Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 64

Θέμα: Fmx Tuning

Fmx Tuning

το λοιπον...μια και δεν επωληθει η σαυρα ειπα να την κανω να σερνεται λιγουλακι πιο αξιοπρεπως...

απο πλευρας αποδοσης,μπηκε πανω μια εξατμιση και γινανε και κατι αλλα ψιλα περιφερειακα

επιπροσθετως μπηκαν καινουρια αλυσιδογραναζα,παντα αλυσιδα χωρις o-ring σε μηχανακι πολης, μακρυνε πισω δυο δοντακια για να πηγαινει χαλαρα με καμια 140αρα,μπηκαν μεταλλικα σωληνακια φρενων και τα εκπληκτικα dunlop GPRα...

καποια στιγμη μες το καλοκαιρι που δεν θα βαριεμαι θα σκαλισω και λιγο το μοτερ να παει 50 κατω μονο , μια και ο βασικος γνωμονας ειναι η αξιοπιστια κι οχι η αποδοση...

το στοκ δυναμομετρηθηκε χειμωνα με 24 βαθμους θερμοκρασια θαλαμου και το "φτιαγμενο" σημερα με 39 βαθμους...οποτε κανα 3αρι ακομη αλογακια τα χει...επισης η διαφορα μεταξυ των καμπυλων δεν ειναι μεγαλη μια και το φτιαγμενο ειναι πιο μακρυ...

πλεον αρχισα να γουσταρω το fmx μου...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	fmx1..jpg 
Προβολές:	1055 
Μέγεθος:	75,8 KB 
ID:	166331
    frankly my dear, i dont give a damn...

'ραίος.

Για αλυσσίδα με χαμηλές -πολύ- τριβές, δοκίμασε και την enduro Τ-ring της DID (χρυσή-στενή).
    Δεν τη συστήνει για χρήση δρόμου αλλά έχω την εντύπωση ότι έχει ευκολότερο έργο να ανταπεξέρθει εκεί....

You BETA believe...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAG/FMX
    Τι εξατμηση εβαλες? Καλα 6 αλογα πηρε μονο απο αυτο.Παντως ξερω οτι περνει 7 αλογα με ολοσωμη.Ζιγκλερακια φιλτρα τι παιζεις?..
    Εγω εβαλα afam γραναζι αλησιδα 170ε super enisxymenh XS.
    Ti granazia forame 14 42 sa nα μακρυνε το μηχανακι μου τι μου κανανε.Ασε που τους εβρισα γιατι δε μου εβαλαν ο - ring , alla ok afoy oi X ring ειναι οκ ενταξ..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    ομορφα..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Aυτα ειναι ωραια πραγματα

Αν θες πες μας τι εξατμιση τοποθετησες και τι αλλο εχει πειραχτει στο μοτερ(φιλτρο,ζιγκλερ)...
    Εκτος και αν ειναι μυστικα του επαγγελματος

Επισης,γτ οχι αλυσιδα με o-rings στην πολη?!

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    τρεμετε ΚΤΜ
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

η εξατμιση ειναι ολοκληρη arrow...απο πλευρας σετ απ δεν θελω να πω τι εχω κανει...παντως η διαφορα στον δρομο πριν και μετα ειναι απλα χαωδης...η συνεχεια περιλαμβανει ροϊκη,εκκεντροφορο πρωτου σταδιου κι ενα πιστονι της ανθρωπιας για να παμε 50 αξιοπιστα ροδα...10 πανω δηλαδη...δυνατοτητα υπαρχει για +20 αλλα δεν θα ειναι πια καθημερινο...

αλυσιδα χωρις o-rings για να την καθαριζω ανετα με οτι χημικο θελω η απλα με πιεστικο...επειδη κυκλοφορει μονο πολη δεν χρειαζεται ικανοτητα παρατεταμενης συγκρατησης λιπαντικου για να χρειαστει o-rings...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    η εξατμιση ειναι ολοκληρη arrow...απο πλευρας σετ απ δεν θελω να πω τι εχω κανει...παντως η διαφορα στον δρομο πριν και μετα ειναι απλα χαωδης...η συνεχεια περιλαμβανει ροϊκη,εκκεντροφορο πρωτου σταδιου κι ενα πιστονι της ανθρωπιας για να παμε 50 αξιοπιστα ροδα...10 πανω δηλαδη...δυνατοτητα υπαρχει για +20 αλλα δεν θα ειναι πια καθημερινο...

αλυσιδα χωρις o-rings για να την καθαριζω ανετα με οτι χημικο θελω η απλα με πιεστικο...επειδη κυκλοφορει μονο πολη δεν χρειαζεται ικανοτητα παρατεταμενης συγκρατησης λιπαντικου για να χρειαστει o-rings...
    Μαλιστα...Να ευχηθω τοτε καλα τουμπανιασματα...
    Exεις και ενα πμ απο εμενα,ριξε μια ματια οταν βρεις λιγο χρονο

Σκόνη Πέτρες Λάσπη Το avatar του/της Λευκάδιος
    στη δυναμομετρηση η στοκ καμπυλη γιατι εχει μεγαλες διακυμανσεις?φαγωμενα αλυσογραναζα η' κατι αλλο?

Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgos76
    στη δυναμομετρηση η στοκ καμπυλη γιατι εχει μεγαλες διακυμανσεις?φαγωμενα αλυσογραναζα η' κατι αλλο?
    ακριβως...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAG/FMX
    Eisai ωραιος.Παντως λενε οτι η kanei δουλεια στο fmx h arrow οντως οι πιο πολλοι στο εξωτερικο αυτη φορανε , αν και κανει θορυβο.Εχεις καμια ακρια για τιμες? Με δυο τελικα την εβαλες ετσι? Γιατι καποια στιγμη ηθελα να βαλω ολοσομη με ενα τελικο.Απο θορυβο πως πας?Τωρα σηκωνετε ανετα με 2α μου φενεται.παντα τετοια.

Ωραιος !!! για fcr δε το σκεφτεσαι ? Το δικο μου το ξυπνησε πολυ αυτο το υπεροχο καρμυρατερ !
    Περιμενουμε εξελιξεις...!
    Βασιλης

DRZ4??sm k5 full extra!

Για άλλη μια φορά ωραίος ο Αντώνης !

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Για άλλη μια φορά ωραίος ο Αντώνης !

Τον εχεις δει στη φατσα?

Πιο χαλια κι απο μενα ειναι αυτος ρε!

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Toy ΝΕΟΥ Fmx 650 Funmoto
    από Julius στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 04/08/2005, 02:09
  2. Fmx
    από downhill στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 11/07/2005, 16:04
  3. Suzuzki DR-Z 400SM ή HONDA FMX;
    από downhill στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 10/07/2005, 08:58
  4. XΤΧ, FMX η Strada?
    από Rezeguet στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2005, 09:58
  5. PEUGEOT LOOXOR 100cc TUNING
    από GAS-GAS στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 26/01/2005, 13:28

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •