Παρακολουθώ το forum από το 2005 και είμαι μέλος από το καλοκαίρι του 2006. Παρόλο που δεν συμμετέχω διαβάζω καθημερινά ότι καινούριο υπάρχει.
Δυστυχώς όμως τον τελευταίο καιρό βλέπω ότι κάπου χαλάει το όλο θέμα.
Παλαιότερα υπήρχαν όλο και περισσότερα νέα θέματα που αφορούσαν αυτό που αγαπάμε... τη μοτοσυκλέτα.
Τώρα βλέπω όλο και περισσότερα παράπονα και τσακωμούς...
Παράπονα γιατί κλειδώθηκε κάποιο θέμα με περιεχόμενο "καλλιτεχνικές" φωτογραφίες...
Παράπονα γιατί έφυγε κάποιο θέμα με διάφορα λινκς σπασμένων αλλά ενδιαφέρων για τη μοτοσυκλέτα αρχείων...
Παράπονα γιατί έφυγε κάποια αγγελία...
Παράπονα γιατί οι αγγελίες δεν υποστηρίζουν κάποια πράγματα...
Και το χειρότερο είναι ότι όλα αυτά τα παράπονα καταλήγουν σε τσακωμούς και πολλές φορές σε προσωπικό επίπεδο.
Εγώ θυμάμαι πως όταν γράφτηκα εδώ έκανα κλικ κάπου που έλεγε ότι συμφωνώ με τους κανόνες του forum. Αν τους διάβασα ή όχι είναι καθαρά δικό μου πρόβλημα αλλά είμαι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να τους ακολουθήσω.
Όταν λοιπόν εγώ (κατά την δική μου κρίση) νομίζω ότι οι κανόνες δεν είναι σωστοί ή δεν εφαρμόζονται σωστά από κάποιον ή κάποιους mods και θεωρώ ότι έχω αδικηθεί θα στείλω ένα πμ στον mod να του πω όμορφα και ωραία ότι κατά την δίκη μου πάντα γνώμη έκρινε ή εφάρμοσε τους κανόνες λάθος. Αν η απάντηση που θα πάρω δεν με καλύψει ή αν δεν πάρω καθόλου (δεν είναι υποχρεωμένος να απαντήσει) υπάρχουν και οι admins.
Αν πάλι συμβεί το ίδιο ψάχνω να βρω κάποιο άλλο forum (υπάρχουν πάρα πολλά) με πιό σωστούς κανόνες ή/και πιό σωστή εφαρμογή τους. (κατά την δίκη μου πάντα γνώμη)
Και για τους ακόμα πιο δύσκολους με 40 - 50 ευρώ το χρόνο φτιάχνω ένα δικό μου forum με δικούς μου κανόνες.
Θέλω να τονίσω ότι όλα τα παραπάνω είναι δική μου άποψη. Μπορεί να είναι σωστά μπορεί και λάθος.
Επίσης θέλω να με συγχωρέσουν οι παλαιότεροι και πιο ενεργοί χρήστες για όλο αυτό.
Χωρίς να έχω κάτι προσωπικό με κάποιον και χώρις να θέλω να θίξω κανέναν.
Φιλικά
Δημήτρης