Χάλασε ο κόσμος ρε φούστη μου...
Και εγώ είμαι γρήγορος αλλά δεν βγήκα να αρχίσω να πυροβολώ τον κόσμο....![]()
![]()
![]()
allo ena biografiko...
http://adiakritos.blogspot.com/2009/...post_7904.html
What the frak
μήπως να έπαιρνε την άγουσα το thread;
Africa twin XRV Adventure Sports
65°58′21″N 168°47′30″W / 65.9725, -168.7917
Στο δελτίο του ΑΝΤ1,είπαν ότι το όπλο που χρησιμοποίησαν οι 2 ,
έχει χρησιμοποιηθεί σε τουλάχιστον άλλες 20 διαφορετικές και υπό διερεύνηση περιπτώσεις...
μπάρον says :
"Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες:rotflmao:
"
-
_Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_
Ο Καγκουρογαμόσαυρος
Έχουν βάλει σκοπό να μας φάνε όλους! Όσους δεν μπορούν να μας εμβολίσουν με το κουτί τους, βρίσκουν και καλά "ιστορικό" παρανομίας για να μας πάνε μέσα. Τελευταίο θύμα ο ρωταθλητής αγώνων. Σε άλλους δίνουν θέση στο δημόσιο και αυτόν τον πάνε μέσα. Και καλά παρανόμησε. Σε ποιους τα πουλάνε αυτά τα παραμύθια;
Παιδιά κάτι πρέπει να κάνουμε για αυτή τη αντι-μοτοσυκλετιστική πολιτική που πάνε να περάσουν. Προτείνω συγκέντρωση έξω από το τμήμα και υποστήριξη στον Τσουκαλά.
:a015:
# unzip ; strip ; touch ; grep ; > finger ; mount ; fsck ; > more ; yes ; umount ; sleep ...
se xalane ta gegonota file mou? mh ta diabazeis tote!Αρχικά δημιουργήθηκε από avlihos
lavraki...
http://www.zougla.gr/news.php?id=46988
What the frak
???Αρχικά δημιουργήθηκε από avlihos
Προσβαλε καποιον το θρεντ?
'το περιπολικο εμβολησε τη μοτοσυκλετα γιατι δεν σταματησε στο μπλοκο'.ετσι γινεται συνηθως?ητανε προμελετημενη που ελεγε και ο τσιτσανης
Ρε παιδία , δεν καταλαβαίνω ….Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
Γιατί κάποιοι λέτε να το φάει η «μαρμάγκα» το thread ???
Όχι ότι με πολυενδιαφερθεί ,απλώς μου έκανε εντύπωση….
![]()
την πλακα μας κανουμε ρε.... τωρα με καθε ειδηση παν μερικοι και παθιαζονται...Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Ρε παιδία , δεν καταλαβαίνω ….
Γιατί κάποιοι λέτε να το φάει η «μαρμάγκα» το thread ???
Όχι ότι με πολυενδιαφερθεί ,απλώς μου έκανε εντύπωση….
![]()
επειδη τα "πιστολια" της νυχτας μπορει να ειναι και μηχανοβιοι αυτο δεν σημαινει και κατι ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ...
και στην Αμερικη κανουν drive by (Πυροβολισμοι απο διερχομενο αυτοκινητο) με Βανακια....αυτο σημαινει πως οσοι εχουν βανακια ειναι .... σεσημασμενοι?
Accipere quam facere praestat injuriam
:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
την πλακα μας κανουμε ρε.... τωρα με καθε ειδηση παν μερικοι και παθιαζονται...
επειδη τα "πιστολια" της νυχτας μπορει να ειναι και μηχανοβιοι αυτο δεν σημαινει και κατι ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ...
και στην Αμερικη κανουν drive by (Πυροβολισμοι απο διερχομενο αυτοκινητο) με Βανακια....αυτο σημαινει πως οσοι εχουν βανακια ειναι .... σεσημασμενοι?
![]()
# unzip ; strip ; touch ; grep ; > finger ; mount ; fsck ; > more ; yes ; umount ; sleep ...
egw pantos anebasa to thema poli apla giati mou ekane entypwsh,to ti einai o tsoukalas kai o kathe tsoukalas dikaiwma tou,exw synergastei sto parelthon mazi tou apsoga...kai den me endiaferoun ta ypolhpa.
na symeiwthei parakalw oti mexri thn stigmh pou anebhke h aporia moy den kserame kan pios h an einai alhtheia ayta pou lene sta news,twra apo ekei kai pera an kapioi pathiazontai(opws leei kai o filos svx) kai theloun na eksigniasoun kai na apodwsoun kathgories dikaioma tous! alla den nomizw oti kapioi alloi exoun dikaiwma na zhtoun na klisei ena thema pou einai epikairo kai afora motosykletisth,opws kai na exei ginei ayto kai sto katw katw an to thelete kai alios h istoria arxhse apo ena atyxhma h akoma xeirotera apo mia parabash...mhpws telika enoxlei ayto kai oxi o emplekomenos synadelfos motosykletisths? loipwn skeutomenoi anthrwpoi ti lete?