Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 61

Θέμα: ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΛΑΚΑ!

Mάαααλιστα, η βιλίτσα μας να μην καεί κι απο'κεί και μετά...

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    πρέπει να αρχίσουμε να ρίχνουμε κανένα γιαούρτι μου φαίνεται ...

ή αυτός είναι μαλάκας ή εμείς ........

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Δεν το χρησιμοποιείτε το μυαλό σας καθόλου μου φαίνεται αλλά για πείτε μου.
    Πόσο λογικό σας φαίνεται να χρησιμοποιούμε ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ πληρώνοντας εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ την ημέρα όταν ταυτόχρονα διατηρούμε ένα μεγάλο αριθμό πυροσβεστικών αεροπλάνων?
    Μπάς και είστε απο τα παπαγαλάκια που ισχυρίζονται οτι δεν είναι πρακτικά τα αεροπλάνα και πρέπει να χρησιμοποιούμε ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ?
    Αντε ότι σας σερβίρουν το τρώτε.
    Εχουμε πολλά (πιθανόν τα περισσότερα στην Ευρώπη) καλά ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ, με ΑΞΙΟΥΣ χειριστές που ΔΕΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.

http://koti.welho.com/msolanak/FIREF..._415page3.html

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    απο τη δηλωση του καταλαβαινεις ποσο παπαρας ειναι ο ανθρωπας.....

μπραβο και στους κρητικους (εκει δεν εκλεγεται?) που του εβαλαν σταυρο στις εκλογες και τον καναν εκπροσωπο τους στη Βουλη... να τον χαιρονται!!!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Πόσο λογικό σας φαίνεται να χρησιμοποιούμε ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ πληρώνοντας εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ την ημέρα όταν ταυτόχρονα διατηρούμε ένα μεγάλο αριθμό πυροσβεστικών αεροπλάνων?
    Μπάς και είστε απο τα παπαγαλάκια που ισχυρίζονται οτι δεν είναι πρακτικά τα αεροπλάνα και πρέπει να χρησιμοποιούμε ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ?
    Εχουμε πολλά (πιθανόν τα περισσότερα στην Ευρώπη) καλά ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ, με ΑΞΙΟΥΣ χειριστές που ΔΕΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.

Πολυ λογικο μου φαινεται εμενα που εχω παρακολουθησει απο κοντα φωτιες...

ενα ελικοπτερο απο αυτα που νοικιαζουμε εφοδιαζεται απο γουρνα αμα λαχει και ειναι πολυ πιο ευελικτο...

μπορει το canadair να κουβαλα πολυ περισσοτερο νερο αλλα περσι οταν καιγοντουσαν τα πιστακια τα ελικοπτερα εκανα πεντε ριψεις μεχρι που να γεμισει και να ερθει το αεροπλανο για ριξει μια....γεμιζαν απο πισινες και απο τη λιμνη στην Ιπποκρατειο πολιτεια, εκει ημουν το εχω δει με τα ματια μου αυτο!

εχω γλαροοοο... Το avatar του/της jimmy10
    Στεφανε εχεις δικιο σε οτι αφορα το μεγεθος του στολου.

Απλα το ελικοπτερο μπορει και κανει ριψη ακριβειας. Τα εχω δει στα 20 μετρα στις φωτιες στην Μανη προπερσι και ξερω. Αλλο πεδιο δρασης το ενα, αλλο το αλλο.

Παπαγαλακια δεν ειμαστε κανενος και δεν τρωμε αυτα που μας σερβιρουν.

Δεν ειπαμε τιποτα ουτε για τις δυνατοτητες των Canadair ουτε για τους παναξιους πιλοτους που εχουμε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DeusEx
    Ποιος τους ψηφισε ρε μαγκες ???

Ολοι κραζουμε , αλλα κανεις δεν αναλαμβανει τις ευθυνες του ..

Δεν μπορω να πιστεψω οτι εδω μεσα δεν ψηφισε κανεις την υπαρχουσα ή την προηγουμενη κυβερνηση.

Εχω βαρεθει με ολες τις κλαψωμ@@νες που συνεχεια κατι τους βρωμαει κ συνεχεια γκρινιαζουν αλλα στις εκλογες ψηφιζουν σταθερα κ δυνατα δικοματισμο , χωρις να ξερουν γιατι ? ή ειναι αραχτοι στην παραλια κ λιαζονται γιατι με αυτον τον τροπο δειχνουν την αποχη τους !!!Ποση ηταν η αποχη στις ευροεκλογες ???
    (επρεπε να ψηφισουμε catman να βγει ευροβουλευτης για να γελασει κ το παρδαλο ευρω-κατσικι)

Κ εγω ο δυσμοιρος , μαζι με μερικους αλλους λουζομαστε τον προβατισμο των πολλων.

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos

Τώρα αυτο που γράφεις τι να σχολιασουμε?

Εχεις ξεχάσει τι εγινε τα 2 προηγούμενα χρόνια? Ποιος είπε εαν ειναι καλύτερα τα ελικοπτερα η τα αεροπλάνα?

Εδώ εχουμε έλειψη σε βασικούς μηχανισμούς πυρόσβεσης ....

Ξεχασες τι έγινε εδω και 2 χρονια? Ηλεία - ΑΙγιαλεια - Παρνηθα - Παρνωνας τι να πρωτοθυμηθει κανεις?

Μη πετάς κάτι για περάσουμε σε διαμάχη αφού ετσι κι αλλιως υπάρχει ελειψη σε πυροσβεστικά μέσα και τα μισά ειναι και κακοσυντηρημένα και παλια και τη 1 δουλευουν την αλλη οχι

Τωρα για σχεδιασμο τι να πούμε????Τα ειπε ΟΛΑ Ο ΛΕΒΕΝΤΟΜΑΛΑΚΑΣ!!!!!!!!!!

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Δεν γινονται αυτα τα πραγματα ρπμ...Καλυτερα να δωσουμε και αυτα που εχουμε, δεν βαριεσαι...Αν βρεχει στη Βορειο Ελλαδα, κατηφορα ειναι ε θα φτασει καποια στιγμη το νερο και στην υπολοιπη Ελλαδα....
    Εχθες παιδες, ακουσα στις ειδησεις του αλτερ, μια να αναφερει οτι υπαρχει ενα ελλειμα στο υπουργειο, 20 εκατ. ευρω απο την κυβερνηση του ΠΑΣΟΚ και για αυτο λεει ποσπαθουν να κανουν περικοπες τωρα!!. Μιλαμε θα χασω τα μαλλια μου με αυτα που ακουω...
    Οι μεν κατηγορουν τους δε για αυτα που εκαναν πριν 5+ χρονια (σσ και εσυ ρε μ@λ@κ@ τι στο καλο εχεις κανει μεσα στα 5+ χρονια για να τα φτιαξεις)
    Και οι δε κατηγορουν τους μεν, γιατι δεν παιρνουν σωστες αποφασεις.... Λες και οταν ηταν αυτοι στην κυβερνηση τα εκαναν ολα σωστα!!!!!!!!

Τους εχει σιχαθει η ψυχη μου....

ΥΓ: Οσο για τον κυριο που πεταξε την μαλακια με την βροχη, ας τον παρουν οι πυροσβεστες απο το χερι να του δειξουν τι εστι βερυκοκο

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	haf.jpg 
Προβολές:	163 
Μέγεθος:	51,8 KB 
ID:	166165
    Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Εγώ να με συγχωρείτε αλλά τα ελικόπτερα τα βλέπω "κόλπο" "μηχανή" πολύ βολική για την εξουσία.
    Κάθε χρόνο και μιά σύμβαση για νοίκιασμα, πολύ βολικό δεν αγοράζω και μετά τέρμα, κάθε χρόνο όποια κυβέρνηση να είναι έχουμε μιά σύμβαση έτοιμη.
    Και πώς θα την κάνουμε απαραίτητη?
    Μα απαξιώνοντας εδώ και χρόνια τα υπόλοιπα μέσα εναέρια και επίγεια ,χωρίς προσλήψεις προσωπικού, χωρίς υλικό-ανταλακτικά και χωρίς ανανέωση στόλου (όπως λένε στο κουτί οι εργαζόμενοι).
    Αλλά αντί να κράζουμε γιατί δεν νοίκιασαν νωρίς τον ιδιώτη (αντιπροσωπία πολεμικού υλικού νομίζω είναι συνήθως ο ανάδοχος) καλό θα ήταν να φωνάζουμε για:

Προσλήψεις προσωπικού.
    Συντήρηση μέσων που έχουμε αγοράσει.
    Αγορά νέων, γιατί βρε αδερφέ εφόσον υπάρχει ανάγκη ελικοπτέρων και θα υπάρχει και του χρόνου και σε δέκα χρόνια όπως πάει ας τα σκάσουμε να πάρουμε μερικά να μην τα πληρώνουμε με την ώρα το μισό χρόνο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της advblack
    Άμα δεν τάξουν Ντουκάτι με τσάμπα σέρβις, ΚΤΜ με τσάμπα σέρβις, Triumph με τσάμπα σέρβις και ότι άλλο γουστάρουμε με τσάμπα σέρβις αλλά και ανταλακτικά δεν τους ψηφίζω. Θέλω και γω την μίζα μου βρε αδερφέ. Τζάμπα μαλάκας δεν λέει!

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από advblack
    Άμα δεν τάξουν Ντουκάτι με τσάμπα σέρβις, ΚΤΜ με τσάμπα σέρβις, Triumph με τσάμπα σέρβις και ότι άλλο γουστάρουμε με τσάμπα σέρβις αλλά και ανταλακτικά δεν τους ψηφίζω. Θέλω και γω την μίζα μου βρε αδερφέ. Τζάμπα μαλάκας δεν λέει!

Μίζα τέλος ....μανιβέλα μόνο !!!!

κολόψαρο
    ΡΕ ΑΝ ΜΑΣ ΚΑΨΕΤΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ...

ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΨΟΥΜΕ ΤΗ ΠΟΛΗ.....!
    στάχτη και......burbbery's

Φαντάζεσαι να είσαι ο πιλότος της φωτογραφίας από πάνω και να πας το βράδυ σπίτι και να ακούσεις τον τριμάλακα να λέει αυτά που λέει ενώ εσύ το πρωί "πόζαρες" για φωτό;
    .H

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DeusEx
    Ποιος τους ψηφισε ρε μαγκες ???

Ολοι κραζουμε , αλλα κανεις δεν αναλαμβανει τις ευθυνες του ..

Δεν μπορω να πιστεψω οτι εδω μεσα δεν ψηφισε κανεις την υπαρχουσα ή την προηγουμενη κυβερνηση.

Εχω βαρεθει με ολες τις κλαψωμ@@νες που συνεχεια κατι τους βρωμαει κ συνεχεια γκρινιαζουν αλλα στις εκλογες ψηφιζουν σταθερα κ δυνατα δικοματισμο , χωρις να ξερουν γιατι ? ή ειναι αραχτοι στην παραλια κ λιαζονται γιατι με αυτον τον τροπο δειχνουν την αποχη τους !!!Ποση ηταν η αποχη στις ευροεκλογες ???
    (επρεπε να ψηφισουμε catman να βγει ευροβουλευτης για να γελασει κ το παρδαλο ευρω-κατσικι)

Κ εγω ο δυσμοιρος , μαζι με μερικους αλλους λουζομαστε τον προβατισμο των πολλων.

Ειπαμε ο Ελληνας γκρινιαζει για να γκρινιαζει...... παλι τους ιδιους ψηφιζει τις ιδιες μαλακιες κανει και θα κανει..... η καλοπεραση καλοπεραση, τιγκα οι καφετεριες οι πιστες τα καλοκαιρινα clubakia ........ κατα αλλα γκρινιαζουμε για κριση

Μην ξεχασουμε το προσφατο ντου στα καινουργια αυτοκινητα μετα τη μειωση του φορου .......

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μπραβο Στον Afrotwin
    από melsaltas στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 45
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2004, 13:59
  2. ενα μεγαλο μπραβο
    από kong στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 24/02/2004, 16:33
  3. Μπραβο τους
    από takiskan στο forum Off topic