Σελίδα 10 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 189

Θέμα: Θα ξαναπερνατε Ktm ?

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    παιδια με το λογαριασμο καναμε τιποτα??μαζεψαμε κανα φραγκο???να ξαναπαρω κτμ..το σμτ θελω το 990...

να χουνε να μου λενε μετα ο πουντιξ...και ο καθενας για το ρημαδι μου...

μα σας παρακαλω...

και παρτε εσεις οι αλλοι γιαπωνεζικα..που δε χαλανε...ΛΕς Κ ΕΜΕΙΣ ΡΕ ΤΣΟΦΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΟ Κ ΔΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΧΑΛΑΝΕ...

αστα διαλα πια....γαμω την ωρα κ τη στιγμη που αφησα τη κτμ.
    ego sta elega malaka.......... "pou pas spyrako me ton iapona me thn plastikoura??, esy eisai gia gazia", kai apantoyses... "ase ligo na odigiso re giorgara thn parimiodi aksiopistia, me to SD ou exei skasei dyo fores to piso lastixo"

gia na symvalo kai ego sthn syzitisi poio ousiastika, na po oti me to KTM 620 kai 40+xiliades xiliometra den eixa minei POTEE, meta agorasa thn iaponiki aksiopistia thn afrika gia ena eksamino kai petaksa dikefalo apo to sproksimo re. poio pola xiliometra ekana sproxnontas para kavala.
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Είδες σε κανένα συνεργείο, χαλασμένο γιαπωνέζικο ρε δούκα?Αυτά μόνο για αλλαγή λαδιών πηγαίνουν εκεί
    Εντελώς πληροφοριακά, FAZER 600 φίλου, χτύπησε στρόφαλο στα 40.000 χλμ
    ΣΤΡΟΦΑΛΟ

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
    ego sta elega malaka.......... "pou pas spyrako me ton iapona me thn plastikoura??, esy eisai gia gazia", kai apantoyses... "ase ligo na odigiso re giorgara thn parimiodi aksiopistia, me to SD ou exei skasei dyo fores to piso lastixo"

gia na symvalo kai ego sthn syzitisi poio ousiastika, na po oti me to KTM 620 kai 40+xiliades xiliometra den eixa minei POTEE, meta agorasa thn iaponiki aksiopistia thn afrika gia ena eksamino kai petaksa dikefalo apo to sproksimo re. poio pola xiliometra ekana sproxnontas para kavala.
    G A M H S E T A FILE JUL....

ithela na paro giaponezo..

tora bebea..mporo AFOY EXO DOKIMASEI KAI TA DYO... na xanaparo ktm..

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
    ολα τα ν2 θεωρουν οτι καινε λαδι ...ειτε ειναι κτμ ειτε ειναι δεν ξερω και εγω τι ...
    απλα επειδη εθιξες τον τροπο που γινονται οι αλλαγες λαδιων και μαλιστα εκει απανω στηριξες και το γεγονος οτι θα καψουν και παραπανω Η θα αρχισουν να καινε οσα δεν καινε ...

και απλα σου απαντησα οτι γνωριζω πολυ καλα πως γινονται οι αλλαγες και οτι δεν παιζει αυτο που λες τουλαχιστον στα μηχανακια που εχω δει εγω ...

κατι ακομα ... δεν αντικρουω το οτι ο οποισδηποτε βρισκει οτιδηποτε ερωτευσιμο στα κτμ ... αλλα το θεμα αξιοπιστια δεν ειναι και απο τα κορυφαια του ατου οσων αφορα το γεγονος της επαναγορας ...
    δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου μαστορα...
    μεταφερω απο manual

Problem Cause remedy
    High oil cosumption Engine oil level to high check engine oil level when
    engine is warm;
    correct if necessary.

Engine oil too thin(viscosity) Use thicker engine oil;
    see chapter "engine oil".

τα εχω ξαναπει...
    Tdm 900 '06 ηθελε αλλαγη tps μεσα στην εγγυση ,δεν πληρωσα τπτ.πριν την αλλαγη το μηχανακι εσβηνε ανεξηγητα και μαλιστα με πολλα χλμ,με κινδυνο την ζωη μου.
    μετα την αλλαγη διορθωθηκε λιγο η κατασταση ,αλλα κοντα στα 20.000 χλμ .με το μεγαλο σερβις να πλησιαζει ,μου ξαναεσβηνε και παλι με πολλα χλμ...
    υποτιθεται οτι το εν λογω μηχανακι ειναι ενα τουριστικο σπορ μηχανακι
    και ομως υστερα απο τοσα χρονια στην αγορα οι φιλοι μας οι γιαπωνεζοι δεν ειχαν κανει καμια βελτιωση στον ψεκασμο του.ολο σκορτσαρισματα ,βηξιματα και σβησιματα ηταν.το σιχαθηκα...

παντος γενικα πιστευω οτι ,ολα τα μηχανακια ειναι καλα ειτε γιαπωνεζικα ειτε ευρωπαικα.
    απλα τα ευρωπαικα ξεχιληζουν απο μοτοσυκλετιστικο παθος.
    και αυτοι οι γιαπωνεζοι μου δινουν την εντυπωση ρε παιδια οτι τα μηχανακια τους τα βγαζουν με το κιλο.χαρακτηρα 0 (μηδεν)...Μονο το VTR ειχε προσωπικοτητα(και αυτο ν2 ηταν)

τι να της κανω τις επιλογες στην χαρτογραφηση,και τους δηθεν συμπλεκτες ολισθησης και τα ηλεκτρονικα γκαζια και τους κινητηρες big bang,οταν απο αναρτησεις,φρενα,πλαισια και κινητηρες ειναι κατω...
    Ducati,Ktm τοσα χρονια δικυλινδρους κινητηρες εξελισσουν και θα εξελισουν για πολλα χρονια ακομα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου μαστορα...
    μεταφερω απο manual
    επειδη μαλλον δεν καταλαβες ... ΟΛΑ ΤΑ V2 ΚΑΙΝΕ ΛΑΔΙ ... ΟΛΑ ... παει αυτο ... και ειναι λογικο να το λεει το μανιουαλ , μιας και ολα τα V2 μανιουαλ το λενε ,αφου ΟΛΑ ΤΑ V2 ΚΑΙΝΕ ΛΑΔΙ ...

απο κει και περα , εγω ξεκινησα να μιλαω για ΑΓΩΝΙΑΡΙΚΑ ΜΟΝΟΚΥΛΙΝΔΡΑ μοτερ ... και μου απαντησες με φοντο δικυλινδρα πολιτικα μοτερ ...αστο λοιπον ...
    PROzacRIDER

Ktm τοσα χρονια δικυλινδρους κινητηρες εξελισσουν και θα εξελισουν για πολλα χρονια ακομα.
    εχω την εντυπωση οτι το 950 βγηκε 2003-2004 αντε να ειχε και πεντε χρονια εξελιξη ...οποτε μαξ μια δεκαετια ασχολειται η κτμ με δικυλινδρα ...

δεν ειναι και πολλα ...

οδηγα 2003 crf και 2003 sx να δεις οτι εχουν το ιδιο παθος ...με πολυ κατωτερες αναρτησεις το ευρωπαικο ...
    PROzacRIDER

εχω την εντυπωση οτι το 950 βγηκε 2003-2004 αντε να ειχε και πεντε χρονια εξελιξη ...οποτε μαξ μια δεκαετια ασχολειται η κτμ με δικυλινδρα ...

δεν ειναι και πολλα ...

οδηγα 2003 crf και 2003 sx να δεις οτι εχουν το ιδιο παθος ...με πολυ κατωτερες αναρτησεις το ευρωπαικο ...
    στο προφιλ σου βλεπω οτι καβαλας husaberg...
    γιατι δεν αγορασες λοιπον crf και λοιπα ,αφου ειναι καλυτερα?
    τοσα χρονια φωναζουν οτι το καλυτερο κομματι ενος ΧΩΜΑΤΙΝΟΥ ΚΤΜ ειναι το στησιμο και οι αναρτησεις και συ ...δικα σου...

ειλικρινα βρες μου πολλους που δεν αντιμετωπισαν θεμα με τις ανρτησεις των κτμ ... και τοτε τα ξαναλεμε

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	p6080133.jpg 
Προβολές:	90 
Μέγεθος:	31,2 KB 
ID:	166284
    PROzacRIDER

στο προφιλ σου βλεπω οτι καβαλας husaberg...
    γιατι δεν αγορασες λοιπον crf και λοιπα ,αφου ειναι καλυτερα?
    τοσα χρονια φωναζουν οτι το καλυτερο κομματι ενος ΧΩΜΑΤΙΝΟΥ ΚΤΜ ειναι το στησιμο και οι αναρτησεις και συ ...δικα σου...
    οπως βλεπεις καβαλαω ενα ιαπωνικο και ενα ευρωπαικο ...αλλα το ευρωπαικο ΔΕΝ ειναι κτμ
    PROzacRIDER

επειδη μαλλον δεν καταλαβες ... ΟΛΑ ΤΑ V2 ΚΑΙΝΕ ΛΑΔΙ ... ΟΛΑ ... παει αυτο ... και ειναι λογικο να το λεει το μανιουαλ , μιας και ολα τα V2 μανιουαλ το λενε ,αφου ΟΛΑ ΤΑ V2 ΚΑΙΝΕ ΛΑΔΙ ...

απο κει και περα , εγω ξεκινησα να μιλαω για ΑΓΩΝΙΑΡΙΚΑ ΜΟΝΟΚΥΛΙΝΔΡΑ μοτερ ... και μου απαντησες με φοντο δικυλινδρα πολιτικα μοτερ ...αστο λοιπον ...
    επισης το high oil consumption το παρουσιαζει σαν προβλημα(problem)...
    δεν διαβασα πουθενα μεσα να λεει σαν παρατηρηση ή σαν προσοχη...
    Warning it is completely normal for a V2 engine to consumpt oil.Add oil frequently.

επισης το high oil consumption το παρουσιαζει σαν προβλημα(problem)...
    δεν διαβασα πουθενα μεσα να λεει σαν παρατηρηση ή σαν προσοχη...
    Warning it is completely normal for a V2 engine to consumpt oil.Add oil frequently.
    μαλλον ερχεσαι στα λογια μου αλλα δεν το καταλαβες ...(αν εγω καταλαβα σωστα αυτο που γραφεις )

high oil consumption ειναι αυτο που αναφερα για τα μονοκυλιδρα αγωνιαρικαι ...και το ανεφερα σαν προβλημα ...

απο κει και περα το οτι καει λαδι ο δουκας990 δεν το ανεφερα ουτε το σχολιασα , παραμονο μετα απο δικη σου παρατηρηση και λεγοντας οτι ο δουκας ειναι λογικο μιας και ολα τα v2 καινε
    PROzacRIDER

ΜΑΛΛΟΝ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΚΤΜ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝΕ...

εχουνε αλλη αποψη απο τι δικη σου..εκτος αν αυτοι τις βγαλανε και βαλανε ολοι απο crf.. :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    ΜΑΛΛΟΝ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΚΤΜ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝΕ...

εχουνε αλλη αποψη απο τι δικη σου..εκτος αν αυτοι τις βγαλανε και βαλανε ολοι απο crf.. :rotflmao:
    ποσοι απο αυτους εχουν περασει μια επιτακτικη βολτα απο τασσουλη και κ-σοκ ?
    PROzacRIDER

ποσοι απο αυτους εχουν περασει μια επιτακτικη βολτα απο τασσουλη και κ-σοκ ?
    katse na rotiso tosy 3456 poy trexoyne me ktm..

Σελίδα 10 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ, θα σας πω τον πόνο μου!!!
    από Adventure-R στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2003, 21:52
  2. Ποιος Θα Παει
    από XTMPAM στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 13/11/2003, 12:16
  3. Έετσι θα ειμαστε μετα απο 50 χρονια!!!
    από dela στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2003, 19:36
  4. Καλό θα ήταν
    από superfour στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 17:46
  5. Ζητηση για KTM 525
    από ale στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 14:17

Κανόνες δημοσιεύσεων