Καταπληκτικό το videoΑρχικά δημιουργήθηκε από ADVENTURAZ
Δες εδω:http://www.youtube.com/watch?v=R6TkAIi4sWoωραίος ο σχολιαστής και το μόναδικό που έχει ήχο από τα paddocs
Καταπληκτικό το videoΑρχικά δημιουργήθηκε από ADVENTURAZ
Δες εδω:http://www.youtube.com/watch?v=R6TkAIi4sWoωραίος ο σχολιαστής και το μόναδικό που έχει ήχο από τα paddocs
"Μην ντρέπεσαι να ρωτήσεις Σύντροφε/ Μην αφεθείς να πείθεσαι/ Μάθε να βλέπεις συ ο ίδιος!/
Ο,τι δεν ξέρεις ο ίδιος/ καθόλου δεν το ξέρεις/ Έλεγξε το λογαριασμό/ Εσύ θα τον πληρώσεις/
Ψάξε με τα δάχτυλα κάθε σημάδι/Ρώτα: πώς βρέθηκε αυτό εδώ/Εσύ να πάρεις πρέπει την εξουσία."
"Εγκώμιο για τη μάθηση" Μπέρτολτ Μπρεχτ
Η αλήθεια είναι ο Vale μετά από την περσινή τσόντα(Laguna seca) η οποία παρεπιπτώντως προβλήθηκε την σωστή ώρα(μετα τα μεσάνυχτα) δεν δίστασε να το κάνει αυτή την φορά μέρα-μεσημέρι. Α ρε Vale μας άνοιξες τις ορέξεις και είναι ακόμα αρχή του καλοκαιριού....
Σε πιστεύω, και αφού είναι έτσι ελπίζω να μπορέσουμε κάποια στιγμή να δούμε τον Θρύλο της οδηγησης μαζίαχχαχαχ εγω να δεις!! πιστεψε με, δν θα βρεις πολλους πιο φανατικους απο μενα....![]()
... και καμια κολωνα επισηςΑρχικά δημιουργήθηκε από pan_ski
σωστός, το μοναδικό που μπορεί να σε σταματήσει κατά τη διάρκεια του αγώνα είναι οι κράμπες και τίποτα άλλο![]()
![]()
money cant buy me love !!!
Δηλαδη ρε φιλε για να καταλαβω, προσπαθεις να μας πεις οτι ο ροσσι ειναι κουλος???Αρχικά δημιουργήθηκε από θανος honda xx
Aνθρωπε μου αρεσεις οπως τα λες?θα σου πω πος τα πηρε τα πρωταθληματα γιατι εισαι βαθια μα παρα πολυ βαθια νυχτωμενος.(1)ον οταν υτανε στην χοντα πες μου πως τα πηρε!!!!!?και υστερα θα σου πω και το 2&3ον&4ον.....????:ZZZ: :a1:![]()
By the way, μηπως ξερει κανενας αν παιζει καπου στην αθηνα μαγαζι με merchandise του γιατρου?
Αρχικά δημιουργήθηκε από TheFace
By the way, μηπως ξερει κανενας αν παιζει καπου στην αθηνα μαγαζι με merchandise του γιατρου?
Εαν πας απο το No Limits στην Καλλιροης σιγουρα θα βρεις πραγματα
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
Το no limits, σε ποιο ρευμα της καλλιροης και σε ποιο υψος περιπου βρισκεται?Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
Εαν πας απο το No Limits στην Καλλιροης σιγουρα θα βρεις πραγματα
Thanks man!![]()
Ειναι στο ρευμα προς Αθηνα! Τωρα σε υψος ειναι θα σε γελασω γιατι δεν θυμαμαι και πολυ καλα. Πρεπει να ειναι απεναντι απο τον Παπασταυρου?Αρχικά δημιουργήθηκε από TheFace
Το no limits, σε ποιο ρευμα της καλλιροης και σε ποιο υψος περιπου βρισκεται?
Thanks man!![]()
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
αν θυμαμαι καλα και βοηθαει πρεπει να ειναι 32!
δεν ειμαι σιγουρος ομως να μην σε παρω στο λαιμο μου
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
οταν λες honda τι εννοεις? αυτη την ομαδα που γραφει πανω repsol και βλεπει με κυαλια τον ροσσι?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ακομα περιμενουμε την απαντηση της honda στα 800cc :rotflmao: :rotflmao:
Ναι ανθρωπε με αυτην που καποτε επερνε τα πρωταθληματα εκτος αν εισαι πιο ασχετος του πλανητη η δεν εχεις γεννηθη ακομα για να ξερεις που ητανε ο vale αιπου εμαθε οσα ξερει μεχρι τωρα.?????
Επιφυλασωμε για το αυριο του rosi τσι οπως παει.????![]()
:a029:
Tελικα η κρηση μας χτυπαει απο παντου κ'εμεις δεν μασαμε τιποτα:a17:
Νά'σαι καλά !Αρχικά δημιουργήθηκε από ADVENTURAZ
Δες εδω:http://www.youtube.com/watch?v=R6TkAIi4sWo![]()
![]()
ε αντε να τα μαθει και σε κανενα αλλον. τι τα κραταει μυστικα τοσα χρονια:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από θανος honda xx
Ναι ανθρωπε με αυτην που καποτε επερνε τα πρωταθληματα εκτος αν εισαι πιο ασχετος του πλανητη η δεν εχεις γεννηθη ακομα για να ξερεις που ητανε ο vale αιπου εμαθε οσα ξερει μεχρι τωρα.?????
ποιο αυριο του ροσσι βρε κολημενε. 30 εφτασε και χτυπαει βαθρα τι αλλο περιμενεις να δεις στο μελλον δηλαδη απο το ροσσι. τι αλλο να κανει για να σε πεισει οτι την χοντα την εχει γραμμενη στα @@ του εδω και χρονια
αρχηγε το αυριο του Ροσσι (σε 3-4 χρονιa δλδ) ειναι να απολαμβανει κανα mojito σε εξωτικα νησια με 2-3 μ0υνακια και να κανει καμια guest εμφανιση στα motoGP.Αρχικά δημιουργήθηκε από θανος honda xx
θα τρεξει σε κανα WRC και αν ειναι μερακλης μπορει να παει σε καμια ομαδα moto GP για συμβουλος.
αν ειναι ακομα πιο μερκαλης μπορει να κανει και αυτος την δικη του σχολη ασφαλους και γρηγορης οδηγησης και να εχει ενα σταθεροτατο εισοδημα. (γιατι απλουστατα θα γινει της π0υτανας απο τον κοσμο) ποιος Keith Code και Kevin Swantz??
αυτο θα ειναι το μελλον.
ακομα και να μην παρει τα επομενα πρωταθληματα,θα παραμεινει στο πανθεον των μεγαλυτερων οδηγων ever.
![]()