Έχω βάλει μια αγγελία και στις συνομιλίες μου με τον υποψήφιο αγοραστή προσπαθούμε χωρίς να θίξουμε ο ένας τον άλλον να βρούμε τρόπο ώστε κανείς να μην πιαστεί κορόιδο, μια που δεν γνωριζόμαστε ούτε θα συναντηθούμε για τη συναλλαγή. Αυτό που δίνω είναι όπως το περιγράφω, κι ο αγοραστής μου φαίνεται ευγενέστατος και συνεπής. Σαν ενήλικες όμως είμαστε αμφότεροι επιφυλακτικοί, και όχι άδικα με τόσα που γίνονται. Εμένα προσωπικά μου προκαλεί αμηχανία και με στεναχωρεί που -κατανοώντας την επιφυλακτικότητά του- δεν δύναμαι να ολοκληρώσω τη συναλλαγή με τον τρόπο που επιθυμεί αυτός που ενδιαφέρεται. Οι ρόλοι δεν έχουν καμία σημασία, αύριο θα είμαι εγώ στη θέση του αγοραστή, κάποιος άλλος στη θέση του πωλητή κ.ο.κ.
Για να μην μακρυγορώ θα ήθελα να προτείνω, αν και εφ' όσων υποστηρίζεται από το σύστημα, να προστεθεί στο προφίλ όλων των μελών η παράμετρος "Αξιοπιστία μέλους" που έχω δει σε άλλα φόρουμ με μεγάλο όγκο αγγελιών, όπως του moto.gr. Μετά τη συναλλαγή αξιολογούν το ένα μέλος το άλλο και βγαίνει ένα ποσοστό % από το σύνολο των θετικών ή αρνητικών κρίσεων κάθε συναλλαγής του μέλους. Δηλαδή κάτι σαν αυτό που γίνεται και στο e-bay.
Δεδομένου ότι όλοι οι μοτοσυκλετιστές (αντ)αλλάζουμε πολλά ρούχα, εξοπλισμό κ.α. κατα τη διάρκεια της μοτοσυκλετιστικής μας "θητείας", και μας ενδιαφέρουν λίγο-πολύ όλους οι προσφορές που γίνονται εδώ, θα ήταν χρήσιμο να γνωρίζουμε με ποιον-ους έχουμε να κάνουμε.