδα πριν 23 χρόνια;![]()
κανεις!