Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 29 από 29

Θέμα: Eγγυηση κλπ!

Χρήστο να προσθέσω κάτι, μην ξεχνάμε ότι κι αυτοί θέλουν να είναι καλυμμένοι αγοράζοντας και αντικαθιστώντας ένα ανταλλακτικό, στην περίπτωση της εγγύησης πρέπει να πάρουν την έγκριση για την κάλυψη της εγγύησης απ'το εργοστάσιο της Αυστρίας ώστε να αποζημιωθούν για το ανταλλακτικό, που ούτως ή άλλως θα πληρώσουν για να φέρουν στην Ελλάδα (δεν νομίζω να τους το στείλει δωρεάν το εργοστάσιο για την αντικατάσταση)..

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    μΟΤΕΡ ΛΕΕΙ..ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΓΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΝΕ.. :rotflmao:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: έλιωσααα

Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
    Δεν το καταλαβαίνω αυτό.
    Εαν είσαι μέσα στην εγγύηση τότε απλά πρέπει να σου το αλλάξουν ΑΜΕΣΩΣ. Κομπλέρ μίζας είναι. Πως μπορεί να το έχεις χαλάσει εσύ?
    Η περαιτέρω διερεύνηση του θέματος δεν σε αφορά ούτε και είσαι υποχρεωμένος να μείνεις χωρίς μηχανή εως τότε. Η νομοθεσία (ελληνική και ευρωπαϊκή) το λέει καθαρά ότι η επισκευή εντός εγγύησης δεν μπορεί να είναι χρονοβόρα και να σου δημιουργεί προβλήματα.
    Συμφωνώ απόλυτα απλώς φαντάζομαι ότι θέλουν να διαπιστώσουν αν η ζημιά οφείλεται σε αστοχία υλικού ή σε κακή χρήση (πχ παρατεταμένο πάτημα του μπουτόν της μίζας-λέμε τώρα). Εννοείται πως είμαι με την πλευρά του Χρήστου στην προκειμένη περίπτωση, απ'την άλλη έχουν ρητές εντολές απ'το εργοστάσιο και πρόκειται για ένα καθαρά διαδικαστικό θέμα το οποίο ίσως δεν το έδωσαν σωστά στον Χρήστο να το καταλάβει.. ίσως και να θέλουν να αποφύγουν την κάλυψη των εξόδων φορτώνοντάς το στον πελάτη πράγμα εντελώς απαράδεκτο κατά τη γνώμη μου σε περίπτωση που συμβαίνει.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να ακολουθηθεί μια διαδικασία..ας ελπίσουμε να μην είναι και χρονοβόρα

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    υποτιθεται οτι το κομπλερ ειναι γνωστο ελαττωμα των lc4 κινητηρων και υποτιθεται επισης οτι ειναι αξιοπιστο και εξουσιοδοτημενο service.. αν ηταν για καθε προβλημα που βγαζει καθε μηχανακι να στελνεις φωτογραφια στο εργοστασιο και να περιμενουμε κανα μηνα τοτε γ@μησε τα.. δηλαδη σε μεγαλη ζημια τι θα πρεπε να κανουμε? προσευχες?
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
    υποτιθεται οτι το κομπλερ ειναι γνωστο ελαττωμα των lc4 κινητηρων
    Αυτό δεν το γνώριζα, αφού ισχύει κάτι τέτοιο όμως θα έπρεπε να στο αντικαταστήσουν χωρίς δεύτερη κουβέντα πιστεύω, άσε που θα πρέπει να έχουν και απόθεμα στην αποθήκη τους..

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    υποτιθεται οτι το κομπλερ ειναι γνωστο ελαττωμα των lc4 κινητηρων ........
    ΈΕΕΕΕΕΕΕλα ρε ..............
    Έχουν ελλατόματα οι LC4 ;;;

Δηλαδή εκτός από τρόμπες καμμένες και κεφαλές ραγισμένες ............ και κόμπλερ μίζας ;;;
    Φτου, φτου, φτου ............ αυτό δεν πρόλαβε να μου το βγάλει !!!
    Πάλι καλά !!!

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    ........

:rotflmao:

και για τα δύο ποστάκια...

ΈΕΕΕΕΕΕΕλα ρε ..............
    Έχουν ελλατόματα οι LC4 ;;;

Δηλαδή εκτός από τρόμπες καμμένες και κεφαλές ραγισμένες ............ και κόμπλερ μίζας ;;;
    Φτου, φτου, φτου ............ αυτό δεν πρόλαβε να μου το βγάλει !!!
    Πάλι καλά !!!
    ναι μιλησαν οι πληρως απροβληματιστοι
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    ναι μιλησαν οι πληρως απροβληματιστοι
    Πάντως το ΚΤΜ είναι το μόνο μηχανάκι που έφυγε σε μονοψήφιο αριθμό μηνών ............ όσο - όσο, πάρτε το ήταν η πώληση !!!
    Και ΔΕΝ κάνω πλάκα !!!
    Μακράν ότι χειρότερο είχα ποτέ στην κατοχή μου ............ και έχω περάσει και από Benelli Sei .............. αν καταλαβαίνεις τι θέλω να πω ...........
    Πολύ δύσκολα θα ξαναπάρω ΚΤΜ ............

Πάντως το ΚΤΜ είναι το μόνο μηχανάκι που έφυγε σε μονοψήφιο αριθμό μηνών ............ όσο - όσο, πάρτε το ήταν η πώληση !!!
    Και ΔΕΝ κάνω πλάκα !!!
    Μακράν ότι χειρότερο είχα ποτέ στην κατοχή μου ............ και έχω περάσει και από Benelli Sei .............. αν καταλαβαίνεις τι θέλω να πω ...........
    Πολύ δύσκολα θα ξαναπάρω ΚΤΜ ............

τι να σου πω! τυχερα ειναι αυτα! εγω παντως ειμαι τυπικος στο ζεσταμα, συχνες αλλαγες λαδιων και γενικοτερα συντηρηση! και ειναι στα 17000 χλμ και το μονο που μου εβγαλε ειναι το κομπλερ

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Παντως το θεμα καλυψη απο εγγυηση δεν εχει να κανει με το αν χαλαει ευκολα η δυσκολα μια μηχανη.
    Παιζει ρολο και ο μαστορας αν ειναι εξουσιοδοτημενος και καλοπροαιρετος και θελει να σε εξυπηρετησει.
    Εχει τυχει να καλυψουν γνωστο μου απο μαλακια δικια του και ο μαστορας το περασε στην εγγυηση. (ΣΑΣΜΑΝ)
    Απαραδεκτη η καθε αντιπροσωπεια που ζηταει φωτογραφιες υψηλης αναλυσης, ταυτοτητα, ημερομηνια γεννησης κ.ο.κ για να σε καθυστερησει.
    Η το δεχεσαι και το αλλαζεις αμεσως η δεν το δεχεσαι κυρια ΚΤΜ.
    Αει σιχτηρ με τον καθε μαλακα.
    Στο κατω κατω αλλαξε το και αν αποδειξεις οτι εφταιγε ο πελατης ζητα του μετα τα λεφτα και αν δεν στα δινει καντου μυνηση.(εχεις λεφτα για δικαστικα εξοδα, ο πελατης σου μπορει να μην εχει).
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
    Παντως το θεμα καλυψη απο εγγυηση δεν εχει να κανει με το αν χαλαει ευκολα η δυσκολα μια μηχανη.
    Παιζει ρολο και ο μαστορας αν ειναι εξουσιοδοτημενος και καλοπροαιρετος και θελει να σε εξυπηρετησει.
    Εχει τυχει να καλυψουν γνωστο μου απο μαλακια δικια του και ο μαστορας το περασε στην εγγυηση. (ΣΑΣΜΑΝ)
    Απαραδεκτη η καθε αντιπροσωπεια που ζηταει φωτογραφιες υψηλης αναλυσης, ταυτοτητα, ημερομηνια γεννησης κ.ο.κ για να σε καθυστερησει.
    Η το δεχεσαι και το αλλαζεις αμεσως η δεν το δεχεσαι κυρια ΚΤΜ.
    Αει σιχτηρ με τον καθε μαλακα.
    Στο κατω κατω αλλαξε το και αν αποδειξεις οτι εφταιγε ο πελατης ζητα του μετα τα λεφτα και αν δεν στα δινει καντου μυνηση.(εχεις λεφτα για δικαστικα εξοδα, ο πελατης σου μπορει να μην εχει).
    ειναι 100% σιγουρο οτι φταιει στη περιπτωση αυτη ο μαστορας που δε το περναει χωρισ πολλα πολλα στην εγγυηση.

για κομπλερ μιζας δεν επρεπε καν να τον ρωτησει οτιδηποτε.

παιδια εχετε δικιο.. επικοινωνησα με την ΚΤΜ και ηταν πολυ αυστηροι με το συγκεκριμενο συνεργειο.. μου ειπαν οτι ειναι απαραδεκτη η συμπεριφορα τους.. επισης μου ειπαν οτι απο τις 2 Ιουνιου θα επρεπε να χαν παραγγειλει τα ανταλλακτικα πραγμα που δεν εχει γινει.. επισης μου ειπαν πως τα service που εχω κανει στο συγκεκριμενο συνεργειο (αδιακαιολογητα ακριβοτερα απ τα αλλα, αλλα εχουν τη φημη βλεπετε) ΔΕΝ εχουν κατοχυρωθει ηλεκτρονικα!! Δηλαδη σαν να λεμε οτι μου σφραγιζουν το βιβλιαρακι αλλα η ΚΤΜ δεν βλεπει να χουν γινει τα σερβις! Ειμαι ετοιμος να παω και να τους καψω.... Αμα θελετε και δεν παω εναντια στους κανονες του φορουμ σας λεω και ποιο συνεργειο ειναι....

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    παιδια εχετε δικιο.. επικοινωνησα με την ΚΤΜ και ηταν πολυ αυστηροι με το συγκεκριμενο συνεργειο.. μου ειπαν οτι ειναι απαραδεκτη η συμπεριφορα τους.. επισης μου ειπαν οτι απο τις 2 Ιουνιου θα επρεπε να χαν παραγγειλει τα ανταλλακτικα πραγμα που δεν εχει γινει.. επισης μου ειπαν πως τα service που εχω κανει στο συγκεκριμενο συνεργειο (αδιακαιολογητα ακριβοτερα απ τα αλλα, αλλα εχουν τη φημη βλεπετε) ΔΕΝ εχουν κατοχυρωθει ηλεκτρονικα!! Δηλαδη σαν να λεμε οτι μου σφραγιζουν το βιβλιαρακι αλλα η ΚΤΜ δεν βλεπει να χουν γινει τα σερβις! Ειμαι ετοιμος να παω και να τους καψω.... Αμα θελετε και δεν παω εναντια στους κανονες του φορουμ σας λεω και ποιο συνεργειο ειναι....

Στείλε μου με πμ το συνεργείο. Ευχαριστώ.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Μάσκα GIVI για hornet, fazer γυμνό κλπ μαύρη
    από lousou76 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 19/04/2005, 09:29
  2. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 28/02/2005, 13:24
  3. Επισκευή πλαστικών κλπ
    από Julius στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 27/09/2004, 08:22