Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 37 από 37

Θέμα: "Για το φίλο με τη μηχανή"στο Τροκτικο

Αρχικά δημιουργήθηκε από Derti
    Αλλη αναρτιση στο ιδιο blog.

"Η αντίληψη του ανθρώπου που οδηγεί δίτροχο είναι πολύ πιό οξυμένη σε σχέση με αυτόν που οδηγεί δίτροχο."
    Εδώ μου φαίνεται ότι λείπουν δυο ρόδες..!

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Εδώ μου φαίνεται ότι λείπουν δυο ρόδες..!
    :rotflmao: :rotflmao: σωστός!!!!

Tricolore member Το avatar του/της alexxxcbr
    Aυτοι οι αυτοκινητακηδες ειναι πολυ βλακες ρε γαμωτο

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    @@ δίκιο έχει. Ανάλυση του κώλου και συμπεράσματα Τατιάνας. Μόνο και μόνο που αναφέρει ως βασική (?) αιτία ατυχημάτων ότι έκαναν διηθήσεις δείχνει ότι έχει μαύρα μεσάνυχτα για τις αιτίες των ατυχημάτων.

Μου θυμίζει γριά στο φανάρι που όταν βλέπει μοτοσυκλέτα με +20 +30 μεγαλύτερη ταχύτητα και αρχίζει τα πω πω...
    Ακριβώς αυτό.

Ένας μαλλλάκας ακόμη που δεν σέβεται ούτε τον εαυτό του.

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX

troktiko και παλι

"Θέμα για την οδήγηση"

"Προς απάντηση του/της αγαπητού/της αναγνώστη/τριας που θα ήθελα να απαντήσω πως ήμουν courier σε πασίγνωστη εταιρία ταχυ μεταφορών επί 15 χρόνια παρακαλώ, και πιστεύω πως οι 10 ώρες καθημερινά επί 15 έτη μέσα στους δρόμους μου...

δίνουν το δικαίωμα να μπορώ να κρίνω ορισμένα πράγματα.

Σε αυτά τα 15 ολόκληρα χρόνια με ένα παπάκι, (μηχανάκι) και πάντα με κράνος ,με καύσωνες βροχές και χιόνια που έπρεπε να δουλεύω υποχρεωτικά και ξεκίναγα από πλατεία Καραϊσκάκη κι έκανα κάθε μέρα 180 χιλιόμετρα (ναι αλήθεια λέω), είχα ατύχημα μόνο (δόξα τον Θεό) 2 φορές. Η μία ήταν επειδή μια κυρία έβαζε κραγιόν στο χειλάκι της και έπεσε πάνω μου με αποτέλεσμα να έχω 6 σπασμένα κόκαλα τώρα σουβενίρ, και η άλλη ήταν επειδή έκανε παράνομη αναστροφή στο ΚΑΤ. Το τι έχουν δει τα μάτια μου δε λέγετε. Ακόμα και μυαλά ανθρώπων έχω δει από τροχαίο στη γέφυρα ροσινιόλ και μετά έκανα 2 μήνες να συνέλθω.

Η απάντηση της πρώτης κυρίας που με χτύπησε ήταν….Συγνώμη δε σε είδα…χάθηκε κι εσύ να κάνεις άλλη δουλειά παλικάρι μου?

Λες και ήμουν οικονομολόγος κι έκανα τον courier για πλάκα.

Η δεύτερη κυρία δε σταμάτησε καν κι εγώ αιμόφυρτος στην άσφαλτο, την έπιασε η τροχαία μετά από 2 μέρες (υπήρχαν μάρτυρες) κι από πάνω μόλις με είδε δε ζήτησε ούτε μια απλή συγνώμη και με ειρωνικό υφάκι είπε…Εσύ είσαι που σκοτώσαμε?

Ξέρω πως υπάρχουν πολλοί κακοί οδηγοί δικύκλων, αλλά και χειρότεροι οδηγοί αυτοκινήτων. Ένας ταξιτζής κάποτε μου είπε…

-Πάρε αμάξι να σωθείς και να ζήσεις.

Όχι ρε φίλε…είμαι εραστής της μηχανής΄, , πρέπει να σκοτωθώ δηλαδή γι αυτό το λόγω επειδή η κυρία μακιγιάρεται, ή δε βλέπει το κόκκινο επειδή μιλάει στο κινητό, η επειδή θυμήθηκε τελευταία στιγμή πως έπρεπε να στρίψει στο προηγούμενο φανάρι και πατάει απότομα το φρένο, ή ακόμα για 1000 λόγους πρέπει να με σκοτώσει?

Ας πιάσουμε το τιμόνι και ας αναλογιστούμε όλοι μας πως πιάνοντάς το στη διαδρομή που θα κάνουμε, υπάρχουν κι άλλοι….

Υπάρχουμε εμείς….

Υπάρχετε εσείς….

Υπάρχουν τα παιδιά μας……."
    ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
    Accipere quam facere praestat injuriam

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    To πρόβλημα έχω την εντύπωση ότι ξεκινά από το ότι όλοι (η τέλος πάντων οι περισσότεροι), όταν βλέπουμε ένα όχημα στον δρόμο που προσπαθεί να προσπεράσει, να στρίψει, να αλλάξει λωρίδα κυκλοφορίας ή οτιδήποτε άλλο, δεν βλέπουμε τον άνθρωπο που οδηγεί το συγκεκριμένο όχημα που μπορεί να ξεχάστηκε και να αναγκάζετε να κάνει την μλκια που εμείς βλέπουμε, που μπορεί να βιάζετε πραγματικά όταν ανάβει φώτα για να περάσει και άλλα πολλά, αυτό που βλέπουμε είναι το αυτοκίνητο, τη μηχανή, το φορτηγό... κλπ!

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν αντί να βλέπουμε στον δρόμο τα οχήματα σαν οχήματα, τα βλέπαμε σαν ανθρώπους που προσπαθούν όπως και εμείς να κινηθούμε μέσα σε ένα χάος από αυτοκίνητα, μηχανές και φορτηγά, η ζωή μας μέσα στην κίνηση θα ήταν σίγουρα πολύ καλύτερη και σίγουρα ασφαλέστερη.

Αν π.χ. στο πεζοδρόμιο που περπατάμε με το πάσο μας νιώσουμε ότι πίσω μας κάποιος βιάζετε, τι θα κάνουμε; Θα προσπαθήσουμε να του κλίσουμε τον δρόμο, να πάμε εξίσου ή και ποιο γρήγορα από αυτόν, ή θα κάνουμε άκρη για να μπορέσει να φύγει;
    Στον δρόμο με το όχημά μας κάνουμε το ίδιο;;;;

προφανώς ο τύπος που το έγραψε είναι ο τύπος όπου πήρε αυτοκίνητο 4χ4 για τις δύσβατες ανηφόρες του Κολωνακίου. ¨οταν οδηγάει στο ένα χέρι έχει κουμπώσει το κινητό, στο άλλο το τσιγάρο και με το τρίτο κρατάει το τιμόνι. Είναι επίσης ο ίδιος τύπος που θεωρεί οτι το παιδικό κάθισμα είναι μια μαλακία και αφήνει τα παιδάκια του να αλωνίζουν στο πίσω κάθισμα χωρίς καμία προστασία ή είναι αγκαλιά στην μάνα - Ηρακλής που θα τα κρατήσει σε πιθανή σύμπτωση.

Σαφώς και τυροκάγκουρες υπάρχουν παντού! Αλλά είναι ξεκάθαρο ότι οι πάνω οδηγοί είναι δολοφόνοι και όχι κάγκουρες!

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. quote: VANDA Πριν κατεβούμε από τη μηχανή...
    από mikios400 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2008, 00:03
  2. Με τη μηχανή στη δουλειά ?
    από xristoforos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 25/03/2008, 23:27
  3. Τι γνώμη έχετε για το τεφλόν.? Και τη λάδια βάζετε.?
    από paris13 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2007, 01:12
  4. τι ειναι αυτο που νοιωθεις με τη μηχανη;
    από diuco στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 88
    Τελευταίο μήνυμα: 22/08/2007, 14:25
  5. Το ατύχημα μου με τη μηχανη...
    από ANDREAS27 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 25/12/2005, 10:47

Κανόνες δημοσιεύσεων