ξερεις,μερικες φορες καποια μηχανακια που γραφουν χιλιομετρα και μας εξυπηρετουν εχουν μεγαλυτερη αξια απο καποια που ανακατασκευαζονται για το σαλονι.γι αυτο μη νοιωθεις ασχημα,μια χαρα ειναι το xlrακι σου...![]()
![]()
![]()
![]()
ξερεις,μερικες φορες καποια μηχανακια που γραφουν χιλιομετρα και μας εξυπηρετουν εχουν μεγαλυτερη αξια απο καποια που ανακατασκευαζονται για το σαλονι.γι αυτο μη νοιωθεις ασχημα,μια χαρα ειναι το xlrακι σου...![]()
![]()
![]()
![]()
το καρμπυρατερ ειχε μεσα κορκοδειλους.το αφησα μεσα στη βενζινη ενα 24ωρο να μαλακωσει η μουργα και ξεκινησα λυσιμο.το σπρευ για καθαρισμο βοηθαει αλλα θελει προσοχη σε καρμπυρατερ υποπιεσης με μεμβρανη,γιατι μερικες φορες τις κοβει.λυσιμο ολα τα ζιλκλερακια ψιλο συρματακι στις τρυπουλες(εχουν οι οδοντιατροι) και φυσημα.το ζιγκλερ του αερα πριν το βγαλετε μετρηστε ποσες στροφες ειναι σφιγμενο απο τερμα δεξια.συνηθως σε αυτα τα μονοκυλινδρα αεροψυκτα ειναι δυομιση στροφες.
![]()
Σπυρακο τελειωνε με το project γιατι εχεις και ενα kazeR που περιμενει να ασχοληθεις μαζι του.....!Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
πολυ καλυτερα τωρα ε?![]()
αυτα στο κεντρο τι ειναι γτ δεν καταλαβαινω...
ορθογωνια με 2 τρουπες στη μεση(που ελεγε και ενας)![]()
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
Σπυρο που βρισκεται το φιλτρο αερα, στα καπακια αριστερα - δεξια; Εχω την εντυπωση οτι και το δικο μου θα ειναι στην ιδια κατασταση. Ισως με καθαρισμο λυθει το μπουκωμα που νιωθω οταν γκαζωνω πανω απο τα 80 λες και πνιγεται μηχανακι και μου δινει την εντυπωση οτι ανεβαζει στροφες χωρις να τρεχει παραπανω.
Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
κοιταχτε τι αντικρυσα οταν ανοιξα το φιλτροκουτι.δεν το ειχαν καθαρισει ποτε?
Εινει η βαση στηριξης της ντιζας του μπροστινου φρενου πανω στο πηρουνι.Αρχικά δημιουργήθηκε από Corvo
αυτα στο κεντρο τι ειναι γτ δεν καταλαβαινω...
ορθογωνια με 2 τρουπες στη μεση(που ελεγε και ενας)![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από FRAGISCOS
Εινει η βαση στηριξης της ντιζας του μπροστινου φρενου πανω στο πηρουνι.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.