φιλε μου,καλοκαιρι,στην θαλασσα,δεν σου χει τυχει να πας με την μηχανη σου απ το ενα μαγαζι στο αλλο με μαγιο κ σαγιοναρα,ετσι για να χαιρετησεις καποιους γνωστους..μια ευθεια ειναι,ελεος δηλαδη,θα βαλω το πανακριβο κρανος με τα αλατια,στο σχεδον μουσκεμα κεφαλι μ;;μήπως να περιμενω να στεγνωσω κ να βαλω και το μπουφαν;δεν νομιζω να το κανεις αυτο με 35++ βαθμους.Επισης δεν διαβασες με τι τροπο μιλησε ο μπατσος;;Ποιος είναι;Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
Σε βρίσκω off. Πρέπει να γίνονται μπλόκα για να βεβαιώνονται παραβάσεις, και με την ελπίδα ότι κάποιοι θα βάλουν μυαλό, όπως δεν βλέπω γιατί για 3 χλμ δεν πρέπει να φοράνε κράνος από το ένα beach bar στο άλλο. Μαλάκας να με συγχωρείς κιόλλας είναι που τους την χάρισε:
Τα μπλοκα,ρανταρ αλκοτεστ φυσικα και πρεπει να γινονται..εννοειτε πως δεν θελω να πεσω θυμα ενος ανεγκεφαλου που ηπιε,ετρεχε...πιστευω πως ο νομος επρεπε να εφαρμοζεται αναλογα τις περιπτωσεις,οπως και στο παραδειγμα του φιλου που ειναι μεν παρανομο να σταθμευσεις εκει,ελα ομως που υπηρχε λογος κ αντε να βρεις το δικιο σ!
Επισης για καποιον που μου ειπε για τα μπλοκα με τα ρανταρ σ αυτον τον δρομο...ΝΑ υπαρχουν ναι,αλλα τι σκατα θελουν και πανε κρυβονται,καντε 2-3 μπλοκα αφου το θελετε κ πρεπει σε διαφορετικα καθε φορα σημεια,οχι σαν τα σκουλικια να κρυβονται με σκοπο το γραψιμο,τα λεφτα ειναι το θεμα μας ή ασφαλεια;
Ειμαι υπερ των μπατσων αλλα κατι παιιδακια με ψυχολογικα προβληματα,που μικροι τους ταραζαμε στις καρπαζιες και ετυχε και περασαν εκει επειδη διαβαζαν,αυτα θα μας πηδηξουν![]()