Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 28

Θέμα: schuberth S1 pro

Παλαιό μέλος

schuberth S1 pro

καλησπέρα κύριοι
    έχει κανείς το κράνος του τίτλου?
    αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα με τη ζελατίνα (στο σκοτάδι τα βλέπω διπλά με κάθε μάτι= τριπλά) και θα βοηθούσε μια γνώμη ιδιοκτήτη
    thanx

Εκτός κι αν πάσχεις από κάποια οφθαλμική ασθένεια, να πάς να κοιτάξεις την ζελατίνα. Δεν είναι φυσιολογικό. Εχεις βάλει pinlock? Μπάς και δεν το χεις βάλει σωστά?

Εχω το παλιό S1 αλλά με ζελατίνα του καινούργιου.

Πέφτουλας
    ετυχες σε προβληματικη ζελατινα....να απαιτησεις αντικατασταση.Το παλιο S1 ειχε αυτο το θεμα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Orfeus
    ετυχες σε προβληματικη ζελατινα....να απαιτησεις αντικατασταση.Το παλιο S1 ειχε αυτο το θεμα.

Ουτε αυτό το έχω συναντήσει στα 2.5 χρόνια που 'χω το παλιο.

Πέφτουλας
    ετυχες....δεν ειναι λιγοι που απο τις διαθλασεις το βραδυ δεν εβλεπαν τπτ.

Παλαιό μέλος
    ΝΙΚΟΣR

Λογικό αυτό με την οφθαλμική ασθένεια αλλά και η φωτογραφική μηχανη το πιάνει οπότε..
    με το pinlock οπως το φορουσε στο κουτί κάνει χειρότερες διαθλάσεις, χωρίς το πινλοκ όπως το φοράω τώρα πάλι κάνει!

ORFEA
    ειχα το παλιό Σ1 και δεν είχε κανένα πρόβλημα

Παλαιό μέλος
    μια φωτεινή πηγή με πινλοκ

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	with pinlock1.jpg 
Προβολές:	293 
Μέγεθος:	40,0 KB 
ID:	166249

Παλαιό μέλος
    μια φωτεινή πηγή χωρίς πινλοκ

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	without pinlock 1.jpg 
Προβολές:	292 
Μέγεθος:	17,9 KB 
ID:	166250

Παλαιό μέλος
    φαντασου τι γίνεται σε δρόμο με 10 headlights και 10 tailights και κανένα φανάρι κτλ κτλ.
    είναι κουραστικό και να σημειωθέι το εξής.

στις φωτο φαινεται ότι αντιλαμβάνεται ο 1 φακός της καμερας με 2 μάτια τα ειδωλα είναι διπλά

ΔΗλαδή όταν κοιτάζω πχ το πράσινο led neutral στα όργανα σε σκοτεινο περιβάλλον εκτός απο το ίδιο βλέπω ακόμη 2 πρασινα Ν πιο αχνα δεξια και αριστερά αυτού αν κλείσω το δεξί μάτι εξαφανίζεται το δεξί έχτρα είδωλο, αν κλεισω το αριστερο εξαφανιζεται το αριστερο....

(για να προλάβω κάποιον χιουμορίστα αν κλεισω και τα δυο εξαφανίζονται όλα αλλά δε με βολεύει στο οδήγημα)

ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ S1 PRO?

Πέφτουλας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vstromgr
    ΝΙΚΟΣR

Λογικό αυτό με την οφθαλμική ασθένεια αλλά και η φωτογραφική μηχανη το πιάνει οπότε..
    με το pinlock οπως το φορουσε στο κουτί κάνει χειρότερες διαθλάσεις, χωρίς το πινλοκ όπως το φοράω τώρα πάλι κάνει!

ORFEA
    ειχα το παλιό Σ1 και δεν είχε κανένα πρόβλημα
    παιδια φιλος γυρισε 3 φορες τη ζελατινα στην Ηλιοφιλ γιατι στο παλιο S1 η διαθλαση που γινοταν σε φως φρενων απο προπορευομενα οχηματα τον εκαναν να μη βλεπει τπτ.Κ σε καταστημα στην Καλλιθεα που πουλα schuberth εχω βρει κατοχους s1 με παρομοια προβληματα.Στο καινουριο δεν εχει ακουστει κατι τετοιο.Κ μαλιστα ηθελα πολυ να παρω ενα S1 pro αλλα δυστυχως ειναι αποπνικτικο...τεσπα

Εχεις δίκιο, όσο καλά είναι το χειμώνα και για ταξίδι τόσο χάλια είναι το καλοκαίρι.

Σχετικά με τη ζελατίνα του φίλου, θα πρέπει να την πάει / στείλει πίσω (μαζί με τις φωτό ακόμα καλύτερα).

Παλαιό μέλος
    A K O Y S T E K I A Y TO

επειδή το πήρα απο έξω λέω την πάτησα και δεν έχω εγγύηση......αλλά λέω δεν στελνω μαιλ στη μαμα εταιρεία??
    και μου απαντουν και τουσ εξηγω ΚΑΙ μου λεν πειτε τη διεύθυνσή σας να σας στειλουμε ΜΙΑ ΖΕΛΑΤΙΝΑ
    και δεν ζηταν ουτε την παλια πισω....

φοβεροί οι τύποι ...χαίρομαι ....ερχεται τωρα η ζελατινα με μηδενικο τιμολογιο γελάν και τα αυτιά μου.................. και πριν καν την περασω στο κράνος πριν βγάλω την προστατευτική διαφάνεια του πινλοκ βλέπω τα ιδια μαμημενα διπλά είδωλα..

μου έπεσαν τα αφτιά εντελώς ....ουτε καν εβαλα την καινουργια

θα κοιτάω στα φανάρια να βρω κανένα με σ1 να μιλησω με κανενα χρηστη ..

Για να το δούμε θετικά το κράνος είνια καταπληκτικό κατα τη γνώμη μου ανώτερο όλων κάνει τέλεια στο κεφάλι μου (όταν στα πολυ καλα arai kai shoei βρισκει το σαγόνι μου) αλλά για τη οδηγημα με φως

για τη νύχτα με αυτή τη ζελατίνα θα έπρεπε να μην χρησιμοποιήται (απορώ οι γερμανοι τεστ δεν κάνουνε).....ειδικα πολλά χιλιόμετρα σε επαρχιακο δρομο είναι τελειο για ζάλη

Φίλε με προβλημάτισες και μόλις εβαλα το κρανος και κοιταγα φωτάκια... Πρόβλημα δε βλέπω. Αν κρατήσω τη ζελατίνα στραβά μπροστά στα μάτια μου υπό κάποιες γωνίες τότε βλέπω κάποια πολύ αμυδρά διπλά είδωλα. Οταν την έχω κανονικά φορεμένη τίποτα....εκτος από κάτι πολύ αχνο στις ακρες... Τις προάλλες την πήρα από την Ηλιοφίλ και εγρφε πάνω για S1/S1 Pro. Pinlock δεν είχε πάνω, μόνο τα pins για να φορεθεί το pinlock.

Μήπως έχεις κάνα πρόβλημα με το μάτι που σε συνδυασμο με το πολύ αχνό αυτό φαινόμενο γίνεται για σένα πολύ ενοχλητικό?

Προφανώς το θέμα δεν το έχεις μόνο εσύ, γιατι βρήκα αυτό http://www.biker.ie/forum/showthread.php?t=63343

Τι να πώ, εμένα δε με ενοχλεί. Εχω χρόνια αυτό το κράνος και δεν έχω άλλο να δοκιμάσω να δώ αν κάνει παρόμοιο φαινόμενο.

Πιστεύω πώς όλα οφείλονται στο ότι η ζελατίνα νομίζω πως είναι διπλή, με αποτέλεσμα νε υπάρχουν κάποιες εσωτερικές ανακλάσεις υπό κάποιες γωνίες.

Παλαιό μέλος
    νικόλα αυτά που βλέπεις στις φωτο σου φαινονται μη ενοχλητικά ?
    γιατι τις φωτο τις τραβηξε καμερα και οχι το πιθανά "προβληματικό" μάτι μου
    αν μου δώσεις το μαιλ σου να σου στειλω και ενα βιντεακι 5 δευτερολ που τραβηξα μεσα απο τη ζελατινα να δεις να μου πεις ..

και οι δυο ζελατινες μου γραφουν Ε13 0106/01 schuberth S1/R1

αν εσενα γραφουν κατι άλλο να πάρω απο τις άλλες..

Αν πάρω και εγώ φωτό με τη ζελατίνα υπό γωνια κάτι θα δείξει είμαι σίγουρος. Το θέμα είναι πώς δεν έχω παρατηρήσει καμμιά ενόχληση εγώ προσωπικά. Αυτό λέω μόνο. Δεν αμφισβητώ το πρόβλημά σου, και τείνω να πιστέψω πώς ειναι εγγενές σε αυτές τις ζελατίνες αρα μη ψάχνεις για άλλη ζελατίνα. Δοκίμασε και την καινούργια κανονικά μήπως δείς κάποια βελτίωση και αυτό είναι. Αλλους τους ενοχλεί ιδιαίτερα και άλλους καθόλου.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Εντυπώσεις από το καινούργιο μου κράνος... (Schuberth S1 PRO)
    από JZER40 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 08/10/2012, 18:12
  2. ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΚΡΑΝΟΥΣ Schuberth S1 Pro
    από Nikos988 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 26/08/2011, 09:33

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας