Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 12 από 12

Θέμα: ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της laryfz1

ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ

Ενας ακομη μαλακας εγκατελειψε μηχανακι αφου το γρεμισε.5.30 το πρωι ανεβαινα την αμαλιας μπροστα μου ενα παπι και διπλα ενα ταξι τσουπ και ενας μαλακας με ενα οπελ γκρι να περασει αναμεσα τους και φυσικα αντι να πεσει επανω στο ταξι πεφτει στο μηχανακι και το σωριαζει.κοβω και κανω νοημα στα πισω τα κουτια να κοψουν.ταυτοχρονα βλεπω και το πα;λικαρι να σηκωνεται αλλα δεν βλεπω το οπελ να σταματαει ασυναισθητα βλεπω την πινακιδα αλλα ειχε απομακρυνθει και αρχιζω να τον κυνηγαω πανεπιστημιου, παντα μακρυα μου αφου ημουν με το modenas, πατησιων με κοβει ενα κοκκινο και τον χανω αλεξανδρας εφαγα ενα ξενερωμα με τον παλιομαλακα ελπιζω το παιδι να ναι καλα τουλαχιστον τον ειδα να σηκωνετε και η τουμπα μου φανηκε μαλακη
    gogogo!!!

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αν θυμασαι την πινακιδα ΣΤΕΓΝΟ ΔΩΣΙΜΟ τον μπουστη.
    Οι τριμαλακες ουτε ενδιαφερονται αν εχει παθει κατι ο αλλος.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

μακαρι να την θυμομουν το εψαξα μεσο γνωστου μετα αλλα δεν ταιριαζουν αφου δεν ημουν με την μηχανη ηταν τυχεροσ
    gogogo!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    η μονη ισως φορα που θα περναγα με κοκκινο!

Αλλα τι να κανεις? Βασικα, οχι μη βρεις το μπελα σου απο αστυνομια (τι σκ@τα? τοσο μλκες να ειναι?) αλλα μη χτυπησεις εσυ!!!

Τον αλητη, στα παπαρια του ε?

εστω τα γραμματα οι καποιους απο τους αριθμους αν θυμασαι κ τυπο κ χρωμα αυτοκινητου μπορεις να τον βρεις...αν φοβασαι εσυ πες τα στο παιδι με το μηχανακι που χτυπησε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της @ggelos
    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ !!!

Στο βωμό του να μην πληρώσει κάποιος, δεν ενδιαφέρεται για το συνάνθρωπό του
    If you gonna die...

... die with your boots on

δεν προλαβα εφυγε ειχα κοψειγια να μην τον πατησει κανεις,και ο αλλος ειχε απομακρυνθει ενα οπελ βεκτρα ηταν ασημι και αν ειχα δει εγω ο ιδιος θα πηγαινα τροχαια .και το κοκκινο το εφαγα με κορνες αλλα μονα τα κουτια αν πατανε κορνες σταματανε οι αλλοι
    gogogo!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από @ggelos
    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ !!!

Στο βωμό του να μην πληρώσει κάποιος, δεν ενδιαφέρεται για το συνάνθρωπό του
    Ετσι ειναι ρε φιλαρακι... εκει εχουμε φτασει σαν ανθρωποι!

Αλλα ακομα κι ετσι δεν το καταλαβαινω ρε παιδια... σε τελικη αναλυση, οι ασφαλιστικες πληρωνουν και οχι οι ιδιοι απο τις τσεπες τους!!!

Τι να πει κανεις...
    money cant buy me love !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από TheFace
    Ετσι ειναι ρε φιλαρακι... εκει εχουμε φτασει σαν ανθρωποι!

Αλλα ακομα κι ετσι δεν το καταλαβαινω ρε παιδια... σε τελικη αναλυση, οι ασφαλιστικες πληρωνουν και οχι οι ιδιοι απο τις τσεπες τους!!!

Τι να πει κανεις...
    Ανεβαίνουν όμως τα ασφάλιστρα.

Αυτοί οι άνθρωποι σκέπτοντε πως

ανθρώπινη ζωή = 0 ευρώ

Φτου τους!!!
    If you gonna die...

αν ήταν ένα opel vectra ασημι απο τα τελευταία μοντέλα, δεν είναι απίθανο να είναι το ίδιο, που χτύπησε και εγκατέλειψε πριν μερικούς μήνες ενα v strom 650 στην καλιρροης. πρέπει να έχω ακόμα το τηλέφωνο του παιδιου. όσοι είμασταν κοντά είδαμε στο περίπου την πινακίδα, και θυμόμαστα όλοι απο κάτι, δεν ξέρω αν εβγαλε ποτέ άκρη ....

φαντάζεστε να είναι το ίδιο??
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    αν ήταν ένα opel vectra ασημι απο τα τελευταία μοντέλα, δεν είναι απίθανο να είναι το ίδιο, που χτύπησε και εγκατέλειψε πριν μερικούς μήνες ενα v strom 650 στην καλιρροης. πρέπει να έχω ακόμα το τηλέφωνο του παιδιου. όσοι είμασταν κοντά είδαμε στο περίπου την πινακίδα, και θυμόμαστα όλοι απο κάτι, δεν ξέρω αν εβγαλε ποτέ άκρη ....

Αν είναι αυτός, ενα ακόμα να και πάει για δολοφόνος κατα συρροήν
    If you gonna die...

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap

Ρε Pap δεν μιλατε με τον αλλο συναδελφο που ειδε την πινακιδα μηπως βρεθει καμμια ακρη?Αν ειναι ο ιδιος βιτσα-π@υτσα και στενα παπουτσα
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Παρόμοια θέματα

1. SOCRATES o capitao την εκανε .
    από sotos 8 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2011, 14:08
  2. ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ...!!!
    από Stratis76 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 23/11/2009, 20:26
  3. την εκανε επιτελους!!!
    από fantacid στο forum Off topic